FlixBus Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseKampagnekupon til første booking via mobilapp09 november
ForfremmelsePromo på FLIXBUS.com: 20% rabat første ordre email Tilmeld dig07 december
kuponFLIXBUS.com kampagnekode: 50% rabat25 november
kuponFLIXBUS.com promo kode13 november

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad FLIXBUS sælger til Danmark

FLIXBUS er blevet betragtet som en transportvirksomhed, der har ændret måden at rejse på siden 2013, etableret i München, Tyskland af tre unge iværksættere, der ønskede at innovere rejsemåden og dermed give sine brugere mulighed for at opdage alt, hvad Europa tilbyder, da det tilbyder konstant vækst i dets ruter, hvor du rejser komfortabelt og sikkert, hvor du kan vælge at rejse med lethed og opdage de mere end 2.500 byer i de 34 europæiske lande, der er det største netværk i hele Europa

FLIXBUS tager dig med hvorhen du vil, hvad enten det er en ferie for at hvile eller til et eventyr, eller hvis du foretrækker en ferie, det være sig gennem Holland, Frankrig, Italien, Tyskland, Portugal, Ungarn eller Kroatien og mange flere lande. Dens hovedformål er altid at tilbyde en behagelig og økonomisk komfortservice til sine kunder, så de kan nyde en unik og interessant tur, da du kan få adgang til stik, komfortable sæder, se film og bedst af alt Wifi for altid at være tilsluttet. Det har også snacks og drikkevarer samt et GPS-sporingssystem til sine busser.

FLIXBUS bidrager også til omsorg for miljøet, da det er et grønt og intelligent transportmiddel og det mest økologiske, der findes i Europa, det har også teknologiske innovationer, da det har en APP, hvor du kan lave reservationssystemet og udsende dine billetter eller billetter. FLIXBUS, opererer og samarbejder med små regionale SMV'er, der kombinerer innovation, energi og opstartskraft og etablerer et internationalt brand, alt dette takket være dets ruteplanlægning og dynamiske arbejde, der altid tilbyder de bedste tilbud, idet de er nummer et i Europa.

FLIXBUS giver dig mulighed for at nyde naturen, da den tager dig til de mest populære destinationer såsom byerne Porto, Lissabon, Madrid, Paris, Barcelona, ​​​​Firenze, Pisa, Budapest, Wien, Santiago de Compostela, du kan også opdage destinationer for skiløb, eller for de mest emblematiske forlystelsesparker samt de bedste strande eller de bedste natsteder, eller hvis du foretrækker at vide om kunst, arkitektur, mad eller eksotiske steder såsom zoologiske haver, skal du bare vælge din destination og FLIXBUS .COM tager dig derhen, hvor du vil.

Hvordan sendes FLIXBUS billetten?

I FLIXBUS modtager du din billet eller billet automatisk i din e-mail, efter bekræftelse af din betaling, hertil kan du tjekke din indbakke eller du kan have modtaget den i junk- eller spam-mappen til Dette modtager du en pdf, du gør ikke behøver at udskrive det, du kan også få det med QR-koden fra din mobilapplikation.

Hvilke rabatter tilbyder FLIXBUS Danmark?

I FLIXBUS er rabatterne forskellige for hvert af de lande, hvor det opererer, blandt hvilke vi kan nævne nogle af dets rabatter, der er rabatter for studerende, rabatter til mindreårige, for personer med nedsat mobilitet og for seniorer, for hver af disse muligheder skal du fremvise en validerende akkreditering.

Betalingsmetoder hos FLIXBUS Danmark

Hos FLIXBUS tilbyder de deres kunder forskellige betalingsmetoder, blandt dem kan du gøre det via Visa eller MasterCard kreditkort, American Express, JCB, Discover, Bancontact / Mister Cash, Diners Club, Carte Bancaire eller også gennem fra PayPal eller Google Betal konti, eller hvis du foretrækker det via Postfinance.
  
 

Hvor lang tid tager det for billetten købt på FLIXBUS at ankomme?

Når du bekræfter betalingen af ​​billetten eller billetten, vil du modtage i din e-mail inden for højst 15 minutter eller via appen fra din mobilapplikation får du QR-koden.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på FLIXBUS Danmark

Selvom FLIXBUS-kampagnekuponer ikke er tilgængelige i øjeblikket, er her nogle af de seneste tilgængelige tilbud:

Tilføj din cykel for kun € 10
Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage de seneste tilbud og kuponer fra FLIXBUS
Nyd gratis wifi, når du rejser med FLIXBUS
Download FLIXBUS mobilapplikationen gratis
Rejs til Europa for kun 5 € for en busbillet

FLIXBUS Danmark Kundeservice

I FLIXBUS kan du kontakte kundeservice via nummeret +34919010632, eller hvis du foretrækker det kan du gøre det ved at udfylde en formular fra deres side, hvor du skal indtaste nogle oplysninger, herunder din e-mail og telefonnummer, hvor du vil være Når du senere modtager et svar, kan du også gøre det via en online chat.

Fordele ved at bruge en FLIXBUS kupon i Danmark

At opnå rabatkuponer for at bruge dem i FLIXBUS er et skub til dets brugere for at kende de bedste destinationer i byerne i Europa, da du kan rejse og nyde gaden At være mindre, end du forventede, og det bedste er den personlige tilfredsstillelse ved at lave den tur, som du drømte så meget om, det bedste er, at du kan gøre det som familie.

Kan jeg returnere den billet, jeg købte på FLIXBUS?

For at foretage en afbestilling kan du gøre det op til 15 minutter før den planlagte afgang, dette skal ske gennem siderne på FLIXBUS eller direkte hos bureauerne eller på salgsstederne hos Flix-selskaberne.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye FLIXBUS-kunder kan nyde alle fordelene ved deres billetsalg til de travleste destinationer. Køb en busbillet med FLIXBUS i dag, og du kan rejse for kun 5 euro!

FLIXBUS Danmark på sociale medier

I øjeblikket har det ikke rabatkuponer fra dets sociale netværk, du kan finde information om dets brugere og deres destinationer.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af FLIXBUS for købere i Danmark

I øjeblikket tilbyder FLIXBUS kun sine brugere rabatter på deres reservationer. Priserne for en busrejse starter ved kun 5 euro.

FLIXBUS Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev vil du modtage information om deres super opsparingstilbud, kuponer, lodtrækninger samt tips til dine rejser. Priserne for en busrejse starter ved kun 5 euro.

Transporttjenester svarende til FLIXBUS

Hvis det, du leder efter, ikke er, hvad du forventede, kan du besøge lignende sider, hvor du kan lave prissammenligninger, disse kan være KLM, Vueling eller Booking.
                                                          
 

FLIXBUS Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Fra Black Friday, hvis du vælger at rejse med FLIXBUS, har du de laveste priser. Køb en busbillet i dag med FLIXBUS for kun 5 euro

Kupon til FLIXBUS Danmark for 11.11

Fra den 11. november fortsætter FLIXBUS-kampagnen: busbilletpriser for kun 5 euro pr. sektion

Kampagnekuponer fra FLIXBUS Danmark til Cyber ​​​​Monday

Fra Cyber ​​​​Monday har du et godt tilbud på FLIXBUS: rabatkupon, der giver dig billetter til kun 4 euro per rejse.
 

FLIXBUS Danmark Kuponer til jul

Ønsker du at rejse i vinterferien kan du nyde godt af en superrabat fra FLIXBUS. Priser fra kun 5 euro for busture!

FLIXBUS mobilapplikation til iPhone og Android

I FLIXBUS kan du downloade dens mobilapplikation til iPhone fra App Store og til Android fra Google Play, hvilket gør det nemmere for dets brugere, da du kan foretage reservationer, du får også eksklusive rabatter, på samme måde kan du også få billet fra din app.

Hvilke hyppige ruter sælges i FLIXBUS online-butikken?

I FLIXBUS kan du få nogle ruter, der oftere sælges på dine billetter, blandt disse kan vi nævne såsom Barcelona, ​​​​Madrid, Salamanca, Santander, Santiago de Compostela, Lissabon, Firenze, Paris blandt andre.

 

 

Tilbyder FLIXBUS gratis reservationer?

I FLIXBUS kan du foretage dine reservationer gratis i et enkelt nemt og enkelt trin, du skal blot vælge din rute eller destination, samt returrejsedatoen blandt andet.

Kan jeg betale på FLIXBUS med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, der accepteres i FLIXBUS, kan du gøre det via din behørigt verificerede PayPal-konto, hurtigt og nemt, du skal bare starte med at reservere billetten og derefter gå videre til betaling.

Hvor skal jeg skrive FLIXBUS-rabatkuponen?

Når du har valgt dine rejsebilletter, skal du gå videre med at betale for dem, men før disse finder du en boks, hvor du skal medtage det kuponnummer, du skal bruge.

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024
FlixBus Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på FLIXBUS Danmark

FLIXBUS bustransporttjenesten har månedlige kampagner og rabattilbud. De seneste er vist nedenfor:

Tilføj din cykel for kun € 11
Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage de seneste tilbud og kuponer fra FLIXBUS
Nyd gratis wifi, når du rejser med FLIXBUS
Download FLIXBUS mobilapplikationen gratis
Rejs til Europa for kun 5 € for en busbillet

FlixBus Kuponer

Andre lignende butikker