Expedia Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponTag USD25 salgsfremmende kode pakker på EXPEDIA.com Bestil over USD50030 november
ForfremmelseSpar op til 30% forfremmelse på EXPEDIA.com hotel + fly10 december
kuponEXPEDIA.com ekstra 15% kuponkode01 august
kuponPromo kode til EXPEDIA.com: USD30 24 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad EXPEDIA sælger til Danmark

EXPEDIA sigter mod at give sine kunder stimulerende rejser til alle dele af verden, udover at yde en bedre service, når de planlægger en rejse fra at justere tidszoner, sprog, deres halvkugler og meget vigtigt deres kultur, opbygning af rejseplaner for at kunne at tilbyde kvalitet og service på en positiv måde blandt rejsende og deres forbindelser. Dette er grunden til, at EXPEDIA i dag er opført som en af ​​de største platforme på verdensplan, takket være sin avancerede teknologi, sin innovation dag for dag for at tilbyde bedre tjenester, hvorfor promovering af flere rejsende giver mulighed for at øge horisonten for vores kunder

Blandt de kendte mærker, som du kan få på EXPEDIA, når du går ombord på nationale og internationale fly, er nogle såsom LATAM, Delta, American Airlines, Copa, United, Iberia, Avianca, blandt andre.

Blandt de produkter, som EXPEDIA sælger, finder du tjenester som Flyvning, så den er forbundet mellem byer og/eller lande, biler, som tilbyder leje i den by, du har brug for, pakker, ting at lave, som giver dig råd til, hvad du ønsker at gøre på dine ture såsom festivaler, sport eller koncerter, og også krydstogttjenesten, alle disse giver dig mulighed for at opdage, lære at kende og nyde nye oplevelser og nye steder at besøge.
 

Hvordan laver jeg en reservation på EXPEDIA?

På EXPEDIA efter bekræftelsen af ​​din betaling vil du modtage en e-mail, hvor du vil modtage rejseplanen med alle de data og informationer, der er nødvendige for din check-in.

Hvilke rabatter tilbyder EXPEDIA Danmark?

I øjeblikket tilbyder EXPEDIA en rabat til sine kunder på 55 % rabat til rådighed for at tage fly fra og være i stand til at udforske de bedste ture i verden.

Betalingsmetoder på EXPEDIA Danmark

Blandt de betalingsmetoder, som EXPEDIA tilbyder sine brugere, er en af ​​dem via debet- eller kreditkort som Visa, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express eller gennem Click to Pay, såvel som via PayPals digitale pung.
  

Hvor lang tid tager det, før reservationen foretaget på EXPEDIA ankommer?

På EXPEDIA efter bekræftelsen af ​​din betaling vil du modtage en e-mail, hvor du vil modtage rejseplanen med alle de data og informationer, der er nødvendige for din check-in.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på EXPEDIA Danmark

Nogle EXPEDIA-kampagnetilbud og rabatkuponer er i øjeblikket tilgængelige:

EXPEDIA kupon med 10% rabat for at reservere et hotel
EXPEDIA Medlemskampagnekode: 10 % rabat på hoteller, bilreservationer og feriepakker
20% rabat ved forudbestilling
Op til 48 % rabat på luksushoteller
EXPEDIA kupon 5% rabat ved bestilling af bil
Yderligere 8% med en EXPEDIA rabatkode

EXPEDIA Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice på EXPEDIA kan du gøre det fra deres online-side ved at udfylde en formular, hvori du skal inkludere en række data, hvori du vil modtage svar senere.

Fordele ved at bruge en EXPEDIA kupon i Danmark

At få kuponer på EXPEDIA har sine fordele, da du kan drage fordel af at foretage dine reservationer til disse drømmeferier ved at anvende dine kuponer, have merværdien ved at betale mindre, end du forventede, og det bedste er, at du vil nyde det bedre end du forestiller dig.

Kan jeg annullere eller ændre min EXPEDIA reservation?

For at annullere en reservation på EXPEDIA kan du gøre det online fra din Rejseplan-konto, hvor du skal søge efter din reservation, vælge det link, den tilbyder for at ændre og/eller annullere, for dette skal du følge instruktionerne, som den viser, der er nogle forbehold i, at deres aflysninger er gratis, andre, der afspejler ekstra gebyrer for ændring og/eller annullering, en anden mulighed, de tilbyder, er ved at kontakte kundeservice.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan i øjeblikket nyde de tilbud og rabatter, som EXPEDIA har tilgængelige, da det i øjeblikket ikke har kuponer.

EXPEDIA Danmark på sociale medier

Her tilbyder vi dig en liste over de mest populære sociale netværk, hvor du kan finde information om EXPEDIA

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af EXPEDIA for købere i Danmark

Som en maksimal rabat kan du i øjeblikket få 50% rabat blandt dets tjenester.

EXPEDIA Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at registrere dig på EXPEDIA vil du være i stand til at modtage meddelelser om deres tilgængelige tilbud og kampagner, såvel som deres rejseideer, hvor du kan opdage, udforske og frem for alt gemme.

Online reservationsportaler svarende til EXPEDIA

Der er lignende sider, hvor du kan foretage visse sammenligninger af deres priser og/eller kampagner. Disse sider, du kan besøge, er nogle som Kkday.com, Booking.com, Hotels.com, Priceline.com
                                                          

EXPEDIA Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

For EXPEDIA kan du få Black Friday-rabatter den fjerde fredag ​​i november måned, og for denne dag leveres fantastiske rabatter, så dine kunder kan foretage køb af deres billetter, disse rabatter kan opnås med op til 75%.

Kupon til EXPEDIA Danmark for 11.11

Denne dag er meget speciel for EXPEDIA, da de i løbet af singledagen tilbyder meget gode kampagner i deres tjenester, så deres kunder foretager deres køb takket være disse kampagner og deres tilgængelige rabatter på op til 55%.

 EXPEDIA Danmark Cyber ​​​​Monday salgsfremmende kuponer

På EXPEDIA kan du nyde Cyber ​​​​Monday-rabatterne mandagen efter Black Friday-fejringen, og i løbet af denne dato vil du finde enorme og fantastiske rabatter, som du kan nyde at gøre dine køb med deres vidunderlige rabatter på op til 70%.
 

EXPEDIA Danmark kuponer til jul

Du kan finde julerabatter på EXPEDIA i december måned, måneden hvor du kan få fra udsalg og tilbud, foruden de tilgængelige rabatter, der kan være op til 45%.

EXPEDIA mobilapp til iPhone og Android

EXPEDIA tilbyder sine brugere at downloade sin mobilapplikation til iPhone og Android, hvorfra du kan få adgang til dine rejseplaner, ændre dine reservationer og endda modtage rejseopdateringer.

Hvad er de populære destinationer, der promoveres af EXPEDIA?

De mest populære destinationer indenfor EXPEDIA er: Cancun, Cartagena, Panama, Montevideo, Tulum, Miami, Paris, London, Wien, Madrid, Barcelona, ​​​​Buenos Aires, Santiago de Chile, Puerto Rico, Den Dominikanske Republik, Costa Rica, San Andrés, Lima, Rio de Janeiro, Sao Paolo, Fortaleza, Florianopolis, Lissabon, Rom, Milano, Berlin, Budapest og mange flere.

 

 

Tilbyder EXPEDIA gratis reservationer?

I EXPEDIA er din forsendelse gratis, da dens tjenester sendes via en e-mail til din e-mail.

Kan jeg betale på EXPEDIA med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, som EXPEDIA tilbyder sine brugere, er en af ​​dem gennem PayPals digitale tegnebog, du kan også gøre det via debet- eller kreditkort som Visa, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express eller gennem Click to Pay .

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på EXPEDIA?

I EXPEDIA, når du har foretaget reservationen af ​​din tjeneste, finder du i nederste højre del en erklæring, hvor der står, om du vil bruge en rabatkupon eller kampagnekode, skal du klikke og senere vil en boks blive reflekteret med bl.a. kuponnummeret, der skal bruges, for derefter at fortsætte med processen med betaling eller reservation af din tjeneste.

Sidst opdateret: I dag
18 juni 2024
EXPEDIA Rabatkoder

Særlige kuponer og tilbud på EXPEDIA Danmark

EXPEDIA kampagnetilbud og kuponer ændres med jævne mellemrum. Her, i de nederste rækker, har du en liste over de seneste kampagnekoder, der giver dig en ekstra rabat på EXPEDIA-portalen for at nyde godt af den bedste pris på transport med tog, bus, fly eller færge:

EXPEDIA kupon med 10% rabat for at reservere et hotel
EXPEDIA Medlemskampagnekode: 10 % rabat på hoteller, bilreservationer og feriepakker
20% rabat ved forudbestilling
Op til 48 % rabat på luksushoteller
EXPEDIA kupon 5% rabat ved bestilling af bil
Yderligere 8% med en EXPEDIA rabatkode

EXPEDIA Kuponer

Andre lignende butikker