BitYard Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseBitYard.com ekstra 25% rabatkode medlemsregister28 oktober
ForfremmelseKampagnekode til BitYard.com: 10% rabat første indbetaling28 oktober
Forfremmelse15% kampagnekode til BitYard.com kun medlemmer med første indbetaling12 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er BITYARD?

Baseret i Singapore blev BITYARD først grundlagt i 2019 og har formået at vinde tillid fra mere end 500.000 brugere fra mere end 150 lande. Administreret af det velkendte BitYard Blockchain Foundation Limited, som er registreret og autoriseret i fire lande (Singapore, USA, Estland og Australien), har BITYARD oplevet stor succes fra begyndelsen og er hurtigt blevet go-to-handelsplatformen. til investorer fra hele verden, en førende cryptocurrency-udvekslingsplatform, der giver adgang til mere end 400 cryptocurrency-tokens, nogle af dem verdensberømte og bemærkelsesværdige. Med BITYARD kan du nemt sælge, købe og handle krypto takket være dens ekstremt brugervenlige platform og fantastiske funktioner.

Hvordan kan jeg åbne en konto på BITYARD?

Der er et par trin, du skal følge for at åbne din egen konto på BITYARD. Gå til den officielle hjemmeside, og klik på knappen Kom i gang i øverste højre hjørne af startsiden. Du vil blive omdirigeret til registreringssiden, hvor du skal indtaste din e-mailadresse eller din mobiltelefon. Du vil derefter modtage en bekræftelseskode, som du skal indtaste i det påkrævede felt. Indstil en stærk adgangskode, og tryk på knappen Bekræft. Alt er klar, og du kan begynde at spille med kryptovalutamarkedet.

Hvordan kan du finansiere din BITYARD-konto?

Hvis du vil finansiere din BITYARD-konto, skal du logge ind på din konto. Gå til sektionen Aktiver og vælg Indskud i øverste højre hjørne af din side. Vælg den valuta, du vil bruge til at fylde din konto op, fra den angivne liste, vælg kædetype, og derefter kan du vælge indbetalingsadressen eller QR-koden for at finansiere din konto. Bekræft din indbetaling og tjek status for din indbetaling i indbetalingshistorikken.

Hvordan kan du hæve penge fra din BITYARD-konto?

Når du vil hæve penge fra din BITYARD-konto, skal du følge næsten de samme trin, som du brugte, da du indsatte på din konto. Log ind på din konto igen, klik på knappen Aktiver, og vælg derefter Udtag. Vælg den mønt, du vil hæve, og vælg kædenavnet, hvis det er tilgængeligt. Tilføj det beløb, du vil hæve, og fortsæt med de næste trin. Du kan nu vælge din udbetalingsadresse, hvis den tidligere er blevet tilføjet. Hvis ikke, skal du klikke på knappen Administrer adresse for at indtaste den korrekte adresse og din tegnebogsetikette. Tryk på knappen Bekræft. Indtast din adgangskode, og tryk på knappen Udtag for at afslutte din transaktion.

 Hvor lang tid tager det at åbne en konto hos BITYARD?

BITYARD har en af ​​de nemmeste procedurer til at registrere din egen konto. Hvis du har travlt, skal du ikke bekymre dig, for det tager ikke lang tid at åbne din egen konto. Faktisk skal du maksimalt bruge 5 minutter for at blive medlem og officiel bruger af BITYARD.

Kampagnetilbud tilgængelige på BITYARD

Heldigvis finder du på BITYARD en sektion dedikeret til at låse op for fantastiske kampagnetilbud. Gå til Mystery Box-sektionen, som du finder på den officielle hjemmeside, og følg alle anmodninger om at få gratis krypto. Det hele afhænger af den krypto, du vælger, og de opgaver, du udfører. For eksempel skal du handle med bestemte kryptovalutaer, og du skal indbetale specifikke kryptovalutaer. Ud over alt det ovenstående, får du med Daily Mining-programmet bonusser ved at udføre daglige opgaver, der vil opgradere dig.

BITYARD kundeservice

Ledte du efter et svar på FAQ-siden, men føler du bare, at du har brug for mere hjælp og råd? Du kan kontakte kundesupportteamet ved at sende en e-mail til support@bityard.exchange, indsende din anmodning via onlinekontaktformularen eller via livechatmuligheden tilgængelig på det officielle websted.

 Fordelene ved at bruge BITYARD

BITYARD er en fantastisk high-end kryptovalutaudvekslingsplatform, der giver adgang til en bred vifte af kryptovalutaer og understøtter mere end 150 lande verden over. Ved at bruge BITYARD vil du ikke kun have adgang til en brugervenlig platform, men du vil også have adgang til lave handelsgebyrer, fiat-indskud, kopi- og spothandel og generøse kampagner. Derudover vil du være i stand til at handle de mest berømte kryptovalutaer eller derivater med en gearing på 2x-125x. Og du vil være 100 % sikker, fordi denne regulerede platform er overvåget i fire globale jurisdiktioner.

Hvordan kan du lukke din BITYARD-konto?

Hvis du vil lukke din BITYARD-konto, skal du kontakte kundesupportteamet. Send dem en e-mail til deres officielle adresse (support@bityard.exchange) med emnet Luk konto. I e-mailens brødtekst skal du skrive nogle personlige oplysninger såsom dit navn, adresse og identitetsdokumentoplysninger sammen med årsagen til, hvorfor du vil lukke din konto. Bemærk venligst, at når du har lukket din konto, vil du ikke være i stand til at bruge BITYARD.

BITYARD kuponkode

Vores database byder dig velkommen med opdaterede kuponkoder til BITYARD. Tag et kig på vores side, og hvis der er en kuponkode, der fanger din opmærksomhed, og som passer til dine behov, skal du kun klikke på knappen Se tilbud for at se de trin, du skal følge for at drage fordel af den rabat, den giver dig koden.

BITYARD på sociale medier

Takket være internettet og sociale mediekanaler kan du nu være tættere på kryptovalutamarkedet. Vær den første til at vide alt om de seneste nyheder og udgivelser relateret til dine foretrukne kryptovalutaer, og find ud af, hvilken krypto der er bedst egnet til at investere i blot ved at deltage i det passionerede BITYARD-fællesskab på sociale medier. Følg deres aktivitet på Twitter, Telegram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Tumblr, Medium, Discord og Reddit for interessante og nyttige artikler og videoer til at guide dig på din kryptovalutarejse. Og glem ikke den officielle blog, der er praktisk med stor information og med artikler som Mastercard lancerer et nyt værktøj til beskyttelse af cryptocurrency svindel, Fremtiden for DeFi er i TikTok eller Hvad er cryptocurrency scalping, og hvordan fungerer det? scalping.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabat BITYARD-henvisningskuponkode tilbyder

BITYARD henvisningskuponkode giver dig mindst 10% rabat. Og du kan få endnu mere med det rigtige henvisningslink, hvis du bliver en affiliate. Rabatter når op til 40 % af provisioner.

BITYARD kupon til nye kunder

Du kan få mindst 10 % rabat som en tilmeldingsbonus for nye kunder på BITYARD. Men den gode nyhed slutter ikke her, fordi du kan få op til $258 USD med den gratis bonusaftale, hvis du tilmelder dig med en invitation og fuldfører alle bonusopgaverne.

Tjenester svarende til BITYARD

Hvis du altid er på jagt efter nye ting, eller hvis du bare keder dig med BITYARD i øjeblikket, så skal du hellere vide, at der er tjenester, der ligner denne, der måske er mere egnede til dig. Prøv paxful.com, Luno.com, Phemex.com, ProBit.com, KuCoin.com, OKX.com eller FTX.com.

BITYARD Black Friday-tilbud

Alle kender til Black Friday, den mest ventede og berømte salgsbegivenhed, hvor virksomheder går meget op i at tiltrække ikke kun deres mest loyale kunder, men også deres nyeste brugere. Træd ind i det ukendte og gå til BITYARD på Black Friday for enten at købe, sælge eller handle kryptovalutaer til lavere og nedsatte priser.

 BITYARD 11.11 Aftaler

Hvert år er der en særlig begivenhed, der overrasker alle. Den 11. november fejres Singles Day-begivenheden, også kendt som Double 11 eller 11.11, over hele verden. Gå til BitYad.com og fejr i krypto. Du vil sandsynligvis få lavere provisioner på nogle transaktioner, samt rabatter, når du handler med visse kryptovalutaer.

BITYARD Cyber ​​​​Monday-tilbud

Hvis du gik glip af tilbud under den forrige salgsbegivenhed, har du endnu en chance for at starte din kryptoforretning og spare stort, mens du handler. BITYARD byder dig velkommen til Cyber ​​​​Monday med særlige tilbud for visse kryptovalutaer. Du kan få lavere gebyrer, eller du kan få rabat for krypto og specifikke transaktioner.

 BITYARD juletilbud

Hvem kan ikke lide jul? Hvis du er tilbudsjæger og vil imponere en af ​​dine kære, så er det bedst at investere i krypto i december. BITYARD kommer med overraskelser

Tilbud under juletilbuddene. Du vil få adgang til forskellige belønninger og bonusser, især når du udfører dedikerede opgaver.

BITYARD mobilapp

Hold dig informeret, og skab din krypto-fremtid vokse på farten. Vi lever i en hektisk og travl verden, hvor alt er i hurtig-frem-mode. Download den officielle BITYARD-mobilapp nu fra Apple Store eller Google Play, og du kan få din første mønt på kun 30 sekunder direkte fra din smartphone. Derudover vil du være den første til at få adgang til de seneste opdateringer og de seneste nyheder.

De mest populære kryptovalutaer handlet på BITYARD

De mest populære kryptovalutaer du kan handle på BITYARD er Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Chainlink, Cardano, Algorand, Ripple, Polkadot, Filecoin eller Shiba Inu og endnu flere.

 

 

Hvor kan du skrive din BitYard-henvisningskode?

Er du ny på cryptocurrency-markedet? Vil du registrere dig på BitYard? Vidste du, at du kan spare meget fra begyndelsen? På tilmeldingssiden finder du en tekst - Invitationskode (valgfrit) - lige under felterne, hvor du skal indtaste din adgangskode. Hvis du klikker på den, kommer der en ny boks frem, hvor du kan indtaste din invitationskode, hvis du allerede har den. Når du er færdig, kan du trykke på knappen Kom i gang for at oprette din konto og begynde at sælge, købe eller handle kryptovalutaer med en af ​​branchens førende.

Kan jeg overføre penge til BitYard fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du ønsker at overføre penge til din BitYard-konto fra dit Mastercard eller Visa kredit- eller betalingskort, skal du logge ind på din personlige konto. Gå til siden Mine aktiver, og klik på fanen Overfør. Vælg den type konto, du vil bruge til at foretage din overførsel, tilføj det beløb, du har brug for, og klik derefter på knappen Bekræft for at afslutte din transaktion. Bemærk, at du muligvis skal igennem en bekræftelsesproces igen. Du skal muligvis også knytte din bankkonto til din BitYard.com-konto først. Men du behøver ikke bekymre dig eller stresse, fordi BitYard.com nemt vil guide dig gennem hele processen.

Kan jeg overføre penge til BitYard fra PayPal?

Desværre har vi i øjeblikket ikke været i stand til at finde nogen information om, hvordan du kan overføre penge fra PayPal til din BitYard-konto.

Sidst opdateret: I dag
18 juni 2024
Bydfi Rabatkoder

Tips til at spare penge på BITYARD gebyrer

Fra tid til anden byder BITYARD sine kunder velkommen med forskellige salgsfremmende marketingkampagner, der for eksempel vil give dig nul gebyrer i en begrænset periode for betalinger og andre transaktioner. Under særlige salgsarrangementer kan du også få lavere gebyrer, især på specifikke kryptovalutaer.

Bydfi Kuponer

Andre lignende butikker