Qatar Airways Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKun i Marts! Spar 20% med denne promo kode31 marts
kuponKampagnekode: få 4.000 AVIOS point bonus09 november
kuponRabatkode: ekstra 5% rabat på dit fly30 April
kuponSpar 10% salgsfremmende kode på QatarAirways.com23 december

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad QATARAIRWAYS sælger Danmark

QATARAIRWAYS er Qatars vigtigste lufttransportvirksomhed, baseret på QATAR Tower i Doha, de tilbyder deres tjenester i Afrika, Centralasien, Europa, Sydasien, Nordamerika, Sydamerika og Oceanien. De er også det hurtigst voksende flyselskab i verden; De har forbindelser til mere end 160 destinationer i verden, med en flåde af den nyeste generation af fly og et højt serviceniveau.

Siden lanceringen i 1997 har QATARAIRWAYS vundet mange priser og anerkendelser og er blevet et af en elitegruppe af flyselskaber rundt om i verden, der har opnået en 5-stjernet rating fra Skytrax. Kåret som årets flyselskab af Skytrax i 2011, 2012, 2015, 2017 og senest i 2019.

Nogle af destinationerne er: Atlanta, Sao Paulo, Montreal, Houston, New York, Boston, Dallas, Los Angeles, Chicago, London, Paris, Barcelona, ​​​​Tunis, Doha, Moscatel, Beirut, blandt andre.

Hvordan laver jeg en reservation på QATARAIRWAYS?

For at købe flybilletten skal du vælge, om du kun ønsker en enkeltbillet eller også returbilletten, efterfulgt af dette skal du indtaste antallet af personer, der rejser; så skal du indtaste oprindelsesland eller -by og destination, efterfulgt af datoen, hvor du vil rejse og vende tilbage til dit hjemsted, for at afslutte vil det bede dig om passagerdata, og det vil dirigere dig til betalingen side, hvor du skal vælge den metode, du vil bruge.

Hvilke rabatter tilbyder QATARAIRWAYS Danmark?

Hvis du ønsker at tilmelde dig tilbuddene fra QATARAIRWAYS, skal du tilmelde dig nyhedsbrevet, og dermed vil du være den første til at modtage eksklusive tilbud og de seneste nyheder om deres produkter og tjenester direkte til din e-mail-indbakke. Rabatterne er varierede og kan nå op til 50 % af startprisen.

Betalingsmetoder hos QATARAIRWAYS Danmark

Booking med QATARAIRWAYS er super enkel, betalinger kan foretages på flere måder, såsom: Kredit- eller betalingskort (VISA, MasterCard, American Express, JCB, UATP, Discover, Maestro og Diners Club) accepteres i de fleste lande. De understøtter også betaling pr. klik i visse lande, en anden af ​​de accepterede betalinger er elektronisk betaling via PayPal, og endelig kan du også gøre det gennem din udpegede lokale bank.
  

Hvor lang tid tager det, før reservationen foretaget på QATARAIRWAYS ankommer?

Leveringstiden for billetten vedrørende de tjenester, som QATARAIRWAYS tilbyder, kan variere afhængigt af den måde, hvorpå disse er blevet købt, eftersom, hvis den er lavet online, vil din billet automatisk ankomme til din post, en anden af ​​mulighederne er at købe direkte på deres kontorer, som straks får din billet.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på QATARAIRWAYS Danmark

I øjeblikket er der adskillige tilbud og rabatkuponer til dette flyselskab. Blandt dem præsenterer vi dig de mest populære på det seneste.

Op til $300 i rabat for særlige tilbud
QATARAIRWAYS kupon $50 rabat
Kuponkode QATARAIRWAYS 10% rabat til dagsdestinationer
5% rabatkode for reservationer foretaget i dag
Op til 10% rabat på økonomiklasse
QATARAIRWAYS kupon 5% rabat til nye kunder
10 % kampagnekode til Qatar Duty Free

QATARAIRWAYS Danmark Kundeservice

For at kommunikere med kundeservice tilbyder QATARAIRWAYS flere måder at gøre det på, herunder ved at kontakte +97440221700, via e-mail request@qatarexec.com.qa, du kan også gøre det ved at sende en billet eller billet fra din side ved at udfylde nogle data, herunder din e-mail, din kommentar, klage eller forslag, og du vil modtage svar så hurtigt som muligt.

Fordele ved at bruge en QATARAIRWAYS kupon i Danmark

At få rabatkuponer til brug i QATARAIRWAYS har sine fordele, da du kan anmode om dens service til en pris, du ikke havde forventet, og dermed nyde en behagelig og personligt tilfredsstillende tur, især hvis den bruges til en familieferie.

Kan jeg annullere eller ændre den flybillet, der er bestilt via QATARAIRWAYS?

For at annullere en reservation er det første du skal gøre at kontakte kundeservice, da det skal valideres hvis reglerne tillader det, hvis det er tilfældet, skal du logge ind på din konto, gå til fanen "Administrer reservationer", vælg og klik på "Annuller fly", nu er en anden mulighed at gå til det nærmeste kontor.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

De nye kunder i QATARAIRWAYS, får glæde af de eksklusive tilbud, som denne levering, især til grupperejser. QATARAIRWAYS kuponen for nye kunder er 5% rabat på den første reservation.

QATARAIRWAYS Danmark på sociale medier

QATARAIRWAYS præsenterer fotografier og videoer på sociale netværk med de mest populære destinationer og steder, som det har kampagnetilbud og/eller rabatkuponer for.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af QATARAIRWAYS for købere i Danmark

QATARAIRWAYS, tilbyder ikke rabat i øjeblikket på sin side, hvor du kan få tilbud og/eller specialpriser på dets tjenester, specielt til grupperejser. Loyal Qatar Airlines-kunder kan nyde op til 30 % rabat for udvalgte destinationer ved køb af 1 kampagnebillet og 50 % rabat på andenpladsen.

Kupon fra QATARAIRWAYS Danmark til nyhedsbrevstilmelding

Ved at tilmelde dig kan du, udover at modtage nyhedsbreve med deres seneste nyheder, modtage eksklusive tilbud, ligesom du kan administrere dine reservationer. Ved at abonnere på nyhedsbrevet vil du udover nyheder om destinationerne på QATARAIRWAYS også modtage kuponer og kampagnetilbud.

Lignende flyselskaber til QATARAIRWAYS

Der er en bred vifte af butikker, der ligner QATARAIRWAYS, hvor du kan verificere og gennemgå deres tilgængelige kampagner eller rabatter, såvel som deres destinationer og forbindelser, nogle af disse sider kan være Etihad, Emirates, KLM, Vueling.
                                                          

QATARAIRWAYS Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Produkterne, der tilbydes af QATARAIRWAYS under Black Friday-rabatterne, kan findes med superrabatter, som du kan få op til 65% til rådighed, som du kan drage fordel af til at foretage rejsereservationer til drømmesteder takket være disse uovertrufne priser.

Kupon til QATARAIRWAYS Danmark for 11.11

Til rabatterne den 11.11 eller også kendt som singlersdag, tilbyder QATARAIRWAYS fremragende specialtilbud, samt en række kampagner og rabatter tilgængelige, så du kan foretage dine reservationer til gode priser, for denne dato kan du nyde rabatter på 25 % på nogle af dens destinationer.

Salgsfremmende kuponer fra QATARAIRWAYS Danmark til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter afholdes mandagen efter Black Friday-fejringen, i løbet af denne udsalgsferie på QATARAIRWAYS vil du finde enorme rabatter, som er tilgængelige for køb foretaget online, som du kan nyde at få, indtil du ankommer. 75% tilgængelig, som samt finde tilbud, som giver dig mulighed for at bestille i tide til familie-, forretnings- eller fornøjelsesrejser.
 

QATARAIRWAYS Danmark Kuponer til jul

For julerabatter har QATARAIRWAYS meget gode rabatter, der kan gå fra 30% til rådighed, så dets kunder kan nyde disse priser for sidste minut-rejser i juleferien.

QATARAIRWAYS mobilapplikation til iPhone og Android

I QATARAIRWAYS.COM kan du nyde at downloade dens mobilapplikation, der er tilgængelig til Android og iPhone, hvorfra du kan nyde dens eksklusive tilbud og foretage reservationer til dine flyvninger.

Hvilke destinationer flyver QATARAIRWAYS til?

Blandt de mere end 160 destinationer på QATARAIRWAYS lister vi nogle af de mest populære: Angola, Argentina, Australien, Aserbajdsjan, Bangladesh, Belgien, Botswana, Brasilien, Bulgarien, Canada, Chile, Kina, Elfenbenskysten, Cypern, Djibouti, Egypten , Etiopien, Frankrig, Georgien, Tyskland, Grækenland, Hongkong, Indien, Indonesien, Iran, Irak, Italien, Japan, Jordan, Kasakhstan, Kenya, Kuwait, Malaysia, Macao, Maldiverne, Danmark, Mozambique, Myanmar, Namibia, Nepal, Holland, New Zealand, Nigeria, Norge, Oman, Pakistan, Peru, Filippinerne, Portugal, Rumænien, Rusland, Saudi-Arabien, Serbien, Seychellerne, Singapore, Somalia, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sri Lanka, Sudan, Sudan, Sverige , Schweiz, Tanzania, Thailand, Tyrkiet, Uganda, De Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, USA, Vietnam, Zambia og Zimbabwe

 

 

Tilbyder QATARAIRWAYS gratis reservationer?

I QATARAIRWAYS er det gratis at sende dine billetter, da dine reservationer sendes direkte til din e-mail.

Kan jeg betale i QATARAIRWAYS med PayPal?

I QATARAIRWAYS kan du foretage betalingen af ​​dine reservationer via PayPals digitale platform. Andre betalingsmetoder er via kreditkort såsom Visa, MasterCard, Discover, JCB, samt Apple Pay, GPay, Sofort, Ideal, Masterpass, Alipay, RuPay, Union Pay.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i QATARAIRWAYS?

I QATARAIRWAYS kan du inkludere rabatkuponen fra det øjeblik du foretager din reservation, her finder du en boks, hvori du skal inkludere kodenummeret for at bruge.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Qatarairways Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på QATARAIRWAYS Danmark

QATARAIRWAYS tilbyder med jævne mellemrum kampagnetilbud og ubestridelige rabatkuponer til sine kunder. Disse omfatter:

Op til $300 i rabat for særlige tilbud
QATARAIRWAYS kupon $50 rabat
Kuponkode QATARAIRWAYS 10% rabat til dagsdestinationer
5% rabatkode for reservationer foretaget i dag
Op til 10% rabat på økonomiklasse
QATARAIRWAYS kupon 5% rabat til nye kunder
10 % kampagnekode til Qatar Duty Free

Qatarairways Kuponer

Andre lignende butikker