FTX Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseFTX.com kupon: 5% gebyrer Rabat Tilmeld dig19 oktober
ForfremmelseEkstra 5% rabatkode til FTX.com19 oktober
ForfremmelseFTX.com 5% kampagnekode på hele siden21 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

 Hvad er FTX?

Baseret i Nassau, Bahamas, har FTX ikke en lang historie med baggrund i kryptomarkedet. Faktisk blev virksomheden grundlagt i maj 2019 af Sam Bankman-Fried og Gary Wang, og det er det hurtigt voksende cryptocurrency-udvekslingsfirma, der blev bygget af handlende til handlende. FTX har haft stor succes siden lanceringen og har over 1 million brugere, der kan købe, sælge og handle over 250 kryptovalutaer. Virksomheden har vundet hjerterne hos mange brugere over hele verden takket være dets innovative produkter såsom gearede tokens, industriderivater, optioner og volatilitetsprodukter. Og heldigvis tog FTX også indbyggere i USA i betragtning og åbnede en separat platform for dem kendt som FTX.us.

Hvordan kan jeg åbne en konto på FTX?

Gå nu til FTX og klik på knappen Opret gratis konto i øverste højre hjørne af startsiden. Indtast venligst en gyldig e-mailadresse og en stærk adgangskode. Accepter servicevilkårene, og klik på knappen Opret konto. Du har nu gennemført registreringsprocessen. Hvis du vil indbetale og begynde at handle, skal du fuldføre KYC identitetsbekræftelse. Du finder alle de nødvendige trin på den officielle hjemmeside. Bemærk venligst, at du øjeblikkeligt kan åbne din egen FTX-konto med din Apple- eller Google-konto.

Hvordan kan du finansiere din FTX-konto?

Gå til den officielle hjemmeside og log ind på din egen FTX-konto. Gå nu til din portefølje. En ny side kommer frem, hvor du kan se saldoen på alle de mønter, du har. Vælg den valuta, du vil indsætte din konto med, og klik på Indskud. Et nyt vindue kommer frem, hvor du skal vælge den valuta, du vil indsætte igen. Kopier indbetalingsadressen for den valgte valuta eller scan QR-koden, indtast det beløb, du vil indbetale, og fortsæt med de sidste trin for at fuldføre din transaktion.

Hvordan kan jeg hæve penge fra min FTX konto?

De trin, du skal følge for at hæve penge fra din FTX-konto, er mere eller mindre de samme som dem, du tidligere brugte til at fylde din konto op. Log ind på din konto igen og vælg tegnebogen for den mønt, du ønsker at hæve. Klik på knappen Udtag, indtast det beløb, du vil hæve, eller tryk på Send alle, hvis du virkelig vil hæve alt i din tegnebog, og vælg derefter Næste. Et nyt vindue kommer frem, hvor du kan bruge copy and paste-funktionen til at overføre den korrekte adresse eller du kan bruge QR-koden. Bemærk venligst, at du skal være opmærksom, for hvis du sender din mønt til en anden adresse, mister du din mønt. Nu er det tid til at gennemgå din transaktion. Hvis alt virker fint, kan du klikke på knappen Send. FTX sender dig en e-mail for at bekræfte dine udbetalinger. Dette er en sikkerhedsforanstaltning. Du skal klikke på det link, du har modtaget i din e-mail eller på din telefon. Og når alt er verificeret, modtager du mønterne på den ønskede adresse.

Hvor lang tid tager det at åbne en konto hos FTX?

Du kan åbne din FTX-konto på maksimalt 10 minutter, så længe du følger vores enkle trin. Hvis du logger ind med din Google- eller Apple-konto, bør det ikke tage mere end 5 minutter at oprette din konto. Det, der tager lidt længere tid, er verifikationsprocessen, som FTX udfører. Varigheden kan variere fra 24 timer til endda en uge.

Kampagnetilbud tilgængelige på FTX

Fra tid til anden organiserer FTX forskellige kampagner og marketingkampagner, der kan give dig en fantastisk belønning på op til $400 som en bonus, når du indbetaler et vist antal mønter. Eller nogle gange kan du få mindst 5% rabat på alle handelsgebyrer. Men hvis du vil tjene belønninger i løbet af året, er det bedste du kan gøre at deltage i FTX-loyalitetsprogrammer som VIP Program eller Ambassador Program, og du kan tjene op til 40 % kommission og endnu mere. Derudover vil du låse op for mange andre fordele såsom adgang til eksklusivt merchandise og invitationer til officielle FTX-begivenheder.

FTX kundeservice

Hvis du ikke har været i stand til at finde et tilfredsstillende svar på FAQ-siden på det officielle websted, skal du kontakte kundesupportteamet ved at indsende din anmodning via onlinekontaktformularen eller ved at sende en e-mail til legal@ftx .com for juridiske forespørgsler og media@FTX for medieforespørgsler.

 Fordelene ved at bruge FTX

Ved at bruge FTX får du ikke kun adgang til optioner og avancerede handelsfunktioner, men også til en sølvnem at bruge og venlig måde og fantastiske loyalitetsprogrammer, der vil gøre dig rig, selvom du er nybegynder eller professionel i cryptocurrency-industrien. Derudover kommer FTX hånd i hånd med lave gebyrer for handel med kryptovaluta, et førsteklasses sikkerhedssystem til at holde dig beskyttet og sikker mod hackere og alle slags vira, og med FTX Pay til at modtage betalinger i både fiat og kontanter. crypto . Du vil også have adgang til NFT-markedet og avancerede markeder såsom futures, forex, aktier eller volatilitet og meget mere.

Hvordan kan du lukke din FTX-konto?

Hvis du er 100 % sikker på, at du vil slette din FTX-konto, så skal du hæve eventuelle midler, du har tilbage, og annullere eventuelle aktive handlende-ordrer. Hvis du allerede har gjort alt ovenstående, skal du klikke på knappen Konto på din egen profilside og derefter vælge Luk konto. Du skal følge alle de instruktioner, der vises, for at bekræfte lukningen af ​​din konto.

FTX kuponkode

Tag hvad der er dit. Søg i alle kuponkoderne for FTX, der er tilgængelige i vores database, og når du finder den, der passer bedst til dine behov og giver dig den største rabat, skal du blot klikke på knappen Se tilbud og følge alle trinene for at få fordelene. Du vil være i stand til at spare mindst 5 % rabat på kommissioner og handle med specifikke kryptovalutaer.

FTX på sociale netværk

Gå ikke glip af tilbud eller nyheder. Få de seneste oplysninger om kryptovalutamarkedet, og deltag i FTX-fællesskabet på sociale medier. Følg hans opadgående rejse på en af ​​følgende kanaler: Instagram, Twitter, Reddit, Facebook, Weibo, Telegram og YouTube. Du vil have adgang til FTX-brugervejledninger, tutorials og nyttige interviews for at hjælpe dig med at lære tips og tricks til handel med kryptovaluta. Glem heller ikke at læse den officielle blog, fordi du vil have adgang til interessante artikler såsom Token-spotlight: ApeCoin, Tre ting at vide om FTT-tokenet eller Sådan satser du krypto på FTX?

 Den største rabat, der tilbydes af FTX-henvisningskuponkoden

Den største rabat, der tilbydes af FTX-henvisningskuponkoden, kan nå op på 40 % rabat på alle handelsgebyrer for dine henviste venner.

FTX kupon til nye kunder

Tilmeld dig nu på FTX og få 5% rabat på alle kommissioner som en startbonus.

Tjenester svarende til FTX

Vidste du, at du kan få adgang til andre tjenester, der ligner FTX? Hvis du vil handle med andre kryptovalutaer, eller hvis du vil have adgang til andre funktioner og produkter, bør du tage et kig på Crypto.com, Luno.com, crypterium.com, ProBit.com, Coinbase.com, CoinSmart.com eller KuCoin. com.

FTX Black Friday-tilbud

Nærmer Black Friday sig? Vær smart og invester dine penge klogere end nogensinde før. Gå til FTX og nyd Black Friday-tilbuddene. Du kan spare stort, næste gang du handler på FTX. Nogle gange kan du få omkring 25% rabat på visse kryptovalutaer, mens du andre gange kan reducere kommissionsomkostningerne markant.

FTX 11.11 Aftaler

Føler du dig heldig? Den 11. november fejrer hele verden salgsarrangementet Singles Day eller Double 11. Gå over til FTX for at få særlige tilbud. Du kan igen spare mindst 5% rabat på handelsgebyrer sammen med mindst 10% på specifik krypto.

 FTX Cyber ​​​​Monday-tilbud

Cyber ​​​​Monday er en anden stor salgsbegivenhed, der kommer med enorme rabatter og mange andre overraskelser. Flere og flere virksomheder lokker deres kunder med massive rabatter. Og FTX er en af ​​dem. På Cyber ​​​​Monday byder FTX dig velkommen med særlige priser på handelsgebyrer og utrolige rabatter på de mest populære kryptovalutaer.

 FTX ferietilbud

Julen er lige om hjørnet, og du har ikke kunnet finde den perfekte gave til dine kære og ikke engang til dig selv? Tænd lykken og spred feriemagien med FTX. Du kan begynde at handle med vigtige kryptovalutaer, og du vil få utrolige rabatter. Imponer dine venner og familie med FTX, og du vil alle føle, at du lige har ramt jackpotten.

 FTX Mobile App

Hold forbindelsen og handel på farten når som helst og hvor som helst. Med den officielle FTX-mobilapp, tilgængelig på Google Play og App Store, kan du købe, sælge og bytte din yndlingskrypto hjemmefra, i fitnesscentret, mens du shopper, eller mens du sidder fast på gå den tunge trafik.

 De mest populære kryptovalutaer handlet på FTX

De mest populære kryptovalutaer du kan handle på FTX er Bitcoin, Ethereum, Solana, XRP, Cardano, Dogecoin, Avalanche, Chainlink, Tether, Polkadot, Litecoin eller Filecoin.

 

Hvor kan du skrive din FTX henvisningskode?

Din FTX-henvisningskode vil automatisk blive anvendt, når du bruger affiliate-linket til at tilmelde dig platformen. Det vises øjeblikkeligt på registreringssiden.

Kan jeg overføre penge til FTX fra et Mastercard/Visa-kort?

Ja du kan. Men du skal knytte dit kort til din FTX-konto. Gå til din FTX-side, og vælg Wallet. Vælg fanen Indbetaling og derefter Indskud via kort. Accepter vilkårene og betingelserne, og klik på knappen Fortsæt. Indtast dine kortoplysninger, herunder kortholders navn, faktureringsadresse, kontonummer osv. Du skal muligvis igennem et sikkerhedstjek. Når det er bestået, vil dit kort øjeblikkeligt blive knyttet til din FTX-konto. Før du foretager din indbetaling, skal du indtaste det beløb, du ønsker at overføre.

Kan jeg overføre penge til FTX fra PayPal?

Heldigvis kan du nu overføre penge til din FTX-konto ved hjælp af din PayPal-konto. Alt du skal gøre er at forbinde din FTX-konto med din PayPal-konto, og når du så logger ind på din FTX-konto og vil fylde kontoen op, skal du blot vælge PayPal. Dernæst skal du indtaste det beløb, du ønsker at overføre. For at afslutte transaktionen skal du følge alle de retningslinjer, der vises.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024

 Tips til at spare penge på FTX provisioner

Hvis du leder efter tips til at spare penge på FTX gebyrer, er du kommet til det rigtige sted. Du kan få lavere priser, ikke kun hvis du tilmelder dig VIP-programmet og henvisningsprogrammet, men også hvis du bruger den rigtige kuponkode, som du normalt kan finde på vores side. Eller du kan søge efter denne type kuponkode på Google.

Andre lignende butikker