Kiwi Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKIWI.com kampagnekode: Spar 19 USD på ordrer over 315 USD18 Kan
kuponKiwi.com kampagnekode: Gem 20, hvis din reservation er 279 eller mere01 august
kuponKiwi.com Black Friday kupon: spar 10 USD30 november
ForfremmelseTag 15% rabat på Kiwi.com til tilmelding abonnement01 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad KIWI sælger Danmark

KIWI er en søgemaskine, der blev grundlagt i 2012 i Tjekkiet og har afdelinger i 9 lande, her hjælper de dig med at finde en uforglemmelig destination i henhold til dit budget, da de har talent og passion. I dag kombinerer de luft- og landtransport samt leje af køretøjer, så du nemt kan være på din destination, de tilbyder dig også en ferie med illusion og fantasi, og tilbyder deres kunder deres platform på 17 sprog for at gøre det nemmere og hurtigere søg efter dine behov og hjælper sine passagerer med rådgivning og planlægning i deres eventyr, såsom familiesjov, aktiviteter, turisme og kultur, natteliv, begivenheder, strand og romantik.

Blandt de mest populære destinationer er London, Amsterdam, Madrid, Los Angeles, New York, Miami, Paris, Dubai, Milano, Tokyo, München, Orlando, Ibiza, Venedig, Cancun, Las Vegas og mange andre, der vil gøre dine rejser nydelse og fornøjelse. Det er meget nemt, da du kun skal indtaste destinationen, den klasse, du vil rejse i som Economy, Business, Premium eller First Class, hvor mange ledsagere, og så det giver dig alle de muligheder, du bare skal vælge den ene der passer dig bedst, gælder denne søgning for alle de muligheder som KIWI tilbyder såsom billeje, værelser og rejser.

Sådan sender KIWI ordrer til Danmark

Det er meget let, du skal bare tilføje de efterspurgte data, såsom rundrejsedato, antallet af mennesker mellem voksne og børn, oprindelsesland og destination, hvilken type klasse du vil rejse i, efterfulgt af dette giver det dig de muligheder vælger du den du kan lide og bekræfter reservationen, så skal du udfylde en række data samt den betaling du vælger, endelig modtager du en bekræftelsesmail og du har allerede din reservation klar.

Hvilke rabatter tilbyder KIWI Danmark?

KIWI giver dig mulighed for at blive registreret på sin platform for at tilbyde dig via e-mail mulighed for at modtage meddelelser om de bedste priser og destinationer, disse nyhedsbreve kan være daglige, ugentlige og/eller periodisk, rabatbeløbet kan være op til 5 %.

Betalingsmetoder hos KIWI Danmark

For at annullere reservationer har du flere betalingsmuligheder såsom Visa -debet- og kreditkort, MasterCard, American Express, Diners Club Internacional, JCB, Discover, Maestro Mir, også via PayPal -konto kun til USA, Sofort for Europe, AliPay og Union Pay i Kina.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra KIWI i Danmark?

Når du foretager en reservation, skal du blot følge de trin, det angiver ved at udfylde en række data efter betalingen, den vil automatisk nå din e-mail, en e-mail med billetten, fra din konto kan du også administrere billetten ved at downloade det, når det er blevet genereret.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på KIWI Danmark

I øjeblikket har den ikke rabatkuponer fra sin side. Nedenfor er en liste over de mest brugte KIWI kuponer og tilbud i de seneste uger.

 • Rabatkode på 20 € ved tilmelding til nyhedsbrevet
 • 15% rabatkupon for alle reservationer
 • $5 i rabat på din næste billetreservation
 • 10% rabat på booking af hoteller og lejligheder
 • Den bedste pris for internationale fly med mellemlanding

KIWI Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice på KIWI er en af ​​måderne, du kan gøre det på, ved at logge ind på din konto, dette er en måde at identificere dig selv på, og det vil hjælpe dig med hurtigt at oprette forbindelse.

Fordele ved at bruge en KIWI kupon i Danmark

At få rabatkuponer har sine fordele, da du kan rejse mere og betale mindre, og dermed kombinere destinationer og nyde at kunne planlægge dine rejser komfortabelt og nemt til de bedste priser og dermed opnå besparelser.

Hvordan kan jeg annullere min billet?

I KIWI for at annullere en reservation skal du gøre det mindst 48 timer før din rejses afgang, for dette skal du logge ind på din konto, vise dine rejser og klikke på "Refusioner og aflysninger" I det øverste segment der skal følge instruktionerne for følgende trin for at fuldføre processen.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan kun få tilbud og tilbud, som dette har fra sin side.

KIWI Danmark på sociale medier

I øjeblikket tilbyder Kiwi på sine sociale netværk kun information af interesse og relevant for sine tjenester.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

12. >> Maksimal rabat tilbydes af KIWI for købere i Danmark

I øjeblikket på KIWI kan du kun få en række tilbud og tilbud for alle destinationer såvel som for de mest populære.

13. >> KIWI Danmark kupon til nyhedsbrevsabonnement

Ved at abonnere på KIWI som et nyt nyhedsbrev vil du modtage informationsbulletiner samt eksklusive tilbud og kampagner, som det har.

Butikker, der ligner KIWI

Der er lignende sider, hvor du kan foretage sammenligninger med hensyn til destinationer, rabatter eller priser, disse sider, som du kan foretage disse sammenligninger med, er Kkday.com, Hotels.com eller Booking.com

KIWI Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY er til stede hvert år på turismeområdet. Gennem KIWI kuponer til BLACK FIDAY i år får du således op til 20 USD i rabat på visse flyrejser eller op til 50 % på udvalgte hoteller.

Kupon til KIWI Danmark for 11.11

11.11 er ikke en af ​​de vigtigste dage med rabatter her på KIWI, men du kan drage fordel af de klassiske tilbud, der inkluderer en velkomstrabat på 20 euro, en rabatkupon på 5%, tilbud med op til 50% rabat på hoteller og bedste pris. af flybilletter.

KIWI Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​Monday

Cyber ​​​​Monday kom til KIWI med et godt tilbud: den bedste flysøgemaskine, den bedste pris på flyrejser og superrabatter på hotel- og lejlighedsophold.

KIWI Danmark Kuponer til jul

I julen kan du få gode tilbud! Både overnatning og flybilletter til fly i vinterferien og meget mere! Åbn et KIWI-tilbud eller en salgsfremmende kupon nu, og nyd en fantastisk ferie til en fantastisk pris!

Hvilke populære destinationer sælges i Kiwi -netbutikken?

KIWI inviterer sine brugere til at opdage verden og blive informeret om sine rejsetjenester gennem mobilapplikationen til iPhone fra App Store og til Android via Google Play, hvor du kan finde priser, boardingkort og meget mere blot ved at downloade det. fra din app.

Kendte mærker sælges i KIWI -butikken

Blandt de travleste og mest populære destinationer, du finder at rejse på KIWI, kan du finde destinationer for familieaktiviteter, strand, eventyr, romantik og mange flere muligheder, blandt hvilke vi kan nævne er Los Angeles, London, Cancun, Paris, Bogotá, Rio de Janeiro, Punta Cana, Buenos Aires, Barcelona, ​​​​Berlin, Orlando, Tokyo, Santo Domingo.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på KIWI.com?

Når du har planlagt dit eventyr på KIWI.com enten til en rejse, en bil eller et værelse, og fortsætter med at foretage din betaling, får du "Brug kampagnekode", her skal du klikke og det vil vise en boks hvor du skal placere den kampagnekode, der skal bruges.

Kan jeg betale på KIWI.com med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, der accepteres hos KIWI.com, er det ikke inden for dine betalingsmuligheder at foretage dem via PayPal, du kan kun annullere med Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, Diners Club Internacional kreditkort.

Tilbyder KIWI.com gratis reservationer?

I KIWI.com har du fordelen af ​​at kunne foretage reservationer på en gratis, nem og enkel måde, da du har nogle muligheder, hvor du kan annullere, når du bruger tjenesten.

Hvad er de vigtigste begivenheder med rabat i KIWI.com-butikken?

Black Friday-rabatter til KIWI.com fejres dagen efter fejringen af ​​Thanksgiving Day og kendt som Black Friday i løbet af denne dag kan du få fremragende rabatter, hvor du kan planlægge en ferie eller en familierejse på forhånd, en anden dag svarer til rabatterne den 11.11. (Singles' Day) for KIWI.com denne dag kommer fra det asiatiske kontinent, og hvor du kan få gode priser og rabatter, en anden meget fremtrædende dag er Cyber ​​​​Monday Discounts for KIWI.com kendt som Monday cybernetic, i løbet af denne dag du kan finde gode rabatter gennem dens digitale platform, som giver dig mulighed for at administrere dine ture med tiden enten til bjergene, stranden, endelig er der julerabatterne til KIWI.com, som navnet indikerer i julen, der fejres i december måned og hvor du i løbet af disse dage kan planlægge de ture, du kan tage til familie og / eller venner.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024

Kampagner og særlige kuponer på KIWI Danmark

KIWI har mange kampagner og nedsatte produkter hver dag, hvad enten det er spil eller software. Derfor er nogle af de bedste kuponer og kampagnetilbud følgende:

 • 20 € rabatkode ved tilmelding til nyhedsbrevet
 • 15% rabatkupon for alle reservationer
 • $5 i rabat på din næste billetreservation
 • 10% rabat på booking af hoteller og lejligheder
 • Den bedste pris for internationale flyvninger med en mellemlanding

Andre lignende butikker