REVOLVE Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseFor over 80 EUR-Gratis fragt31 januar
Forfremmelse65% OFF revolve.com30 januar
kupon15% DREJE kupon, hvis du bruger den mobile applikation11 december
ForfremmelseTop designer tøj mærker på salg31 januar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Revolve Anmeldelse

Butikken har produkter af høj kvalitet, sikret ved aktivt samarbejde med verdenskendte mærker, der hører til nogle af verdens største modehuse. Herudover kan du finde produkter, der tilhører dit eget brand Revolve, der følger virksomhedens politik, for at tilbyde produkter, der nøje følger de seneste og moderne trends og investere i kvalitetsprodukter. Det varierede produktsortiment og hurtige levering har gjort Revolve til det største valg for online shopping for tusinder af mennesker i snesevis af lande. Et andet vigtigt element, der vejer hårdt for kunderne, er butikens pleje og opmærksomhed i at skabe en hurtig, effektiv og behagelig shoppingoplevelse for købere. Således er kundeforholdsteamet i onlinebutikken tilgængeligt for sine kunder på ethvert tidspunkt af dagen, både til at guide dig i processen med at købe og vælge mængder, såvel som hvis du støder på problemer med ordrer, kontostyring eller produktretur .

Nyttige oplysninger om Revolve

Onlinebutikken er dedikeret til fuldstændig kundetilfredshed, og derfor samarbejder den med professionelle hurtige kurerfirmaer for at sikre hurtig og sikker levering af dine produkter. Således kan du drage fordel af 2 leveringsmetoder, som henholdsvis kan tage 3-5 arbejdsdage og 10-14 arbejdsdage. Forsendelse er gratis for ordrer, hvis samlede værdi overstiger $ 100. Ellers kræves et transportgebyr på 40 lei. Produkterne, der er købt fra Revolve-butikken, kan returneres inden for 30 dage efter modtagelse af dem. Accepterede betalingsmetoder er udelukkende med kredit- eller betalingskort fra Visa, MasterCard, American Express, JCB og Discover. En anden betalingsmetode er via PayPal-kontoen.

Info om, hvordan du bruger en Revolve kuponkode

En Revolve-kuponkode kan tilføjes for en hel ordre ved at få adgang til indkøbskurven. På denne side finder du et vindue, der er specielt oprettet til kuponen, hvor det, når det er indtastet, anvendes til din ordre.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker