BOOKING Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponBooking.com promo kode: betal med VISA-kort og spar 6% på din reservation31 december
kuponTilmeld dig nu Booking.com for at modtage en kupon med 10% rabat05 februar
ForfremmelseBooking.com tilbud: 20% ekstra rabat15 Kan
ForfremmelseSpar op til 30% kupon på Booking.com salg varer28 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Booking Danmark sælger

Booking.com blev oprettet i Amsterdam i 1996, hvor det er forpligtet til at gøre rejser lettere, skabe unikke oplevelser og tilbyde forskellige muligheder. Det er tilgængeligt på mere end 43 sprog for at gøre det lettere for hver enkelt af sine brugere at søge.
Booking.com er en platform, der tilbyder forskellige let tilgængelige reservationstjenester, der præsenterer dem efter kategori, blandt hvilke vi kan nævne: flyreservationer, indkvartering, udlejningsbiler, taxaoverførsler til lufthavnen og det mest underholdende for familien, da det er turistattraktioner, let og hurtig søgning, da du kun skal indtaste internettet, vælg kategorien, som det ville være tilfældet med flyvningerne, indtaster du dataene, hvis det er en rundrejsedato med det samme antal passagerer siden Klasse svarer i disse tilbud økonomiklasse, første klasse, Bussiness tilbyder således automatisk sorten af ​​det samme, hvis det eksisterer for den valgte dato og prisen, dette sker for kategorien af ​​indkvartering, der på samme måde skal indeholde datoen for indrejse og afgang, hvor mange mennesker, hvor mange børn, hvor mange værelser og så videre i hver af de kategorier, Booking.com tilbyder. I øjeblikket er kategorien Turistattraktioner uden tilgængelig information på grund af det globale udbrud.

Hvordan foretager man en hotelreservation på Booking?

Det er meget let at bestille din bolig på Booking.com! Du skal først vælge det sted, du vil gå til, derefter antallet af mennesker og derefter den periode, du har brug for indkvartering for. Når den er valgt, kan den filtreres efter andre præferencer: antal stjerner, parkering inkluderet, budget, afstand til bestemte mål osv.

Hvilke rabatter tilbyder Booking Danmark?

Booking.com tilbyder sæsonbestemte tilbud for kategorien Sove (indkvartering) i øjeblikket, den har de såkaldte tilbud / flugt med en besparelse på 15% og er gældende indtil slutningen af ​​måneden.

Betalingsmetoder hos Booking Danmark

På Booking kan du foretage dine betalinger via Visa -debetkort, Maestro -debet, MasterCard -debet, American Express -kreditkort, Diners Club, MasterCard Credito, Visa Credito, Visa Electron samt via din behørigt verificerede PayPal -konto.

Hvor lang tid tager det at levere de produkter, der er bestilt fra Booking i Danmark?

I Booking, når du foretager en reservation i nogen af ​​de tjenester, du vælger, bekræftes det med det samme, efterfulgt af dette vil du modtage en e -mail.

Kuponer i øjeblikket tilgængelige på Booking Danmark

På Booking.com kan du finde rabatkuponer på deres online platform, som du kan nyde med et enkelt klik.

 • 15% rabat til Booking Genius -kunder
 • 10% rabatkupon på visse hoteller til Genius -kunder
 • Op til 50% rabat på bestemte steder
 • 10% Booking kampagnekode for reservationer foretaget indtil slutningen af ​​ugen
 • Du modtager en refusion på 10% som en kupon fra Booking.com, hvis du bestiller på visse hoteller
 • Lavere priser, hvis du bruger Booking -mobilappen

Booking Danmark Kundeservice

Booking.com tilbyder flere tjenester, og det er bedst at logge ind for at kontakte kundeservice, da du gennem din session kan konsultere og anmode om den hjælp, du har brug for, f.eks. At se eller konsultere din reservation, dit bekræftelsesnummer. Du kan også gøre det via Booking.com Assistant ved at downloade dens app eller via Facebook Messenger.

Fordele ved at bruge en Booking -kupon i Danmark

En af de mest værdifulde fordele ved brug af kuponer er, at du sparer penge og dermed har mulighed for at kende flere destinationer, end du havde forestillet dig.

Hvordan kan jeg returnere et produkt, der er bestilt til Booking fra Danmark?

For at annullere en reservation skal du gøre det direkte fra det link, der blev modtaget i din bekræftelses -e -mail, da reservationen blev foretaget, ved at klikke på linket vil dette føre dig til en anden side, hvor du vil fortsætte med at foretage annulleringen.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan drage fordel af de rabatter og rabatter, det tilbyder på sine tjenester, såsom flyrejser, indkvartering, blandt andre. For din første reservation kan du drage fordel af de bedste indkvarteringspriser, inklusive en kupon på 10%, der giver dig kredit til fremtidige reservationer (denne Booking.com -kampagnekode er kun gyldig for visse indkvarteringer og kun i bestemte vejrperioder).

Booking Danmark på sociale medier

Booking.com tilbyder sine sociale netværk for at lette og promovere de tjenester, det leverer til sine udbydere, samt oplysninger af interesse vedrørende deres destinationer.

Maksimal rabat tilbydes af Booking til købere i Danmark

Booking tilbyder op til maksimalt 50% rabat.

Booking Danmark kupon til nyhedsbrevsabonnement

Når du abonnerer på Booking, kan du modtage nyhedsbreve med oplysninger af interesse vedrørende de tjenester, der tilbydes af denne platform, samt se de bedste tilgængelige tilbud samt modtage hemmelige tilbud og lave priser.

Hjemmesider til booking af overnatning svarende til Booking

Hvis du foretrækker det, kan du besøge nogle sider, der ligner Booking.com, hvor du kan sammenligne priser og tilbud for at vælge den forventede rejse, blandt hvilke du kan besøge dette hotels.com, kiwi.com, kkday.com

Booking Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY er en begivenhed i verdensklasse. I år har Booking.com forberedt nogle behagelige overraskelser for sine brugere: en række reklametilbud til overnatning rundt om i verden samt et udvalg af hoteller, hvor der tilbydes en rabatkuponkode fra Booking.com med 10% rabat (hvilket tilbydes i form af en kupon, der kan bruges til en senere rabat).

Kupon til Booking Danmark den 11.11

11.11 er en rabatbegivenhed den 11. november, der hovedsageligt bruges af onlinebutikker. Booking.com har ikke kuponer til 11/11, men de har meget gode kampagnetilbud med en rabat på op til 50% på visse boliger!

Salgsfremmende kuponer fra Booking Danmark til Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday fortsætter med rabatter i alle online butikker, og Booking.com kommer med nogle super gode tilbud! Op til 50% rabat og ekstra, kupon fra Booking.com med 10% rabat på visse hoteller. Derudover kan Genius -kunder nyde animerede hoteller med 15% rabat!

Booking Danmark Kuponer til jul

Julen er en tid på året, hvor mange mennesker rejser. Derfor tilbyder Booking.com også de laveste priser på indkvartering og salgsfremmende kuponer med henholdsvis 10% og 15% rabat til Genius -kunder, der altid har de bedste priser.

Booking mobilapplikation til iPhone og Android

Ja, Booking har en mobilapplikation, som du kan downloade gratis, udover at abonnere kan du modtage en e -mail, hvor du vil modtage linket til download, du kan også gøre det ved hjælp af en sms. For brugere af mobilapps fra Booking.com er der nogle særlige kampagnetilbud, lavere priser og Booking.com kampagnekoder kun til dem!

Berømte steder i verden, hvor du kan bestille overnatning via Booking

Booking svarer til en online platform for rejser, hvor du kan finde vidunderlige destinationer til at nyde behagelige ture, hvad enten det er til familie- eller forretningsferier, nogle af dem kan være Danmark, Frankrig, Spanien, USA, nogle steder såsom Eiffeltårnet, Time Square, Disney World blandt andre.

 

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på Booking?

For at bruge kampagnekoder i Booking skal disse afspejles, når du er færdig med at vælge reservationen og henvise dig til betalingen af ​​den samme, i venstre del af betalingsboksen vil et vindue blive afspejlet, hvor du skal inkludere din salgsfremmende kode eller kupon.

Kan jeg betale på Booking med PayPal?

Det er generelt ikke muligt at betale på Booking med PayPal. Men for nogle hoteller er dette muligt. Filtrer de boliger, der accepterer PayPal, for kun at vise disse, hvis du ønsker at foretage betalingen med PayPal!

Tilbyder Booking gratis reservationer?

Booking helt gratis reservationer fra sin online platform, det bedste ved dette er, at du har mulighed for at blive aflyst på det tidspunkt, hvor din indkvartering foretages.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
BOOKING rabatkode

Kampagner og særlige kuponer på Booking Danmark

Her er en liste over de seneste kampagnetilbud og kuponer fra Booking. Disse kampagnekoder kan ændre sig med jævne mellemrum, så vi anbefaler, at du besøger vores websted så ofte som muligt for at få de bedste rabatter.

 • 15% rabat til Booking Genius -kunder
 • 10% rabatkupon på visse hoteller til Genius -kunder
 • Op til 50% rabat på bestemte steder
 • 10% Booking kampagnekode for reservationer foretaget indtil slutningen af ​​ugen
 • Du modtager en refusion på 10% som en kupon fra Booking.com, hvis du bestiller på visse hoteller
 • Lavere priser, hvis du bruger Booking -mobilappen
KUPONKODER BOOKING DANMARK

Andre lignende butikker