Airbnb Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon20% promo kode på AirBNB.com28 november
kuponTag 30% salgsfremmende kode på AirBNB.com03 oktober
ForfremmelseAirBNB salgsfremmende kode: 55 USD i rejsekredit30 April
ForfremmelseAirBNB salgsfremmende kode: 55 USD i rejsekredit30 April

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad AIRBNB sælger til Danmark

AIRBNB blev skabt i San Francisco i 2008 af to designere, da de følte behov for at tilbyde et fysisk rum i deres hus som overnatning for tre venner, som skulle til konference, og hotellerne var udsolgt, hvilket fik os til at tro, at der var en god idé, siden da er vi blevet et fællesskab af millioner af værter rundt om i verden.

AIRBNB er en ny måde at rejse på, da vores værter tilbyder deres kunder unikke og ugentlige oplevelser, endelig lever de oplevelserne i hvert af de hjem, hvor de bliver modtaget, og giver følelsen af ​​at høre til og være hjemme hos sin elskede pårørende fokuseret på en kontinuerlig forandring, og med en kreativ ånd med en masse nysgerrighed og fantasi til at præsentere løsninger. Tilbyder engagement, der skaber tillid til dem, der besøger os, hvilket giver fremmede mulighed for at dele med deres værter.

AIRBNB havde på grund af pandemien en pause, da vi stod over for udfordringer, annullerede reservationer og gav refusion, men takket være vores principper bestod vi testen under den stærke krise og ledte efter nye muligheder for mennesker. På grund af dette har AIRBNB været stabil over tid.

Hvordan laver jeg en reservation på AIRBNB?

I AIRBNB når du har foretaget reservationen fra online-siden, vil bekræftelsen med billetten på din reservation ankomme til din e-mail, hvor du vil finde alle de nødvendige data for dit ophold. Du kan også finde det på din konto fra siden. Dette vil nå din konto og din e-mail, når betalingen er blevet bekræftet.

Hvilke rabatter tilbyder AIRBNB Danmark?

De rabatter, som AIRBNB tilbyder i dag til sine kunder, er op til 40% på udvalgte boligenheder og en ny kundekupon med en rabat på $20 for den første indkvarteringsreservation.

Betalingsmetoder hos AIRBNB Danmark

I AIRBNB har du forskellige betalingsmuligheder, blandt hvilke vi kan nævne kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, JCB, andre muligheder er Apple Pay, Google Pay, PayPal, Elo, Hipercad, Alipay, WeChat Pay, PayU, PostePay , Sofort Uberweisung, iDeal, Discover. Disse muligheder kan variere afhængigt af dit oprindelsesland.
  

Hvor lang tid tager det, før reservationen foretaget på AIRBNB ankommer?

I AIRBNB, når du har foretaget din reservation og betalt for den, kan du automatisk modtage bekræftelse på den på din e-mail eller konto.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på AIRBNB Danmark

Der er i øjeblikket ingen tilgængelige kuponer på AIRBNB

AIRBNB velkomstkupon med $15 rabat
20 $ kampagnekode til nye kunder
20% rabat ved bestilling af en måned
AIRBNB kupon med 30% rabat for langtidsophold
50 $ rabatkupon på AIRBNB
Få 40 $ rabat, når du henviser en ven til AIRBNB

AIRBNB Danmark Kundeservice

For at kontakte en AIRBNB-vært skal du gøre det fra din konto på siden ved at sende en besked, da du først modtager deres telefonnummer, når du har bekræftet din reservation.

Fordele ved at bruge en AIRBNB kupon i Danmark

Ved at bruge dine rabatkuponer på AIRBNB finder du fordele, hvoraf det vigtigste er, og hvad vi kan nævne er, at ved at foretage betalingen af ​​dine reservationer ved at anvende dine rabatkuponer kan du spare penge. En AIRBNB kupon kan give dig op til 20 % rabat på indkvartering i dag.

Kan jeg annullere reservationen foretaget på AIRBNBs turismeportal?

For at annullere en reservation på AIRBNB er der forskellige måder at gøre det på, men det skal bemærkes, at disse politikker kan afhænge af de værter, der har ansvaret for din reservation. Blandt dem er den fleksible, strenge, moderate og superstrenge reserve.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

For nu, for danske brugere, tilbyder AIRBNB en $20 rabatkupon.

AIRBNB Danmark på sociale medier

AIRBNB har ikke et af de mest aktive sociale netværk, men du kan i nogle af dem følge de seneste præsentationer af vidunderlige boligenheder fra hele verden, og hvorfor ikke, nogle gange kan du også modtage en kupon fra AIRBNB. COM på sociale medier sider.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af AIRBNB for købere i Danmark

De maksimale tilbud, der er tilgængelige nu, er op til 50% rabat for visse turistdestinationer og en velkomstkupon fra AIRBNB med en rabat på $20.

AIRBNB Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at registrere dig på AIRBNB vil du modtage informationsbulletiner vedrørende dine meddelelser fra dine værter og deres nyheder. Via e-mail kan du modtage en AIRBNB kupon med en rabat på $20 på den første reservation.

Rejsebureauer svarende til AIRBNB

Der er visse lignende sider, hvor du kan få nogle tjenester, der ligner dem, der tilbydes af AIRBNB, hvor du kan sammenligne priser. Disse sider er Booking, Hotels eller KKDAY.
                                                          
 

AIRBNB Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

På dagen kaldet Black Friday tilbyder mange boligejere rabatter og kampagnekoder til boligen. Disse rabatter når op til 60% af den oprindelige pris på bestemte tidspunkter af året, og du kan også bruge Black Friday-kuponen AIRBNB, som giver en rabat på $20 på den første reservation.

Kupon til AIRBNB Danmark for 11.11

Selvom den 11. november ikke er en vigtig dag for rabatter her på AIRBNB, kan du i dag finde overnatning op til 20 % billigere for den næste periode af året.

Salgsfremmende kuponer fra AIRBNB Danmark til Cyber ​​​​Monday

På Cyber ​​​​Monday rabatdag tilbyder nogle boligejere en rabat på op til 50 % af startprisen for at få så mange turistfyldte dage som muligt i den næste periode. Så du er velkommen til at søge efter din foretrukne bolig på denne vigtige dag for rabatter.
 

AIRBNB Danmark Kuponer til jul

Overnatningspriserne til jul kan være meget høje, men vælger du at bestille i forvejen kan du endda finde 50% rabat til disse dejlige dage, hvor julen fejres. Og vælger du at booke overnatning til en anden årstid juledag, finder du helt sikkert super gode priser!

AIRBNB mobilapplikation til iPhone og Android

AIRBNB, tilbyder sine kunder bekvemmeligheden ved at kunne anmode om deres reservationer via mobilapplikationen til iPhone fra Apple Store og til Android via Google Play.

Hvilke populære turistdestinationer kan bookes gennem AIRBNB?

AIRBNB tilbyder sine brugere populære destinationer over hele verden, hvor du kan eksperimentere med vanvid, blandt hvilke vi kan nævne, at du finder London, Washington, Berlin, Chicago, Los Angeles, Madrid, Wien, Munchen, Bukarest, Paris, New York, Toronto, Lissabon , Bogota, Panama City, Santiago de Chile, Rio de Janeiro, Florianopolis, Buenos Aires, Montevideo, Singapore, Tokyo, Jeju, Seoul, Bangkok, Moskva, Prag, blandt andre smukke byer.

 

 

Tilbyder AIRBNB gratis reservationer?

I AIRBNB kan du finde nogle af deres ophold, hvor du kan få tjenester med gratis takster, men i nogle af dem kan du blive nødt til at aflyse gebyrer for service og rengøring.

Kan jeg betale på AIRBNB med PayPal?

I AIRBNB i sine betalingsmetoder kan du gøre det via din PayPal-konto, for dette skal du have udført de nødvendige trin for din reservation, hvor senere betalingsvinduet vil dukke op, hvor du skal vælge den, der passer til dine behov.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i AIRBNB?

I AIRBNB, når du har valgt din reservationsside på betalingssiden, vil du finde en boks, hvor du skal placere din kuponkode, du skal klikke eller ansøge for at foretage betalingen senere.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
AirBNB Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på AIRBNB Danmark

Nogle af de overnatningstilbud og kuponer, der er tilgængelige for AIRBNB platformen, er anført nedenfor:

AIRBNB velkomstkupon med $15 rabat
20 $ kampagnekode til nye kunder
20% rabat ved booking for en måned
AIRBNB kupon med 30% rabat for langtidsophold
50 $ rabatkupon på AIRBNB
Få 40 $ rabat, når du henviser en ven til AIRBNB

AirBNB Kuponer

Andre lignende butikker