AscendEX Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseKampagnekode til ny bruger på AscendEX.com: 15% rabat19 oktober
ForfremmelseRabatkode til AscendEX.com: 10% gebyr tilbage 17 oktober
ForfremmelseAscendEX.com 10% gebyr promo kode på BitMax.com30 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er AscendEX.com?

Med over 1 million registrerede handlende og over 150 milliarder i kumulativ handelsvolumen er AscendEX.com en komplet finansiel platform for kryptovalutaer, der er velegnet til både begyndere og professionelle. AscendEX.com, der har hovedkvarter i Singapore, blev lanceret i 2018 af Wall Street-investorer, der vidste, hvordan man opnår succes tidligt. AscendEX.com er en af verdens førende kryptovalutavirksomheder, der giver adgang til over 200 blockchain-projekter og kommer med meget sikrede tjenester og lave gebyrer. Uanset om du ønsker at investere, handle eller tjene penge, vil din forretning med AscendEX.com helt sikkert være på en stigende skala. 

Hvordan kan du åbne en konto hos AscendEX.com?

Følg vores hurtige og brugervenlige trin for at åbne din egen AscendEX.com-konto. Gå til det officielle websted, og klik på knappen Tilmeld dig, som du finder øverst til højre på forsiden. Du vil blive omdirigeret til en ny side, hvor du skal indtaste din e-mailadresse og en sikker adgangskode. Du kan også registrere dig ved at bruge dit telefonnummer i stedet for din e-mailadresse. Markér feltet Jeg accepterer vilkårene for service og privatlivspolitik, og klik på knappen Fortsæt. Du skal derefter indtaste den bekræftelseskode, der er blevet sendt til din e-mailindbakke, for at gå videre til næste trin. Du kan nu indtaste dit telefonnummer, eller du kan vente med at tilføje det senere ved at trykke på knappen Skip for now (Spring nu). Bekræft dette sidste trin, og start dit eventyr i en verden af kryptovalutaer. 

Hvordan kan du indbetale penge på din AscendEX.com-konto?

Den første vigtige ting, du skal vide om, hvordan du kan indbetale penge på din AscendEX.com-konto, er, at du kan gøre det fra eksterne platforme eller tegnebøger via en indbetalingsadresse på platformen. Gå ind på AscendEx.com, klik på My Asset - Cash Account og klik derefter på knappen Deposit (Indbetaling). I dette trin skal du vælge det digitale aktiv, som du vil bruge til at finansiere din personlige konto, og den offentlige kædetype. Kopier indbetalingsadressen, og indsæt den i udbetalingsadressen på platformen eller den eksterne tegnebog. Du kan også blot scanne QR-koden for at indbetale dine penge. Nogle kryptovalutaer kan kræve brug af Tags. Hvis det er tilfældet for dig, skal du indtaste både etiketten og indbetalingsadressen for at bekræfte og afslutte din transaktion. Du kan finde din transaktion i feltet Indbetalingshistorik. 

Hvordan kan jeg hæve penge fra min AscendEX.com-konto?

Trinene for at hæve din krypto svarer til dem, der bruges til at indbetale dine digitale aktiver. Besøg det officielle AscendEX-websted igen. Klik på Mine aktiver, derefter på Kontantkonto og derefter på Træk ud. Vælg den krypto, du ønsker at hæve, sammen med din foretrukne offentlige kædetype. Brug kopiere og indsætte-funktionen til at overføre udbetalingsadressen fra den eksterne platform eller tegnebog til din AscendEX-konto. Glem ikke, at du også kan scanne QR-koden for at gøre det samme. Bekræft dine udbetalingsoplysninger for at få emil- eller SMS-verifikationskoden. Indtast den sammen med den seneste Google 2FA-kode, og klik på Bekræft. Hvis du vil hæve et token, der kræver et token-tag, skal du blot indtaste tagget og indbetalingsadressen i de obligatoriske felter. Du kan gennemgå din udbetaling i afsnittet Udbetalingshistorik. 

 Hvor lang tid tager det at åbne en konto hos AscendEX.com?

Hvis du følger vores trin, vil du oprette din AscendEX.com-konto på få minutter. Det er så nemt som 1,2,3 at deltage i denne kryptovalutaplatform i verdensklasse.

 Kampagnetilbud på AscendEX.com

Vil du tjene ekstra penge ved at handle med din krypto på AscendEX.com? Du kan få $1 million hver måned, hele året rundt, så længe du har mønter - alle mønter - på AscendEX.com-platformen. Et andet kampagnetilbud fra AscendEX.com er Futures Trading. Hvis du er nybegynder og gennemfører alle opgaverne, vil du blive belønnet med op til 220 $ i bonus. Ud over alt det ovenstående kan henvisningsprogrammet give dig op til 40 % provision på handelsgebyrer. Og alt du skal gøre er at invitere dine venner til AscendEX.com. 

AscendEX.com kundeservice

Hjælpecentersiden på det officielle websted er meget hjælpsom med svar på dine spørgsmål og løsninger på dine problemer. Men hvis du stadig har brug for hjælp efter at have gennemgået denne side, kan du kontakte kundeserviceteamet 24/7 ved at sende en e-mail til support@ascendex.com, indsende din forespørgsel via den online kontaktformular eller kontakte repræsentanterne via live chat. 

 Fordelene ved at bruge AscendEX.com

Fordelene ved at bruge AscendEX.com er utrolige. Du vil blive mødt af et 24/7 kundeserviceteam, strenge sikkerheds- og verifikationsforanstaltninger for at beskytte dig, samt et fremragende henvisningsprogram, der vil give dig op til 40% provision og avancerede, state-of-the-art standardhandelsinterfaces. Derudover vil du kunne købe og konvertere over 200 kryptoaktiver øjeblikkeligt og få adgang til effektive måder at tjene endnu mere på.  

Hvordan kan du lukke din AscendEX.com-konto? 

Som mange andre lignende virksomheder tillader AscendEX.com ikke, at du selv lukker din personlige konto. Hvis du skifter mening og ikke længere ønsker at bruge AscendEX.com, skal du sende en e-mail til support @ascendex.com med emnet Request to Delete My AscendEX Account (anmodning om at slette min AscendEX-konto). Bemærk, at du skal bruge den samme e-mailadresse, som du brugte, da du registrerede dig på platformen. 

AscendEX.com kupon kode

Vil du have nogle bonusser, mens du bruger AscendEX.com? Så er du velkommen til at bruge en af de tilgængelige kuponkoder, der er anført på vores side. Du kan spare mindst 10 % ved blot at klikke på knappen Vis tilbud, som sender dig direkte til det officielle AscendEX-websted og reducerer prisen på dine billetter eller giver dig forskellige rabatter som ny bruger. 

 AscendEX.com på sociale netværk

Vil du være den første til at vide alt om udviklingen af AscendEx.com? Vil du have adgang til alle kampagnetilbud, fantastiske interviews og tutorials om, hvordan du kan handle dine kryptovalutaer for at tjene mere og mere dag for dag? Så skal du være medlem af AscendEX.com-fællesskabet og følge dem på Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Weibo, Medium og Reddit. Glem ikke den officielle blog, hvor du kan få et nærmere kig på tips og tricks, der vil hjælpe dig med at erobre krypto-verdenen. 

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

 Den største rabat tilbydes af AscendEX.com henvisning kuponkode.

AscendEX.com har et fantastisk henvisningsprogram, som vil give dig 40% provision som den største rabat, der tilbydes af henvisningskuponkoden.

 AscendEX.com Kupon til nye kunder

Med AscendEX.com er det ligegyldigt, om du er nybegynder i branchen. Du vil lære alt, hvad du behøver at vide om kryptohandel trin for trin. AscendEX.com tilbyder ikke en klassisk tilmeldingsbonus til sine nye brugere. I stedet tilbyder den noget større. Chancen for at tjene op til 300USDT med heldige lodtrækningsbelønninger ved at fuldføre alle opgaver. Og dette er et program dedikeret til nye kunder, der har registreret sig på AscendEX.com. 

Tjenester svarende til AscendEX.com

Hvis AscendEX.com ikke opfylder dine behov og din stigning i kryptovalutaindustrien, bør du måske prøve andre tjenester, der ligner denne platform. Tjek bybit.com, CoinSmart.com, paxful.com, BitYard.com, OKX.com, ProBit.com eller TRASTRA.com og mange flere. Du finder mange cryptocurrency platforme på internettet.

AscendEX.com Black Friday Tilbud

Vi ved alle, at du er vant til at få store rabatter på Black Friday. Men normalt er situationen anderledes med kryptovalutaer. Du får ikke rabatter som 90 % rabat, men du vil stadig få fantastiske tilbud. Kom til AscendEX.com og find ud af, hvordan du kan reducere dine gebyrer med mindst 10 % rabat. 

AscendEX.com 11.11 Tilbud

Hvis du er en god handelssøgende og ønsker at tjene mere på din handel med kryptovaluta, så bør du gemme datoen og komme tilbage til AscendEX.com den 11. november, også kendt som Double 11 eller Singles' Day Event. Du vil kunne få rabatter på mere end 10 % på mange tjenester. 

AscendEX.com Cyber mandag tilbud

I november har du en ekstra chance for at spare på AscendEX.com. Kryptovalutaplatformen byder sine brugere velkommen på Cyber Monday med gode tilbud, der kan gå op til 50 % rabat. 

 AscendEX.com juletilbud

Køb en julegave, der er noget ud over det sædvanlige. Glem alt om at pakke din gave ind for at lægge den pænt under juletræet, og invester i digitale aktiver på AscendEX.com. December er den måned, hvor AscendEX.com er vært for flere salgsfremmende arrangementer for tilpassede julefutures, som kan give dig chancen for at vinde op til 10.000 USDT i belønninger.

 AscendEX.com mobilapp

Download den officielle AscendEX.com-mobilapp nu, som er tilgængelig i App Store og Google Play, for at modtage meddelelser i realtid om din handel med kryptovalutaer. Du vil kunne handle på farten, når og hvor du vil, direkte fra din lille gadget, som er så vigtig og nødvendig i dag.

De mest populære kryptovalutaer, der handles på AscendEX.com.

Du har over 200 kryptovalutaer at vælge imellem på AscendEX.com. De mest populære, der handles på denne platform, er Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Centric, Solana, Shiba Inu, Cudos, Cosmos, Polkadot, Algorand, for blot at nævne nogle få af dem.

 

 

Hvor kan du skrive din AscendEX-henvisningskode?

Når du går til AscendEX-registreringssiden, lige under felterne, hvor du skal indtaste din e-mailadresse eller telefonnummer og dit kodeord, finder du boksen mærket Indtast en henvisningskode (valgfrit), hvor du kan indtaste koden . Nu kan du fortsætte med de sidste trin for at afslutte din registreringsproces.

Kan jeg overføre penge til AscendEX fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du ønsker at overføre penge til din AscendEX-konto fra dit kort, det være sig Visa eller Mastercard, skal du indtaste din personlige konto og klikke på knappen Invester på hovedmenulinjen. Vælg Køb krypto- og kredit-/betalingskort for at blive omdirigeret til overførselssiden. Her skal du tilføje det beløb, du vil overføre, og du skal følge alle de nødvendige instruktioner for at afslutte din transaktion.

Kan jeg overføre penge til AscendEX fra PayPal?

På nuværende tidspunkt kan du ikke bruge PayPal til at overføre penge til din AscendEX-konto.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
AscendEX.com Rabatkoder

 Tips til at spare penge på AscendEX.com kommissioner

Hvis du ønsker at reducere dine provisionsomkostninger på AscendEX.com, bør du bruge AscendEX Earn-produktet, som vil give dig mange fordele, herunder rabatter på dine provisioner. Alternativt kan du opgradere dit VIP-niveau for at få adgang til rabatter, der gælder for basiskommissioner på handler.

 

AscendEX.com  Kuponer

Andre lignende butikker