KOREANAIR Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponPromo kode på KoreanAir.com: 15% rabat06 november
kuponTag 5% kampagnekode vælg flyvninger kl KoreanAir.com04 december
kuponTag 20% salgsfremmende kode til KoreanAir.com07 juni
kuponSalgsfremmende kode til KoreanAir.com: 10% rabat29 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad KOREANAIR sælger Danmark

KOREANAIR er et stiftende medlem af SkyTeam, den globale luftfartsalliance, der blev dannet i 2000; Denne alliance består i øjeblikket af 19 medlemsflyselskaber, der flyver til 1.036 destinationer i mere end 170 lande rundt om i verden, med mere end 15.445 daglige flyvninger, er de forpligtet til at tilbyde passagerer en kvalitetsservice og avancerede faciliteter.

KOREANAIR startede som et lille flyselskab i Asien med kun otte fly. Siden da har de stræbt efter at udvikle nye markeder og forbedre kundeservice gennem løbende forandringer og investeringer. De udvider i øjeblikket deres globale netværk ved at etablere nye ruter og også fastholde vækst, øge salget i udlandet.

Nogle af de destinationer, som KOREANAIR tilbyder, er: Seoul, Los Angeles, Tokyo, Paris, New York, Barcelona, ​​​​Istanbul, London, Madrid, Milano, Prag, Wien, blandt andre.

Hvordan laver jeg en reservation på KOREANAIR?

For at foretage købet skal du indtaste oprindelses- og destinationssted, indtaste den dato du ønsker at foretage flyrejsen og om det bliver tur/retur, efterfulgt af på den anden side at vælge antallet af personer, der skal foretage rejsen det er vigtigt, at du vælger den klasse, du ønsker at rejse i, blandt dem er: økonomiklasse, prestige og første klasse, når du gør dette, vil den anmode om de rejsendes data og dirigere dig til betalingsplatformen, hvor du skal vælg den, du foretrækker.

Hvilke rabatter tilbyder KOREANAIR Danmark?

Dette flyselskab har rabatter på sine mest efterspurgte flyvninger, men disse rabatter kan variere afhængigt af rejsesæsonen, på hjemmesiden kan du finde en kampagnesektion, og du vil kende de aktuelle tilbud, når du kommer ind. Rabat på pladser er begrænset, og højere priser er muligvis ikke tilgængelige på alle datoer. Andre begrænsninger kan være gældende.

Betalingsmetoder hos KOREANAIR Danmark

Nogle af de accepterede betalingsmetoder er: Debet- eller kreditkort, VISA eller MasterCard; samt elektroniske betalinger med Union Pay og Ali Pay.
  

Hvor lang tid tager det for reservationen foretaget på KOREANAIR at ankomme?

Når du genererer reservationen/købet af billetten, kan du se detaljerne om din rejseplan via e-mail eller udskrive den, da agenten vil udstede din billet for at præsentere den på tidspunktet for boarding.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på KOREANAIR Danmark

Blandt KOREANAIR kuponer og kampagnetilbud, der er tilgængelige i disse dage, lister vi følgende:

30.000 miles bonus, hvis du bruger KOREANAIR Visa Skypass-kreditkortet
$ 200 kredit på rejsekøb
Betal med VISA og modtag et gavekort på $100
Gratis registrering fra din mobil eller webapplikation
Interkontinentale flyvninger for kun $700

KOREANAIR Danmark Kundeservice

Blandt de muligheder, som KOREANAIR tilbyder for at kommunikere med kundeservice, har det adskillige telefonlinjer til forskellige byer og lande, blandt andet for det amerikanske kontinent 1 213 484 1900, for Europa 3 153453177, for Japan 0088212001, for Korea 820226,62 i Hong Kong 85223662001, og for Kina 40065 88888, er en anden mulighed via mail til customersvc@KOREANAIR

Fordele ved at bruge en KOREANAIR kupon i Danmark

Brug af rabatkuponer er en fordel for hyppige rejsende og eventyrelskere, da de kan købe en billet til en lavere pris, end de troede, og dermed have fordelen af ​​at foretage flere rejser end planlagt. Disse fordele inkluderer bonustilbuddet på 30.000 miles for at deltage i loyalitetsprogrammet.

Kan jeg annullere eller ændre den flybillet, der er bestilt via KOREANAIR?

For at annullere en billet købt via hjemmesiden, skal du gøre det fra siden, du skal indtaste din session, indtaste Mine Rejser og klikke på "Annuller reservation", for billetter købt af rejsebureauer skal du kontakte bureauet, hvor den er anskaffet.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

For nye kunder er det nuværende KOREANAIR pin-tilbud tilgængeligt, der tilbyder en bonus på 30.000 mil for tilmelding til loyalitetsprogrammet.

KOREANAIR Danmark på sociale medier

Du kan få tilbud og kampagner på deres sociale netværk samt information af interesse om deres destinationer

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af KOREANAIR for købere i Danmark

Som en maksimal rabat tilbydes der 50 % rabat til handicappede. For dette kræver det dokumentet, der attesterer handicappet.

KOREANAIR Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere kan du modtage information om de begivenheder og tjenester, det tilbyder, samt de tilbud og kampagner, det har. En KOREANAIR kupon med rabatter på den første flyvning kan ankomme efter tilmelding til nyhedsbrevet.

Lignende flyselskaber til KOREANAIR

Der er en bred vifte af butikker, der ligner KORENAIR.COM, hvor du kan verificere og gennemgå deres tilgængelige kampagner eller rabatter, såvel som deres destinationer og forbindelser, nogle af disse sider kan være Malaysiaairlines, Qatarairways, Emirates.
                                                          

KOREANAIR Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatterne til KOREANAIR er til stede i november måned, i disse helligdage kan du nyde deres ekstraordinære rabatter, som du kan finde fra 65% tilgængelige på deres produkter.

Kupon til KOREANAIR Danmark for 11.11

11/11-rabatterne i KOREANAIR leveres som deres dato angiver i måned 11 med dato 11, under denne udsalgsferie finder du ikke kun rabatter, der kan være op til 55 % rabat, du kan også finde fremragende kampagner tilgængelige.

KOREANAIR Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

For KOREANAIR afholdes Cyber ​​​​Monday-rabatterne efter fejringen af ​​Black Friday, som giver dig mulighed for at drage fordel af at reservere din til din drømmedestination, derfor kan du få rabatter fra 40% til 70% % kun tilgængelig for denne dag.
 

KOREANAIR Danmark Kuponer til jul

Julerabatterne til KOREANAIR fejres i løbet af december måned, en glædesmåned, hvor der holdes familiefester, derfor er der forberedt skønne rabatter på disse datoer, der kan være op til 45 % tilgængelige.

KOREANAIR mobilapplikation til iPhone og Android

I KOREANAIR kan du nyde at være i stand til at downloade mobilapplikationen til iPhone og Android, hvorfra du kan foretage dine reservationer på få sekunder.

Hvilke destinationer flyver KOREANAIR til?

Blandt de populære destinationer, hvor KOREANAIR flyver, lister vi nogle af de mest populære: Australien, Cambodia, Canada, Chile, Kina, Hong Kong, Tjekkiet, Danmark, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Indonesien, Israel, Italien, Japan, Malaysia, Maldiverne, Mongoliet, Holland, Norge, Filippinerne, Rusland, Singapore, Spanien, Taiwan, Thailand, De Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, USA, Usbekistan og Vietnam

 

 

Tilbyder KOREANAIR gratis reservationer?

Hos KOREANAIR er dine billetter helt gratis, da de sendes til din e-mail-indbakke.

Kan jeg betale i KOREANAIR med PayPal?

I KOREANAIR kan du foretage betalingen af ​​dine reservationer gennem PayPals digitale tegnebog, såvel som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, UATP, andre alternativer svarer til KakaoPay, Payco, Samsung Pay, Apple Pay , Alipay , Kina Pay.

Hvor skal jeg skrive KOREANAIR rabatkuponen?

For at skrive en rabatkupon i KOREANAIR, er det første du skal gøre at vælge billetreservationen, derefter udfylde nogle oplysninger for at foretage betalingen af ​​din reservation her finder du en boks hvor du skal medtage det kuponnummer du ønsker at bruge.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
KoreanAir Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer påKOREANAIR Danmark

Flyver du medKOREANAIR, kan du få forskellige specialtilbud. DisseKOREANAIR kampagner og kuponer inkluderer:

30.000 miles bonus, hvis du brugerKOREANAIR Visa Skypass-kreditkortet
$ 200 kredit på rejsekøb
Betal med VISA og modtag et gavekort på $100
Gratis registrering fra din mobil eller webapplikation
Interkontinentale flyvninger for kun $70

KoreanAir Kuponer

Andre lignende butikker