KKDay Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKkday kuponkode: få 15% rabat30 august
kuponKKDay.com 40% promo kode14 november
kuponPromo kode på KKDay.com : 5% rabat første ordre-i-app29 november
ForfremmelseSpar op til 50% forfremmelse på KKDay.com19 november

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

 

Hvad KKday sælger Danmark

KKday er en e-handelsplatform dedikeret til området for rejser og turisme, der forbinder alle verdensrejsende med fremragende lokale ture og aktiviteter. Da de er en gruppe af rejseelskere, der søger de mest autentiske og uforglemmelige oplevelser. Derfor er det kendt, hvor svært det er at lave en tur i denne størrelsesorden, så de har skabt denne platform for at gøre det nemmere for dig at finde den aktivitet, der passer bedst til din næste tur.

Butikken tilbyder dig flyrejser, hvormed du kan besøge steder som: Japan, Kina, USA, Sydkorea, Australien, blandt andre; Hvert af disse steder kan du gennem KKday finde de bedste gastronomiske tilbud, ophold og afslapning, de mest emblematiske steder i hver by, samt underholdningsaktiviteter såsom: faldskærmsudspring, surfing blandt mange andre.

Sådan foretager du en reservation på KKday

Du skal indtaste det sted, hvor du vil hen, eller vælge den tur, du vil tage på, når du er kommet ind, skal du vælge antallet af personer, der ledsager dig og dagen for afrejse og retur, når dette er gjort, tryk på næste og det vil leder dig til betalingssiden, du vælger den metode, der passer dig bedst, og du håber at modtage beviset for vellykket betaling.

Hvilke rabatter tilbyder KKday Danmark?

Du skal huske på, at du kan nyde op til 20% rabat på hele siden, så længe du betaler med Citi-kort, samt op til 8% rabat på hele siden, når du betaler med kortene DBS / POSB; På den anden side, hvis du abonnerer på det daglige KKday nyhedsbrev, vil du være i stand til at få de seneste kampagner og eksklusive rabatter til dine næste rejser.

Betalingsmetoder hos KKday Danmark

Nogle af de betalingsmetoder, der bruges i KKday er: kredit- eller betalingskort, (VISA, MasterCard), på samme måde gennem konti som: LINE PAY, Apple Pay (iOS-systemsupport), Google Pay, du skal være opmærksom på fordi Apple Pay og Google Pay er udenlandske transaktioner, vil din kortudstedende bank opkræve et transaktionsgebyr i udenlandsk valuta, og for specificerede gebyrer skal du kontakte din kortudstedende bank direkte.
  
 

Hvor lang tid tager det at modtage en reservationsbekræftelse fra KKday?

KKday vil modtage en e-mail med voucheren på samme måde som du også kan downloade den fra dens hjemmeside ved at logge ind på din konto i reservationssessionen, klik på modtagelse af din reservation, aktiviteterne har forskellige bekræftelsestidspunkter.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på KKday Danmark

KKday tilbyder i øjeblikket en rabatkupon på 12 %, men denne gang kun for studerende, men for dette skal du tilmelde dig Student Beans

 • 6% rabatkode til City Bank-brugere
 • Yderligere 10 % kampagnekode til MayBank-kunder
 • 5% kupon til betaling med OCBC-kort
 • 10 % KKday kupon til nye kunder
 • Yderligere 6% KKday-kampagne for eksisterende kunder
 • 5% rabat på alle rejseoplevelser

KKday Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice på KKday kan du gøre det fra din ansøgning, du kan også gøre det ved at sende en e-mail til service@KKday eller hvis du foretrækker det kan du gøre det fra din side ved at logge ind på din konto og klikke på kontakt os, en anden mulighed Det er gennem deres sociale netværk.

Fordele ved at bruge en KKday kupon i Danmark

Fordelene ved at få rabatkuponer i Kkady er enorme, da der er mange muligheder, du har for at bruge dem og på den bedste måde, da du kan gøre dem i turistattraktioner for familien, eller en drømmeferie for familien, og leve de bedste oplevelser uden bruge meget.

Hvordan kan jeg annullere min billet?

Det første du skal gøre er at kontakte kundeservice, hvor du vil modtage de retningslinjer, du skal følge for dit forløb, så aflysningerne kan træde i kraft, skal du fremlægge relevante beviser afhængig af situationen, såsom tilfælde af lægeerklæring, dødsfald certifikat. Der er gratis afbud, som kræver op til 4 dage i forvejen.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

I øjeblikket kan nye kunder kun få de rabatter og kampagner, som de tilbyder på sin side, såvel som fra sin app eller ved at abonnere på sine nyhedsbreve. KKday-kuponen til nye kunder er en rabat på 5 % ved næste reservation af turistrejser.

KKday Danmark på sociale medier

Ved at downloade din applikation i din App kan du få 5% rabat på eksklusive tilbud ved at bruge koden APP5OFF

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af KKday for købere i Danmark

KKday har adskillige rabatmuligheder, der i øjeblikket tilbyder et maksimum på 10%, men disse muligheder kan kun nydes ved brug af visse betalingsmetoder og kun for destinationer i Singapore, Malaysia og Filippinerne.

KKday Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere kan du modtage informationsbulletiner samt nyttige rejsetips samt deres seneste kampagner og eksklusive rabatter. 5% velkomst kampagnekode til nye kunder!

Rejsebureauer svarende til KKday

I KKday kan du finde forskellige tjenester til at nyde dine rejser på den bedst mulige måde, men hvis det ikke er, hvad du forventede, eller du blot foretrækker at kigge efter lignende muligheder, kan du besøge siderne HOTELS.com, KIWI.com, BOOKING.com, KLOOK.com, EXPEDIA.COM
                                                          
 

KKday Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Til Black Friday-begivenheden har KKday nogle af de bedste kampagnetilbud til sine kunder: op til 12 % rabat ved hjælp af kampagnekoder og betydelige rabatter på alle rejseture.

Kupon til KKday Danmark for 11.11

11.11 er en stor rabatbegivenhed i Asien. Han kunne ikke undgå rejsebureauet KKday, som i dag den 11. november kommer med en rabatkupon på 10 %.

KKday Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday fortsætter med den foregående fredags tilbud: en kupon på 12 % til kunder fra visse banker og betydelige rabatter på tusindvis af rejseture.
 
 

KKday Danmark Kuponer til jul

Til jul, lav en reservation hos KKday for at få de bedste priser på rejseture. Rabat på 5%, 6% og 10% ved hjælp af en julekampagnekode KKday!

KKday mobilapplikation til iPhone og Android

KKday tilbyder sine brugere at kunne få en mobilapplikation til iPhone fra App Store og til Android fra Google Play, herfra kan du opdage alle de fornøjelser og eventyr som KKday har.

Hvilke populære destinationer sælges på KKdays netbutik?

I KKday kan du få en bred vifte af populære destinationer, hvor du kan besøge mange lande rundt om i verden, blandt hvilke vi kan nævne som de mest eftertragtede er Singapore, Seoul, Taipei, Filippinerne, samt store vidundere i USA, hvoriblandt Cirque Soleil i Las Vegas, en oplevelse i Alaska, er der mange muligheder, som du kan få blot ved at besøge platformen.

 

Tilbyder KKday gratis reservationer?

Hos KKday kan du foretage alle dine reservationer automatisk gratis hurtigt og nemt, du skal blot tilgå deres platform og vælge den pakke, der passer bedst til dig.

Kan jeg betale på KKday med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, som du kan bruge i Kkady, er den, der er foretaget via PayPal, ikke tilladt, da den i øjeblikket kun modtager betalinger via kreditkort, Apple Pay, Google Play, Line Pay, Alipay, AlipayHK, GrabPay, MoMo, Wallet. nævnes, at for Apple Pay- og Google Pay-betalinger for udenlandske transaktioner vil der blive opkrævet et transaktionsgebyr i fremmed valuta.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på KKday?

I KKday skal du, når du har valgt den pakke du ønsker at købe, gå til indkøbskurven for at foretage betalingen, forud for dette finder du en boks hvor du skal tilføje koden på din kupon.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024

Kampagner og særlige kuponer på KKday Danmark

KKday har daglige kampagnetilbud til sine kunder. Eksklusive kampagnekoder tilbydes kunder i visse banker til at betale online med kortet, såsom OCBC, MayBank, DBS og CityBank. Nedenfor er en liste over nogle af de KKday-kampagnekoder, der i øjeblikket er tilgængelige.

 • 6% rabatkode til City Bank-brugere
 • Yderligere 10 % kampagnekode til MayBank-kunder
 • 5% kupon til betaling med OCBC-kort
 • 10 % KKday kupon til nye kunder
 • Yderligere 6% KKday-kampagne for eksisterende kunder
 • 5% rabat på alle rejseoplevelser

Andre lignende butikker