H&M Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseKupon på HM.com : 20% rabat kids sale Varer23 december
kuponHM.com 25% salgsfremmende kode alle Lingeri25 december
Forfremmelse10% forfremmelse på HM.com første ordre i app02 december
kuponHM.com 30% rabat kode ordre over USD10017 April

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad HM Danmark sælger

HM er en del af H&M Group, som tilhører Stefan Persson-familien.HM startede i 1947 af Erling Persson, som var interesseret i at tilbyde sine kunder i Sverige mode til de bedste priser og med en livsstil, der er This is katalogiseret som et brand, der tilbyder mode og design på en tilgængelig og frem for alt bæredygtig måde i hele verden.

I dag, efter 75 år på markedet, er HM til stede i omkring 70 lande med hundredvis af butikker, som giver dem, der besøger dem, ambition om kvaliteten og prestige af deres produkter.

Hos HM kan du finde produkter til hele familien fra børn, unge, mænd og kvinder, hvor de kan finde hjemmetøj, afslappet eller uformelt, til arrangementer og/eller kontor, samt til alle årstider, som f.eks. skjorter, bluser, kjoler, sweatshirts, med eller uden hætte, toppe, badetøj, strand- og/eller pooltøj, sportstøj, bukser, shorts, jeans, jumpsuits, strikvarer, jakker, frakker, nederdele, cardigans, sweatere, lingeri, sokker, strømper, nattøj, graviditetstøj, sko, lounger, hæle, vandsko, ballerinaer, sandaler, hjemmesko, mokkasiner, støvler, tilbehør såsom fodlænker, øreringe, vedhæng, halskæder, ringe, armbånd, ure, solbriller, handsker, tørklæder, hatte , ponchoer, saronger, bælter, punge og punge, skønhedsprodukter til øjne, læber, negle, kropspleje, dufte, parfume, børster, makeup-sæt, produkter til hårpleje, hjemme- og dekorationsprodukter ration, puder, sengetøj, service, gardiner, tæpper, møbler, indpakningspapir, tæpper, til at organisere og opbevare, køkkenredskaber såsom forklæder, viskestykker.

Hvordan HM sender til Danmark

Produkterne på HM leveres gennem de vigtigste logistik-kurerfirmaer som Paack, Correo Expess og Mondial Relay.

 Hvilke rabatter tilbyder HM Danmark?

Desværre har HM i øjeblikket ikke tilgængelige rabatter, dets kunder kan nyde en kategori af kampagner, hvor de kan finde deres produkter med rabatter og tilbud.

 Betalingsmetoder hos HM Danmark

HM-kunder kan betale for deres køb via større kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB, Union Pay, Alipay og WeChat Pay, samt gennem digitale platforme som PayPal, Apple Pay, Google Pay samt gavekort udstedt af H&M.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra HM i Danmark?

I øjeblikket har HM en estimeret leveringstid på sine produkter mellem 2 til 4 hverdage, du kan også finde leveringer samme dag, butiksafhentninger eller afhentningssteder, som også varierer i leveringstid mellem 2 til 4 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket hos HM Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige HM-kampagnetilbud og kuponer:

Op til 70% rabat i HM butikken
HM kupon 10% rabat
20% kampagnekode HM + gratis forsendelse
10% rabat på HM kupon til nye købere
HM kampagnekode til gratis forsendelse

HM Danmark kundeservice

For at kontakte kundeservice hos HM kan du gøre det gennem en online chat, eller ved at ringe til nummeret 800000444, en anden måde er fra dine tilgængelige sociale netværk såsom Facebook, Twitter og Instagram.

 Fordele ved at bruge en HM kupon i Danmark

I HM leveres rabatkuponer til sine kunders tilfredshed for at kunne drage fordel af at spare penge på tidspunktet for betaling for deres køb, hvilket giver dem mulighed for at erhverve en anden del eller blot at spare.

 Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra HM fra Danmark?

HM kunder kan returnere inden for en periode på 30 hverdage efter modtagelsen af ​​deres pakke, for dette har de forskellige muligheder, en af ​​dem er returnering i butikken, en anden måde er på et afhentningssted eller hjemmeafhentning for disse muligheder skal du udfyld en formular der er vedhæftet pakken og klæb den til pakken for at blive returneret til afhentningsstedet skal du tage den til nærmeste Punto Pack punkt og til hjemmeafhentning skal du kontakte kundeservice så en kurer fjerner pakken.

Eksklusiv HM kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder hos HM kan nyde de kuponer, som den har til rådighed på 10 %.

HM Danmark på sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maksimal rabat tilbydes af HM for købere i Danmark

Som en maksimal rabat på HM kan dine kunder nyde en 10% tilgængelig, da den i øjeblikket leverer en kategori af særlige tilbud.

HM Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på HM kan dine kunder nyde informationsbulletiner om deres kampagner, tilbud og tilgængelige rabatter, samt modtage 10 % rabat på deres første køb og gratis fragt på deres køb.

Butikker, der ligner HM

Hvis kunderne foretrækker det, kan de besøge nogle andre butikker, der ligner HM, hvor de kan få tøj, som de kan bære og skabe nogle kombinationer og outfits efter deres smag, i disse butikker kan de også se deres priser eller deres tilgængelige tilbud, nogle af disse butikker er PullandBear.com, Mango.com, Forever21.com

HM Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

HM-mærket tilbyder sine produkter i Black Friday-rabat med vidunderlige rabatter tilgængelige fra 70% med yderligere ekstra rabatkuponer, der kan gå fra 10% tilgængelige.

Kupon til HM Danmark for 11.11

Til singlersdagsrabatten tilbyder HM en række kampagner tilgængelige i nogle af dets tilgængelige kategorier, ligesom du også kan finde meget gode rabatter fra 50 % og fremefter.
  

HM Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

En af de vigtigste datoer i salgsferien for HM er Cyber ​​​​Monday-rabatten, på denne dato for onlinekøb kan dine kunder finde utrolige og fantastiske rabatter, der kun kan være op til 90% for denne dag.

HM Danmark Kuponer til jul

Julerabatter fejres i december måned og nogle dage i måneden har HM utrolige tilbud og rabatter i alle sine kategorier, hvor du også kan finde tilbud og gode rabatter.
   

HM mobilapplikation til iPhone og Android

HM har til rådighed for sine kunder mobilapplikationen, hvorfra de kan foretage deres køb hurtigt og nemt.

Berømte mærker sælger i HM butik

Alle produkter, der sælges på HM, svarer kun til dets eget mærke, design og fremstilling.

 

 

Tilbyder HM gratis fragt til Danmark?

I HM skal dine kunder foretage et køb svarende til eller større end €20 for at nyde gratis købsforsendelser. Dette gælder kun for medlemmer.

Kan jeg betale hos HM med PayPal?

Hos HM kan dine kunder betale for deres køb gennem PayPal på en sikker og pålidelig måde.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i HM?

For at kunne skrive en rabatkupon i HM skal dine kunder på betalingssiden klikke på Anvend rabat, så der vises et felt, hvor de skal medtage deres kuponnummer for at ansøge.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
HM Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos HM Danmark

Vil du holde dig opdateret med de seneste kuponer og kampagnetilbud fra HM? Nedenfor er en liste over de seneste:

Op til 70% rabat i HM butikken
HM kupon 10% rabat
20% kampagnekode HM + gratis forsendelse
10% rabat på HM kupon til nye købere
HM kampagnekode til gratis forsendelse

HM Kuponer

Andre lignende butikker