SABON Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponPromo kode på SABON.com: 15% rabat i hele butikken19 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad SABON sælger

Siden 1997 er SABON blevet født midt i de civilisationer, der findes ved bredden af Det Døde Hav mellem klitter og vand, mellem forskellige farver og dufte og den udsøgte flora og vidunderlige natur.

SABON præsenterer opdagelsen mellem hemmeligheden bag håndværkets skønhed og det vidunderlige ved blandingen af raffinerede aromaer, der skaber multisensoriske oplevelser, hvor der skabes produkter til hjemmet og skønhed, hvorfra det almindelige omdannes til ekstraordinært, da det altid søger at glæde med hvert produkt.

De produkter, der er til salg på SABON. COM er kropsritualer, bad, kropspleje og hudbeskyttelsesprodukter, herunder eksfolierende olier, rensemidler, lotioner, kropsmælk, kropsgel, reparationscreme, badesalt, håndcreme, alkoholgel, håndsæbe, masker, behandlinger, shampoo og balsam til hårpleje, dufte, husholdningsprodukter såsom diffusorer, stearinlys, luftfriskere og rejsesæt, blandt andre, luftfriskere og rejsesæt, blandt de tilgængelige dufte er patchouli lavendel vanilje, delikat jasmin, grøn rose, hvid te, rose te, orange ingefær ingefær, citrusblomst, æble lavendel, mango kiwi, moskus, hidalgo og begrænsede udgaver såsom pæon figen, jasmin morgenfruer, sakura blomst, te ceremoni, gourmet blush, mynte gnistre, lille march, gyldne lækkerier.

Hvordan sender SABON ordrer?

Ordrer afgivet på SABON sendes via logistik-kurérfirmaet UPS.

Hvilke rabatter tilbyder SABON?

SABON tilbyder som tilgængelig rabat:

26% rabat anvendt på dets specialtilbud i alle dets kategorier.

Betalingsmetoder på SABON

De betalingsmetoder, der accepteres for køb foretaget på SABON, er dem, der er udstedt af Visa, MasterCard, American Express, Discover-kreditkort samt PayPal, Shop Pay, Amazon Pay eller Klarna.

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra SABON?

Produkter bestilt fra SABON kan tage op til 7 arbejdsdage at nå deres destination via jordforsendelse, todagesforsendelse eller næste dags forsendelse.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på SABON

Blandt de rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på SABON:

15% rabat på salgsfremmende rabat storewide ved hjælp af kode HELLO15.

SABON kundeservice

Kundeservice på SABON er tilgængelig ved at sende en e-mail til customerservice@sabonusa.com eller ved at ringe til 18666972266, samt ved at sende en sms til 65169.

Fordele ved at bruge en SABON voucher

Uden tvivl er den største fordel for kunden, når han køber produkter fra SABON, de besparelser, du får ved at anvende de kuponer og rabatter, der er tilgængelige på tidspunktet for betaling af deres produkter.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra SABON?

For at returnere et produkt bestilt fra SABON har kunderne en periode på 45 arbejdsdage, for denne proces skal du kontakte kundeservice, hvor du skal anmode om en returlabel, som du skal angive ordrenummeret for, varer skal returneres i deres originale emballage ubrugt og forseglet, onlinekøb accepteres ikke til returnering i fysisk butik, produkter købt på salg er ikke berettiget til returnering.

Eksklusiv kupon til nye købere på SABON

Nye SABON-kunder kan foretage alle køb og anvende alle tilgængelige kampagner inklusive kuponer og rabatter.

SABON på sociale netværk

Fra de sociale netværk på SABON kan kunderne finde og se alle produkter, der kan købes, samt finde deres tilbud, rabatter og eksklusive kuponer samt nye produktlanceringer og dufte.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat tilbudt af SABON til sine købere

Den maksimale rabat, der tilbydes af SABON til sine købere, er 26%.

SABON-kupon til abonnement på nyhedsbrev

For dem, der abonnerer på SABON-nyhedsbrevet, modtager de 15% rabat til brug ved deres første køb.

Butikker svarende til SABON

Butikker svarende til SABON, som kan besøges af kunder, hvor de kan finde lignende produkter, kan være Clinique.com, ElizabethArden.com, EsteeLauder.com, Guerlain.com, Biotherm.com, blandt andre.

SABON Black Friday-kuponer

I november måned har SABONC.OM månedens største og bedste tilbud samt store rabatter til rådighed for at spare, når du køber produkter, der kan være op til 70% rabat, med yderligere 10% rabat ved kassen.

16. SABON-kuponer til 11.11

En anden af de rabatter og kuponer, der er tilgængelige i november måned på SABON, er dem, der er kendt som 11.11-rabatter, hvor de tilbyder kampagner blandt deres produkter og kategorier på op til 2x1, samt tilbud og deres rabatter på op til 45% og kuponer fra 3%.

SABON-kuponer til Cyber Monday

De største rabatter, der er tilgængelige på SABON, er dem, der gives i løbet af Cyber Monday-salgsferien, og for denne dag tilbyder mærket online shoppingrabatter på op til 77% for at drage fordel af besparelser ud over sine kuponer til rabatter på op til 15%.

SABON Julekuponer

De bedste julegaver kan findes i SABON og hvad bedre end de rabatter, der er tilgængelige i denne december måned, som kan findes fra 25% og fremefter på udvalgte produkter med kuponer til rabatter på op til 7%.

SABON mobilapplikation til IPhone og Android

SABON har ingen mobilapplikation tilgængelig.

Kendte mærker solgt på SABON

SABON fører kun sine egne mærkevarer.

 

 

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Sabon.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på SABON

SABON-kunder kan drage fordel af alle de særlige salgskampagner og kuponer, som SABON har til rådighed fra sine online og fysiske butikker, enten til eget brug eller til en særlig gave.

Sabon.com Kuponer

Andre lignende butikker