Gearbest Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKampagnekode til GearBest.com: ekstra 30% rabat16 juni
kuponGearBest.com ekstra 30% salgsfremmende kode13 juni
kuponTag 50% rabatkode til GearBest.com16 juni
kuponGearBest.com 8% rabat kode16 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad GEARBEST sælger Danimarca

GEARBEST er en online butik grundlagt i 2103 i Hong Kong og er dedikeret til salg af alle slags produkter, den har et katalog hvor flere tilføjes dag for dag, her får du alt som teknologi, mode, dekoration og husholdningsapparater , Sko, Hjem, Industri, det er meget nemt, hurtigt og nemt at få adgang til, og det bedste af det hele er, at du kan gøre det på forskellige måder, da det tilbyder dig 14 kategorier, blandt andet Havesundhed, Ure, Smartphone, Tøj, Legetøj bl.a. En anden måde at søge efter produktet på er ved at placere søgeordet for det samme i søgemaskinen, da vi kan fremhæve et telefoncover eller skærmbeskytter mellem fanerne, at dette viser TILBUD, NYHED og EUROPÆISK LAGER, det er værd at nævne, at på fanen Tilbud vil produkterne fremkomme med deres rabatprocent i dette tilfælde kan du få fra flash tilbud, super tilbud, samt i Nyhederne, der har dagens seneste nyheder og de nye kollektioner, for Sidst i European Warehouse, der tilbyder de produkter, der i øjeblikket er til forsendelse i lagre beliggende i Spanien, Polen, Tyskland, Italien, Frankrig, England samt dets lagre i USA, bl.a.

Hvordan GEARBEST sender ordrer til Danimarca

Butikken laver forsendelser til alle dele af verden og for dem er den understøttet af flere kurerfirmaer, blandt dem er: DHL, EMS, Epost, ChinaPost, Fedex, forsendelsestiden vil afhænge af landet. Du skal være registreret, efter at du har valgt det produkt, du lægger i indkøbskurven, tjekker du og derefter vælger du din betalingsmetode samt forsendelsesmetode.

Hvilke rabatter tilbyder GEARBEST Danimarca?

Denne platform giver dig mulighed for at registrere dig for løbende at sende e-mails, hvor den tilbyder de tilbud og kampagner, de har, en anden mulighed er at tjekke fanerne Supertilbud og Flash-tilbud.

Betalingsmetoder i GEARBEST Danimarca

GEARBEST giver dig mulighed for at foretage betalinger på flere enkle og sikre måder, den første af dem er med dine kreditkort: VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, JCB, samt gennem din PayPal-konto behørigt verificeret, også muligheden for Western Union og WebMoney.
  
 

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter til GEARBEST i Danimarca?

I GEARBEST kan leveringstiden variere afhængigt af din destination, såvel som forsendelsesmetoden, også hvis forsendelsen sker fra det nærmeste lager til din destination, med luftpost kan forsendelsen tage mellem 15 og 30 dage hverdage, med prioriteret linje fra 7 til 12 hverdage og fremskyndet forsendelse fra 3 til 7 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på GEARBEST Danimarca

Ud over de kuponer, der er tilgængelige på deres sociale netværk, såvel som dem, der leveres til deres nye kunder, stiller GEARBEST en række rabatkuponer til rådighed fra sin side, som du kan købe fra 3%, 5%, 10%, en 20 % og op til 30 %, som du kan få for at nyde shopping.

$3 rabatkode for ordrer over $39
Op til 55 % rabat baseret på kampagnetilbud
Smartphones med en pris på op til 40 % nedsat
$3 kupon til PayPal-betaling på ordrer over $10
Kampagnekode $5 rabat på ordrer over $50
26 GEARBEST salgsfremmende kuponer tilgængelige for nyhedsbrevsabonnenter

Kundeservice hos GEARBEST Danimarca

GEARBEST stiller flere metoder til rådighed for sine kunder og/eller brugere til at kontakte kundeservice, som du kan gøre via e-mail support@GEARBEST, hvor du kan anmode om den hjælp, du har brug for, også gennem Facebook Messenger, udover en online chat, samt at være tilmeldt, samt et spørgsmål og svar panel for at kunne løse dine bekymringer nemmere og hurtigere.

Fordele ved at bruge en GEARBEST kupon i Danimarca

Når du får rabatkuponer til at købe i GEARBEST, er der mange fordele og fordele, du har, da du kan erhverve en bred vifte og mangfoldighed af produkter på ét sted, og dermed tilfredsstille behovene, da du kan transportere mellem alle de kategorier, det indeholder og De kan være tøj, sko, telefoner, legetøj, hjemmefitness og mere, der bærer mere, end du havde regnet med. Rabatter med en GEARBEST rabatkupon kan være så høje som $50 i rabat på den oprindelige pris.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til GEARBEST fra Danimarca?

Det første du skal gøre er at kontakte Supportcenteret, hvor de vil kommentere de trin, der skal følges for returneringen, samt adressen hvortil det vil blive sendt, denne proces skal ske inden for en periode på højst 6 hverdage , vil supportpersonalet holde dig orienteret om processen.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danimarca

For nye kunder giver Gearbest dem en besparelse på $ 3 fra sin applikation.

GEARBEST Danimarca på sociale medier

Du kan få rabatkuponer ved at abonnere på Facebook Messenger, som kan være 20 % i elektronik, 15 % i elektricitet, 35 % for tilbehør og 40 % for telefoner

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af GEARBEST for købere i Danimarca

Der er mange rabatter, du kan få, hvis du ønsker at købe produkter i GEARBEST, da det har en række forskellige procentsatser, med maksimalt 79% rabat.

Kupon på GEARBEST Danimarca til nyhedsbrevsabonnement

Når du registrerer dig, giver GEARBEST dig 10 point, som du kan indløse i dit personlige center - Mine point, udover at modtage information om deres artikler, såvel som deres aktiviteter og særlige begivenheder.

Lignende butikker til GEARBEST

GEARBEST er en generel elektronikbutik, der primært og ikke kun er til stede for salg og salg af tøj, ure, smykker, biltilbehør, bolig- og haveartikler mv. Dette online indkøbscenter har flere alternativer: Aliexpress, Geekbuying, Banggood og AMAZON.

Kuponer fra GEARBEST Danimarca til BLACK FRIDAY

GEARBEST er en af ​​butikkerne med de største Black Friday-tilbud! Rabatkuponer med forskellige værdier, kampagnetilbud med rabatter på op til 80% og overraskelser i timen! Brug en Black Friday GEARBEST kupon og få en gennemsnitlig rabat på 18 % på de originale priser.

Kupon til GEARBEST Danimarca til 11.11

11/11 på GEARBEST er en af ​​årets største rabatbegivenheder! I år har du kuponer på $ 5, $ 10, $ 15, $ 20 og endnu højere rabatværdier i denne kampagne i dag, den 11. november. Brug en GEARBEST 11.11 kupon og få årets bedste priser!

Salgsfremmende kuponer fra GEARBEST Danimarca til Cyber ​​​​Monday

GEARBEST har forberedt mega Cyber ​​​​Monday-rabatter i år! Med en Cyber ​​​​Monday kupon fra GEARBEST kan du få en gennemsnitlig 20% ​​rabat på tusindvis af elektronik og mere! Men udover GEARBEST Black Friday-kuponer får du også megarabatter på op til 90% på GEARBESTs Cyber ​​​​Monday-kampagne.
 
 

GEARBEST Danimarca-kuponer til jul

Når julen nærmer sig, har GEARBEST allerede samlet en liste over tusindvis af produkter i kampagnen dedikeret til denne højtid, og som er nedsat med op til 70 %. GEARBEST julekuponer starter ved $3 for mobilbrugere og fortsætter med variable værdier, baseret på den samlede ordreværdi, op til $50.

GEARBEST mobilapplikation til iPhone og Android

Installer GEARBEST-mobilappen i dag og modtag en rabatkode på 3 $. GEARBEST-mobilappen til APPLE-enheder eller til enheder med ANDROID OS kan findes direkte på AppStore eller GooglePlay, eller du kan scanne QR-koden på GEARBEST .COM hjemmeside

Berømte mærker sælges i butikken GEARBEST

I GEARBEST online indkøbscenter finder du nogle af de mest kendte internationale mærker inden for teknologi. Disse berømte mærker inkluderer: HUAWEI, XIAOMI, CUBOT, ULEFONE, OUKITEL, HONOR, ASUS, SAMSUNG, PLUZZ, ELEPHONE, MEIZU, oneplus, LENOVO, nubia, phonemax, UHANS og VIVO.

 

 

Tilbyder GEARBEST gratis fragt til Danmark?

Ja, nogle gange tilbyder GEARBEST gratis fragt til Danmark. Men når der ikke leveres gratis forsendelse, er prisen for denne service meget lav, startende ved kun $1

Hvor skal jeg skrive GEARBEST rabatkuponen?

Før du gennemfører betalingen i dette online indkøbscenter, er der en boks, hvor der står Kampagnekode. I denne boks skal du indtaste kuponkoden GEARBEST for at opnå den tilsvarende rabat.

Kan jeg betale i GEARBEST med PayPal?

Ja, denne butik accepterer og anbefaler endda betaling via PayPal. Nogle gange tilbyder det også en $ 3 kupon til brugere, der vælger denne betalingsmetode.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
GearBest Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på GEARBEST Danimarca

GEARBEST har aktive daglige rabatkuponer og tilbud. Nedenfor er nogle af de mest brugte for at få en bedre pris.

$3 rabatkode for ordrer over $39
Op til 55% rabat baseret på kampagnetilbud
Smartphones med en pris på op til 40 % nedsat
$3 kupon til PayPal-betaling på ordrer over $10
Kampagnekode $5 rabat på ordrer over $50
26 GEARBEST salgsfremmende kuponer tilgængelige for nyhedsbrevsabonnenter

GearBest Kuponer

Andre lignende butikker