Barcelo Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponFor Barcelo Hotels & Resorts: spar 10% med denne rabatkode30 august
kuponNyd 10% rabatkode til Barcelo.com01 oktober
kuponKuponkode til Barcelo.com: ekstra 5% rabat28 september
ForfremmelseOp til 40% rabat på Barcelo.com spring break12 september

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad BARCELO sælger Danmark

BARCELO er en del af Barceló-gruppen, som blev grundlagt i Spanien, nærmere bestemt på øen Mallorca, af Simón Barceló i 1931, som har en hotelkæde med tilstedeværelse i 22 lande med i alt 250 hoteller rundt om i verden. destinationer som Spanien, Grækenland, Egypten, Portugal, Cuba, Danmark, Aruba, Den Dominikanske Republik, De Forenede Arabiske Emirater, Marokko er blot nogle af de destinationer, du kan nyde.
foruden et rejsebureau kendt som Avioris til stede i 4 kontinenter og Barceló Foundation, hvis hovedformål er at hjælpe med uddannelse, sundhed, kultur og økonomiske udviklingsprojekter.

BARCELO eller Barceló Hotel Group er en 4- og 5-stjernet hotelkæde, med strukturer af luksushotelresorts, som er rangeret som nummer 35 internationalt og i Spanien er det den 3. største kæde i landet.

BARCELO har forskellige mærker i sin hotelkæde kendt som Royal Hideaway Luxury Hotels & Resorts, Barcelo Hotel & Resorts, Occidental Hotels & Resorts og Allegro Hotels, som giver sine gæster kvalitetsservice med moderne og urbane faciliteter, der tilbyder luksus, komfort , kvalitet og god service, der fremmer behagelige oplevelser for dem, der gør brug af dets rum.

BARCELO sælger sine gæster kvalitet i hver af sine reservationer, med komfortable og behagelige værelser, der giver kunderne mulighed for at hvile rettidigt, ture, der kan være til forretning, fornøjelse eller familie, hvor du også kan finde vidunderlig gastronomi i dets restauranter, ud over dets barer, dets arrangementslokaler, hvad enten det er til forretning eller familie, fitnesslokaler, swimmingpools og at kunne øve dykning, samt tilbringe en behagelig tid på kasinoerne.

Hvordan laver jeg en reservation på BARCELO?

BARCELO reservationer leveres til kunder elektronisk, det vil sige, at disse leveres via en e-mail, hvor du finder alle de oplysninger, der svarer til bekræftelsen af ​​reservationen.

 Hvilke rabatter tilbyder BARCELO Danmark?

BARCELO har blandt sine kategorier et såkaldt tilbud, hvor dets kunder kan få en utrolig mangfoldighed af turist- og paradisiske destinationer med forskellige anvendte rabatter, hvor de finder rabatter på 30%, 37% og op til 40% tilgængelige.

Betalingsmetoder hos BARCELO Danmark

BARCELO tilbyder sine kunder en række forskellige betalingsmetoder foretaget gennem de vigtigste kreditkort såsom Visa, MasterCard, Discover, Diners Club og gennem Maestro-debetkortet, eller hvis du foretrækker det via PayPals digitale tegnebog.

 Hvor lang tid tager det, før reservationen foretaget på BARCELO ankommer?

Generelt på BARCELO tager bekræftelsen af ​​din reservation de minutter, det tager at bekræfte din reservation via e-mail.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på BARCELO Danmark

Sommertilbud: 20% rabatkupon hos Barceló
Tilmeld dig myBarcelo klubben nu og få en kampagnekode til 20% rabat
10% rabat med den seneste Barcelo kampagnekode
Aktuelt kampagnetilbud: 40 % rabat på hoteller i Barceló + ekstra 10 % rabatkupon.
Barcelo kupon på 10% ekstra til familiehoteller
10 % Barcelo-kampagnekode for reservationer foretaget i dag

Kundeservice af BARCELO Danmark

Hvis kunder ønsker at kontakte kundeservice på BARCELO, kan de gøre det ved at ringe til det internationale nummer 971928021, en anden mulighed er fra en tilgængelig kontaktformular eller via en online chat.

Fordele ved at bruge en BARCELO kupon i Danmark

En af de mest foretrukne fordele for BARCELO-kunder, når de bruger de rabatkuponer, det tilbyder, er, at dets kunder har fordelen af ​​at kunne spare, når de foretager betalingen, hvilket kan give dem endnu en nat med velvære og hvile.

Kan jeg annullere eller ændre min BARCELO reservation?

For at annullere en BARCELO reservation, vil dette afhænge af måden hvorpå den er foretaget, det vil sige hvis den er foretaget gennem kundeservice, skal du kontakte kundeservice, hvis den er foretaget via hjemmesiden, skal den annulleres via reservationshåndtering med din locator, hvis det var reserveret direkte hos hotellet, skal klienten kontakte hotellet for at administrere reservationen, på den anden side, hvis den er foretaget gennem et bureau, skal klienten behandle annulleringen gennem bureauet.

 Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

I øjeblikket modtager nye BARCELO-kunder en eksklusiv 10% rabatkupon, og de kan også nyde alle de tilgængelige rabatter og tilbud fra deres tilbudskategori.

BARCELO Danmark i sociale netværk

Du kan finde de seneste BARCELO kampagnetilbud og rabatkoder på følgende sociale netværk:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af BARCELO for købere i Danmark

Hos BARCELO kan dine kunder nyde en række tilgængelige destinationer i deres kategori af tilbud med en maksimal rabat på 50%, hvor de kan vælge den, de bedst kan lide.

 BARCELO Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

For kunder, der abonnerer på BARCELO, tilbyder det informationsbulletiner om dets tilgængelige tilbud og kampagner. Når du tilmelder dig myBarcelo klubben får du en kampagnekode til 10% rabat.

Online bookingportaler svarende til BARCELO

BARCELO-kunder kan, hvis de foretrækker det, besøge nogle butikker, der ligner hinanden med hensyn til deres tilbudte tjenester, såvel som deres faciliteter, nogle butikker, som de kan besøge og sammenligne deres destinationer, eller deres pakker er Hilton.com, RadissonBlu. com, BeliveHotels.com, Marriott.com.

BARCELO Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

BARCELO tilbyder fra sin søgemaskine muligheden for, at sine kunder fra sin platform kan finde de bedste tilgængelige rabatter under Black Friday-rabatten, hvor de kan få tilbud på op til 70% med pakker inkluderet.

Kupon til BARCELO Danmark for 11.11

Til singledagen viser BARCELO en mangfoldighed, hvor kunden kan finde fremragende kampagner fra søgning, hvor de kan få eksklusive rabatter på op til 45%.

BARCELO Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Til Cyber ​​​​Monday tilbyder BARCELO en bred vifte af pakker med eksklusive tilbud og rabatter til rådighed for begivenheden, hvor du kan få en række forskellige destinationer og pakker, der kan have rabatter på op til 70% med yderligere kuponrabatter fra 5%.

BARCELO Danmark Kuponer til jul

Julen fejres i december måned, og for disse dage udarbejder BARCELO månedens bedste tilbud, samt eksklusive rabatter, der kan være op til 45%, så dets kunder kan foretage deres reservationer.

BARCELO mobilapplikation til iPhone og Android

BARCELO tilbyder sine kunder muligheden for at foretage deres reservationer gennem mobilapplikationen til iPhone og Android, hvilket de kan gøre fra ethvert tidspunkt og hvor de er.

Hvad er de populære destinationer, hvor BARCELO hoteller er placeret?

Spanien, Danmark, De Forenede Arabiske Emirater, Tjekkiet, Den Dominikanske Republik, Oman, Tyrkiet, Costa Rica, Marokko, Italien, Cuba, Tunesien, Portugal, Nicaragua, Sri Lanka, Tyskland, El Salvador, Egypten, Bulgarien, Guatemala, Ungarn, Aruba , Grækenland er nogle af BARCELO-destinationerne.

 

 

Tilbyder BARCELO gratis reservationer?

Leveringer af bekræftelse af reservationer foretaget hos BARCELO tilbydes gratis, da de sendes via e-mail.

Kan jeg betale i BARCELO med PayPal?

BARCELO accepterer at kunne betale for sine reservationer via PayPals digitale platform.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i BARCELO?

I BARCELO kan du skrive rabatkuponen når du vælger det lokale du ønsker, i højre side af siden skal klienten klikke på "Tilføj rabatkode" så der kommer en boks frem og du kan skrive kuponnummeret .

Sidst opdateret: I dag
21 juli 2024
Barcelo.com Rabatkoder

 Kampagner og særlige kuponer hos BARCELO Danmark

Hver dag har BARCELO kampagnetilbud og rabatkoder til sine kunder. I de følgende linjer præsenterer vi de seneste.

Sommertilbud: 20% rabatkupon hos Barceló
Tilmeld dig myBarcelo klubben nu og få en kampagnekode til 20% rabat
10% rabat med den seneste Barcelo kampagnekode
Aktuelt kampagnetilbud: 40 % rabat på hoteller i Barceló + ekstra 10 % rabatkupon.
Barcelo kupon på 10% ekstra til familiehoteller
Barcelo kampagnekode på 10% for reservationer foretaget i dag

Barcelo.com Kuponer

Andre lignende butikker