Klook Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon$10 KLOOK promo kode for KLOOK App Brugere30 januar
kupon15% KLOOK promo kode, hvis du er ny kunde09 januar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Klook Anmeldelse

Butikken har fordelen ved at aktivere gennem eksperter, der er til stede i alle lande i verden, hvilket hjælper dig med at organisere den bedste ferie og en autentisk oplevelse på hvert sted. Den langt største fordel er, at applikationen er tilgængelig både på skrivebordet og i form af en mobilapplikation. På den måde kan du få adgang til dine billetter uden behov for udskrivning og være forsigtig med ikke at miste eller glemme dem. Derudover kan check-in gøres lige fra mobilapplikationen, hvor du kan indtaste alle data og endda de nødvendige dokumenter til turen. En anden fordel er Klook-søgemaskinen, som giver dig mulighed for at indtaste nogle meget nyttige filtre, herunder: seværdigheder og shows, guidede ture, bedste restauranter samt transport eller gratis Wi-Fi-placeringer.

Nyttige oplysninger om Klook

Applikationen har tilbud på placeringer i Asien, Oceanien, Afrika Europa og Nordamerika, for nogle af de mest efterspurgte byer og seværdigheder. I betragtning af at dette er en applikation, der udelukkende fungerer online, behøver du ikke gå nogen steder eller vente på levering af billetter. Disse vil være tilgængelige på din konto, så snart betalingen er bekræftet. I tilfælde af aflysning på grund af flyoperatøren eller hotelieren, vil du blive tilbudt muligheden for at reservere andre muligheder eller at anmode om tilbagevenden af ​​investeringen.
Ligesom aktiviteten kan betaling af tjenester udelukkende udføres online med garanti for, at du får fordel af sikre og effektive betalingsmetoder. Du kan bruge kredit- eller betalingskort udstedt af Visa, MasterCard, PayPal, American Express eller Google Pay eller Apple Pay.

Info om, hvordan du bruger en Klook kuponkode

Enhver Klook-kuponkode, du kan drage fordel af, kommer i form af en kode, der består af bogstaver og numre, som du kan modtage via e-mail eller i form af en anmeldelse på din mobile enhed. Alt hvad du skal gøre er at kopiere denne Klook-kuponkode og vedhæfte den til et specielt afsnit, som vil blive præsenteret i vinduet med valg af betalingsmetode. Efterfølgende, hvis kuponen er gyldig, beregnes rabatten, og du modtager den viste endelige pris, der er nødvendig for at betale for din rejse.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker