OLAPLEX Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponOLAPLEX.com 15% rabatkode første store ordre25 April
ForfremmelseOLAPLEX.com gratis forsendelse promotion Bestil over USD3521 Kan
kuponOLAPLEX.com 50% kuponkode valgt vare17 April

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad OLAPLEX sælger

OLAPLEX blev født i en simpel garage i Californien, USA i 2014 og er utvivlsomt vokset gennem årene takket være sine eksklusive ingredienser, der hjælper kunderne med at holde deres hår skinnende og strålende.

OLAPLEX har professionelle ambassadører over hele verden, der stolt tilbyder tusindvis af kunder i forskellige dele og byer på alle kontinenter den bedste innovation inden for mode og teknologi til altid at opretholde levende hår, idet de er evolutionen og den mirakuløse revolution inden for reparation og forandring af hår, hvor der blandt andet tilbydes produkter til fedtethed, tørhed, krusningskontrol, gråt hår, ekstreme skader, glans, kits.

Blandt de produkter, OLAPLEX sælger, er tørshampoo, vedligeholdelsesshampoo, toningshampoo, afklarende shampoo, balsam, volumengivende mist, intensiv hårbehandling, opbyggende serum, hårperfektion, Bond smoother, bonding oil, Bond intense hydration mask, Bond protective hair nourishing serum.

Hvordan sender OLAPLEX ordrer?

OLAPLEX sender sine produkter med USPS kurerlogistikfirma.

Hvilke rabatter tilbyder OLAPLEX?

Blandt de tilgængelige rabatter på OLAPLEX er:

50% rabat på udvalgte produkter i månedlige tilbud.
45% rabat ved online køb
25% rabat på kvalificerede produkter
30% rabat på Bond-behandling

Betalingsmetoder på OLAPLEX

Accepterede betalingsmetoder for køb foretaget på OLAPLEX er gennem kreditkort som Visa, MasterCard, American Express samt gennem den digitale tegnebog PayPal, Amazon Pay og Klarna.

Hvor lang tid tager det at levere de produkter, der er bestilt fra OLAPLEX?

På OLAPLEX anslås produkterne at blive leveret til deres destination inden for 7 til 10 arbejdsdage, denne leveringstid er for USA.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på OLAPLEX

De rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på OLAPLEX, er:

15% rabat på første ordre ved hjælp af koden FIRST15.

OLAPLEX kundeservice

OLAPLEX kundeservice kan nås via e-mail på support@OLAPLEX også fra en online chat eller via en kontaktformular.

Fordele ved at bruge en OLAPLEX voucher

Fordelene ved at bruge en rabatkupon på OLAPLEX er, at kunderne kan spare på køb af deres eksklusive hårplejeprodukter.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra OLAPLEX?

I OLAPLEX har kunderne en periode på 60 arbejdsdage til at returnere deres produkter, for disse kunder skal finde linket i e-mail-bekræftelsen for at sende ordren til at generere en retur eller fra platformen, hvor du skal udskrive etiketten, hvis du ikke kan udskrive etiketten, kan du gå til et USPS-kontor, hvor du kan udskrive etiketten og vedhæfte den kasse, der skal returneres, skal det bemærkes, at de produkter, der skal returneres, ikke må have været brugt.

Eksklusiv kupon til nye købere på OLAPLEX

Nye OLAPLEX-købere kan foretage deres køb ved hjælp af de kuponer, der er tilgængelige på tidspunktet for betaling af produkterne.

OLAPLEX i sociale netværk

Fra de sociale netværk kan OLAPLEX-kunder finde alle de nyheder, der er tilgængelige for hver produktpræsentation, samt eksklusive kampagner blandt sine tilbud, rabatter og kuponer.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat, der tilbydes af OLAPLEX til sine købere

Den maksimale rabat, der tilbydes af OLAPLEX til sine købere, er 50% tilgængelig for udvalgte produkter.

OLAPLEX-kupon til abonnement på nyhedsbrev

For kunder, der abonnerer på OLAPLEX-nyhedsbrevet, vil de blive holdt ajour med OLAPLEXs nye udgivelsesmeddelelser, eksklusive kampagner, specialtilbud, rabatter og kuponer.

Butikker svarende til OLAPLEX

Lignende butikker som OLAPLEX, der tilbyder lignende produkter, og som kunderne kan besøge, er Lorealparis.com, Yberiagroup.com, Fanola.

OLAPLEX Black Friday-kuponer

Til Black Friday-salgsferien på OLAPLEX kan kunder shoppe og spare ved at drage fordel af alle de tilgængelige tilbud, hvor de kan finde meget gode rabatter, der kan nå op til 77% ud over deres salgskuponer fra 5%.

OLAPLEX-kuponer til 11.11

Andre tilgængelige kampagner på feriesalg i OLAPLEX du kan finde rabatterne på 11.11, for denne dato de tilgængelige kampagner på deres produkter 2x1, samt rabatter på op til 50% eller forfremmelse af den anden enhed i 25% samt rabatkuponer fra 3%.

OLAPLEX-kuponer til Cyber Monday

Produktmærket OLAPLEX har specielle overkommelige priser for at fejre Cyber Monday-salgsferien, hvor det til onlinekøb tilbyder tilgængelige rabatter på 80% plus en ekstra 10% rabatkupon, kun for kvalificerede produkter.

OLAPLEX julekuponer

OLAPLEX-produkter er tilgængelige i december måned med de bedste rabatter for at købe produkter og være i stand til at give gaver til juleferien, disse rabatter er tilgængelige med begrænsede tidsrabatter på 60% samt rabatkuponer på 7%.

OLAPLEX mobilapplikation til IPhone og Android

OLAPLEX har desværre ingen mobilapplikation tilgængelig.

Kendte mærker solgt på OLAPLEX

OLAPLEX sælger kun sine egne brandede produkter.

 

 

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
OLAPLEX.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer i OLAPLEX

OLAPLEX tilbyder sine kunder de bedste kampagner og specielle salgskuponer gennem sine tilgængelige rabatter og kuponer, som giver kunderne mulighed for at være tilfredse og foretage køb af deres produkter.

OLAPLEX.com Kuponer

Andre lignende butikker