Priceline.com Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon6% salgsfremmende kode på Priceline.com leje af bil Bestil over USD25014 Kan
kuponNyd 7% rabatkode på Priceline.com vælg Betal nu hoteller15 Kan
kuponPriceline.com USD50 kuponkode på hele siden21 august
ForfremmelsePriceline.com kampagne: op til 40% rabat Vælg hoteller + fly11 september

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad PRICELINE sælger Danmark

PRICELINE blev skabt af Jay Walker og opstod i Connecticut i 1997 med det formål at tilbyde en række rimelige priser til sine kunder. Siden starten har det skabt entusiasme på grund af kvaliteten af ​​dets tjenester leveret til rimelige priser, hvilket gjorde det muligt for ham at gå op til noteringspunktet på aktiemarkedet.

PRICELINE har formået at få faste kunder på grund af sit fokusformål, som består i at holde over tid, da der altid vil være kunder, der vælger ferier for at nyde deres rejser, eller dem, som virksomheder gør dem til kunder. dig på PRICELINE for at spare på dine rejser, uanset om det er hoteller, fly eller billeje,

PRICELINE er opført som en af ​​de største virksomheder i søgningen efter rejser, hoteller og biler, takket være dens kvalitetsservice til sine kunder, hvilket er grunden til, at det fortsætter med at vokse og udvikle sig med geniale ideer og en lang vej at gå, med etablering af flere unikke måder for rejsende, da dets mål er altid at være blandt de bedste rejseforhandlere i verden og opfylde formålet med at hjælpe alle.

PRICELINE sælger sine kunder tjenesten med at være i stand til at finde et fly, et hotelophold, en billeje i byen, en krydstogtrejse, som du kan finde fra en kalender for ind- og udgang af de nødvendige tjenester, antallet af personer, samt en kasse med destinationen.
 

Hvordan laver jeg en reservation på PRICELINE?

Leveringen af ​​produktet i PRICELINE sker via en e-mail, som vil blive modtaget via din e-mail, denne kvittering vil blive modtaget, når din betaling er blevet bekræftet.

Hvilke rabatter tilbyder PRICELINE Danmark?

PRICELINE har i øjeblikket kun 20 % rabat til rådighed for biludlejningstjenesten, samt 60 % rabat på dets øvrige tjenester.

Betalingsmetoder hos PRICELINE Danmark

I PRICELINE accepterer de forskellige accepterede betalingsmetoder, inklusive dem, der er lavet via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Discover.
  

 Hvor lang tid tager det, før reservationen foretaget på PRICELINE ankommer?

I PRICELINE vil beviset for din reservation ankomme til din e-mail, så snart din betaling er blevet bekræftet.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på PRICELINE Danmark

Nogle PRICELINE-kampagnetilbud og rabatkuponer er i øjeblikket tilgængelige:

PRICELINE kupon ekstra 5 % rabat
50 USD PRICELINE kampagnekode
Tilmeld dig VIP og få en PRICELINE kupon med 10 % rabat
Op til 60 % rabat på hoteller med en PRICELINE kampagnekode
PRICELINE kupon 10 % rabat på abonnement på nyhedsbrev

PRICELINE Danmark kundeservice

For at kontakte kundeservice på PRICELINE, tilbyder det forskellige muligheder til sine kunder, blandt dem er de gennem et telefonnummer 12032206946, eller hvis du foretrækker fra en online chat fra din side eller også ved at sende en besked til 33296.

Fordele ved at bruge en PRICELINE kupon i Danmark

En af de vigtigste fordele, som kunden kan have, når du bruger en rabatkupon i PRICELINE, er de penge, der kan spares på tidspunktet for betaling for din tjeneste.

Kan jeg annullere eller ændre min PRICELINE reservation?

For at annullere tjenesten købt hos PRICELINE skal du logge ind på din konto og følge en række trin, blandt dem skal du vælge tjenesten og annullere rejseplanen, for dette skal du acceptere de præsenterede politikker, en gang du har annulleret vil du modtage en e-mail med bekræftelse, et andet alternativ er at kontakte kundeservice på telefon 18007742354.

 Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye PRICELINE-kunder kan nyde deres i øjeblikket tilgængelige 10% kupon.

PRICELINE Danmark i sociale netværk

Her tilbyder vi dig en liste over de mest populære sociale netværk, hvor du kan finde information om PRICELINE

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maksimal rabat tilbydes af PRICELINE for købere i Danmark

PRICELINE har du kan få en rabatkampagne i øjeblikket, der kan være op til 60% tilgængelig.

PRICELINE Danmark kupon til nyhedsbrev tilmelding

For nye abonnenter har PRICELINE en gave på 10%, når de abonnerer, de kan også nyde deres informationsbulletiner med deres særlige tilbud og nyheder.

Online reservationsportaler svarende til PRICELINE

Hvis du foretrækker det, kan du besøge en lang række lignende butikker, der ligner PRICELINE, hvor du kan gennemgå deres tilgængelige kampagner eller rabatter, såvel som deres destinationstjenester og tilgængelige forbindelser, nogle af disse sider kan være Booking.com, Expedia .com, Trip.com
                                                          

PRICELINE Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

I PRICELINE under Black Friday rabatterne kan du få rigtig gode rabatter, som kan nå op på 90%, med disse rabatter kan du foretage de reservationer som du bedst kan lide og dermed give dig mulighed for at udnytte priserne og være i stand til at spare så meget som muligt på deres tjenester, kan du også få rigtig gode sæsontilbud.

 Kupon til PRICELINE Danmark for 11.11

For PRICELINE rabatter af 11.11 eller også kendt som rabatter for singler dag, i denne periode kan du nyde rabatter, der kan være op til 65% rabat, på samme måde kan du også nyde fremragende kampagner i dets tjenester.

PRICELINE Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

PRICELINE præsenterer Cyber ​​​​Monday-rabatterne, som udføres mandagen efter Black Friday-fejringen, under denne cyberferie er de klar til at foretage køb online, rabatter, som du ikke kan nægte, da disse kan være fra 75% med rabat kuponer fra 15%, som du kan bruge sammen med dine direkte rabatter.
 

 PRICELINE Danmark Kuponer til jul

I december måned i PRICELINE vil du finde julerabatterne i denne måned, du vil kunne nyde et stort udvalg af tilbud og kampagnerabatter, foruden rabatter, der kan være op til 55%.

PRICELINE mobilapplikation til iPhone og Android

PRICELINE har tilgængelig for sine kunder den mobile download til iPhone og Android, hvorfra du kan foretage dine reservationer og finde de aktuelle tilbud tilgængelige.

Hvilke populære destinationer promoveres af PRICELINE?

10 af de mest populære destinationer anbefalet af PRICELINE i år er: Las Vegas, Orlando, Miami, San Juano - Puerto Rico, Fort Lauderdale, Oahu, Hawaii, Cancun, Los Angeles, Atlanta og Tampa.

 

 

Tilbyder PRICELINE gratis reservationer?

I PRICELINE er forsendelserne af dine reservationskuponer gratis, da de sendes via en e-mail til din e-mail.

Kan jeg betale i PRICELINE med PayPal?

Betalinger via PayPal accepteres i øjeblikket ikke til PRICELINE.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i PRICELINE?

For at skrive en rabatkupon i PRICELINE er det første du skal gøre at vælge og reservere den service du ønsker at udføre, når du har gennemført denne proces bliver du automatisk omdirigeret til siden hvor du starter betalingsprocessen, her vil du find en boks, hvor du skal angive det kuponnummer, du ønsker at ansøge.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Priceline.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos PRICELINE Danmark

Kampagnetilbud og kuponer på PRICELINE ændres med jævne mellemrum. Her i de nederste rækker har du en liste over de seneste kampagnekoder, der giver dig en ekstra rabat på PRICELINE-portalen for at få den bedste pris på transport med tog, bus, fly eller færge:

PRICELINE kupon ekstra 5 % rabat

50 USD PRICELINE kampagnekode

Tilmeld dig VIP og få en PRICELINE kupon med 10 % rabat

Op til 60 % rabat på hoteller med en PRICELINE kampagnekode

PRICELINE kupon 10 % rabat på abonnement på nyhedsbrev

Priceline.com Kuponer

Andre lignende butikker