TripAdvisor Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponNyd promo kode på TripAdvisor.com: 9% rabat02 december
kuponKuponkode på TripAdvisor.com: 5% rabat21 november
kuponKampagnekode til TripAdvisor.com: 30% rabat25 september
kuponTag 5% promo kode for TripAdvisor.com02 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad TripAdvisor har at tilbyde

TripAdvisor er en online platform skabt af Matt Goldberg, som havde den geniale idé at præsentere en nem og enkel måde at samarbejde med folk om søgning og planlægning af rejser, hvad enten det er til ferie, familie, forretning eller fornøjelse, hvor de kunne finde forskellige muligheder for at booke flybilletter, land, indkvartering blandt andre, hvorfra du kan få fra forskellige priser, der er tilpasset kundens behov.

Onlineplatformen TripAdvisor er tilgængelig på 22 forskellige sprog, hvilket gør det nemt for enhver bruger at finde bl.a. indkvartering, flybilletter, restauranter, krydstogter, biludlejning, ferieudlejning og ting at lave på rejsen og/eller ferien.

Hvordan sender TripAdvisor de bestilte billetter?

De bestilte billetter fra online-platformen TripAdvisor sendes online elektronisk, som ankommer til den e-mail, som du registrerede dig med og/eller betalte for din tjeneste.

Hvilke rabatter tilbyder TripAdvisor?

Blandt de rabatter, der er tilgængelige fra TripAdvisor, er:

30% rabat på hotelreservationer.

10% rabat på aktiviteter, ture og attraktioner.

Betalingsmetoder på TripAdvisor

Betalingsmetoder, der accepteres på TripAdvisor, inkluderer Visa, MasterCard, JCB, American Express, Discover, Diners Club og PayPal.

Hvor lang tid tager det at levere billetter bestilt fra TripAdvisor?

I TripAdvisor er leveringen af billetten i den tjeneste, hvor jeg foretager reservationen, anslået til at tage maksimalt 30 minutter, hvor betalingsbekræftelsen er foretaget.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på TripAdvisor

De rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på TripAdvisor, er:

10% rabat ved kassen ved hjælp af koden DEALSPOTR10

5% rabat ved kassen for enhver af deres kategorier ved hjælp af koden WETHRIFT5

8% eksklusiv rabat ved brug af koden CPC8

10% ekstra rabat på hotelbookinger med koden EXTRA10

TripAdvisor kundeservice

Kundeservicen hos TripAdvisor er tilgængelig via et telefonopkald til 17818005000.

Fordele ved at bruge en TripAdvisor rabatkupon

Fordelene ved at bruge en rabatkupon i TripAdvisor er hovedsageligt de besparelser, som kunderne kan finde på tidspunktet for betaling af den valgte service, denne besparelse giver dig mulighed for at købe en anden service såvel som en ekstra dag til opholdet.

Hvordan kan jeg annullere en valgt service på TripAdvisor?

For at annullere en valgt tjeneste i TripAdvisor skal kunden logge ind på din konto og gå til reservationsfanen, hvor du finder instruktionerne, der skal følges for processen, der er nogle gratis aflysninger og andre med tillægsgebyrer, det samme kan variere afhængigt af tjenesten og virksomheden, dvs. flyselskabet, hotellet, blandt andre, det tilrådes at foretage aflysningen op til en dag i forvejen.

Eksklusiv kupon til nye købere i TripAdvisor

Nye købere af TripAdvisor kan nyde at booke ved at drage fordel af alle de kampagner, der er tilgængelige på platformen, som kan variere fra rabatter, tilbud og kuponer blandt andre.

TripAdvisor på sociale netværk

Fra sociale netværk kan TripAdvisor-kunder finde alle de nyheder, der er tilgængelige på deres destinationer, og alle de tjenester, der leveres, såvel som kultur, gastronomi, blandt andre, eller deres tilbud og rabatter, der er tilgængelige.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat tilbudt af TripAdvisor til sine købere

Som den maksimale rabat, der er tilgængelig på TripAdvisor, kan købere finde en 30% rabat tilgængelig.

TripAdvisor-kupon til abonnement på nyhedsbrev

For dem, der abonnerer på TripAdvisor-nyhedsbrevet, kan du abonnere og holde dig ajour med meddelelser om deres eksklusive tilbud og tilgængelige kampagner samt nyheder om deres attraktive destinationer og steder.

Turistportaler svarende til TripAdvisor

TripAdvisor-kunder kan besøge nogle lignende butikker, der tilbyder lignende tjenester, nogle af disse kan være Booking.com, Expedia.com, Airbnb.com.

TripAdvisor Black Friday-kuponer

I TripAdvisor under Black Friday-rabatterne kan kunderne finde de bedste tilbud og rabatter, der er tilgængelige i løbet af denne dag, som kan være op til 70%, som de kan foretage tidlige bookinger og spare, samt finde specielle salgskuponer på op til 10%.

TripAdvisor rabatkuponer til 11.11

Blandt de rabatter, der er tilgængelige i TripAdvisor i november måned, er rabatterne på 11.11, for denne dag er der fremragende kampagner blandt dens attraktioner og reservationer af indkvartering, dato, hvor du kan finde rabatter på op til 60% plus en ekstra 10% rabatkupon i slutningen af købet.

TripAdvisor-kuponer til Cyber Monday

En af de vigtigste salgsferier for TripAdvisor er Cyber Monday salgsrabatter for denne dato er placeret de største rabatter i løbet af året, på denne dag denne dato kan du foretage reservationer af billetter og indkvartering på forhånd, hvorfra du kan booke en velfortjent ferie og spare disse rabatter kan være op til 80%, plus yderligere kuponer fra 5% og fremefter.

TripAdvisor Julekuponer

I december måned fejrer vi juleferien af den grund i TripAdvisor finder du overkommelige priser på alle tilgængelige tjenester, hvorfra du kan finde utrolige tilbud og gode rabatter, der kan være op til 50% og kuponer tilgængelige op til 15%.

TripAdvisor mobilapplikation til IPhone og Android

TripAdvisor har en mobilapplikation til iPhone og Android, hvor du kan foretage dine reservationer, uanset hvor du er.

De bedste destinationer i TripAdvisor

De bedste destinationer i TripAdvisor er:

Dubai
Bali
London
Rom
Paris
Cancun
Kreta
Marrakech
Den Dominikanske Republik
Istanbul
Playa del Carmen
Barcelona
New Delhi
Hurghada
Madrid
Phuket
Hanoi
Kairo
Firenze
Lissabon
Edinburgh
Bangkok
New York
Doha
Rio de Janeiro

 

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024
TripAdvisor.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på TripAdvisor

TripAdvisor har de bedste kuponer og kampagner til rådighed for sine kunder, så de kan spare penge, når de foretager deres reservationer, især på særlige datoer.

TripAdvisor.com Kuponer

Andre lignende butikker