IBERIA Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseSpar op til 20% promo på IBERIA.com kun studerende09 november
ForfremmelsePromo på IBERIA.com: 10% rabat med gavekort15 november
ForfremmelseFå Særlige IBERIA Rabat Koder og Tilbud, når Tilmeld dig Nu02 februar
ForfremmelseIBERIA Plus-Programmet: nu tjene Point og Belønninger03 marts

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad IBERIA har at tilbyde

IBERIA. COM er et flyselskab, der blev grundlagt i Spanien i 1927 i en tid, hvor det at flyve var en luksus, som kun få kunne bære, dette flyselskab tilbyder sin første flyvning året efter kun med 10 passagerer, i 1939 foretager det sin første internationale flyvning, der denne gang ankommer til Lissabon, år senere i 1946 foretager det sin første flyvning, der krydser grænser og hav, der denne gang ankommer til Argentina, i løbet af dette år rejser de første stewardesser, År efter år tilføjede dette flyselskab nye ruter og nye destinationer samt et fragtfly, der var egnet til at transportere biler, det er en engageret virksomhed, der gradvist har transformeret sig selv ved at tilbyde nye fly, nye ruter og mere komfort, vedligeholde sig selv over tid og blive et af de mest stabile og moderne flyselskaber.

Blandt de tjenester, som IBERIA har til rådighed for sine kunder, er fly + hotel, fly + bil, hotel, destinationsguide, flysøgning, gruppebooking, bus & fly, tog & fly, destinationer, online check-in, forhåndsreservation af sæder, boarding, administrer din reservation, flystatus, i lufthavnen, billetpriser, oplevelser og underholdning, blandt andre.

Hvordan sender IBERIA flybilletter?

IBERIA sender dine billetter via e-mail, hvor købet af billetter er foretaget, de kan også findes fra siden med billetkoden.

Hvilke rabatter tilbyder IBERIA?

IBERIA er tilgængelig for at tilbyde rabatter tilgængelige som:

20% rabat på fly til Rom

10% rabat på flyrejser til Afrika

70% rabat på flash-tilbud

Betalingsmetoder på IBERIA

IBERIA accepterer kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, UATP eller PayPal som betalingsmetoder for reservationer.

Hvor lang tid tager det at levere de billetter, der er købt på IBERIA?

På IBERIA tager det kun få minutter at få leveret reservationer, mens betalingen bliver verificeret.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på IBERIA

Blandt de rabatter, der i øjeblikket er tilgængelige fra IBERIA, er:

20 € tilbud på billetter til Ibiza ved brug af koden TELLEVAMOS.

10% ekstra rabat til unge ved brug af koden EnlaPágina.

IBERIA kundeservice

Kundeservice hos IBERIA er tilgængelig på forskellige måder, en af dem er via Alexa, også via en chat på WhatsApp på +34676676004, samt ved at ringe til telefonnummeret 18007724642 eller hvis du foretrækker det fra en online chat eller fra deres sociale netværk.

Fordele ved at bruge en IBERIA voucher

For IBERIA-kunder er brugen af en rabatkupon en fordel, der hovedsageligt opstår i de besparelser, de har på det tidspunkt, hvor de anvender den på deres køb.

Hvordan kan jeg returnere en billet bestilt fra IBERIA?

I IBERIA for at booke en billet kan du gøre det ved at kontakte kundeservice, som de kan behandle det op til 24 timer før flyvningen, skal du tage højde for, at der er nogle billetter, der skal annullere et ekstra gebyr, hvis det er en fleksibel billet, vil dette ikke medføre ekstra gebyrer.

Eksklusiv kupon til nye købere på IBERIA

På IBERIA kan nye kunder købe en billet ved hjælp af alle de særlige tilbud og rabatter samt kuponer og rabatter.

IBERIA på sociale netværk

Fra de sociale netværk kan IBERIA-kunder finde alle de nyheder, der er tilgængelige fra deres destinationer, landskaber og gastronomi, også kampagner, der kan bruges til at købe billetten på forhånd.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat tilbudt af IBERIA til sine kunder

Den maksimale rabat, der kan findes på IBERIA, er i øjeblikket 70% tilgængelig via flash-tilbud.

IBERIA-kupon til abonnement på nyhedsbrev

Kunder, der abonnerer på IBERIA-nyhedsbrevet, vil blive holdt ajour med eksklusive nyhedsbrevsmeddelelser om nye ruter, tilbud og rabatter blandt andre.

Butikker svarende til IBERIA

Blandt de lignende butikker, der tilbyder lignende tjenester som IBERIA, kan kunderne besøge nogle som Vueling.com, Aireuropa.com, KLM.com, Avianca.com, Latam.com blandt andre.

IBERIA-kuponer til Black Friday

Flyselskabet IBERIA giver sine kunder mulighed for at købe billetter på forhånd med de rabatter, der er tilgængelige under Black Friday-udsalgsferien den sidste fredag i november, hvor der vil være flash-rabatter på op til 75% og rabatkuponer på op til 10%.

IBERIA-kuponer til 11.11

I november måned har IBERIA til rådighed for sine kunder rabatferien på 11.11-dagen, hvor du kan finde kampagner med specielle rabatter på op til 60% og rabatkuponer, der kan være op til 5%.

IBERIA-kuponer til Cyber Monday

IBERIA blandt de rabatter, der er tilgængelige under Cyber Monday-rabatsalgsferien, tilbyder sine kunder de største rabatter, der er tilgængelige i løbet af året, som kan findes i en begrænset periode med op til 80% plus kuponer til yderligere rabatter på 20% samt gode tilbud og rabatter for at købe deres billetter og for at spare på rejser.

IBERIA julekuponer

I december måned har IBERIA tilgængelige julerabatter, i disse dage med juleferie kan du finde de bedste tilgængelige tilbud og meget gode rabatter på op til 60% på udvalgte destinationer, for at shoppe og være sammen med det bedste selskab, der fejrer juledagene, plus få kuponer på op til 15%.

IBERIA mobilapp til IPhone og Android

IBERIA tilbyder sine kunder mobilapplikationen til iPhone og Android, hvorfra du kan foretage dine reservationer samt finde de bedste rabatter og priser, der er tilgængelige, andre muligheder fra din applikation er at tjekke ind, finde din reservationsbillet, blandt andre ting.

Berømte destinationer, som IBERIA flyver til

IBERIAs berømte destinationer inkluderer:

Palma
Tenerife
Gran Canaria
Lanzarote
Fuerteventura
Madrid
Barcelona
Oviedo
Sevilla
Malaga
Ibiza
Mallorca
Menorca
Menorca
Napoli
Kreta
Bari
Lyon
Berlin
Amsterdam
Tel Aviv
Paris
London
Dublin
Mancester
Edinburgh
København

 

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
IBERIA Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer i IBERIA

IBERIA har i løbet af året meget gode kampagner mellem tilbud, rabatter og kuponer, som kunderne kan nyde at købe deres billetter og spare på samme tid, nogle rabatter kan nå op til 80% og deres kuponer op til 20%.

IBERIA Kuponer

Andre lignende butikker