Gate.io Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
Forfremmelse50% rabatkode til Gate.io07 oktober
ForfremmelseSalgsfremmende kode til Gate.io: 30% rabat08 oktober
ForfremmelseGate.io 20% kampagnekode30 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er GATE

GATE blev grundlagt den 13. april 2013 af Lin Han som Bter.com og er en af ​​de ældste kinesiske cryptocurrency-børser og den mest betroede digitale aktivudveksling i verden. GATE, som er tilgængeligt i mere end 224 lande, giver adgang til mere end 1400 valutavekslinger til sit utrolige fællesskab på mere end 10 millioner brugere verden over. På grund af det faktum, at Kina havde øget sine cryptocurrency-regler, omdøbte skaberne af Bter.com denne udveksling i 2017, og den blev officielt GATE. GATE, der i øjeblikket har hovedkontor i USA, i George Town, Kentucky, er hurtigt blevet en af ​​de hurtigst voksende kryptovalutaplatforme, der giver adgang til ikke kun et af de største udvalg af kryptoprofitter, men også andre fantastiske tjenester, som de inkluderer decentraliseret finansiering , tegnebogstjenester, venturekapitalinvesteringer eller forskning og analyse og meget mere.

Sådan åbner du en konto på GATE

Hvis du ønsker at blive professionel inden for kryptovalutaernes verden, så skal du oprette din egen GATE-konto ved at følge vores enkle trin. Når du går ind på GATE, i øverste højre hjørne, finder du knappen Tilmeld dig. Klik på den for at komme ind på registreringssiden. Du kan tilmelde dig GATE med din e-mailadresse eller telefonnummer. I begge tilfælde skal du indtaste en sikker adgangskode, dit bopælsland, og du skal markere feltet Acceptér brugeraftalen. Nu kan du trykke på knappen Opret konto, og du kan begynde at lære de skjulte hemmeligheder ved handel med kryptovaluta. Derudover kan du også tilmelde dig ved hjælp af din Google-konto.

Sådan finansierer du din GATE-konto

For at tilføje penge til din GATE-konto skal du gå til det officielle websted og indtaste din personlige konto. Dernæst skal du klikke på Portfolio-knappen, så skal du vælge den klassiske konto og derefter Spot-kontoen. Når Spot Account-siden vises, skal du trykke på Indbetalingsknappen øverst til højre på siden. Her kan du vælge fra en komplet liste over valutaer, eller du kan hurtigt søge efter den valuta, du vil indsætte på din konto, ved hjælp af søgefeltet. Vælg din foretrukne valuta og kæde, og du kan enten scanne QR-koden for at få adressen eller blot bruge copy and paste til at tilføje adressen til den platform eller tegnebog, du planlægger at overføre penge fra. Hvis alt går vel, vil du modtage en status, der siger Recent Deposit Records.

Sådan trækker du penge fra din GATE-konto

Når du vil hæve penge fra din GATE-konto, skal du følge næsten de samme trin, som du bruger, når du indbetaler penge. Log ind på din egen GATE-konto på det officielle websted, vælg Wallet-Classic-konto og Spot-konto. Klik på boksen "Tilbagetrækning" i øverste højre hjørne. Udbetalingssiden åbnes, hvor du skal vælge Til adresse, og du skal vælge både den foretrukne valuta for at hæve og kæden. Udfyld felterne med de påkrævede oplysninger, herunder adresse, beløb, adgangskode til fonden, SMS-kode, e-mail-kode og Google-godkendelseskode, og klik på knappen Send anmodning. Denne side giver dig mulighed for at kende din saldo, udbetalingsgrænsen, administrationsgebyrerne og udbetalingsgrænsen på 24 timer. Når du indsender din transaktion, bliver du igen bedt om at bekræfte de oplysninger, du har indtastet. Først efter dette trin vil du afslutte din udbetalingsproces ved at klikke på knappen Bekræft udbetaling. Hvis du ønsker det, kan du følge status for din udbetaling i dine Seneste udbetalinger.

Hvor lang tid tager det at åbne en GATE-konto?

Du kan åbne en GATE-konto i løbet af få minutter, så længe du følger trinene beskrevet ovenfor. Desuden kan du også bruge din Google-konto til at tilmelde dig GATE på få sekunder.

Kampagnetilbud tilgængelige på GATE

Vil du tjene ekstra penge? Så bør du ikke gå glip af de fantastiske giveaways og udvekslingskonkurrencer, som GATE arrangerer for at belønne sine mest loyale brugere. Du kan få op til 100 point og $5.500 testfond, hvis du udfører de angivne opgaver. Du må hellere skynde dig, fordi det er tidsbegrænsede aktiviteter. Plus, med Spot Market Maker, dedikeret til kvalificerede market makers, kan du nyde enorme fordele, herunder op til 0,012 % tilbagebetaling af producentkommission, en månedlig præmiepulje på $2.000.000 samt op til 10.000.000 dollars rentefrit lån.

GATE kundeservice

Kunne du ikke finde det rigtige svar på dine spørgsmål på siden Hjælp? n

brug for mere hjælp og råd? Så skal du kontakte kundesupportteamet, der er tilgængeligt 24/7, ved at sende en e-mail til support@mail.GATE for teknisk support eller businness@GATE for forretningsforespørgsler. Du kan også indsende din anmodning via onlinekontaktformularen, og du kan livechatte med en repræsentant gennem livechat-muligheden.

Fordelene ved at bruge GATE

Med GATE vinder du lotterisedlen, fordi den kommer med utrolige fordele, der inkluderer 24/7 kundesupport, mere end 1400 kryptovalutaer til handel, applikationer tilgængelige til Android- og iOS-enheder og også til pc, passiv indkomst gennem indsats og min. Ydermere er det en begyndervenlig platform med en god brugergrænseflade og et fantastisk VIP Unique Trading Benefits Program, der vil give dig eksklusive præmiesatser, eksklusive grænser og tilbagetrækningskanaler, historisk markedsdatasynkronisering, præferenceservice af C2C-lån, samt key account manager og eksklusiv VIP linje og endnu mere.

Sådan lukker du din GATE-konto

Desværre kan du ikke lukke din GATE-konto på egen hånd. Du skal sende en e-mail til support@mail.GATE fra din registrerede e-mailadresse, hvor du skal indsætte som et emne, som du ønsker at slette din personlige konto. Din besked skal indeholde dit bruger-id, din e-mailadresse og årsagen til, at du ønsker at annullere din konto. Du vil modtage et svar fra GATE inden for 30 dage fra den dato, du sendte e-mailen.

GATE kuponkode

Brug af en af ​​GATE kuponkoderne på vores side vil give dig gode rabatter. Ved blot at klikke på knappen Se tilbud kan du nyde mindst 20 % rabat på dit køb hos GATE. Tøv ikke, tryk på knappen, og du vil blive omdirigeret til en ny side, der øjeblikkeligt sender dig til den officielle GATE hjemmeside.

GATE på sociale medier

Hold dig informeret og gå ikke glip af de seneste nyheder og opdateringer om kryptovalutaindustriens fantastiske magiske verden. Tilmeld dig det passionerede GATE-fællesskab nu og følg deres aktivitet på sociale medier. GATE er tilgængelig på Facebook, YouTube, Discord, Instagram, Twitter, Telegram, Reddit, VK, Github og Medium. Du vil have adgang til interviews, tutorials for begyndere, og du vil være i stand til at tale med andre cryptocurrency-elskere, som kan guide dig i forskellige processer relateret til din aktivitet. Derudover har GATE sin egen blogside, som er praktisk med gode og nyttige artikler som Fan Tokens vs Crypto Space, What is Big Eyes Coin?, Forbes Advisor rangerer GATE #1 i bedste UK Crypto Exchange Rankings for september 2022 o Hvad er NVLT eller Legacy Token? og endnu mere.

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Den største rabat, der tilbydes af GATE-henvisningskuponkoden

Du kan få den største rabat på omkring 40 % kommission med GATE-henvisningsprogrammet. Og du kan henvise alle de venner, du ønsker. At dele er omsorg. Overbevis dem om, at brug af Gte.io er det rigtige valg, og de vil også blive belønnet med $50 og $55oo USDTest umiddelbart efter deres første handel.

GATE kupon til nye kunder

Tilmeld dig GATE nu og modtag din $100 velkomstbonus samt $5.500 efter vellykkede handler.

Tjenester, der ligner GATE

Tror du, at handel med kryptovaluta er din mest vanedannende fornøjelse? Så du bør kigge efter tjenester, der ligner GATE. Prøv Maiar.com, AscendEX.com, Luno.com, crypterium.com, FTX.com, Coinbase.com eller Phemex.com nu.

GATE Black Friday-tilbud

Gør dine ønsker til virkelighed og drag fordel af Black Friday-rabatter blot ved at handle på GATE. Normalt er GATE vært for en særlig fejring ved denne salgsbegivenhed kaldet GATE Black Friday Double Bonanza, som kan give dig 100% cashback på din handel på $50. Vær forsigtig. Og gå over til GATE på Black Friday for at få flere overraskelser.

GATE 11.11-tilbud

En anden stor salgsbegivenhed kendt verden over som Double 11 og Singles Day byder dig velkommen med særlige tilbud her på GATE. Gem datoen og få op til 50 % rabat på handelsgebyrer. Den 11/11 kan du tjene endnu mere. I de senere år har GATE også haft specielle programmer til VIP-brugere, hvilket giver dig en chance for at vinde for eksempel VIP-10 privilegium i to måneder.

GATE Cyber ​​​​Mandag tilbud

Hvis du gik glip af Black Friday- og Double 11-tilbuddene, så bør du vende tilbage til GATE under Cyber ​​​​Monday-begivenheden og få over 20 % rabat på handelsgebyrer.

GATE juletilbud

Har du nogensinde tænkt over, hvad der kunne være den perfekte julegave til dig? Når ferien nærmer sig, anbefaler vi, at du vender tilbage til GATE for at drage fordel af utrolige kampagnetilbud. Som ny bruger kan du for eksempel få mindst 50 GATE point ved at indbetale et bestemt beløb. Som en loyal bruger kan du modtage din julegave dedikeret til glade og hårdtarbejdende købmænd, og du kan få op til 5000 GATE Points, når du fuldfører nogle missioner, der vil blive beskrevet under julekampagnen. Det er også værd at vide, at de heldige vindere i løbet af det seneste år vandt utrolige gaver såsom avancerede smartphones fra Apple-firmaet. Hvem ved? Måske er GATE villig til at belønne dig med sådan en gadget hvert år fra nu af. Derfor må du hellere holde øje med GATE.

GATE mobilapp

Vil du handle på farten? Vil du være tæt på kryptovalutaernes verden når som helst og hvor som helst? Er du besat af cryptocurrency-industrien? Download den officielle GATE-app nu, tilgængelig gratis.

Åbn dine iOS-, Android-, Windows- og Mac OS-enheder, og du vil være i stand til at handle og tjene penge fra dit hjem, din bil eller hvorfor ikke, dit kontor. Med appen får du adgang til en rig oplevelse inden for finansielle tjenester i kryptovaluta, en pålidelig og sikker platform samt et globalt økosystemlayout og sikkerhedsbeskyttelse i topklasse.

De mest populære kryptovalutaer handlet på GATE

Hos GATE har du adgang til over 1.400 kryptovalutaer og over 2.500 handelspar. De mest populære kryptovalutaer fundet på GATE er følgende: Bitcoin, Filecoin, Terra, Ethereum, Ravencoin, Terra Classic, Solana, Kadena, Astar, Tether, Cardano, Polkadot og Shiba Inu.

 

Hvor kan du skrive din Gate-henvisningskode?

Hvis du vil bruge din henvisningskode, skal du gå til det officielle Gate-websted eller -app for at starte registreringsprocessen. Klik på tilmeld-knappen, indtast alle de nødvendige oplysninger som din e-mailadresse, en stærk adgangskode eller dit telefonnummer, hvis du vil registrere dig med det. Under alle disse felter finder du et andet mærket Reference ID (valgfrit). Dette er stedet, hvor du skal indtaste din Gate-henvisningskode.

Kan jeg overføre penge til Gate fra et Mastercard/Visa-kort?

Heldigt for dig har Gate åbnet op for øjeblikkelige kreditkortforex-købstjenester gennem dit Mastercard, Visa, Apple Pay og Google Pay. Hvis du vil overføre penge fra dit kredit- eller betalingskort til din Gate-konto, skal du logge ind på din personlige konto. I hovedmenulinjen, som du finder øverst på startsiden, finder du knappen Køb krypto. Klik på den og vælg Kreditkort. Der åbnes en ny side, hvor du skal indtaste det beløb, du vil overføre. Vælg den ønskede betalingskanal og klik på Fortsæt. Dette trin fører dig til betalingssiden, hvor du kan afslutte dit køb eller overførsel, hvis du har indtastet alle oplysninger og detaljer korrekt.

Kan jeg overføre penge til Gate fra PayPal?

I øjeblikket kan du ikke overføre penge fra din PayPal-konto til din Gate-konto.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Gate.io Rabatkoder

Tips til at spare penge på GATE gebyrer

Har du GATE Points? Brug dem til at dække handelsgebyrer og spare penge. En anden måde at spare penge på handelsgebyrer er at deltage i GATE giveaways, der er tilgængelige på den officielle hjemmeside. Disse gaver vil give dig bonuskampagner, der kan reducere omkostningerne ved dine handelsgebyrer betydeligt. Du kan også prøve at købe GATE Points for at spare penge på GATE gebyrer. Du kan også prøve at øge dine VIP-niveauer. Jo højere dit niveau, jo lavere vil dine provisioner være.

Gate.io  Kuponer

Andre lignende butikker