Klook Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponSpar 8% med denne KLOOK salgsfremmende kode25 juli
kuponKun for nye kunder! Spar 8% på din første booking31 december
ForfremmelseForfremmelse på Klook.com: op til 50% rabat last minute hotel booking25 september
kuponUSD25 salgsfremmende kode Hoteller booking over USD400 på Klook.com25 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad KLOOK sælger Danmark

KLOOK blev grundlagt i 2014 i Hong Kong, det er en online markedsplads, der tilbyder online aktiviteter såvel som ture, der tilfredsstiller behovene hos nutidens turister. KLOOK tilbyder en nemmere måde at opdage aktiviteter og attraktioner for at nyde din destination, så det på denne måde er spændende og ikke forstyrrende, på denne måde forbinder det rejsende med de oplevelser, de ønsker, det er meget nemt at få adgang til portalen da du i denne får to faner, som er Destinationer og/eller Alle kategorier.

I destinationer tilbyder det dig det mest fremragende, blandt hvilke vi kan nævne USA såsom New York, Las Vegas, Orlando, samt De Forenede Arabiske Emirater, som Dubai, Abu Dhabi tilbyder, der er også Storbritannien med London og Edinburgh. En anden mulighed er ved at klikke på Europa, Nordamerika, Østasien, Kina eller klikke på den anden fane i Alle kategorier, her tilbyder den gastronomi, attraktioner samt spektakulære ture og udflugter eller aktiviteter og oplevelse, den har også overførsler til lufthavne .

Denne underkategori har de bedste restauranter i Paris, Kina, Las Vegas, de mest underholdende udflugter til Seoul, Tokyo eller de mest vovede oplevelser i blandt andet akvarier, svævebaner og botaniske haver. KLOOK har information om sine sociale netværk, denne platform tilbyder en række virtuelle pakkerejser såsom udtalelser, beskrivelse eller relaterede aktiviteter.

Hvordan laver jeg en reservation på KLOOK?

Du skal indtaste det sted, du ønsker at rejse til eller den restaurant, du vælger at besøge, når du er valgt, indtaste antallet af personer, der ledsager dig og dagen for afrejse og retur, tryk på næste og det vil tage dig til betalingssiden, vælg metode, der passer bedst til dig, accepterer, og du vil modtage kvitteringen.

Hvilke rabatter tilbyder KLOOK Danmark?

Kampagnerne kan variere op til 60% afhængigt af destinationen, samt tilbuddene på 25%, i dag er der kuponer, der kan tilbyde en rabat på 5 USD.

Betalingsmetoder hos KLOOK Danmark

Nogle af de betalingsmetoder, der bruges i KLOOK er: debet- og kreditkort VISA, MasterCard, AMERICAN EXPRESS HKD, såvel som via din PayPal-konto samt gennem blandt andet Alipay.
  

Hvor lang tid tager det for reservationen foretaget på KLOOK at ankomme?

I KLOOK vil du, når du foretager en reservation, modtage en e-mail med listen over reserverede aktiviteter, samt en e-mail med den separate kvittering, på samme måde kan du også downloade den fra dens hjemmeside ved at logge ind på din konto i reservationen session siden Klik på kvitteringen for din reservation, eller fra din App har aktiviteterne forskellige bekræftelsestidspunkter.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på KLOOK Danmark

I øjeblikket kan du få kuponer ved at downloade din applikation fra din app, samt invitere venner til at abonnere og være en del af denne vidunderlige verden, hvor det vigtigste er at udforske og opdage på den bedste måde ved hjælp af rabatter.

KLOOK rabatkode yderligere 5% ved reservation i dag
Op til $70 rabat for visse turistdestinationer
Betal med dit DBS POSB-kort og få yderligere $10 i rabat
Brug mobilappen for at få en 5% rabatkode
Betal med VISA kort og du har op til 15% rabat
5% kupon for reservationer til aktiviteter til en værdi af over $50

KLOOK Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at kommunikere via din online chat eller via e-mail ved at bruge formularen på din side, disse tjenester vil være tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Fordele ved at bruge en KLOOK kupon i Danmark

Ved at opnå rabatkuponer i KLOOK er der mange fordele, som du får, da du kan nyde og udforske populære oplevelser og aktiviteter på de bedste destinationer, såvel som festivaler blandt andre, den største gave er, at du kan nyde alt dette for en pris som du ikke forestillede dig.

Kan jeg annullere reservationen foretaget på KLOOKs turismeportal?

For at annullere en reservation i KLOOK skal du bekræfte detaljerne i aktivitetspolitikkerne, gratis annulleringer kan foretages fra din konto ved at udfylde de nødvendige oplysninger. En anden mulighed er gennem dens "Spørg KLOOK" sektion, hvor du får fanen "Annuller min reservation".

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder modtager kuponer på forskellige måder, da du kan gøre det ved at invitere dine venner, hvor du samler point til senere at indløse, samt drage fordel af at downloade deres applikation.

KLOOK Danmark på sociale medier

KLOOK tilbyder 1,1 € rabat ved at downloade deres applikation med koden mobile10

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af KLOOK for købere i Danmark

I øjeblikket tilbyder KLOOK maksimalt 60% rabat, så du kan nyde dets aktiviteter, attraktioner og ture.

KLOOK Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på KLOOK kan du modtage information om dets anbefalinger, såvel som forslag baseret på sæsoner, ud over de særlige tilbud og kampagner, samt de rejserabatter, som det tilbyder.

Rejsebureauer svarende til KLOOK

Der er en bred vifte af butikker, der ligner KLOOK, hvor du kan verificere og gennemgå deres tilgængelige kampagner eller rabatter, såvel som deres destinationer og forbindelser, nogle af disse sider kan være Kkday, Airbnb, Booking.
                                                          

KLOOK Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

En af de vigtigste rabatter, der tilbydes på KLOOK, svarer til Black Friday, da du i disse dage kan finde uoverstigelige rabatter fra dens side, som du kan finde op til 75 % rabat.

Kupon til KLOOK Danmark for 11.11

11.11-rabatterne på KLOOK er lige så vigtige som de andre, som den har, ud over de tilgængelige rabatter, denne gang kan du nyde dens 2x1-kampagner, så du kan gøre den rejse, du ønsker så meget.

KLOOK Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på KLOOK er betydelige takket være de mange forskellige rabatter, som du kan nyde ved at besøge deres side, hvor du kan finde vidunderlige rabatter, som du kan finde op til 80%, samt tilbud, som du kan nyde godt af og gøre reserven.
 

KLOOK Danmark Kuponer til jul

Julerabatterne til KLOOK kan findes i løbet af december måned, hvor du kan nyde vidunderlige rabatter, så du kan nyde juleferien som en familie, nogle af disse rabatter kan findes op til 65% tilgængelige.

KLOOK mobilapplikation til iPhone og Android

I KLOOK kan du nyde download til mobilapplikationen, som er tilgængelig til iPhone og Android som giver dig mulighed for at foretage dine reservationer hurtigt og sikkert, udover dette modtager du også en kampagnekode på 5% rabat ved at bruge koden BetteronApp .

Hvilke populære turistdestinationer kan bookes gennem rejsebureauet KLOOK?

Nogle af de mest populære destinationer, der kan bookes hos online rejsebureauet KLOOK er: Taipei, Hong Kong, Singapore, Seoul, Paris, London, New York, Rio de Janeiro, Bangkok, Busan, Tokyo, Jeju, Kuala Lumpur , Amsterdam, Madrid, Lissabon, Dubai, Sydney, Da Nang og mange flere.

 

 

Tilbyder KLOOK gratis reservationer?

I KLOOK er forsendelser helt gratis, da dine billetter ankommer i din e-mail-indbakke.

Kan jeg betale i KLOOK med PayPal?

I KLOOK kan du foretage betalingen af ​​dine køb gennem PayPals digitale platform, samt via kreditkort som Visa, MasterCard, JCB, Unión Pay, American Express, andre muligheder er via Apple Pay, GPay, Alipay og Afterpay.

Hvor skal jeg skrive KLOOK rabatkuponen?

For at skrive en rabatkode i KLOOK er det første du skal gøre at vælge den reservation du ønsker at foretage, herefter skal du udfylde nogle oplysninger og derefter generere betalingen af ​​din reservation her finder du en boks hvor du skal inkludere kuponnummer, du vil bruge.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Klook Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på KLOOK Danmark

Onlinerejsebureauet KLOOK har kampagnetilbud og regelmæssige rabatkuponer. Nedenfor er en oversigt over de seneste KLOOK rabatkoder Yderligere 5% KLOOK rabatkode, når du bestiller i dag

Op til $70 rabat for visse turistdestinationer
Betal med dit DBS POSB-kort og få yderligere $10 i rabat
Brug mobilappen for at få en 5% rabatkode
Betal med VISA kort og du har op til 15% rabat
5% kupon for reservationer til aktiviteter til en værdi af over $50

Klook Kuponer

Andre lignende butikker