KIWI Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKIWI.com Kampagnekode: EUR 20 rabat på ordrer over EUR 20016 juli
Forfremmelse$5 rabat på din første bestilling01 februar
kupon5 €rabat med denne KIWI salgsfremmende kode05 juni
ForfremmelseSpar $5 På Din Første Bestilling, hvis du er en Ny Bruger på KIWI.com10 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Kiwi Anmeldelse

Platformen er tilpasset og oversat til mere end 30 sprog overalt i verden og tilbyder en hurtig og let at bruge løsning til enhver, hvor du kan undgå høje skatter fra rejsebureauer, og du kan planlægge en rejse lige fra komfort i dit eget hjem. For at drage fordel af lettere adgang til alle bookinger og billetter har Kiwi også en mobilapplikation, der er tilgængelig til både iOS og Android. Søgemaskinen gør det muligt at indtaste de vigtigste data, såsom afgangssted og destination, rutetypen (rundtur), flyklassen, antal og status for passagerer, rejsedatoer samt yderligere tjenester, overførsel eller rejse, såsom busser. eller tog. Efter indtastning af dataene viser applikationen dig alle de relevante søgeoplysninger og de bedste tilbud fra snesevis af flyselskaber. Hvis du støder på noget problem, skal du vide, at du drager fordel af callcenter-hjælp, på flere sprog, i 24/7-systemet.

Nyttige oplysninger om Kiwi

Som en online-tjeneste slipper du for bekymringen ved at købe, udskrive og validere nogle flybilletter i fysisk format, fordi du har alt ved hånden lige inden for applikationen via din konto. Annullering af en ordre kan ikke foretages via Kiwi, da det kun er en formidler, og de faktiske bookinger foretages gennem flyselskabet. Applikationen tilbyder generelt priserne i forbindelse med euroen, men du kan vælge den ønskede valutakurs på en liste med over 15 sådanne muligheder. Betaling kan kun ske online ved hjælp af et kreditkort, der tilhører Visa, MasterCard, Maestro, American Express, JCB eller via PayPal-konto.

Info om, hvordan du bruger en Kiwi kuponkode

Under reservationen og købsprocessen vil du støde på et personaliseringstrin, der udover at vælge yderligere tjenester tillader introduktion af en kuponkode, der er gyldig til en enkelt brug, og som valideres automatisk.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker