CASETiFY Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKøb 2 og spar 20% på casetify.com08 februar 2020
kupon$5 CASETIFY rabat kode + gratis fragt03 februar 2021
kupon$20 rabat på CASETIFY.com med denne kupon kode22 juli 2020

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Casetify Anmeldelse

Virksomheden i Casetify-onlinebutikken startede med salget af covers med en høj grad af modstand for mobiltelefoner. Med tiden stiliserede de udseendet på dækslerne, som blev mere og mere forskellige og smukke. Derefter udvidede produktsortimentet og oplevede en udvidelse til andre elektroniske enheder, som også kræver effektive ulykkesbeskyttelsesløsninger. Så nu kan du finde i denne online butik, etiketter, glasplader og stropper til smartwatch, laptops og iPads. Produktsortimentet er dedikeret til Apple og Samsung produkter, især Galaxy-serien.

Nyttige oplysninger om Casetify

Butikken har en meget stor samarbejdskæde, hvorfor du kan finde disse produkter i andre butikker. For at få dækslerne på den mest effektive måde skal du købe dem fra det officielle websted, hvor leveringen foregår internationalt. Den gennemsnitlige leveringstid beregnes efter den valgte leveringsmetode og bestemmelseslandet for produkterne med en ventetid på mellem 5 og 23 arbejdsdage. Returnering af produkter skal nævnes til teamet i butikken og påberåbe sig grunden. Hvis det er løst, vil du drage fordel af 50% afkast på investeringen. Returanmodningen skal rettes til kundeforholdstjenesten inden for 10 dage efter modtagelse af produkterne. Betaling sker sikkert gennem onlinesystemet, hvor de fleste kredit- eller betalingskort accepteres såvel som PayPal.

Info om, hvordan du bruger en Casetify kuponkode

Enhver Casetify-kuponkode har et specielt oprettet rum, der kan indtastes efter kopiering. Det er til stede ved afslutningen af ​​indkøbsprocessen, når betalingsmetoden vælges. Efterfølgende vil reklamekoden blive registreret, og rabatten vil blive anvendt.

 

Sidst opdateret: I dag
31 oktober 2020

Andre lignende butikker