AirArabia Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseAirArabia.com kampagne: op til 30% rabat21 november
kuponKuponkode på AirArabia.com: 50% rabat11 november
ForfremmelseAirArabia.com kupon: 30% rabat på hele siden24 september
kuponKampagnekode til AirArabia.com: 20% rabat i hele butikken18 februar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Air Arabia har at tilbyde

Air Arabia er et lavprisflyselskab, der flyver til mere end 170 forskellige destinationer i Europa, Mellemøsten, Asien og Nordafrika, og som tilbyder sine tusindvis af kunder overkommelige priser og lavprisbilletter.

Air Arabia har formået at gøre en forskel på sine flyvninger takket være sin in-flight assistance, samt den pålidelighed, der leveres ud over sine komfortable sæder, der tillader behagelige og fornøjelige rejser.

Blandt de destinationer mellem lande og byer, der er tilgængelige på Air Arabia, er Tyskland, Egypten, Indien, Rumænien, Italien, Portugal, Nairobi, Paris, Dubai, Doha, Spanien, Thailand, Storbritannien, Frankrig, Østrig. Andre muligheder, der tilbydes, er hotel plus fly, hotel og bilreservationer.

Sådan sender Air Arabia billetterne

Air Arabia-billetter sendes via e-mail, via mobilapplikationen eller via en billet, når de er købt via salgskontorerne.

Hvilke rabatter tilbyder Air Arabia?

Blandt de rabatter, der er tilgængelige på Air Arabia, er

70% rabat ved valg af en fly + hotel-pakke.

50% rabat på billetter til nogle bookinger

20% rabat på internationale flyvninger

30% rabat på fly- og hotelpakker.

Betalingsmetoder på Air Arabia

Betalingsmetoder, der accepteres på Air Arabia, er kreditkort som Visa, MasterCard, afdrag, PayLater, CMI marokkanske kreditkort, mobil- og internetbank, Mada Bank Card, Knet, Fawry, RuPay, iDeal, Bancontact, Giropay, Sofort, kontanter direkte fra lufthavne og salgskontorer.

Hvor lang tid tager det at levere billetter købt på Air Arabia?

Hos Air Arabia tager det kun få minutter at få leveret den reserverede billet, mens betalingen behandles og verificeres.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Air Arabia

Air Arabia har følgende rabatter til rådighed i øjeblikket:

20% rabat på udvalgte flyvninger med koden REHLATOFFER2.  

10% rabat på tidlige bookinger ved hjælp af koden Earlybird

10% rabat på flyreservationer ved brug af koden ADCB

10% cashback ved brug af koden CASHBACK

Air Arabia kundeservice

Air Arabia kundeservice er tilgængelig ved at ringe til 009716588939 eller 0097165580011, samt via en kontaktformular eller fra deres sociale netværk.

Fordele ved at bruge en Air Arabia rabatkupon

For kunder, der bruger en rabatkupon Air Arabia har sine fordele en af dem, at kunden er tilfreds med at foretage betalingen, fordi gennem disse kan spare, hvilket gør det muligt blandt andet at have tilgængelighed til at foretage en anden reservation.

Hvordan kan jeg returnere en billet købt på Air Arabia?

For at foretage en annullering i Air Arabia har kunderne flere muligheder til rådighed, herunder online, gennem callcenteret eller direkte i salgskontorerne, fleksible reservationer kan annulleres 8 timer før planlægning uden at pådrage sig ekstra gebyrer, normale priser skal annulleres 48 timer før planlægning med mulig ekstra gebyr, for at udføre denne proces skal have reservationsnummeret til rådighed, kampagnebilletter er ikke berettiget til at blive annulleret.

Eksklusiv kupon til nye købere på Air Arabia

Nye Air Arabia-købere kan foretage reservationer ved hjælp af alle kampagner, der er tilgængelige på betalingstidspunktet, såsom kuponer, rabatter og tilbud.

Air Arabia på sociale netværk

Fra sociale netværk kan Air Arabia-kunder finde de bedste muligheder, der er tilgængelige, såsom gastronomi, landskaber, blandt andre som deres tilgængelige kampagner:

Facebook

X (Twitter)

Instagram

YouTube

Maksimal rabat tilbudt af Air Arabia til Air Arabia-købere

I øjeblikket kan Air Arabia-købere nyde en maksimal tilgængelig rabat på 70% af deres reservation.

Air Arabia-kupon til abonnement på nyhedsbrev

De, der abonnerer på Air Arabia-nyhedsbrevet, vil være i stand til at nyde at modtage nyhedsbreve med meddelelser om kuponer og eksklusive rabatter.

Flyselskaber svarende til Air Arabia

Blandt mulighederne for butikker svarende til Air Arabia kunder kan besøge Emirates.com, QatarAirways.com, Etihad.com, Flydubai.com blandt andre, som tilbyder lignende alternativer, hvor de kan finde fra flybooking og mange flere.

Air Arabia-kuponer til Black Friday

Til salgsferien kendt som Black Friday Air Arabia har til rådighed for sine kunder de bedste muligheder mellem tilbud og rabatter, der kan findes i en begrænset periode med op til 70%, ud over dette er der specielle kuponer på op til 10%, som ikke kan gå glip af.

Air Arabia-kuponer til 11.11

En anden speciel salgsferie for Air Arabia er 11.11, der som navnet antyder er tilgængelig den 11. november, for denne dag tilbydes de bedste tilgængelige kampagner mellem flyreservationer plus hotel, som kan være med en 60% rabatkampagne og kan også nyde kuponer til denne dag på 5%.

Air Arabia-kuponer til Cyber Monday

Til den særlige Cyber Monday-salgsbegivenhed har Air Arabia forberedt sig på online shopping de bedste tilbud og de største rabatter, der anvendes på deres tilgængelige tjenester, som denne dag kan nå op til 80% rabat på special samt kuponer på 15%.

Air Arabia Julekuponer

I løbet af december måned fejres jul af den grund Air Arabia forbereder sine kunder de bedste rabatter og de bedste tilgængelige rabatter på disse datoer, som kan være fra 15% på forhånd samt salgskuponer fra 5%.

Air Arabia mobilapplikation til iPhone og Android

Air Arabia har kun en mobilapplikation tilgængelig til iPhone.

Berømte destinationer, som Air Arabia flyver til

Air Arabia flyver til følgende berømte destinationer:

Egypten, Tyskland, Indien, Rumænien, Italien, Portugal, Nairobi, Paris, Dubai, Doha, Spanien, Thailand, Storbritannien, Frankrig, Østrig.

 

 

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
AirArabia Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på Air Arabia

På Air Arabia kan kunderne finde særlige kampagner for bookinger såsom fly plus hotel, hvor de kan få op til 70% eller en 10% kupon for tidlige bookinger.

AirArabia Kuponer

Andre lignende butikker