eBay Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponeBay kampagnekode for udvalgte varer: 15% rabat30 august
kuponGrab 20% rabat kode på eBay.com18 november
kuponNyd 10% salgsfremmende kode på eBay.com udvalgte emner24 oktober
kuponKuponkode på eBay.com: ekstra 5% rabat udvalgte varer28 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Afsløring af tilknyttede virksomheder

Når du klikker på links til forskellige forhandlere på denne side og foretager et køb, kan dette resultere i, at denne side tjener en kommission. Affilierede programmer og tilknytninger omfatter, men er ikke begrænset til, eBay Partner Network.

Hvad eBay sælger Danmark

Denne digitale platform blev grundlagt i 1995, dens hovedfunktion er at handle gennem internetportalen, den fungerer som en enorm butik meget nemt og enkelt, da du kan købe eller sælge varer, der spænder fra antikviteter, samleobjekter, fast ejendom, skønhed og sundhed, Smykker og ure, computere, mobiltelefoner, kameraer, drikkevarer, bøger, tøj og fodtøj, videospil blandt mange andre. Du skal bare vælge den mulighed, du kan lide.

På auktionen (udsalget) er varen i en vis periode, hvor du modtager flere tilbud, hvoraf det største tager varen. I købet har varen en fast pris. Millioner af objekter findes dagligt på eBay, store virksomheder som IBM sælger deres nyeste produkter på denne platform. For at udføre en operation skal du være behørigt registreret.

Sådan sender eBay ordrer til Danmark

Forsendelsesmetoder kan variere afhængigt af hvor sælgeren er placeret, det kan administreres gennem DHL, Global Mail, China Post, Spain Mail, ligeledes er der pakker, der spænder fra økonomisk fra 11 til 23 dage, Standard fra 5 til 10 dage, Express fra 1 til 3 dage og samme dag.

Hvilke rabatter tilbyder eBay Danmark?

eBay tilbyder en kategori af fremragende tilbud og rabatter, lige her kan du få en mulighed kaldet FOR MINDRE END $ 10 USD, i hver af fanerne finder du artikler fra alle de kategorier, der findes på siden.

Betalingsmetoder på eBay Danmark

Betalingsmetoderne på denne side kan være med kreditkort, via din PayPal-konto, via bankoverførsler, efterkrav, hertil skal du være behørigt registreret.
  
 

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra eBay i Danmark?

I eBay er der flere typer forsendelsesservice, som den har, hvor ankommetiden kan variere, ud over destinationen, hvor den skal hen, blandt dem er den økonomiske forsendelse, der kan tage fra 11 til 23 dage, forsendelsen Standard, der spænder fra 5 til 10 hverdage, en anden mulighed er ekspresforsendelse, som tager mellem 1 til 3 dage, og den mest effektive er samme dag.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på eBay Danmark

Flere kuponer og kampagnetilbud er tilgængelige på eBay i denne uge. Nedenfor er nogle af de mest populære eBay kampagnetilbud og kuponer.

 • Kampagnekode eBay med 10% rabat
 • Spar 15 % med en kampagnekode
 • Rabat på tøj med op til 65% rabat.
 • Kampagnetilbud 67% rabat på renoverede telefoner
 • 5 $ rabatkupon til nye brugere
 • Op til 50% rabat på sæsonvarer

eBay Danmark Kundeservice

eBay har ikke et telefonnummer, for spørgsmål, kommentarer eller forslag skal du gøre det via din e-mail eller Log ind på din konto.

Fordele ved at bruge en eBay kupon i Danmark

Der er mange fordele, som du kan opnå ved at bruge kuponer på eBay, da du kan bære en bred vifte af varer fra alle kategorier, bruge mindre end du forestiller dig, få mest muligt ud af rabatten, globalisere det, du har brug for i et enkelt køb. Rabatter med salgsfremmende kuponer går op til $ 5 og op til 60 % rabat på kampagnetilbuddet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra eBay fra Danmark?

I eBay for at returnere en vare skal du gå ind i sektionen Købshistorik og vælge mulighederne for at returnere varen, samt årsagen til det, det er nødvendigt, at du kontakter sælgeren direkte, og han vil angive de trin, der skal følges siden alt kan afhænge af de returneringspolitikker, som sælger har fastlagt.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Besøgende på en ny eBay-konto kan nu modtage et gavekort på $5.

eBay Danmark på sociale medier

I øjeblikket har eBay ikke rabatkuponer på sine sociale netværk, det kan kun få information om sine produkter, såvel som deres priser, samt fora med information af interesse om de produkter, det tilbyder.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af eBay for købere i Danmark

På eBay får du produkter til rigtig gode priser og rabatter, samt en lang række rabatter, som kan variere afhængigt af sælger. De kan være 10%, 5% eller op til 60%, du får også en fane, hvor du kan finde produkter for mindre end US $ 10

eBay Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Hvis du abonnerer på eBay-nyhedsbrevet, vil du modtage en salgsfremmende kupon på $5 i rabat via e-mail for den første ordre.

Lignende butikker til eBay

Der er en bred vifte af produkter, som du kan få ved at besøge eBay, på samme måde, hvis du foretrækker det, kan du besøge andre lignende sider, hvor du kan købe endeløse tilbud og lignende produkter, siderne du kan besøge er Aliexpress.com, Amazon.com, GearBest. com
                                                          

eBay Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Fra Black Friday har du op til 60 % rabat på de kampagnetilbud, der findes på denne online markedsplads. En rabatkupon kan også give dig en rabat på $5.

Kupon til eBay Danmark for 11.11

Siden 11.11 har du rabat på de fleste produktkategorier på eBay. Op til 50% direkte rabat og kuponer på $5 og $10, som du kun kan bruge i dag.

Salgsfremmende kuponer fra eBay Danmark til Cyber ​​​​Monday

Hvis det er Cyber ​​​​Monday, er det årets største rabataftale på eBay. I dag får du rabatter på op til 80% og eBay Cyber ​​​​Monday kuponer med henholdsvis $5 og 10% rabat.
 
 

eBay Danmark Kuponer til jul

Til jul har du superrabatter på den internationale online handelsplatform eBay. Kuponer på $5 for nye kunder, 5% og 10% for eksisterende kunder og kampagnetilbud, hvor du kan spare op til 75% af den oprindelige pris.

eBay mobilapplikation til iPhone og Android

eBay giver sine brugere mulighed for at have mobilapplikationen, når som helst og hvor som helst, du vil, da den tilbyder mobilapplikationen til iPhone fra App Store og til Android fra Google Play, herfra kan du købe og søge efter alt, hvad du vil på ét sted.

Berømte mærker sælges på eBay butik

Nogle kendte mærker, som du kan få på eBay blandt de hundredvis af produkter, du får her, kan vi nævne nogle af dem, såsom Adidas, Access, Boucheron, Crocs, Chicco, Dolphin, Escada, Fuji, Gillette, H&M, Huawei, IBM, Ikea, Kodak, JVC, Lexmark, Omega, Pioneer, Sanyo, Tissot, Vodafone, Vichy, Whirlpool, Xiamoi, Zaful blandt andre muligheder, som du kan få ved at besøge siden.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på eBay?

I eBay, når du har valgt alt hvad du forventer at medbringe og du skal gå til indkøbskurven for at fortsætte med at annullere, i dette vindue vil betalings- og forsendelsesmetoderne fremkomme, udover dette finder du en boks hvor du skal ansøg om at inkludere din kuponkode.

Kan jeg betale på eBay med PayPal?

I eBay kan du foretage betalinger via PayPal, dette kun for nogle lande, dette betalingsmiddel vil kun være i brug når sælger placerer det, denne betaling foretages hurtigt og sikkert gennem din konto, når du har valgt den vare du ønsker at tage skal du klikke på betalingsmetode-knappen, vælge PayPal, og du vil blive dirigeret til webstedet for at fuldføre trinene og købe.

Tilbyder eBay gratis forsendelse til Danamrk?

eBay svarer til en side, der har hundredvis af sælgere og købere, der hver især arbejder forskelligt, af denne grund er der nogle forsendelser, som du kan få gratis, da nogle skal annulleres, da alt kan afhænge af, hvilken politik der handles.

Sidst opdateret: I dag
12 April 2024

Særlige kuponer og kampagner på eBay Danmark

Med jævne mellemrum har eBay kampagnetilbud og tilbyder rabatkuponer med forskellige rabatværdier. Her er en liste over de mest populære kuponer og kampagnetilbud:

 • Kampagnekode eBay med 10% rabat
 • Spar 15 % med en kampagnekode
 • Rabat på tøj op til 65 %.
 • Kampagnetilbud 67 % rabat på renoverede telefoner
 • 5 $ rabatkupon til nye brugere
 • Op til 50% rabat på sæsonvarer

Andre lignende butikker