Crypto.com Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon25 USD bonus med dette Crypto.com henvisningskode09 juni
ForfremmelseTag 10% salgsfremmende kode til Crypto.com gebyr første år01 november
ForfremmelseKuponkode til Crypto.com: USD25 e-mail Tilmeld dig13 oktober
ForfremmelseUSD10 rabatkode til Crypto.com Tilmeld bonus27 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er CRYPTO

Grundlagt i juni 2016 som Monaco Technologies GmbH af den polske forretningsmand Kris Marszalek og hans medstiftere Bobby Bao, Gary Or og Rafael Melo, CRYPTO er en af ​​de mest kendte og vellidte kryptovalutabørser, der har formået at tjene penge tilliden og pålideligheden fra mere end 50 millioner brugere verden over, som køber og sælger mere end 250 kryptovalutaer til reel værdi. Med base i Singapore drives CRYPTO af det berømte Foris DAX MT Limited og er det firma, der kommer til nytte med en bred vifte af finansielle tjenester, der ikke kun passer til begyndere i branchen, men også for professionelle forbrugere. Med produkter som CRYPTO App, CRYPTO Exchange, CRYPTO NFT, CRYPTO Pay eller Crpto.com DeFi wallet og meget mere, har virksomheden taget verden med storm med sin mission, der har til formål at fremskynde overgangen til cryptocurrency rundt om i verden.

 Sådan åbner du en CRYPTO-konto

Hvis du vil åbne din egen CRYPTO-konto, skal du være mindst 18 år gammel. Nu skal du bare gå til den officielle hjemmeside for at vælge Exchange-underkategorien. I øverste højre hjørne finder du registreringsknappen. Klik på den og følg alle instruktionerne, der vises i et nyt vindue. Du skal give virksomheden dine personlige data, herunder dit fulde juridiske navn, din fødselsdato og din nationalitet. Indtast en gyldig e-mailadresse sammen med en stærk adgangskode, og vent på bekræftelseslinket. Du modtager den i din indbakke. Tjek det ud og bekræft din tilmelding ved at indtaste din engangsadgangskode. Nu skal du udfylde det sidste trin i din ansøgningsformular. For at afslutte oprettelsen af ​​din konto skal du indtaste dit telefonnummer. Du modtager en bekræftelseskode på SMS, som du skal indtaste i den tilsvarende boks. Hvis alt går efter planen efter indsendelse af din ansøgning, er du klar til at blive en mester i kryptovalutaernes verden. Glem ikke at acceptere alle vilkår og betingelser og fortrolighedspolitikkerne for CRYPTO.

Sådan finansierer du din CRYPTO-konto

Den nemmeste måde at finansiere din CRYPTO-konto på er gennem den officielle CRYPTO-app, hvor du har øjeblikkelig adgang til alle virksomhedens funktioner og værktøjer. Gå til din telefon, klik på CRYPTO-ikonet for at komme til appens startside. Nu skal du klikke på Overfør-ikonet. Vælg indbetalingsikonet, og vælg derefter Fiat, som tidligere er blevet konfigureret i din fiat-valuta-pung. Hvis du har gjort dette på forhånd, vises din fiat-valuta. Det skal være USD eller EUR, GBP, CAD og så videre, afhængigt af hvilken du tidligere har valgt. I dette trin kan du også indstille en ny valuta. Klik nu på Fiat Valuta for at gå til næste trin. Øverst finder du en mulighed for øjeblikkeligt at indbetale fra din bankkonto, eller du kan gå til indstillingen Bankindskud for at få dine penge inden for 3-5 hverdage eller vælge Bankoverførsel for at modtage dine penge inden for 2 hverdage. Klik på knappen Indsæt nu og indtast det beløb, du vil overføre, tilføj din bankkonto og link den til din CRYPTO-konto. Vælg din bank, indtast dine netbankoplysninger, og klik på Send. Når du er færdig med at linke din bankkonto til din CRYPTO-konto, vil du være i stand til at vælge den fra listen, der vises, og du skal klikke på Indskudsknappen. Du vil blive ført til en ny bekræftelsesside, hvor du kan finde detaljerne om din indbetaling. Hvis du har dobbelttjekket oplysningerne, og alt virker korrekt, så kan du klikke på Bekræft-knappen for at bruge dit indskud til at købe krypto.

Sådan trækker du penge fra din CRYPTO-konto

De trin, du skal følge for at hæve penge fra din CRYPTO-konto, ligner dem, du skal bruge for at indbetale dine penge. Som udgangspunkt skal du gå til din CRYPTO-app, hvor du skal tilknytte din bankkonto, hvis du ikke allerede har gjort det med din CRYPTO-konto. Du kan nu klikke på Overfør, og derefter skal du vælge tilbagetrækningsmuligheden nederst på din skærm. Nu skal du vælge den mulighed, der siger Hæv Fiat til din bankkonto. Vælg din foretrukne valuta, indtast det beløb, du ønsker at hæve, og vælg knappen Udtag. Du vil blive omdirigeret til en bekræftelsesside, hvor du kan tjekke, om alt er korrekt. Hvis du er sikker på udbetalingsprocessen, kan du klikke på knappen Bekræft.

 Hvor lang tid tager det at åbne en konto hos CRYPTO?

Det bør ikke tage mere end et par minutter at udfylde ansøgningsskemaet. Din formular skal dog verificeres af CRYPTO, og det kan det

Det ville tage længere tid, end han troede. Det hele afhænger af dit ansøgningsland, kvaliteten af ​​billederne, nationaliteten osv. Dette er en individualiseret proces, der er nøje og omhyggeligt kontrolleret af CRYPTO-teamet og kan tage alt fra et par timer til et par hverdage. CRYPTO råder dig til at kontakte supportteamet, hvis din bekræftelsesstatus ikke ændres inden for 3 hverdage.

 Kampagnetilbud tilgængelige på CRYPTO

Lige nu er et af de mest betydningsfulde kampagnetilbud på CRYPTO det, der tilbyder deres tilmeldingsbonus. Du kan få op til $50 tilmeldingsbonus på din første uaktuelle CRO på Crypto Exchange. Du kan også få op til 5 % tilbage på alle udgifter med Visa Metal-kort, samt op til 14,5 % årlig belønning på dine mønter med Crypto Earn. Plus, med CRYPTO Pay kan du få op til 10 % tilbage på netværksfinansieret CRO.

CRYPTO kundeservice

Hvis du ikke var i stand til at finde et svar på dine spørgsmål på Hjælp Center-siden på det officielle websted, skal du kontakte kundeserviceteamet ved at sende en e-mail til contact@CRYPTO for generelle forespørgsler, til regulatory-inquiries@crypto. com for regulatoriske forespørgsler eller lawenforcementglobal@CRYPTO for retshåndhævende forespørgsler og press@CRYPTO for medieforespørgsler. Du kan også få hjælp til at bruge chatten i appen.

Fordelene ved at bruge CRYPTO

Uden månedlige eller årlige gebyrer er fordelene ved at bruge CRYPTO ubegrænsede. Ikke alene vil du have adgang til lave gebyrer, men du vil også have adgang til en nem måde at konvertere penge på, en stærk sikkerhedsforbindelse eller cash back-belønninger til dit Visa-kort. Derudover vil du med CRYPTO have adgang til mere end 250 kryptovalutaer, og du vil have mulighed for at forrente din krypto på op til 14,5%.

 Sådan lukker du din CRYPTO-konto

Den eneste måde at lukke din CRYPTO-konto på er ved at sende en e-mail til contact@CRYPTO med emnet Luk konto fra din registrerede e-mailadresse. Er du sikker på, at du vil gøre det? Bemærk, at alle dine Crypto-konti, inklusive App- og Exchange-konti, vil blive lukket.

CRYPTO kuponkode

Vil du have op til 50 dollars rabat? Så er du den heldige, for på vores side finder du CRYPTO kuponkoder, der vil hjælpe dig i din nye forretning. Hvis det er første gang, du bruger en kuponkode, skal du følge vores nemme trin for at nyde dine bonusser og rabatter. Vælg den kuponkode, der passer til dine behov på vores side, og klik på knappen Se tilbud. Der åbnes et nyt vindue, der fortæller dig, hvad du skal gøre for at drage fordel af din rabat. I dette tilfælde, for eksempel, er alt, hvad du skal gøre, at registrere dig med din e-mail for at oprette din CRYPTO-konto. Klik på knappen GÅ TIL CRYPTO og følg instruktionerne for at få dine belønninger.

CRYPTO på sociale medier

Hold forbindelsen og vær den første til at finde alle de seneste oplysninger om CRYPTO-produkter. Følg CRYPTO-aktivitet på Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Reddit, Discord og Telegram for at få adgang til de seneste kampagner, fantastiske interviews og tutorials og videoer, der vil hjælpe dig med at tjene endnu mere med at handle med din krypto.

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Den største rabat, der tilbydes af CRYPTO-henvisningskuponkoden

CRYPTO-henvisningskuponkode giver dig imponerende rabatter. Den største rabat, der tilbydes af henvisningsprogrammet, kan være op til $2000 (i CRO) for hver ven, du henviser til CRYPTO. Derudover vil han give dig 50% af sine handelsgebyrer. Og hvad der er endnu vigtigere er, at det ikke har nogen henvisningsgrænser, hvilket betyder, at du kan henvise så mange venner, du vil.

CRYPTO kupon til nye kunder

Er du ny CRYPTO-bruger? Tilmeld dig nu på den officielle hjemmeside eller i den officielle app og få din registreringsbonus på op til €25.

Tjenester, der ligner CRYPTO

Vil du prøve andre tjenester, der ligner CRYPTO? Er du nysgerrig efter at vide, hvordan du kan forbedre din viden om kryptovalutaernes verden? Så du bør se nærmere på lignende cryptocurrency-virksomheder, herunder KuCoin.com, Coinbase.com, Gate.io, Bitpanda.com, Luno.com eller AscendEX.com.

CRYPTO Black Friday-tilbud

Ønsker du at få store besparelser på topbedømte kryptotjenester? Så bør du ikke gå glip af Crypto Black Friday-salget på CRYPTO. Hvert år kommer CRYPTO med fantastiske kampagner. Du kan spare op til 80 % på gebyrer med din foretrukne valuta og kan tjene fantastiske belønninger, når du indbetaler kryptovalutaer på CRYPTO. Derudover kan du også tjene $33,33 i rente hver måned og kan få et øjeblikkeligt lån uden løbetid.
  

CRYPTO 11.11 Tilbud

Gem datoen og gå til CRYPTO den 11. november, en stor salgsbegivenhed også kendt som Double 11 eller Singles Day. Vi har ikke været i stand til at finde meget information om CRYPTO-tilbud under denne begivenhed, men nu burde du vide, at CRYPTO har fantastiske tilbud i løbet af året. Det betyder, at du uden tvivl vil blive mødt med gode tilbud den 11.11.

CRYPTO Cyber ​​​​Mandag tilbud

Hvis du gik glip af CRYPTO-tilbud på Black Friday, så er Cyber ​​​​Monday din bedste chance for at få nogle gode tilbud på din kryptoforretning. Afhængigt af din aktivitet og kryptoinvesteringer kan du nyde dobbelt udbetalingsbelønninger og meget mere under Cyber ​​​​Monday salgsarrangementet.
 

CRYPTO juletilbud

Er du klar til den mest vidunderlige tid på året? Fordi CRYPTO er super parat til at belønne dig for din loyalitet og din aktivitet. Feriesæsonen ankommer til CRYPTO med fantastiske giveaways og giveaways på dets vigtigste produkter, inklusive appen, Pay and Exchange. I de seneste år har CRYPTO budt sine brugere velkommen med gode juletilbud som $3.000 værd af Bitcoin. Så følg med og få dine julegaver fra CRYPTO.

CRYPTO mobilapp

Download CRYPTO-appen nu, tilgængelig på Google Play og App Store, for at handle din krypto på farten direkte fra din smartphone. Du kan have en verden af ​​kryptovalutaer lige ved hånden, og du kan få adgang til din konto når som helst og hvor som helst. Appen er meget nyttig, da den har fantastiske funktioner og bonusser, som ikke findes på hjemmesiden. du kan lave en se

Ved at spore over 250 kryptovalutaer med prisadvarsler og prisbevægelsesalarmer kan du øjeblikkeligt sende kryptovaluta til andre CRYPTO App-brugere uden gebyrer, og du kan også trække krypto til eksterne adresser ved at betale et lille fast gebyr. Derudover kan du tjene op til 14,5% om året på din krypto, samt op til 8,5% om året for stablecoins.

 De mest populære kryptovalutaer handlet på CRYPTO

De mest populære kryptovalutaer, der handles på CRYPTO, er Bitcoin, Ethereum, Tether, USD Coin, Binance USD, Cardano, Polkadot, Dogecoin, Solana, Polygon, Cronos, XRP eller Dai og mange flere.

 

 

Hvor kan du skrive din Crypto-henvisningskode?

Når du registrerer dig som ny bruger, finder du en boks kaldet Henvisnings-ID, hvor du kan indtaste din gyldige henvisningskode. Hvis du har glemt at indtaste din kode, da du åbnede din konto, kan du stadig få din bonus inden for 10 dage fra den dag, din konto blev oprettet. For at gøre dette skal du logge ind på din Crypto-konto. Gå til henvisningssiden, indtast din kode i feltet "Indtast en henvisningskode her" under henvisningsprogramikonet og tryk på knappen "Send".

Kan jeg overføre penge til Crypto fra et Mastercard/Visa-kort?

De trin, du skal følge for at overføre penge til din Crypto-konto fra dit kort, ligner dem, du bruger til at fylde din konto op med PayPal. Dybest set skal du gå til kortsiden og trykke på genopladningsikonet. Dernæst skal du vælge dit kreditkort for at tilføje alle de nødvendige oplysninger til det. Når du har tilføjet dit kort, skal du indtaste det beløb, du ønsker at overføre. Klik på knappen Bekræft for at afslutte din transaktion.

Kan jeg overføre penge til Crypto fra PayPal?

Ja, du kan overføre penge til din Crypto-konto fra din PayPal-konto. Det eneste du skal gøre er at forbinde din Crypto-konto med PayPal. Tilføj det genopladningsbeløb, du vil overføre, og bekræft transaktionen.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Crypto.com Rabatkoder

 Tips til at spare penge på CRYPTO gebyrer

Hos CRYPTO er det meget nemt at spare penge på provision. Det er ikke længere en overraskelse, at cryptocurrency-virksomheder kan have høje kurser på deres handelsmuligheder, men med CRYPTO har tingene ændret sig. Virksomheden forsøger altid at holde satserne på minimumsværdien. Den bedste måde at spare penge på CRYPTO-gebyrer på er ved at bruge den officielle mobilapp, da du kan købe og sælge over 250 kryptovalutaer til reelle omkostninger blot ved at bruge over 20 fiat-valutaer. Brug et kredit- eller betalingskort eller bankoverførsel til at foretage køb på CRYPTO, og du betaler de laveste gebyrer. Også, hvis du bruger appen, vil du øjeblikkeligt kunne sende krypto til andre brugere uden gebyrer, og for at hæve penge til en ekstern adresse betaler du kun et lille fast gebyr. Og hvad der er endnu vigtigere er, at du skal være opmærksom på alle handelsgebyrer, især hvis du er nybegynder på markedet. Dette er en nem måde at spare penge på gebyrer, fordi du helt sikkert ved, hvad du kan forvente af dine transaktioner.

Crypto.com Kuponer

Andre lignende butikker