LOT Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponLOT Polish Airlines kampagnetilbud: spar 10%06 juli
ForfremmelseNyd LOT.com kupon: op til 25% rabat Vælg program15 Kan
kuponLOT.com salgsfremmende kode: 15% rabat sommer salg20 marts
kuponKampagnekode til LOT.com: 15% rabat17 september

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

LOT Coupon Code
 1. ​Hvad LOT sælger Danmark
 2. Sådan foretager du en reservation på LOT
 3. Hvilke rabatter tilbyder LOT Danmark?
 4. Betalingsmetoder hos LOT Danmark
 5. Hvor lang tid tager det at modtage reservationsbekræftelsen fra LOT?
 6. Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på LOT Danmark
 7. LOT Danmark Kundeservice
 8. Fordele ved at bruge en LOT kupon i Danmark
 9. Hvordan kan jeg annullere min LOT-billet?
 10. Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark
 11. LOT Danmark på sociale medier
 12. Maksimal rabat tilbydes af LOT for købere i Danmark
 13. LOT Danmark kupon til nyhedsbrev tilmelding
 14. Lignende flyselskaber til LOT
 15. LOT Danmark kuponer til BLACK FRIDAY
 16. Kupon til LOT Danmark for 11.11
 17. LOT Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday
 18. LOT Danmark kuponer til jul
 19. LOT mobilapplikation til iPhone og Android
 20. Populære destinationer, hvor LOT flyver
 21. Pengesparetip hos LOT Danmark
 22. Kampagner og særlige kuponer hos LOT Danmark

1. >> Hvad LOT sælger Danmark
LOT er et polsk flyselskab, som har været på markedet i mere end 90 år, og betragter sig selv som et af de ældste flyselskaber i verden, og overfører millioner af mennesker dag efter dag og tilbyder erfaring gennem sit personale for at give dem de bedste rejsebetingelser, herunder komfort . LOT tilbyder også mere opdateret flyflåde til dine rejser med et fremragende niveau af velvære, mens du flyver, så din rejse betragtes som en fornøjelse og en fornøjelse, udvikler selvtillid, som takket være dette er blevet modtaget priser. LOT er en polsk linje, hvor du finder ekspertspecialister og et team af fagfolk, som er i konstant udvikling for at opbygge og fremme den kvalitet og gode service, der ydes til hver af de brugere, der rejser gennem vores service dag for dag.

2. >> Sådan foretager du en reservation på LOT

For at kunne booke en flybillet til den destination du ønsker, er det første du skal gøre at gå til den første mulighed i øverste venstre del af siden (book fly), her kan du vælge hvilken type rejse du vil foretage hvis : tur-retur, én vej eller multi-destination.

Så skal du vælge dit hjemsted og destinationen, hvor du vil hen, efterfulgt af datoen for afrejse og retur, hvis det er tilfældet, sammen med alle oplysninger om antallet af personer, der rejser, samt klassen af kabinen, vil du her have 3 muligheder, som er: økonomiklasse, premium økonomi og business class. Efter dette vil siden omdirigere dig til betalingsområdet, hvor du skal udfylde de nødvendige oplysninger for at foretage reservationen af ​​dit fly med fuld succes; Det er vigtigt at nævne, at LOT også tilbyder hotelservice, biludlejning og taxaservice for hvert sted, hvor du rejser, for at sikre en rolig og bekymringsfri tur, udover dette leverer det også mad- og drikkeservice, træning om bord og flåde under flyvningen.

3. >> Hvilke rabatter tilbyder LOT Danmark?

Flyselskabet tilbyder rabat til babyer under 2 år, dette vil være 90% af deres værdi, og har desuden en rabat på op til 25% for børn mellem 2 og 11 år.

4. >> Betalingsmetoder hos LOT Danmark
Blandt de betalingsmetoder, der accepteres i LOT, er dem, der er lavet via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB, en anden metode er via PayPals elektroniske tegnebog eller fra Dotpay, UATP.
  
5. >> Hvor lang tid tager det at modtage reservationsbekræftelsen fra LOT?

I LOT efter at have foretaget reservationen og bekræftet din betaling, vil du straks modtage en e-mail med bekræftelse af din billet, ellers skal du kontakte kundeservice.

6. >> Kuponer tilgængelige i øjeblikket på LOT Danmark
Det tilbyder i øjeblikket kampagnekoder på op til 30% rabat til fremtidige rejser, du skal blot udfylde en formular.

Interkontinentale flyvninger fra kun $499
15% rabat på tilføjede tjenester
Kampagnekode LOT 15% rabat for ekstra bagage
10 % rabat på LOT kuponkode til flyrejser
Kupon på 5% af LOT til reservation af turistrejser
15% rabatkupon LOT
7. >> LOT Danmark Kundeservice
For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe til +48 225777755, hvilket du kan gøre på 10 forskellige sprog, såvel som fra en online chat, eller gennem dens Facebook Messenger-tjeneste, en anden mulighed er gennem formularen fra siden.

8. >> Fordele ved at bruge en LOT kupon i Danmark
At opnå og bruge kuponer på LOT er en god mulighed for eventyrelskere, såvel som en af ​​de bedste fornøjelser i livet, såsom at rejse og nyde en uforglemmelig ferie og med den bedste fordel ved at bruge mindre end hvad du ønsker.

9. >> Hvordan kan jeg annullere min LOT billet?

Som en annulleringspolitik for din reservation på LOT skal du gøre det fra dens hjemmeside gennem en formular fra din konto, hvor du skal udfylde nogle oplysninger, herunder reservationskoden og billetnummeret eller ved at kommunikere gennem dens kontakttjeneste, i tilfælde af at være blevet erhvervet af et rejsebureau, skal du kontakte kundeservice.

10. >> Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark
I øjeblikket kan nye kunder nyde de muligheder, som LOT tilbyder fra deres side. Når du bliver ny kunde, modtager du de seneste kampagnetilbud og kampagnekuponer fra LOT til dine kunder.

11. >> LOT Danmark på sociale medier

I øjeblikket tilbyder det ikke kuponer på dets sociale netværk, du kan kun nyde information om dets tjenester.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
12. >> Maksimal rabat tilbydes af LOT for købere i Danmark
I øjeblikket tilbyder LOT maksimalt 90% rabat, som kan bruges til børn under 2 år.

13. >> LOT Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at registrere dig i LOT kan du være opdateret med deres tjenester, samt opdateret i deres nyhedsbreve. Generelt, når du abonnerer på nyhedsbrevet, modtager du de bedste kampagnetilbud og kampagnekuponer fra LOT.

14. >> Lignende flyselskaber til LOT

Selvom LOT har nogle af de bedste kampagnetilbud, finder du ikke altid en billet til den ønskede destination eller til den bedste pris. Vi anbefaler nogle af de europæiske virksomheder, hvor du kan finde meget gode kuponer og kampagnetilbud: ETIHAD, LATAM, QatarAirways, EMIRATES, AVIANCA.COM, VUELING.
                                                          
15. >> LOT Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

For LOT laves Black Friday rabatter generelt den fjerde fredag ​​i november måned, og i denne udsalgsferie kan du få rigtig gode rabatter, som kan være op til 90%, med disse rabatter kan du nyde og drage fordel af af at reservere dine billetter til tiden ved at drage fordel af disse fantastiske rabatter.

16. >> Kupon til LOT Danmark for 11.11

For LOT rabatterne den 11.11 eller også kendt som rabatter til singlernes dag, denne ferie har sin oprindelse i asiatiske lande og fejres den 11. november, i denne periode kan du nyde rabatter, der kan ankomme For at være op til en 70% rabat, så du kan benytte og foretage nogle af dine reservationer eller køb.

17. >> LOT Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter gives normalt mandagen efter Black Friday-fejringen, og for LOT er denne helligdag også kendt som Cyber ​​​​Monday, da deres rabatter er tilgængelige for at foretage køb online, disse rabatter, som du ikke kan afvise som disse kan være fra 75 % til 90 % rabat, så du kan nyde og drage fordel af at lave dine billetreservationer til tiden og drage fordel af disse fantastiske rabatter.
 
18 >> LOT Danmark Kuponer til jul

Juleudsalgsrabatterne i LOT opnås i perioden december, da julefesterne i denne måned fejres, så i denne periode kan du nyde en bred vifte af rabatter, som kan være på 60%, hvilket giver dig mulighed for at drage fordel af og være i stand til at foretage indkøb til din julerejse og nyde disse højtider som en familie.

19 >> LOT mobilapplikation til iPhone og Android

LOT tilbyder sine kunder download af mobilapplikationen til Android og iOS, hvorfra du kan organisere og booke din flyrejse, tilpasse din rejse hurtigt og nemt samt modtage information om status for dine fly.

20 >> Populære destinationer, hvor LOT flyver

LOT tilbyder mere end 100 destinationer i og uden for Europa. Disse destinationer omfatter: Barcelona, ​​​​London, Sofia, Amsterdam, Beijing, Berlin, Beograd, Chisinau, Cluj Napoca, Colombo, New Delhi, Dubai, Hamborg, Istanbul, Larnaca, Madrid, Miami, Milano, New York, Odessa, Olbia , Oslo, Bukarest, Prag, Riga, Santorini, Tel Aviv, Wien, Zadar og Zagreb.

 

 

Tilbyder LOT gratis fragt?

I LOT er forsendelserne af dine billetter gratis, fordi de leveres online, som ankommer til din e-mail.

Kan jeg betale i LOT med PayPal?

I LOT kan du foretage betalingen af ​​dine reservationer gennem PayPals elektroniske tegnebog på en sikker og pålidelig måde.

Hvor skal jeg skrive LOT-rabatkuponen?

I LOT har du mulighed for at bruge din rabatkode når du søger og vælger reservationen til din flyrejse, når du har beregnet din billet finder du en fane som du skal markere for at få vist en boks hvori Du skal inkludere kodenummeret for at bruge .

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
LOT Rabatkoder

222 >> Kampagner og særlige kuponer hos LOT Danmark
LOT er et polsk flyselskab berømt for sine regelmæssige kampagnetilbud. Uanset om det er en kampagnekupon på 15 % rabat eller tilbud med meget gode priser på indenrigs- eller udenrigsflyvninger, er her en liste over de mest populære kampagner.

Interkontinentale flyvninger fra kun $499
15% rabat på tilføjede tjenester
Kampagnekode LOT 15% rabat for ekstra bagage
10 % rabat på LOT kuponkode til flyrejser
Kupon på 5% af LOT til reservation af turistrejser
15% rabatkupon LOT

LOT Kuponer

Andre lignende butikker