AVIANCA Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponNyd USD20 kuponkode på AVIANCA.com23 december
kupon5% rabatkode på AVIANCA.com04 december
kuponAVIANCA.com op til 15% salgsfremmende kode udvalgte varer02 december
ForfremmelseFind billige billetter med avianca.com15 februar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad AVIANCA har at tilbyde

Med mere end 100 år på markedet betragtes AVIANCA som et af de største flyselskaber i Latinamerika, som gennem hele sin historie og takket være teknologi har transformeret servicen i luften og tilbyder større komfort på alle niveauer fra sæderne til flytypen, der altid giver pålidelighed, venlighed og frem for alt sikkerhed.

AVIANCA tilbyder sine kunder den bedste måde at flyve på til overkommelige priser, og hvor du kan tilpasse turen, vælge menu og underholdning for at rejse afslappet, som du foretrækker, og hvor du vil, uanset om det er en forretningsrejse, et besøg hos familien eller en uforglemmelig ferie.

AVIANCA har mere end 65 destinationer, som er nemme at forbinde uden mellemlandinger, herunder Bogotá, Cartagena, Cali, Medellín, Quito, Guayaquil, Miami, Toronto, San José de Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Washington, Cancún, London, Madrid, Buenos Aires, Santiago de Chile, Montevideo, Curaçao, Sao Paulo, blandt andre.

Sådan sender AVIANCA billetterne

AVIANCA-billetter sendes via e-mail til den e-mail, som betalingen af billetterne blev foretaget med, kan også findes fra platformen.

Hvilke rabatter tilbyder AVIANCA?

AVIANCA har nogle rabatter til rådighed som f.eks:

50% rabat på nogle udvalgte destinationer.

Betalingsmetoder i AVIANCA

Som betalingsmetoder accepteret i AVIANCA er kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Hvor lang tid tager det at levere de billetter, der er købt i AVIANCA?

Billetterne i AVIANCA leveres på få minutter, denne ventetid sker, mens verifikationen af betalingen er færdig.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på AVIANCA

Blandt de rabatkuponer, der er tilgængelige på AVIANCA, er:

20% rabat på udvalgte flyvninger ved hjælp af koden MGT20TFF.

10% rabat på rejseservice ved hjælp af koden LOVE2FLY
 

AVIANCA kundeservice

Kundeservice hos AVIANCA er tilgængelig via forskellige muligheder, herunder en gratis hotline på 018000953434, en kontaktformular eller fra en online chat på platformen, samt via WhatsApp eller fra deres salgskontorer.

Fordele ved at bruge en AVIANCA-kupon

Blandt fordelene ved at kunne bruge en rabatkupon, når du booker på AVIANCA, er den vigtigste, at kunderne kan spare penge, når de betaler for reservationen.

Hvordan kan jeg returnere en billet købt på AVIANCA?

For at foretage en annullering af en billetreservation i AVIANCA skal kunden kommunikere direkte med kundeservice, dette skal tage højde for, at de kan generere et ekstra gebyr for annulleringen.

Eksklusiv kupon til nye købere i AVIANCA

Nye AVIANCA-købere kan bruge de kuponer, der er tilgængelige på tidspunktet for booking af din rejse.

AVIANCA på sociale netværk

AVIANCA-kunder kan på deres sociale netværk se deres tilgængelige kampagner samt deres tilgængelige destinationer, som kan vise deres mest emblematiske turistlandskaber, komforten i deres ture samt gastronomi.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat, der tilbydes af AVIANCA til sine købere.

Den maksimale rabat, der tilbydes af AVIANCA, er 50% for udvalgte destinationer.

AVIANCA-kupon til abonnement på nyhedsbrev.

Kunder, der abonnerer på AVIANCAs nyhedsbrev, modtager i deres e-mail-meddelelsesbulletiner om alle eksklusive tilbud og rabatter samt deres travleste destinationer.

Flyselskaber svarende til AVIANCA

Kunder kan finde forskellige butikker, der tilbyder tjenester som AVIANCA, blandt hvilke de kan søge og se deres tilbud og kampagner såvel som deres overkommelige priser, blandt hvilke de kan besøge er Latamairlines.com, AA.COM, Jetsmart.com.

AVIANCA Black Friday-kuponer

Det største flyselskab i Latinamerika AVIANCA har de bedste tilbud og overkommelige priser til rådighed for sine kunder under Black Friday-salgsferien, hvor de kan få utrolige rabatter på op til 65% med yderligere kuponer fra 5% og op.

AVIANCA rabatkuponer til 11.11

For at nyde overkommelige priser for at foretage reservationer AVIANCA kunder kan drage fordel af kampagner, som dette har for denne særlige dag i 11.11, hvor de vil være de bedste rabatter på op til 50% på direkte flyvninger og særlige kuponer.

AVIANCA-kuponer til Cyber Monday

I AVIANCA kan kunderne drage fordel af tilbud og kampagner ud over deres rabatter til rådighed for denne specielle Cyber Monday-salgsdag, hvor de kan drage fordel af at kunne spare ved at foretage reservationer i tide til ferien med utrolige rabatter i løbet af denne dag på op til 70%, med salgskuponer på op til 15%.

AVIANCA julekuponer

I december har AVIANCA til sine kunder de bedste priser for at rejse og dele med familien i juleferien, hvor du kan drage fordel af at købe dine billetter med særlige rabatter og kuponer til 10% rabat på udvalgte destinationer.

AVIANCA mobilapplikation til IPhone og Android

I øjeblikket har AVIANCA ikke en mobilapplikation.

Berømte destinationer, som AVIANCA flyver til

AVIANCA har mere end 65 tilgængelige destinationer, som er nemme at forbinde uden mellemlanding, herunder Bogota, Cartagena, Cali, Medellin, Quito, Guayaquil, Miami, Toronto, San Jose de Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Washington, Cancun, London, Madrid, Buenos Aires, Santiago de Chile, Montevideo, Curacao, Sao Paulo, blandt andre.

 

 

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
AVIANCA Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på AVIANCA

I øjeblikket har AVIANCA tilgængelige rabatkuponkampagner, der kan nå op til 20% rabat, hvilket giver kunderne mulighed for at spare.

AVIANCA Kuponer

Andre lignende butikker