Luno Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseRabatkode til Luno.com: USD25 Bitcoin27 oktober
ForfremmelseKampagnekode til Luno.com: 72% Rabat11 oktober
ForfremmelseUSD15 promo kode til Luno.com Tilmeld dig13 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

 Hvad er LUNO?

Baseret i London, Storbritannien, blev LUNO grundlagt i 2013 af Marcus Swanepoel og Timothy Stranex og er en af ​​verdens sikreste cryptocurrency-platforme med over 10 millioner brugere. LUNO har mere end 40 markeder spredt ud over Nordamerika, Afrika, Asien og Europa og er en kryptovaluta-udvekslingsvirksomhed, der har kendt stor succes siden starten takket være sit effektive og inkluderende finansielle system og takket være, at det er et datterselskab uafhængig operatør af Digital Currency Group, en af ​​de mest aktive investorer på kryptovalutamarkederne med investeringer i mere end 130 virksomheder fordelt på 30 forskellige lande.

Hvordan kan du åbne en konto hos LUNO?

Gå til LUNO og klik på knappen Tilmeld, som du kan finde øverst til højre på startsiden. Du vil øjeblikkeligt blive omdirigeret til registreringssiden, hvor du skal indtaste en gyldig e-mailadresse og en sikker adgangskode, der skal have mindst 8 tegn, et stort og et lille bogstav, samt mindst et tal. Dernæst skal du markere boksen Jeg er ikke en robot, og du skal bestå sikkerhedsforanstaltningen reCAPTCHA. Tryk på Go-knappen og vent på bekræftelsesmailen fra LUNO. Du kan også tilmelde dig hurtigere og nemmere ved at bruge din Google- eller Apple-konto eller din Facebook-konto.

Hvordan kan du indsætte penge på din LUNO-konto?

Det kunne ikke være nemmere at tilføje penge til din LUNO-konto. Log ind på din konto, og vælg Wallets fra hovedmenuen. Vælg den lokale valuta for din tegnebog, og vælg derefter indbetalingsknappen. Nu skal du vælge den metode, du vil bruge som betalingskort eller SEPA-bankoverførsel for at finansiere din LUNO-pung. Når du omhyggeligt har gennemgået alle disse trin, skal du følge instruktionerne på skærmen for at fuldføre din transaktion.

 Hvordan kan du hæve penge fra din LUNO-konto?

Vil du hæve penge fra din lokale pengepung? Log ind på din LUNO-konto og gå til tegnebogssiden fra hovedmenuen og vælg din tegnebog i lokal valuta. Klik derefter på knappen Udtag og vælg din bankkonto. Bemærk venligst, at hvis du endnu ikke har tilknyttet din bankkonto, vil du nu blive bedt om at gøre det. Indtast det beløb, du vil hæve, og vælg Næste. Et nyt vindue kommer frem, hvor du kan se beløbet for din hævning og den kommission, du skal betale. Hvis du er sikker på at afslutte denne transaktion, skal du klikke på knappen Bekræft for at fuldføre udbetalingsprocessen. Hvis du bruger mobilappen, skal du også indtaste din Luno Pin. Og alt er klar.

 Hvor lang tid tager det at åbne en konto hos LUNO?

Hvis du følger vores trin, åbner du din LUNO-konto med det samme. Du skal kun gennemgå en verifikationsproces, der normalt ikke tager mere end et par minutter. Men hvis der er mange forespørgsler og visse problemer, kan det tage et par dage.

 Kampagnetilbud tilgængelige på LUNO

LUNO arrangerer forskellige konkurrencer og gaver til sine kunder. Fra tid til anden under nogle særlige begivenheder for mennesker over hele verden som Ramadan eller Thanksgiving Day og så videre, kommer LUNO med gode tilbud, der kan bringe forskellige værdikuponer eller forskellige rabatkoder for at reducere omkostningerne ved gebyrer. Med henvisningsprogrammet kan du også få gratis kryptovalutaer. Og belønningsprogrammet er det bedste, fordi du vil låse op for fantastiske frynsegoder og fordele, når du udfører forskellige opgaver. Også jagt betyder at vinde. Bug Bounty-programmet belønner dig, når du finder sikkerhedssårbarheder.

 LUNO kundeservice

Hvis du går til den officielle hjemmeside, vil du nederst på startsiden finde kategorien Ressourcer, som fører dig til Hjælpecenter-siden, hvor du kan finde svar på oftest stillede spørgsmål. Men hvis disse svar ikke tilfredsstiller dig, kan du kontakte kundeserviceteamet ved at sende en e-mail til support@LUNO. Du kan også kontakte supportteamet via Support-indbakken, et fantastisk værktøj, hvor du kan sende og modtage beskeder i realtid.

 Fordelene ved at bruge LUNO

Selvom du tror, ​​at LUNO ikke er det rigtige for dig på grund af det faktum, at det kun har et begrænset udvalg af kryptoer til rådighed, vil du helt sikkert ændre mening, fordi LUNO har mange fordele. Du får adgang til en brugervenlig og brugervenlig platform, der tilbyder dig en smidig handelsoplevelse og hurtige ind- og udbetalinger. Derudover tilbyder virksomheden høje sikkerhedsstandarder med en af ​​de højeste beskyttelser i branchen. Og frem for alt ovenstående giver LUNO adgang til ressourcerDet er lærerigt, hvor du kan lære de skjulte hemmeligheder om kryptovalutamarkedet, og du kan genkende mange tips og tricks, der vil hjælpe dig op på niveau i din kryptorejse.

Hvordan kan du lukke din LUNO-konto?

På nuværende tidspunkt kan du desværre ikke selv lukke din LUNO-konto. Du skal kontakte kundeserviceteamet ved at sende en besked via den online kontaktformular, der er tilgængelig på hjemmesiden. Du skal indtaste den samme e-mailadresse, som du brugte til at oprette din konto, og derefter skal du vælge det specifikke emne, jeg gerne vil lukke min konto. Dernæst skal du skrive en kort beskrivelse af årsagerne til, at du ønsker at lukke din konto. Du kan også vedhæfte filer på maksimalt 4 MB, hvis du mener, de er nødvendige. Efter at have gjort alt ovenstående, skal du bare klikke på knappen Send, og du skal vente på et svar fra LUNO.

LUNO kuponkode

Vores database giver adgang til en bred vifte af kuponkoder til de vigtigste og mest berømte cryptocurrency-udvekslingsplatforme. Og heldigvis finder du også altid gode tilbud til LUNO. Find den rigtige LUNO kuponkode til dine behov, og når du finder den rigtige nu, skal du blot klikke på knappen Se tilbud for at få op til 72 % rabat hos LUNO.

LUNO på sociale netværk

Sociale netværk er stedet, hvor alt sker, og hvor alle sladrer om kryptovalutamarkedet. Derfor anbefaler vi, at du forbinder dig med LUNO-fællesskabet på sociale netværk. Det er bedst at følge deres aktivitet på mindst én af følgende kanaler: Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, Twitter, Telegram eller Quora for at få adgang til de seneste opdateringer og nyheder samt interessante og nyttige videoer og interviews. Glem ikke at tjekke Discover-siden, der er tilgængelig på den officielle hjemmeside, for her vil du lære alt om cryptocurrency-markedet. Du vil finde mange uddannelsesartikler som Hvad er forskellen mellem Solana og Ethereum?, Hvor kommer Solana fra? o Daglig rapport > Krypto- og traditionelle markeder er stille og afventer amerikanske beskæftigelsestal.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabat, der tilbydes af LUNO henvisningskuponkode

Den største rabat, der tilbydes af LUNO-henvisningskuponkoden, er €15 i Bitcoin.

 LUNO kupon til nye kunder

Med LUNO-kuponen, der passer til nye kunder, kan du få mindst 10 % rabat. Dette er den første bonus, du kan få ved at oprette din egen konto på LUNO.

Tjenester svarende til LUNO

Vil du have adgang til andre kryptovalutaer? Vil du vide, hvordan andre platforme, der ligner LUNO, fungerer? Søg på internettet efter lignende platforme og tjek KuCoin.com, CoinSmart.com, crypterium.com, OKX.com, Phemex.com eller FTX.com.

LUNO Black Friday-tilbud

Ønsker du at få de bedste tilbud? Det er ikke længere en overraskelse, at Black Friday er en af ​​de vigtigste og mest kendte begivenheder, der hvert år arrangeres af de største virksomheder rundt om i verden. Og LUNO er en af ​​de virksomheder, der belønner sine loyale kunder med gode tilbud. Du kan reducere dine provisionsomkostninger, eller du kan endda få nul provision på nogle transaktioner. Derudover kan du også få gratis Bitcoins.

 LUNO-tilbud 11.11

Vil du begynde at tjene mere, mens du handler med din yndlingskrypto? Vend tilbage til LUNO den 11. november, dagen hvor hele verden fejrer Singles Day Sale, også kendt som Double 11, og du kan få utrolige rabatter på nogle kryptovalutaer.

 LUNO Cyber ​​​​Mandag tilbud

Udnyt Cyber ​​​​Monday-tilbuddene på LUNO. Gem datoen og nyd fordelene og gode tilbud. Hvis du gik glip af LUNO særlige tilbud i tidligere salgsbegivenheder, er det nu, du skal investere mere i din fremtid, for på Cyber ​​​​Monday byder LUNO dig velkommen med rabatter på mere end 10% på specifikke produkter.

 LUNO juletilbud

Julen er lige om hjørnet, og du kunne ikke finde en perfekt gave til din ven, der er afhængig af spil? Vi har den perfekte løsning. Gå til LUNO i december for at drage fordel af juletilbuddene og gøre alle glade. Du vil få fantastiske tilbud, der kan give dig og dine kære krypto gratis sammen med enorme rabatter på specifikke tjenester.

 LUNO mobilapplikation

Hold dig opdateret og download den officielle LUNO-app fra App Store eller Google Play, og du vil være klar til at handle på farten, hvor som helst og når som helst, lige fra dit hjem, eller mens du laver pligter eller mens du er på indkøb eller i fitnesscenteret. Du vil have adgang til indskud, udbetalinger og handel 24/7 og opleve pro-grade kryptohandelsfunktioner som aldrig før.

agineret.

De mest populære kryptovalutaer handlet på LUNO

LUNO understøtter ikke mange kryptovalutaer som andre lignende virksomheder. De mest populære du kan handle på LUNO er: Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Chainlink, Solana, Cardano og USD Coin.

 

 

Hvor kan du skrive din luksushenvisningskode?

Hvis du vil drage fordel af fordelene ved Luno-henvisningskoden, skal du oprette din egen konto. Efter at have oprettet din egen Luno-konto, skal du gå til Kampagner-siden fra menuen, og du skal indtaste koden i boksen, der hedder Indtast kampagnekode. Når du omhyggeligt har indtastet den, kan du trykke på knappen Anvend kode for at få din rabat. Du kan kræve din rabat inden for 14 dage fra den dag, du tilmeldte dig Luno.

Kan jeg overføre penge til Luno fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du ønsker at overføre penge til Luno fra dit kredit- eller betalingskort, det være sig Visa eller Mastercard, skal du først knytte din bankkonto til din Luna-konto. Tilføj dit kort til din tegnebog, og udfyld felterne med de nødvendige oplysninger, herunder dit fulde juridiske navn, bankkontonummer, adresse osv. Gå nu til din Luno-konto og vælg Tegnebøger i hovedmenulinjen. Gå til indstillingen Indbetaling og vælg bankoverførsel, indtast det beløb, du vil overføre, og klik på Næste. Et nyt skærmbillede kommer frem, hvor du finder dit bankkontonummer og bankoplysninger. Indtast din bankkonto og tilføj Luno som modtager. Nu kan du fortsætte med følgende trin for at foretage din indbetaling/overførsel til din Luno-konto.

Kan jeg overføre penge til Luno fra PayPal?

Desværre tilbyder Luno ikke muligheden for at overføre penge fra din PayPal-konto.

Sidst opdateret: I dag
18 juni 2024
Luno.com Rabatkoder

Tips til at spare penge på LUNO gebyrer

Hvis du vil spare penge på dine LUNO gebyrer, anbefaler vi, at du finder en passende kuponkode, som vil reducere dine gebyromkostninger. Derudover kommer Luno Ahorro endnu en gang godt med specielle priser på dine transaktionsgebyrer.

Luno.com Kuponer

Andre lignende butikker