OKX Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseFremme til OKX.com: 60% gebyrer registrer04 oktober
ForfremmelseTag USD30 bonus kuponkode til OKX.com ny bruger25 september
ForfremmelseOKX.com 20% promo kode handelsgebyrer31 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er OKX?

OKX blev grundlagt i 2017 som OKEx af Star Xu, en førende på kryptovalutamarkedet, og er en privat virksomhed med hovedkontor på Seychellerne, der har erobret iværksætterånden hos millioner og atter millioner af brugere i mere end 100 lande. Denne innovative cryptocurrency-udvekslingsplatform kommer med avancerede finansielle tjenester og blockchain-teknologi for at hjælpe dig med at få succes, mens du handler og investerer i cryptocurrency-industrien. Med klassens bedste tjenester som spothandel, margin, futures, optioner, perpetual swaps, DeFI, udlån og minedrift, giver OKX dig adgang til over 300 kryptovalutaer og en intuitiv, brugervenlig platform.

Hvordan kan jeg åbne en OKX-konto?

Vil du åbne din egen OKX-konto? Gå til den officielle hjemmeside og klik på knappen Tilmeld, som du kan finde øverst til højre på hovedsiden. Registreringen åbner, hvor du kan vælge, om du vil åbne din konto ved hjælp af din e-mailadresse eller dit telefonnummer. Dernæst skal du indtaste en stærk adgangskode på mindst 8 og højst 32 tegn. Adgangskoden skal indeholde en lille og en stor bogstav plus et tal og et symbol. Dernæst skal du igennem en verifikationsproces for at få din kønskode, enten i din e-mailadresse eller telefonnummer. Efter at have bekræftet din kode, skal du acceptere alle OKXs politikker og vilkår og betingelser, og du skal trykke på tilmeld-knappen. Du er klar til at begynde at spille med din yndlingskrypto. Du kan oprette din konto nemmere og hurtigere med din Telegram- eller Google-konto.

Hvordan kan du finansiere din OKX-konto?

Hvis du vil fylde din OKX-konto op, skal du logge ind på din personlige konto. Gå til fanen Aktiver, som du finder øverst til højre på startsiden, og vælg Indskud. Nu er det tid til at vælge den mønt, du vil indsætte sammen med dit nødvendige netværk. Klik på Fortsæt, og vælg og bekræft derefter din indbetalingsadresse. Du kan vælge mellem Finansieringskonto og Handelskonto, afhængigt af formålet med din konto. Følg instruktionerne for at afslutte dine transaktioner. Du vil finde status for din indbetaling i det dedikerede Indskudshistorik-felt.

Hvordan kan du hæve penge fra din OKX-konto?

Hvis du ønsker at hæve penge fra din OKX-konto, skal du vælge knappen Hæv fra rullelisten. Det næste trin er at vælge den mønt, du vil hæve, og dit netværk. Klik på Fortsæt for at fortsætte med de næste trin. Nu skal du indtaste og bekræfte detaljerne for udbetalingen, inklusive udbetalingsadressen, det beløb, du vil hæve og så videre. Vælg den konto, du vil bruge til at hæve, og klik på knappen Fortsæt. Nu skal du indtaste din Funds-adgangskode, og hvis du tidligere har angivet en, skal du indtaste den kode, som du modtager i din e-mailadresse eller dit telefonnummer. Indtast koden og bekræft din anmodning om udbetaling. Hvis alt går vel, finder du transaktionen under fanen Udbetalingshistorik.

Hvor lang tid tager det at åbne en OKX-konto?

Det tager kun et par minutter at åbne din egen OKX-konto. Grundlæggende bør processen ikke tage mere end 10 minutter på grund af verifikationsproceduren. Men hvis der er et stort antal anmodninger, kan det tage et par minutter mere.

Kampagnetilbud tilgængelige på OKX

Er du tilbudsjæger? Tøv ikke og gå nu til OKX til Flash-tilbudssektionen for at få adgang til eksklusive tilbud med høje belønninger og lave risici. Eller tjek opsparingskategorien for at tjene timerenter blot ved at finansiere OKX marginlån. Bliv en officiel OKX-mægler for at få adgang til høje kommissionssatser, bonuspoint og gebyrer, OKX-markeder og deres dedikerede professionelle kundesupportteam, tilgængelig 24 timer i døgnet.

OKX kundeservice

Hvis du ikke kunne finde et passende svar på supportcentersiden på den officielle hjemmeside, kan du kontakte kundeserviceteamet ved at sende en e-mail til support@OKX gennem følgende kanaler. fra sociale medier som Twitter og Telegram eller via live chat, hvor du kan chatte med AI chatbot.

Fordelene ved at bruge OKX

Fordelene ved at bruge OKX er utallige. Med OKX vil du ikke kun have adgang til en af ​​de mest betroede kryptovalutaplatforme i verden, men du vil også have adgang til et førsteklasses sikkerhedswebsted og et fantastisk 24/7 kundesupportteam. Plus, OKX er praktisk med at væreavancerede finansielle laster, lave gebyrer, en bred vifte af kryptovalutaer, uddannelsesmæssigt indhold, samt høje betting APY'er og fantastiske belønningsprogrammer.

Hvordan kan du lukke din OKX-konto?

Er du sikker på, at du virkelig vil lukke din OKX-konto? Når du gør ii, vil din konto blive permanent lukket. Log ind på din konto og gå til sikkerhedsindstillinger. Klik på knappen Luk konto på sikkerhedssiden, og efter omhyggeligt at have tjekket risikomeddelelsen ved lukning af din konto og vilkårene og betingelserne, skal du klikke på Luk konto, som du kan finde nederst på siden. Indtast den bekræftelseskode, du har modtaget i dit telefonnummer samt Google-godkendelseskoden, og klik på Bekræft for at lukke din konto permanent.

 OKX kuponkode

På vores side finder du de seneste kuponkoder til OKX. Du kan spare meget på dine handelsgebyrer med den rigtige kuponkode. Nogle gange får du op til 60 % rabat på transaktionsgebyrer. Vælg klogt. Og hvis du vil drage fordel af fordelene ved en af ​​vores OKX kuponkoder, skal du blot trykke på knappen Se tilbud, der åbner et nyt vindue. Her finder du, hvad du skal gøre for at få din rabat.

 OKX på sociale medier

Når det kommer til kryptovalutamarkedet, er det altid tilrådeligt at holde sig ajour med nyhederne. Det er bedst at deltage i OKX-rejsen på sociale medier. Følg deres aktivitet på en eller flere af følgende kanaler: Telegram, Line, Twitter, Instagram, Newsroom, YouTube, Discord, Facebook og LinkedIn for at opdage skjulte hemmeligheder og de seneste industrinyheder og opdage fremtidens investeringer. dine penge. I hver af disse kanaler kan du stille spørgsmål og få svar, og du kan også chatte med andre passionerede handlende for at skabe en stærk kryptofremtid sammen.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabat, der tilbydes af OKX-henvisningskuponkoden

Med OKX-henvisningsprogrammet får du adgang til Mystery Boxes, der kan give dig fantastiske kryptobelønninger til en værdi af op til $10.000.

OKX kupon til nye kunder

Tilmeld dig nu på OKX for at få mindst 10 % rabat som en startbonus og for at få adgang til mysteriebokse, der kan give dig meget mere.

Tjenester svarende til OKX

Er du ved at kede dig af OKX? Eller vil du bare gerne opleve noget nyt? Vidste du, at der er mange andre lignende tjenester på nettet som OKX? Prøv ProBit.com, Maiar.com, paxful.com, Bitpanda.com, FTX.com eller crypterium.com.

 OKX Black Friday-tilbud

Black Friday behøver ikke længere nogen beskrivelse. Det er den bedste salgsbegivenhed, der arrangeres globalt hver november. Det er det øjeblik, hvor vi alle holder øjnene åbne for at se de tilbud og overraskelser, som de store virksomheder forbereder. Og OKX byder dig velkommen med gode tilbud, der for eksempel kan give dig op til 30 % rabat på Bitcoin eller kan reducere dine gebyromkostninger markant.

 OKX 11.11 Tilbud

Den 11. november fejrer hele verden singles day eller double 11 salgsarrangementet. Og OKX er en af ​​de virksomheder, der byder sine loyale kunder velkommen med mindst 10 % rabat på nogle tjenester.

OKX Cyber ​​​​Monday-tilbud

Cyber ​​​​Monday er en anden stor begivenhed, der vil give dig gode tilbud på OKX. Hvis du gik glip af tilbud ved de tidligere salgsbegivenheder, så bør du ikke gå glip af dem, der er sat op til Cyber ​​​​Monday. Du kan reducere omkostningerne ved dine gebyrer, eller du kan få store rabatter, når du handler med bestemte kryptovalutaer.

OKX ferietilbud

Fejr højtiden i krypto. Invester mere i disse digitale aktiver, og du vil blive belønnet hver dag. Derudover vil du være i stand til at gøre dine kære glade, og du vil kunne investere i gaver, der giver dem flere og flere penge. December er måneden forude med masser af overraskelser på OKX, og du får op til 30% på specifik krypto med julegaven.

 OKX mobilapp

Vil du handle på farten når som helst og hvor som helst på en af ​​de mest pålidelige og pålidelige kryptovalutaudvekslingsapps? Download den officielle mobilapp nu, tilgængelig på dine iOS- og Google-enheder, og du vil være i stand til at sælge, men og handle din foretrukne krypto direkte på din mobiltelefon.

De mest populære kryptovalutaer handlet på OKX

Hos OKX kan du handle mere end 300 kryptovalutaer, blandt hvilke de mest populære er: Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, OKB, Litecoin, Shiba Inu eller Chainlink.

 

 

Hvor kan du skrive din OLX referencekode?

Din OKX-henvisningskode skal indtastes på registreringssiden lige under din e-mailadresse og adgangskode. Der vil du finde en tekst Referencekode (valgfrit). Hvis du klikker på den, vises en boks, hvor du manuelt kan indtaste din kode, eller du kan indsætte den, hvis du tidligere har kopieret den.

Kan jeg overføre penge til OKX fra et Mastercard/Visa-kort?

For at overføre penge til din OKX-konto fra dit Mastercard eller Visa-kort, skal du logge ind på din personlige OKX-konto. Først skal du knytte din kredit- eller betalingskortkonto til din OKX-konto. Du skal indtaste alle dine personlige oplysninger, såsom fulde juridiske navn, adresse og kontonummer, og skal gennemgå en bekræftelsesproces. Hvis du allerede har gjort det, kan du gå til fanen Aktiver og vælge Overfør. Vælg din kontotype, tilføj det beløb, du vil overføre, og tryk på knappen Bekræft. Du vil gennemgå din banks sikre bekræftelsesproces igen, og når dette er gjort, er din overførsel gennemført.

Kan jeg overføre penge til OKX fra PayPal?

Vi kunne ikke finde nogen information på webstedet om overførsel af penge fra din PayPal-konto til din OKX-konto. Det betyder, at OKX sandsynligvis ikke tilbyder denne funktion på nuværende tidspunkt.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
OKX.com Rabatkoder

 Tips til at spare penge på OKX provisioner

Det er nemt at spare penge på OKX provisioner. Hvad er det bedste at gøre? Nå, du kan simpelthen snuppe en kuponkode, der giver dig mindst 20% rabat på priserne. Eller du kan blive en VIP-købmand, og du vil få lavere gebyrer eller endda nul på nogle transaktioner. Derudover er der mange produkter såsom Savings eller Earn, der kan reducere omkostningerne til dine provisioner.

OKX.com Kuponer

Andre lignende butikker