Agoda Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponBedste Agoda salgsfremmende kode for i dag: 5% rabat på alle bookinger10 august
ForfremmelsePromo på AGODA.com: 12% rabat Visa pay12 december
kuponKuponkode på AGODA.com : op til 75% rabat + ekstra 5% Hoteller bookinger05 december
kuponAGODA kampagnekode: ekstra 5% rabat til din næste rejse31 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad AGODA sælger Danmark

AGODA blev oprettet i 2005, som fungerer som en online platform til booking af rejser, logi, udlejning og diverse overførsler, siden 2007 er det en del af Booking Holdings Inc-gruppen, som er verdens førende inden for reservationer. AGODA har sit hovedkvarter i Singapore samt omkring 53 kontorer i forskellige byer rundt om i verden.

AGODA tilbyder sine kunder muligheden for at kunne vælge efter deres smag og præference reservationen for forskellige muligheder, såvel som at tilpasse sig deres tilgængelige penge, i sin logiservice, da den tilbyder et stort udvalg af websteder som f.eks. hoteller, private villaer, huse, lejligheder, resorts, kroer, villaresorts, hytter, som kan vælges efter kvalitetskategori fra én til fem stjerner. I flyservice kan dine kunder også vælge den rejse, der passer bedst til deres tid, enten med mellemlandinger eller med det rejseflyselskab, de vælger.
 

Hvordan laver jeg en reservation på AGODA?

Hos AGODA vil dine kunder modtage reservationerne af deres ønskede service via en bekræftelses-e-mail på deres e-mailadresse, i tilfælde af fly vil de modtage deres elektroniske rejsebillet, for hotelreservationer vil de modtage en billet med bekræftelse af deres reservation .

Hvilke rabatter tilbyder AGODA Danmark?

AGODA har en tilgængelig fane, som du kan få som dagens tilbud, hvor du kan få en række forskellige tilgængelige rabatter hver for forskellige destinationer, blandt andet 79%, 80%, 83%, 56%, 82%, 73% , 77 %, 49 %, 67 % 87 %, 68 %, 27 %, 84 %, 87 %.

Betalingsmetoder hos AGODA Danmark

På AGODA kan du foretage betalingen af ​​dine reservationer for enhver af dens tjenester såsom hotel eller fly gennem de vigtigste kreditkort såsom Visa eller MasterCard.
  

Hvor lang tid tager det, før en reservation foretaget på AGODA ankommer?

For at modtage din billet eller elektroniske billet, samt bekræftelsen af ​​en overnatning på AGODA, vil det tage den tid, der bruges til at bekræfte din betaling.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på AGODA Danmark

Nogle AGODA-kampagnetilbud og rabatkuponer er i øjeblikket tilgængelige:

AGODA kupon 7 % rabat på bookinger over $250
6 % AGODA kampagnekoder for bookinger over $120
AGODA rabatkode: 5% rabat på næste booking
10 % AGODA kampagnekoder til udvalgte hoteller
$18 AGODA $250 reservationskupon

AGODA Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice på AGODA kan de gøre det direkte fra en online chat, som er tilgængelig 24/7.

Fordele ved at bruge en AGODA kupon i Danmark

AGODA har en stor tilgængelighed af rabatkuponer til rådighed, som, når de bruges, giver en meget vigtig fordel til sine kunder, som svarer til de pengebesparelser, de kan have, når de anvender deres rabatkuponer.

Kan jeg annullere eller ændre min AGODA reservation?

For at annullere en reservation på AGODA skal dette gøres fra online-siden eller fra appen, AGODA-kunder skal tage hensyn til, når de foretager en afbestilling, at de skal betale et gebyr, som fastsættes af virksomheden.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye AGODA-kunder kan nyde deres i øjeblikket tilgængelige 10% kupon.

AGODA Danmark på sociale medier

Her tilbyder vi dig en liste over de mest populære sociale netværk, hvor du kan finde information om AGODA

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af AGODA for købere i Danmark

Hos AGODA kan dine kunder nyde en række tilgængelige rabatter, blandt dem kan du finde et maksimum på op til 87%.

AGODA Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Der er en uendelighed af butikker, der ligner AGODA, da de tilbyder lignende tjenester, som du kan gennemgå og sammenligne deres tilbud med, eller tilgængelige rabatter, disse butikker, du kan besøge, er Hotels.com, Kayak.com, Booking.com , blandt andet.

Online reservationsportaler svarende til AGODA

Hvis du foretrækker det, kan du besøge en lang række lignende butikker, der ligner AGODA, hvor du kan gennemgå deres tilgængelige kampagner eller rabatter, såvel som deres tilgængelige destinations- og forbindelsestjenester, nogle af disse sider kan være Booking.com, Expedia .com, Trip.com
                                                          

AGODA Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

AGODA tilbyder vidunderlige rabatter for dagen med Black Friday-rabatter, som du kan nyde til forskellige rejser og tilgængelige destinationer, disse rabatter kan nå op til 80%, desuden kan du nyde rabatkuponer fra 5%.

Kupon til AGODA Danmark for 11.11

På dagen kendt som salgsferien 11.11 på AGODA finder dine kunder meget gode kampagner på deres overnatningssteder eller tilgængelige rejser, samt utrolige rabatter, som de kan vælge afhængigt af destinationen, som kan variere fra 50%.

AGODA Danmark Cyber ​​​​Monday salgsfremmende kuponer

En af de vigtigste salgshelligdage for AGODA og dets kunder er Cyber ​​​​Monday-rabatten, og til denne særlige dato kan de få enorme og eksklusive rabatter, som kan være op til 90%, med yderligere rabatkuponer fra 3%.
 

AGODA Danmark Julekuponer

Julerabatter leveres i december måned, og det er, at for disse datoer har AGODA fremragende tilbud og rabatter, samt utrolige rabatter fra 45%.

AGODA mobilapp til iPhone og Android

Hos AGODA kan dine kunder nyde mobilapplikationen til iPhone og Android, hvorfra de kan foretage deres reservationer hurtigt og sikkert.

Hvad er de populære destinationer, der promoveres af AGODA?

10 af de mest populære destinationer anbefalet af AGODA i år er: Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesien, Filippinerne, Australien, Vietnam, Sydkorea, Schweiz, Spanien, Italien, Tyrkiet, Maldiverne, Indien, Grækenland og USA.

 

 

Tilbyder AGODA gratis reservationer?

AGODA sender dine billetter via en e-mail til kundens e-mail, af denne grund er forsendelsen gratis.

Kan jeg betale hos AGODA med PayPal?

Hos AGODA accepteres det ikke at foretage betalinger via PayPal-platformen.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på AGODA?

Hos AGODA kan dine kunder bruge tilgængelige rabatkuponer, som de kan skrive på tidspunktet for betaling for deres tjenester, denne boks er placeret nederst på siden.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Código promocional AGODA

Særlige kuponer og tilbud på AGODA Danmark

AGODA kampagnetilbud og kuponer ændres med jævne mellemrum. Her i de nederste rækker har du en liste over de seneste kampagnekoder, der giver dig en ekstra rabat på AGODA-portalen for at få den bedste pris på transport med tog, bus, fly eller færge:

AGODA kupon 7 % rabat på bookinger over $250
6 % AGODA kampagnekoder for bookinger over $120
AGODA rabatkode: 5% rabat på næste booking
10 % AGODA kampagnekoder til udvalgte hoteller
$18 AGODA $250 reservationskupon

Cupom AGODA

Andre lignende butikker