Trip.com Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponTRIP.com kampagnekode til nye kunder: 8% rabat10 august
ForfremmelseTRIP.com promo: USD10 rabatordre i app over USD10026 november
ForfremmelseSpar op til 50% fremme udvalgte hoteller bo på TRIP.com01 december
kuponSalgsfremmende kode på TRIP.com: EUR50 rabat udvalgte flyvninger23 november

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad TRIP sælger Danmark

TRIP er et af de vigtigste online rejsebureauer i verden, de hjælper dig med at planlægge den perfekte rejse. Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse eller ønsker at oprette en firmarejsekonto; TRIP giver dig let at rejse verden rundt med billige flyrejser, rabathoteller og togbilletter. Hvis du gerne vil finde gode tilbud, er det dem, de har også en nem at bruge hjemmeside og applikation, sammen med 24-timers kundeservice, til at booke den næste rejse, de har besked om flypriser, søg kalender for tilbud og forhåndstilbud.
Nogle af de mest besøgte destinationer er: San Diego, Los Angeles, Santiago, Las Vegas, Beijing, Påskeøen, Concepción, Orlando, Viña del Mar, New York, blandt andre; Desuden kan du finde hoteller i blandt andet Shanghai, Beijing, Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou, Xiamen, Hong Kong, Tokyo, Seoul, Osaka, Kyoto.
 

Hvordan laver jeg en reservation på TRIP?

For at foretage en reservation eller køb skal du vælge, hvad du vil foretage, om du vil foretage en reservation på et hotel, købe billetter til fly, tog eller ture, eller du vil leje en bil, hvis du vil købe billetter til et fly skal du indtaste, Hvis du kun ønsker en enkeltbilletten eller også returbilletten, så skal du indtaste antallet af personer, der rejser, vælge den type klasse de vil rejse, om det er økonomi, premium økonomi, business , business første eller første klasse; så skal du indtaste oprindelsesland eller -by og destination, efterfulgt af den dato, du ønsker at rejse og vende tilbage til dit hjemsted.

Hvilke rabatter tilbyder TRIP Danmark?

Med TRIP kan du booke flybilletter, hoteller, tog og lejebiler overalt i verden på få sekunder. Og du kan kun få flyopdateringer i realtid, rejseinformation, eksklusive tilbud og 30 % flere rejsevalutaer i TRIP-applikationen; Desuden har de en sektion med tilbud på den øverste side af siden, hvor du kan finde de bedste tilbud i dag, kampagnekoder blandt andet.

Betalingsmetoder hos TRIP Danmark

TRIP fjerner stresset ved at rejse ved at tilbyde nemme betalingsmuligheder, herunder kredit- og betalingskort og UnionPay.

PayPal
UnionPay
Visum
MasterCard
Dinerss Club
Opdage
American Express
GPay
Apple betaler
  

Hvor lang tid tager det for reservationen foretaget på TRIP at ankomme?

Når du foretager en reservation i TRIP og bekræfter din betaling, vil du modtage en e-mail med bekræftelse, detaljer og nummer på din reservation.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på TRIP Danmark

I øjeblikket tilbyder TRIP nogle rabatkuponer, og du kan nyde deres tilgængelige tilbud og kampagner.

Download mobilapplikationen og få op til 30% rabat
10% rabatkode for flybilletter + gratis afbestilling
TRIP kupon med op til 20% rabat
5 % rabatkode for hoteller booket hos TRIP
Op til 50% rabat og Tripcoins for registrerede medlemmer
TRIP kupon 5% rabat
Yderligere 5% rabatkupon til tur- og billetreservationer

TRIP Danmark Kundeservice

TRIP stiller til din rådighed flere måder at kontakte kundeservice på, en af ​​dem er via e-mail via e-mails for fly en-flight@TRIP for hoteller en-hotel@TRIP for en-tog tog @ TRIP for billeje en_car@TRIP og support@TRIP, også telefonisk 7 dage om ugen 24 timer i døgnet på +18338960077 for USA og for global adgang +16463628606, foruden en online chat.

Fordele ved at bruge en TRIP kupon i Danmark

At opnå rabatkuponer og bruge dem i TRIP har mange fordele, da du kan erhverve en række forskellige tjenester, og du kan spare, hvor det passer dig bedst, hvad enten det er på hotel, flyrejser, tur blandt andet, planlægning af din perfekte ferie eller et firma forretningsrejse og det hele samlet ét sted og bedst af alt sparer du mere, end du havde regnet med.

Kan jeg annullere eller ændre min TRIP reservation?

For at annullere enhver service, som TRIP tilbyder, skal du kontakte kundeservice, i tilfælde af booking af billetter kan du finde et link i din reservationsbekræftelses-e-mail, hvor du vil få detaljerne for annulleringsprocessen. I tilfælde af hotelaflysning skal du tage højde for de anslåede frister, der tilbydes på tidspunktet for din reservation

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan kun nyde de tjenester, det tilbyder i dag, fra dets tilgængelige tilbud og kampagner ud over de tilgængelige 5 % rabat.

TRIP Danmark på sociale medier

Ved at downloade fra din App kan du få opdateringer i realtid samt information om dine rejser og eksklusive tilbud samt rabatter. Nedenfor er en liste over de mest populære sociale netværk, hvor du kan finde information om TRIP

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af TRIP for købere i Danmark

Fra sin TRIP-side tilbyder den 5 % rabat på alle de tjenester, den tilbyder, men du kan få en maksimal rabat på op til 50 %, men kun ved at blive medlem, og du kan tjene Tripcoins, mens du bestiller.

TRIP Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på TRIP kan du modtage alle de seneste tilbud på din e-mail, samt deres serviceopdateringer. TRIP-velkomstkuponen kan give dig op til 20 % rabat på en komplet fly- + overnatningspakke.

Rejsebureauer svarende til TRIP

Der er en bred vifte af butikker, der ligner TRIP, hvor du kan verificere og gennemgå deres tilgængelige kampagner eller rabatter, såvel som deres destinationer og forbindelser, nogle af disse sider kan være Booking, Klook, Airbnb.
                                                          

TRIP Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

TRIP tilbyder Black Friday-rabatter på op til 75 % tilgængelige på en række af dets tilgængelige destinationer, hvilket giver dig mulighed for at nyde at reservere til den længe ventede rejse.

Kupon til TRIP Danmark for 11.11

Rabatterne på Singles Day eller 11.11 er født i asiatiske lande, som fejres i november måned den 11., denne udsalgsferie har efterhånden vundet popularitet i andre lande og kontinenter, som du ikke kan miste takket være deres fremragende kampagner og rabatter ledig. I år består TRIPs 11.11-tilbud af rabatter på op til 60% på visse rejsepakker.

Kampagnekuponer fra TRIP Danmark til Cyber ​​​​Monday

For TRIP er Cyber ​​​​Monday-salgsferien en meget vigtig salgsferie, da den giver rabatter på op til 85% tilgængelige på nogle af dens destinationer, attraktioner eller tilgængelige rejser, hvilket giver dig mulighed for at drage fordel af at foretage reservationer på himmelske destinationer.
 

TRIP Danmark Kuponer til jul

Julerabatterne på TRIP fejres i løbet af december måned, for denne sæson kan du få rigtig gode rabatter på Trip, som du kan benytte dig af til feriesæsonens rejse.

TRIP mobilapplikation til iPhone og Android

TRIP har tilgængelig mobilapplikationen til download til Android og iPhone, hvorfra du kan foretage reservationer fra hvor som helst i verden, du er.

Hvad er de populære destinationer, der promoveres af TRIP?

Inden for online bookingportalen TRIP kan du booke på næsten alle turistdestinationer i verden. Her er nogle af de mest populære: Manila, Bangkok, Hong Kong, Kuala Lumpur, Shanghai, Dubai, Taipei, Seoul, Singapore, Phuket, Tokyo, Guangzhou, Sanya, Istanbul, Chiang Mai, Beijing, Mumbai, Shenzhen, Jakarta, Osaka , Bali, Macau, Hyderabad, Cebu, Langkawi, Kathmandu, Phnom Penh, Ho Chi Minh City, New Taipei City, Jeju, Hangzhou, Krabi, Hanoi, Davao, Pattaya, Mand.

 

 

Tilbyder TRIP gratis reservationer?

I TRIP betragtes billetterne til de foretagede reservationer som gratis, da de sendes direkte til din e-mail.

Kan jeg betale i TRIP med PayPal?

I TRIP kan du foretage betalingen af ​​dine reservationer gennem PayPals elektroniske tegnebog på en sikker og pålidelig måde. Andre accepterede metoder er dem, der er lavet via kreditkort såsom Visa, MasterCard, Dinerss Club, Discover, American Express eller gennem GPay og Apple Pay.

Hvor skal jeg skrive TRIP-rabatkuponen?

For at skrive en rabatkupon i TRIP er det meget nemt, det første du skal gøre er at reservere billetten herefter vil siden omdirigere dig til betalingsprocessen her finder du en boks nederst på siden hvor du skal indeholde det kodenummer, der skal bruges.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
TRIP Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på TRIP Danmark

Hver dag tilbyder TRIP de bedste priser til sine kunder. For at holde dig opdateret med de seneste TRIP kuponer og rabattilbud nedenfor har vi en liste over dem:

Op til 40 % rabat på helligdage købt gennem TRIP
30 % rabat på IMG Worlds of Adventure
Tilmeld dig nu og modtag op til 2000 bonus miles
15% rabat med denne kampagnekode TRIP
TRIP 30% rabatkode for udvalgte flyrejser
Spar op til 40 % på fly + hotelpakker

TRIP Kuponer

Andre lignende butikker