Revolve Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponBedste REVOLVE salgsfremmende kode til dette forår: Gem 20%31 Kan
kuponPromo kode på REVOLVE.com: 15% rabat ordre i app28 september
kuponREVOLVE.com 10% rabatkode24 oktober
kuponKuponkode på REVOLVE.com: 20% rabat17 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad REVOLVE sælger Danmark

REVOLVE startede i 2003 med to venner og tilbyder markedet mere end 500 anerkendte mærker såsom: Nike, Levi's, Burberry, Child of Wild, Dolce Vita, Gucci, Olaplex, Prada, Versace, Wranglers, Calvin Klein, Ray Ban, Puma, Plover Ralph Lauren, Van's, blandt andre.

Her kan du finde på den hurtigste, nemme og enkle måde, da den er opdelt efter kategorier, den første der opnås er kvinder efterfulgt af mænd på skift af underkategorier, hvor du kan få fodtøj, kjoler, smykker, smykker, tilbehør, håndtasker , Blandt andre, på samme måde er der en anden kategori, og den er kendt af Designere, den har også kategorier af nyheder eller den mest eftertragtede kategori er beregnet til både kvinder og mænd.

Du finder også en sektion dedikeret til skønhed, hvor du kan få makeup, hårplejebehandling, til dit bad og brusebad, tilbehør og rejsesæt, samt til personligt velvære såsom olier til blandt andet afslapning og søvn. Denne berømte butik er en del af Coachella-festivalerne.

Hvordan REVOLVE sender ordrer til Danmark

REVOLVE sender med FEDEX EXPRESS-virksomheder, dens anslåede levering er 2 til 3 hverdage, og prisen varierer afhængigt af købsbeløbet, hvis dit køb overstiger $ 100 USD, vil forsendelsen være gratis, et andet firma, som samarbejder med, er PRIORITET POST. SERVICE dette tager mellem 10 og 14 hverdage på samme måde, som det kan variere afhængigt af din ordrebeløb, hvis det er større end $100 USD, vil forsendelsen være gratis. Ordrer afgivet efter kl. 12.00 PST afsendes næste dag, og ordrer afgivet om fredagen efter kl. 12.00 PST afsendes mandag. I Revolve kan du spore din ordre ved at logge ind på din konto og klikke på ordrehistorik. Det er vigtigt at bemærke, at internationale forsendelser er gratis efter $ 100 USD.

Hvilke rabatter tilbyder REVOLVE Danmark?

Butikken har en plads eller en kategori af TILBUD (Alle reduceret), hvor du kan få tilbuddene opdelt efter designere, størrelse, farve og pris, du kan også finde det efter tilbehør, kjoler, lingeri, fodtøj blandt andet.

Betalingsmetoder hos REVOLVE Danmark

I REVOLVE er der forskellige betalingsmetoder, blandt andet Visa, MasterCard, American Express, Discover og JCB kreditkort, såvel som med din PayPal-konto behørigt verificeret, på samme måde som de har betaling med akkumuleret kredit eller gavekort.
  
 

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra REVOLVE i Danmark?

REVOLVE tilbyder to typer forsendelse, hvor leveringstiden kan variere; Blandt dem er ekspreslevering, som har en estimeret leveringstid på 2 til 3 hverdage, og standard levering, som tager 4 til 9 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på REVOLVE Danmark

Det tilbyder i øjeblikket 10% rabatkuponer, samt udsalg og rabatter, som du ikke kan gå glip af, samt en konkurrence om at vinde et gavekort og få mest muligt ud af sommeren.

Op til 65% rabat i OUTLET-kategorien
REVOLVE kupon med 20% rabat på udvalgte produkter
Kampagnekode REVOLVE 10% rabat på alt
15% rabat på hele siden for medlemmer af REVOLVE
10% REVOLVE kupon + fri fragt til Danmark
10 % kampagnekode til nyhedsbrevsabonnement

REVOLVE Danmark Kundeservice

REVOLVE tilbyder dig flere metoder til at kontakte, en af ​​dem er en online chat, men den er kun tilgængelig på engelsk, du kan også gøre det på telefon ved at ringe til 1-888-442-5830, en anden mulighed er ved at skrive en e-mail til sales@REVOLVE for spansk og service@REVOLVE for engelsk og du vil få svar i en periode på 24 til 48 timer, nu kan du også gøre det ved at udfylde en hurtig svarformular direkte på din side.

Fordele ved at bruge en REVOLVE kupon i Danmark

Der er mange fordele, som du har, når du bruger kuponer, udover de udsalg og rabatter, som Revolve har i øjeblikket, da du kan tage mere, end du forestillede dig ved at gøre dine indkøb, kan du få flere varer, blandt dem er badetøj, samt tilbehør og skønhedsartikler, som du har brug for, for at være smarte og moderigtige med de bedste designere i øjeblikket. Den maksimale rabat, der tilbydes af en REVOLVE kupon er op til 60%.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra REVOLVE fra Danmark?

Denne proces skal udføres inden for en periode på højst 30 hverdage efter købet er foretaget eller ordren modtages, det første du skal gøre er at kontakte enten via telefon eller mail med nummeret på din bestilling af varen, som du ønsker at returnere, skal du huske på, at tøjet ikke må bruges eller vaskes, udover at indeholde deres originale etiket, er det næste at lægge produkterne i en æske og/eller pose sammen med deres faktura og send dem med det firma du foretrækker til 12889 Moore St Cerritos, CA 90703 US.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

REVOLVE tilbyder sine nye kunder en 10% rabatkupon

REVOLVE Danmark på sociale medier

REVOLVE tilbyder konkurrencer på sine sociale netværk for at vælge et gavekort, som du kan bruge sammen med en ven, så du kan nyde denne sommer i bedste stil, udover alle dets produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af REVOLVE for købere i Danmark

REVOLVE har endeløse rabatter og tilbud på alle sine varer, såvel som en bred vifte af rabatter, i øjeblikket finder du maksimalt 65% rabat på dets produkter, såvel som i alle dets kategorier, hvor du kan finde tøj, fodtøj , tilbehør blandt andet.

Kupon fra REVOLVE Danmark til nyhedsbrevstilmelding

REVOLVE ved at abonnere kan du få 10% rabat, du kan også modtage eksklusivt alle nyheder, kampagner og tilbud som det kan tilbyde, samt få en kupon.

Lignende butikker til REVOLVE

Der er butikker, der ligner REVOLVE, hvor du kan finde nogle af deres produkter til at lave kombinationer i dine outfits, hvis du foretrækker det, kan du tjekke deres forsendelsesmetoder eller deres tilgængelige rabatter, nogle af disse butikker, du kan besøge, er Newchic, Milanoo, Luvyle.
                                                          

REVOLVE Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

På Black Friday kan du få årets største rabatter i REVOLVE modebutikken, hvor du kan finde rabatter på op til 70% på dine yndlingsvarer plus 15% rabatkuponer.

Kupon til REVOLVE Danmark for 11.11

Den 11. november kommer med en række gode rabatter i denne netbutik, som du er vant til hver dag. Op til 60 % rabat inden for kampagnetilbuddet REVOLVE 11.11 og kampagnekode med 11 % rabat.

Salgsfremmende kuponer fra REVOLVE Danmark til Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY bringer dig en kampagne med stor rabat: modeartikler og tilbehør med op til 65 % rabat, hvortil kommer en særlig kupon med 15 % rabat i 24 timer.
 

REVOLVE Danmark Kuponer til jul

Julen bringer ikke kun glæde til sjæle, men også kampagnetilbud fra REVOLVE: op til 70 % rabat på tusindvis af produkter og kampagnekoder med rabatter mellem 10 % og 20 % sammenlignet med oprindelige priser.

REVOLVE mobilapplikation til iPhone og Android

REVOLVE tilbyder sine kunder download af mobilapplikationen til iPhone og Android, hvorfra de kan foretage deres indkøb meget nemt og enkelt.

Berømte mærker sælges i butikken REVOLVE

Blandt de mærker, du kan få i REVOLVE, er følgende som Agolde, Amanda Uprichard, Birkenstock, Brons og Banco, Faithfull the Brand, For Love & Lemons, Free People, Golden Goose, Levi´s, L * Space, Love + Venner , Mother Love Shack Fancy, Misa Los Angeles, NBD, Nike, Raye, Superdown, Tularosa, Zimmermann Champion, Chole, Citizen of Humanity, Coach, Common Projects, Converse, Fila, Foreo, Ganni, Gucci, Havaianas, Isabel Marant , Kappa , Off White, Olaplex, Puma, Ray-Ban, Rebecca Minkoff, The North Face, Veja, Versace, Anastacia Bevery Hills,, Alexis, Beach Riot, Beyond Yoga, L'Academie, Camilo Coelho, LPA, Majorelle, Norma Kamali, Retrofete, Song of Style, Adidas Originals, Alexander Wang, Beauty Blender, Burbery, Bottega Veneta og deres eget Revolve-mærke.

 

 

Tilbyder REVOLVE gratis fragt til Danmark?

I REVOLVE kan du nyde at få dine produkter leveret gratis, men for dette skal du foretage et køb lig med eller større end $ 100

Kan jeg betale i REVOLVE med PayPal?

I REVOLVE er blandt dets accepterede betalingsmetoder dem, der foretages gennem PayPals digitale tegnebog på en sikker og pålidelig måde. Andre metoder svarer til dem, der er lavet via kreditkort såsom Visa, MasterCard, JCB, Discover, American Express.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i REVOLVE?

For at kunne skrive en rabatkupon i REVOLVE er det første du skal gøre at vælge de produkter du ønsker at købe, når denne proces er gennemført skal du gå til din indkøbskurv hvor du starter med din betalingsproces, her vil du find en boks nederst på siden, hvor du skal angive det kodenummer, du vil bruge.

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024
Revolve Rabatkoder

Særlige kuponer og kampagner hos REVOLVE Danmark

Her er en liste over de mest populære kuponer og kampagnetilbud, der er tilgængelige i disse dage. Nogle af disse kampagnekoder er stadig tilgængelige i dag, så du kan prøve dem lige nu.

Op til 65% rabat i OUTLET-kategorien
Revolverende kupon med 20% rabat på udvalgte produkter
Kampagnekode REVOLVE 10% rabat på alt
15% rabat på hele siden for medlemmer af REVOLVE
10% REVOLVE kupon + fri fragt til Danmark
10 % kampagnekode til nyhedsbrevsabonnement

Revolve Kuponer

Andre lignende butikker