PHOTOLEMUR Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelsePhotolemur 3 Familie Licens + Bonusser = 70% rabat02 februar
kupon20% PHOTOLEMUR for hele din ordre10 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Photolemur Anmeldelse

Den langt største fordel, som dette digitale fotoredigeringsprogram tilbyder, er, at justering af nøgleelementerne på billederne og korrigering af dem kan gøres ved at trykke på en enkelt knap. Dette skyldes en omhyggelig investering og forbedring af en teknologi baseret på kunstig intelligens, der omhyggeligt beregner og analyserer alle de elementer, den skal gribe ind på. Photolemur er tilgængelig til brug på både desktop og Mac-systemer. Derudover har du tilgængeligheden og friheden til at bruge applikationen til enhver tid og hvor som helst ved at downloade den mobile applikation, som kan findes til Android og iOS. En anden fordel er, at du kan se, hvad applikationen kan gøre, før du køber det, Photolemur tilbyder en gratis version af programmet. Den gratis version er dog ret begrænset, men det er velegnet til at få en idé og overbevise dig, hvis applikationen er det rigtige for dig.

Nyttige oplysninger om Photolemur

I betragtning af den digitale tidsalder, vi går igennem, kræver installation af programmer ikke lang ventetid på CD-levering. Photolemur kan downloades på få minutter fra det officielle websted og installeres endnu hurtigere på en lang række enheder. Programmet har en 90-dages returpolitik fra det øjeblik, det digitale produkt købes. I denne periode kan du bede om pengene tilbage uden at påberåbe sig grunden. Du kan betale ordren, hvis du har et debet- eller kreditkort fra Visa, MasterCard, American Express eller Discover samt ved bankoverførsel, Qiwi Wallet, Union Pay, Skrill Wallet eller gennem din PayPal-konto.

Info om, hvordan man bruger en Photolemur kuponkode

Photolemur-kuponkode kan tilføjes og valideres under købsprocessen, før du vælger betalingsmetode. Her finder du en boks, som du kan kontrollere, og hvor du kan indtaste koden, hvis rabatværdi automatisk anvendes til ordrens samlede beløb.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker