NH Hotels Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponTag 10% kampagnekode til nh-hotels.com27 oktober
kuponnh-hotels.com 15% rabat kode11 oktober
Forfremmelsenh-hotels.com promo: op til 20% forår rabat + gratis annullering07 oktober
Forfremmelsenh-hotels.com promo: op til 25% rabat21 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

 Hvad NHHOTELS sælger Danmark

NHHOTELS, blev grundlagt i 1978, og var en af ​​de vigtigste hotelkæder i Spanien på det tidspunkt, som voksede frem med prestige og kvalitet gennem sin historie, og var et ikon for branchen i 2009. for Hesperia hotelkæden, blandt som begge har opnået succes i deres karriere.

NHHOTELS har 353 hoteller i omkring 31 lande rundt om i verden, som er placeret i større byer, herunder Marbella, Barcelona, ​​​​Valencia, London, Madrid, Milano, Rom, Bruxelles, New York, Guadalajara, Ciudad de Denmark, Monterrey, Buenos Aires blandt andre.

NHHOTELS begejstrer sine kunder takket være dets kosmopolitiske design, der tilbyder kvalitet i hver af dets faciliteter beliggende i de største byer, leverer logiservice, reservation i dets lokaler til møder eller begivenheder, forretningsmøder, såvel som dets restauranter, barer, dets grønne områder, motionsrum.

Hvordan laver jeg en reservation på NHHOTELS?

Generelt administreres reservationer foretaget på NHHOTELS online, så bekræftelsen af ​​din reservation vil blive modtaget via e-mail, som vil være bevis på din reservation.

 Hvilke rabatter tilbyder NHHOTELS Danmark?

NHHOTELS tilbyder sine kunder en kategori af tilbud, hvor du kan finde kampagner og/eller rabatter på deres tilgængelige pakker, blandt hvilke de tilbyder familie- eller økonomiske, by- eller temahoteller, hvor de kan finde rabatter på 20% til 10%.

Betalingsmetoder hos NHHOTELS Danmark

Kunder kan betale for deres reservationer på NHHOTELS gennem de vigtigste kreditkort i hvert land, inklusive Visa eller MasterCard.

Hvor lang tid tager det, før reservationen foretaget på NHHOTELS ankommer?

Reservationer foretaget på NHHOTELS ankommer automatisk til din e-mail, når betalingen til din reservation er blevet bekræftet.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på NHHOTELS Danmark

Kupon NHHOTELS 10% rabat
Kampagnekode NHHOTELS for nye kunder 5% rabat
20% rabat på reservationer til sommersæsonen
Op til 50 % rabat
Yderligere 10 % rabat med en kampagnekode fra NHHOTELS
20 % rabatkupon til NHHOTELS

NHHOTELS Danmark Kundeservice

For at kommunikere med NHHOTELS kan kunden gøre det ved at ringe til telefonnummeret +34913984438 som global opkaldsadgang.

Fordele ved at bruge en NHHOTELS kupon i Danmark

At kunne bruge rabatkuponer hos NHHOTELS har sine fordele, og det svarer til et privilegium for sine kunder, da det giver dem mulighed for at betale mindre, end hvad de forventer på grund af den rabat, der anvendes gennem den anvendte kupon.

 Kan jeg annullere eller ændre min NHHOTELS reservation?

For at foretage en annullering af reservationen på NHHOTELS skal klienten kontakte hotellets kundeservice direkte, hvilket skal ske med forudgående meddelelse mindst 48 timer før dato og tidspunkt for ankomst, i tilfælde af ikke at gøre det inden kl. 48 timer kan kunden være underlagt en særlig gebyrsats for annullering, da 100 % af din reservation kan blive opkrævet.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye NHHOTELS-kunder får 5 % rabat på deres første online reservation foretaget via denne portal.

NHHOTELS Danmark i sociale netværk

På følgende sociale netværk kan du finde de seneste kampagnetilbud og rabatkoder fra NHHOTELS:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af NHHOTELS for købere i Danmark

Blandt de rabatter, som NHHOTELS har til rådighed i sin tilbudskategori, kan dets kunder nyde en 50% rabat på en af ​​sine pakker.

NHHOTELS Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på NHHOTELS kan dine kunder nyde en gave på 5 % rabat på deres reservationer, udover at modtage nyhedsbreve om deres kampagner, tilbud og alle fordelene ved at være medlem.

Online reservationsportaler svarende til NHHOTELS

Kunder kan nyde en bred vifte af butikker, der ligner NHHOTELS, hvor de kan besøge og sammenligne deres tjenester, deres faciliteter, deres priser blandt andre, nogle af disse butikker, som de kan besøge er Hilton.com, IHG.com, Marriot .com, Barcelo.com, RadissonBlu.com, BeLiveHotels.com.

NHHOTELS Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

For NHHOTELS er dagen med Black Friday-rabatter en af ​​de vigtigste rabatter for hotelkæden, og i løbet af denne dag kan du nyde ekstraordinære rabatter på dens tjenester, som kan være op til 57 % i en begrænset periode.

Kupon til NHHOTELS Danmark for 11.11

På dagen for singlerabatter hos NHHOTELS kan dine kunder få rigtig gode kampagner, samt gode rabatter, der kan være op til 45%.

 NHHOTELS Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatten til NHHOTELS er meget karakteristisk og vigtig, da der er gode rabatter til rådighed for reservationer af dens tjenester, som kan være op til 50%.

NHHOTELS Danmark Kuponer til jul

I december måned tilbyder NHHOTELS vidunderlige rabatter, som du kan finde op til 50% udover meget gode tilbud.

 NHHOTELS mobilapplikation til iPhone og Android

NHHOTELS har en mobilapplikation tilgængelig til iPhone og Android, hvorfra kunderne kan administrere reservationer i enkle og lette trin, som de kan gøre hvor som helst i verden, hvor de er.

 Hvad er de populære destinationer, hvor NHHOTELS hoteller er placeret?

NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi, NH Collection Taormina, NH Catania Parco Degli Aragonesi, Anantara Vilamoura Algarve Resort, The Residences at Victoria Algarve, Tivoli Carvoeiro Algarve Resort, Tivoli Lagos Algarve Resort, Tivoli Marina Portimão Algarve Resort, Tivoli Marina Resort Vilamoura Algarve , Anantara Villa Padierna Palace Benahavís Marbella Resort og NH Marbella er nogle af de mest populære hoteller på NHHOTELS.

 

 

Tilbyder NHHOTELS gratis reservationer?

Reservationer foretaget på NHHOTELS tilbydes gratis, da de sendes online.

Kan jeg betale på NHHOTELS med PayPal?

Desværre accepterer NHHOTELS ikke betaling for dine reservationer via PayPal-platformen.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen hos NHHOTELS?

NHHOTELS har til rådighed for at skrive kuponnummeret på en boks, som du finder, når du indtaster dataene for at søge efter reservationen.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
nh-hotels.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på NHHOTELS Danmark

Hver dag har NHHOTELS kampagnetilbud og rabatkoder til sine kunder. I de følgende linjer præsenterer vi de seneste.

Kupon NHHOTELS 10% rabat
Kampagnekode NHHOTELS for nye kunder 5% rabat
20% rabat på reservationer til sommersæsonen
Op til 50 % rabat
Yderligere 10 % rabat med en kampagnekode fra NHHOTELS
20 % rabatkupon til NHHOTELS

nh-hotels.com Kuponer

Andre lignende butikker