LATAM Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon15% rabat med denne LATAM promo kode14 marts
ForfremmelseSeneste LATAM kupon og fremme hvis din registrere dig som medlem03 marts

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

LATAM Anmeldelse

LATAM er naturligvis værdsat for den lethed, hvorpå det kan tilbyde sine kunder billige flyrejser til nogle af de mest fjerne steder. Men på samme tid sætter kunderne pris på, at de kan planlægge deres ture til den mindste detalje, nøjagtigt som de vil, også inden for hovedsiden på siden gennem søgemaskinen til flyvninger. Her kan du indtaste data såsom afgangssted, destination, rejsedato, antal og type passagerer (voksne, børn, nyfødte) og flyklassen. For at gøre det lettere at administrere alle rejsedata har Latam også en mobilapplikation, hvor du kan gemme billetter, digitale dokumenter og andre muligheder, du har brug for, bare et klik væk, uanset hvor du er.

Nyttige oplysninger om LATAM

LATAM-siden handler kun med salg af flybilletter i digitalt system, hvorfor du ikke behøver at hente dem i fysisk format, og du behøver ikke at betale ekstra leveringsgebyrer. Annullering af en rejse kan ske enten fra din klientkonto eller ved at kontakte kundeservicen, afhængigt af den tid, der er tilbage, indtil flyvningen. Betaling for tjenester kan kun foretages online, enten ved hjælp af et debet- eller kreditkort, udstedt af Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller Discover eller via PayPal-konto.

Info om, hvordan man bruger en Latam kuponkode

Enhver LATAM-kuponkode kan indtastes lige på webstedets hovedside, hvor søgemaskinen tilbyder et specielt sted. På den måde kan du få en klar idé om prisen på dine billetter.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker