Rimowa Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponPromo kode for udvalgte luksus kufferter: spar 20%31 juli
kuponTag 30% rabatkode til RIMOWA.com09 juli
kuponRIMOWA.com 10% kampagnekode på hele siden20 juli
ForfremmelseRIMOWA.com 30% promo nyhedsbrev01 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad sælger RIMOWA Danmark

RIMOWA blev født i 1898, som en familievirksomhed med trækasser, RIMOWA har siden starten søgt den måde, hvorpå det er behageligt at rejse for sine kunder, og det bedste er, hvorfor det er gået fra vintage træ, fra klassisk aluminium til højteknologisk polycarbonat, alt dette med det formål at præsentere løsninger til dine ture, samt have stilarter fra de enkleste til de mest innovative.

Det er grunden til, at RIMOWA på trods af tiden og årenes løb fortsætter med at udvikle sig, blinker til fortiden og ser på fremtiden med længsel og forventninger om, at den vil blive meget bedre.
RIMOWA sælger kufferter, rygsække, dokumentmapper, totes, minitasker, etuier, skuldertasker, alle forskellige modeller og stilarter, i en bred vifte af farver og designs, såvel som deres materiale, du finder også iPhone etuier, emballage terninger, solbriller, hjul, bagagemærker, bagageremme.

Hvordan RIMOWA sender til Danmark

I RIMOWA sker leveringen af ​​dine produkter gennem logistikvirksomheden UPS, som har en estimeret leveringstid på mellem 1 og 5 hverdage, denne tid kan variere afhængigt af købet og leveringslandet, hvor det skal hen. .

Hvilke rabatter tilbyder RIMOWA Danmark?

RIMOWA har tilgængelige for sine kunder forskellige måder at nyde sine tilgængelige rabatter på, en af ​​dem er ved at abonnere på dets nyhedsbrev, hvor du kan finde 10% rabat, en anden måde er ved at besøge dens udsalgskategori, hvor du finder rabatter på dets produkter som kan nå op til 60 % til rådighed.

Betalingsmetoder hos RIMOWA Danmark

RIMOWA til betaling af sine produkter accepterer følgende metoder såsom debet- og kreditkort Maestro, Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, samt gennem PayPals digitale tegnebog eller gennem Klarna.  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra RIMOWA i Danmark?

RIMOWA tilbyder sine brugere, at produktet når sin destination inden for en estimeret periode på 2 hverdage.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på RIMOWA Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige RIMOWA-kampagnetilbud og kuponer:

RIMOWA kupon til gratis forsendelse
15 % kampagnekode RIMOWA til nye kunder
Op til 25% rabat i rabatkategori
Kampagnekode 10% RIMOWA i hele butikken
Kuponkode 5% RIMOWA

RIMOWA Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe til nummeret +442076600547 eller ved at sende en besked fra din side gennem en formular, hvor du skal udfylde en række data.

Fordele ved at bruge en RIMOWA kupon i Danmark

Der er en række fordele, som vi kan nævne, når du anvender dine rabatkuponer, den mest relevante er, at du betaler mindre, når du foretager dine køb, en anden, som vi kan nævne, er kvaliteten og udmærkelsen af ​​det mærke og den stil, som dette produkt indeholder.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra RIMOWA fra Danmark?

For at foretage en returnering har du en frist på 30 hverdage efter modtagelsen, for dette skal du kontakte kundeservice, hvis du har en Rimowa konto kan du behandle din anmodning fra din online konto, hvor du skal administrere din returlabel for at blive sendt via UPS , skal du tage højde for, at produkterne skal være i god stand, ubeskadigede, ubrugte og i original emballage.

Eksklusiv RIMOWA kupon til nye købere i Danmark

Nye RIMOWA-kunder kan nyde de tilgængelige rabatter samt 10%-gaven, når de abonnerer.

RIMOWA Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af RIMOWA for købere i Danmark

Blandt det brede udvalg af rabatter, som RIMOWA tilbyder, kan du få varer, der har en maksimal rabat på 75 %.

RIMOWA Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at tilmelde dig deres nyhedsbreve kan du modtage informationsbulletiner om deres eksklusive tilbud og nye kollektioner, samt modtage 10% rabat på dit første køb.

Butikker, der ligner RIMOWA

Der er forskellige og varierede butikker, der ligner RIMOWA, hvor du kan finde lignende produkter, som du kan sammenligne priser, rabatter og fragt med. Nogle af disse butikker er Victorinox.com, Samsonite.com, AmericanTourister.com

RIMOWA Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

I løbet af denne dag på RIMOWA kan du finde forskellige og varierede rabatter på deres produkter, samt rigtig gode udsalg, denne dag kan du nyde dem i november måned, for denne dag finder du rabatter fra 75%

Kupon til RIMOWA Danmark for 11.11

For rabatten på 11.11 tilbyder RIMOWA kampagner og rabatter, som du kan kombinere til betaling af dine produkter, disse rabatter kan være op til 55%

RIMOWA Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

I RIMOWA er Cyber ​​​​Monday-rabatterne årets vigtigste, da der for denne dag leveres megarabatter til sine kunder for køb foretaget online, som kan få fra 65% til 75%, desuden kan de finde rabatkuponer på 5 % og 10 %.

RIMOWA Danmark kuponer til jul

Til julerabatter præsenterer RIMOWA uovertrufne rabatter, som sine kunder kan nyde godt af op til 50%, samt finde meget gode tilbud og udsalg.

RIMOWA mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket er der ingen download til mobilapplikation.

Berømte mærker, der sælger i RIMOWA butik

I RIMOWA svarer alle produkter til deres eget mærke, foruden fremstilling, design og stil.

 

 

Tilbyder RIMOWA gratis fragt til Danmark?

RIMOWA tilbyder sine brugere gratis forsendelse, så længe deres ordrer er lig med eller større end €250, hvis det er mindre, kan forsendelsesomkostningerne være $50 gennem ekspreslevering.

Kan jeg betale hos RIMOWA med PayPal?

RIMOWA tilbyder sine brugere forskellige betalingsmetoder, herunder betaling via PayPals digitale tegnebog, også via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club og Discorver, en anden mulighed er gennem Klarna.

Hvor skal jeg skrive RIMOWA rabatkuponen?

Hos RIMOWA skal du for at skrive rabatkuponen gå til din indkøbspose, hvor du øverst til venstre på siden finder en boks, hvor du skal medtage det kuponnummer, du ønsker at anvende.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Rimowa Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos RIMOWA Danmark

I RIMOWA butikken kan du få en ekstra rabat, hvis du bruger aktuelle rabatkuponer og kampagnetilbud. Nedenfor er en oversigt over de seneste kampagnekoder fra RIMOWA:

RIMOWA kupon til gratis forsendelse
15 % kampagnekode RIMOWA til nye kunder
Op til 25% rabat i rabatkategori
Kampagnekode 10% RIMOWA i hele butikken
Kuponkode 5% RIMOWA

Rimowa Kuponer

Andre lignende butikker