Casetify Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponCasetify kuponkode til telefonsager: få 15% rabat10 august
kuponCASETiFY.com salgsfremmende kode: 15% rabat på hele siden19 juni
ForfremmelseForfremmelse på CASETiFY.com: gratis forsendelse ordre over EUR36. 9923 April
kuponNyd promo kode på CASETiFY.com: 15% rabat21 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Casetify sælger Danmark

Casetify fungerer som en designplatform, hvor du kan finde mobiltelefontilbehør og andre teknologiske varer, her kan du oprette din egen personlige sag til den mobiltelefonmodel, du har, og bedst af alt, du kan bruge Instagram -fotos til at gøre designet til dig ønsker, hvor du kan lade din fantasi flyve og skabe den på den bedste måde og i den bedste stil, opnås denne kategori ved at klikke på TILPAS, såvel som du kan finde kategorien til APPLE WATCH stropper, hvor du kan tilpasse stropperne og der er alle de typer og størrelser, du kan lide samt teknologisk tilbehør, så er der TELEFON -indstillingen, der har hele listen over mærker og modeller, som du kan sætte dit personlige præg på.
Denne platform har også et område, hvor den navngiver alt tilbehør, der kan tilpasses, blandt dem kan du finde: UV -desinfektionsmiddel, AirPods, lynkabel, trådløse opladere, blandt mange andre. Ud over dette har Casetify også et særligt område med alle de samlinger, som butikken tilbyder, samt de fremhævede

Hvordan Casetify sender ordrer til Danmark

Butikken sender i hele USA såvel som til alle lande i verden, hvis du vælger standard forsendelsesmulighed, vil den have en estimeret leveringstid på 6 til 12 hverdage i tilfælde af leverancer inden for landet, for forsendelser uden for USA, estimeres en leveringstid på 5 til 23 hverdage, dette afhænger af det sted, hvor din ordre rettes. Men der er en mulighed for hurtig levering med DHL, med det kan din ordre leveres inden for en periode på 3 til 5 hverdage; Eksportomkostningerne er gratis i standardforsendelsesmuligheden, kun hvis dit køb er større end 35USD, hvis ikke, vil disse have variationer afhængigt af vægten og det sted, hvor det skal hen, alt dette vil blive beregnet i slutningen af ​​din køb.

Hvilke rabatter tilbyder Casetify Danmark?

I øjeblikket har butikken ikke tilbud eller rabatter. Hvis dette er tilfældet, vil de blive offentliggjort på hovedsiden med oplysninger om den procentvise rabat, der gælder, og gyldighedsdagene for den samme.

Betalingsmetoder på Casetify Danmark

Casetify giver dig mulighed for at foretage dine betalinger ved hjælp af kredit- eller betalingskort, VISA, MARTERCARD, AMERICAN EXPRESS og JCB, du kan også foretage betalingen ved hjælp af dine PayPal- eller Apple -betalingskonti uden at skulle afsløre dine bankoplysninger, og du kan foretage betalingen, så længe konti er behørigt verificeret.

Hvor lang tid tager det at levere de produkter, der er bestilt fra Casetify i Danmark?

Casetify, leveringstiden kan variere afhængigt af destinationen, der tager for USA, mellem 6 og 12 hverdage og for lande uden for USA varierer den mellem 5 og 23 hverdage, på samme måde som de tilbyder en ekspresslevering, Det kan tage 3-5 arbejdsdage, men det kan variere.

Kuponer i øjeblikket tilgængelige på Casetify Danmark

I øjeblikket har den ikke kuponer eller rabatter, du kan kun drage fordel af de rabatter, den har på nogle af sine produkter.

 • 15% rabatkode til nye køb fra Casetify
 • 10% kupon til eksisterende kunder i denne online butik
 • Op til 60% rabat i forhold til de oprindelige priser
 • Yderligere rabat til nyhedsbrevsabonnenter
 • Gratis forsendelse ved ordrer over $ 40

Casetify Danmark kundeservice

I Casetify for eventuelle spørgsmål eller forslag, skal du gøre det via siden ved at udfylde en formular med en række data, herunder din e -mail, og så hurtigt som muligt sender de dig et svar, du kan også gøre det via Twitter og Facebook.

Fordele ved at bruge en Casetify -kupon i Danmark

At få rabatkuponer på Casetify er en frihed for elskere af tech -tilbehør, da de har mulighed for at købe flere produkter, end de havde regnet med.

Hvordan kan jeg returnere et produkt, der er bestilt fra Casetify fra Danmark?

I Casetify skal du sende en forudgående e -mail med årsagerne til returneringen, som senere vil modtage et svar med de retningslinjer, der skal følges for processen, dette skal ske inden for en periode på højst 10 arbejdsdage efter modtagelse af kvitteringen . bestilling.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Rabatten for nye købere af onlinebutikken til mobiltelefontasker og tilbehør Casetify er 15% i form af en rabatkupon.

Casetify Danmark på sociale medier

Casetify, i øjeblikket kan du kun se oplysninger om deres produkter på deres sociale netværk. Nedenfor har du imidlertid en liste over hovedsiderne i sociale netværk, hvor du kan se, hvad der er de seneste nyheder, kuponer og reklametilbud i denne online butik.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af Casetify for købere i Danmark

Casetify tilbyder ikke rabatter på sine produkter og / eller tjenester, du kan kun finde nogle af dem med rabatter. Under alle omstændigheder kan du på visse dage drage fordel af velkomstkuponen på 15% for nye købere og kampagnetilbud med op til 60% rabat.

Casetify Danmark kupon til nyhedsbrevsabonnement

Ved at abonnere på Casetify kan du modtage information og nyheder om deres produkter samt rabatter og eksklusive tilbud, som de kan promovere.

Butikker ligner Casetify

I Casetify er der uden tvivl en særlighed, der skiller sig ud, at du kan designe covers til din mobil, iPad og Apple urremme, blandt andre muligheder, men du kan også finde dem uden at være designet, hvis det af en eller anden grund ikke har det været din jeg kan lide du kan besøge andre butikker og kigge efter lignende muligheder en af ​​dem er ebay.com, aliexpress.com.

Casetify Danmark Kuponer til SORT FREDAG

Ligesom alle de store onlinebutikker har tilbud på BLACK FRIDAY, har Casetify også særtilbud til dig på denne særlige dag. Du kan få op til 60% rabat i forhold til de startede priser, og derudover kan du ved hjælp af en Casetify BLACK FRIDAY -kupon få en ekstra rabat på op til 20%.

Kupon til Casetify Danmark til 11.11

11.11 er en meget vigtig dag inden for teknologi. I dag har du pr. 11.11 betydelige rabatter baseret på salgsfremmende kuponer eller gennem specialtilbud og på Casetify, hvor du kan få op til 50% rabat på mobiltelefonetuier og andet tilbehør til mobile enheder såsom telefoner, tablets eller bærbare computere.

Salgsfremmende kuponer fra Casetify Danmark til Cyber ​​Monday

CYBER MANDAG kommer til denne butik den første mandag efter SORT FREDAG! Besøg nu vores tilbudsside Casetify BLACK FRIDAY og få op til 66% rabat på hundredvis af covers til iPhone, Samsung, Huawei mobiltelefoner samt tilbehør til disse internationalt anerkendte mobiltelefoner.

Casetify Danmark Kuponer til jul

Casetify -kuponer til JUL er tilgængelige få dage før dette julebillede sammen med nogle ubestridelige kampagnetilbud, der samlet set giver dig op til 70% rabat på de oprindelige priser.

Casetify mobilapplikation til iPhone og Android

I Casetify kan du have mulighed for at have mobilapplikationen til iPhone fra App Store og til Android fra Google Play.

Berømte mærker solgt i Casetify -butikken

Casetify er en butik, der er ansvarlig for at oprette beskyttelsesetuier til mobiltelefoner og blandt de fremtrædende kunstnere, der arbejder her, er Hidden Gems, Bodil Jane, Ann Marie Coolick, Martina Martian, Dylan Conrique.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på Casetify.com?

I Casetify.com kan du anvende din betalingskupon, når du har valgt dine produkter, og du bliver bedt om at annullere dem, før du udfører dette sidste betalingstrin, du får en boks, hvor du skal inkludere dit kuponnummer.

Kan jeg betale på Casetify.com med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, Casetify accepterer, er betaling via PayPal, let og hurtigt, når du har valgt alle produkterne i kurven, skal du gå for at annullere dem i dette tilfælde finder du boksene til at vælge betalingsmetode.

Tilbyder Casetify.com gratis forsendelse til Danmark?

På Casetify.com kan du få gratis forsendelse, så længe dine køb overstiger 40 USD.

Hvad er de største rabatarrangementer i Casetify.com -butikken?

I løbet af året kan du fange sæsoner og særlige datoer, hvor du kan få særlige rabatter ud over lave priser, blandt hvilke vi kan nævne Black Friday -rabatterne til Casetify.com, der afholdes mellem november og december dagen efter fejringen af Thanksgiving på fredag, hvilket er gunstigt for de rabatter, du kan finde på denne dag, en anden dag, hvor vi kan nævne rabatter på 11.11 (Singles Day) til Casetify.com stammer fra asiatiske lande, der tager fremskridt dag for dag, og hvor du kan få meget gode priser og rabatter, på samme måde er der Cyber ​​Monday -rabatterne til Casetify.com, som fejres den følgende mandag efter Black Friday -fejringen og svarer til online -rabatter, da det udføres på cybermandag, og endelig er der Julerabatterne til Casetify.com som navnet angiver, fejres i december måned, hvor du kan få tilbud og rabatter dig i løbet af måneden.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024

Særlige kuponer og tilbud på Casetify Danmark

Der er visse tidspunkter på året, hvor du kan få særlige salgsferier, der har nogle rabatter, samt salg, tilbud og meget gode tilbud, som du kan drage fordel af til at foretage dine indkøb, som giver dig mulighed for at spare mere, end du forventer . Nogle af disse datoer, du kan nyde, er Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • 15% rabatkode til nye køb fra Casetify
 • 10% kupon til eksisterende kunder i denne online butik
 • Op til 60% rabat i forhold til de oprindelige priser
 • Yderligere rabat til nyhedsbrevsabonnenter
 • Gratis forsendelse ved ordrer over $ 40

Andre lignende butikker