Trastra Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponFå 5 euro rabat med denne TRASTRA salgsfremmende kode08 august
kuponTRASTRA promo-kode: Få 5 porn + 0.2% provision gratis!25 december

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er TRASTRA?

Baseret i Prag, Tjekkiet, blev TRASTRA grundlagt i 2017, og et år senere er det gået sammen med Contis, den mest omfattende e-penge-institution med fokus på end-to-end bank- og betalingsløsninger, for at lancere en kort Crypto debet kort til at konvertere kryptovalutaer til euro og hæve penge uden at bruge en bankkonto. TRASTRA har kendt stor succes fra begyndelsen og er hurtigt blevet en af ​​de vigtigste europæiske ledere inden for kryptovalutaindustrien takket være dens unikke egenskaber. Med mere end 200.000 downloads af appen i Europa, mere end 4 millioner euro i transaktioner behandlet månedligt og med mere end 46 millioner handlende, der accepterer TRASTRA-kortet på verdensplan, er det ikke overraskende, at virksomheden har fået så mange brugeres hjerte.

Hvordan kan jeg åbne en konto på TRASTRA?

Hvis du vil åbne din egen konto på TRASTRA, skal du gå til den officielle hjemmeside og klikke på knappen Registrer, som du finder øverst til højre på startsiden. Du vil øjeblikkeligt blive omdirigeret til registreringssiden, hvor du skal indtaste dit for- og efternavn sammen med en gyldig e-mailadresse og en sikker adgangskode, der skal indeholde mindst 8 symboler, mindst et ciffer og et lille bogstav og et stort tegn. Accepter brugeraftalen og privatlivs- og cookiepolitikkerne og bekræft, at du ikke er en robot. Du vil derefter modtage en bekræftelsesmail i din indbakke, hvor du finder aktiveringslinket. Klik på den for at blive omdirigeret tilbage til TRASTRA for at logge ind på din egen konto.

 Hvordan kan du finansiere din TRASTRA-konto?

Hvis du vil finansiere din TRASTRA-konto, skal du kun følge nogle få enkle trin. Log ind på din personlige TRASTRA-konto og vælg Indsæt midler fra hovedmenuen. Brug rullemenuen til at indtaste mængden af ​​krypto, du vil tilføje, og tilføje din tegnebogsadresse ved blot at scanne QR-koden eller kopiere den forudgenererede adresse til din udklipsholder og dele den med din betaler. Din krypto vil blive overført direkte til din tegnebog, og du vil være i stand til at se den på din saldo, når transaktionen modtager mindst én bekræftelse fra netværket.

Hvordan kan du hæve penge fra din TRASTRA-konto?

Ønsker du at hæve penge fra din TRASTRA konto? Log tilbage på din personlige konto, og i stedet for at vælge indstillingen Indskud midler fra hovedmenulinjen, skal du vælge Send midler. Vælg den krypto, du vil hæve, og indtast den krypto-wallet-adresse, du vil sende pengene til, sammen med det nøjagtige beløb, du vil hæve. Hvis alt ser korrekt ud, skal du klikke på knappen Send midler og gå til din indbakke, hvor du finder bekræftelsesmailen. Klik på linket for at bekræfte din transaktion. Bemærk venligst, at når du har klikket på bekræftelseslinket i din indbakke, vil du ikke kunne ændre detaljerne for transaktionen eller annullere den, da den allerede er sendt til Blockchain.

 Hvor lang tid tager det at åbne en konto hos TRASTRA?

Hvis du følger vores trin, vil det kun tage et par minutter at åbne din konto. Det, der tager mere tid, er verifikationsprocessen udført af TRASTRA. Det tager normalt kun 15 minutter at bekræfte din konto, men nogle gange kan det tage op til 2 dage.

 Kampagnetilbud tilgængelige på TRASTRA

Fra tid til anden byder TRASTRA sine loyale brugere velkommen med fantastiske konkurrencer, der kan give dig store belønninger. For eksempel kan du tjene 200 USDT på TRASTRA, når du foretager en transaktion på mere end 2000 EUR i krypto. Derudover har TRASTRA forskellige loyalitetsprogrammer, såsom henvisningsprogrammet, som kan tilbyde dig pengebelønninger for hver henvisning og et gratis TRASTRA Visa betalingskort. Og affiliateprogrammet er klar til at give dig legitime tilbud, regelmæssige betalinger på NET15 eller NET30 og endnu mere.

TRASTRA Kundeservice

Hvis du ikke har fundet et tilfredsstillende svar på FAQ-siden, anbefaler vi, at du kontakter kundesupportteamet ved at sende en e-mail til support@TRASTRA eller indsende din anmodning via onlinekontaktformularen. . Du kan også chatte live med en af ​​TRASTRAs supportoperatører, som er tilgængelige mellem kl. 8.00 og 17.00 UTC.

Fordelene ved at bruge TRASTRA

Med TRASTRA har du adgang til en uovertruffen weboplevelse, avanceret sikkerhed og øjeblikkelig support i åbningstiden. Derudover tilbyder TRASTRA hurtige SEPA-top-ups og -hævninger, valutakonvertering på din personlige konto samt intuitive tegnebøger til syv store kryptovalutaer såsom Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, USDC og USDT. Derudover vil du have adgang til meget sikre kort og lavere kommissioner, end du ville få, når du bruger andre lignende platforme.

 Hvordan kan TRASTRA-kontoen lukkes?

Du kan ikke selv lukke din TRASTRA-konto. Du skal kontakte kundesupportteamet ved at sende en e-mail til support@TRASTRA med angivelse af, hvorfor du ønsker at lukke din konto. Du skal også give alle relevante oplysninger om din TRASTRA-konto. Glem ikke at hæve eventuelle resterende midler fra din konto, før du anmoder om at lukke din konto.

 TRASTRA kuponkode

Vil du spare stort på din næste TRASTRA transaktion? Brug en af ​​vores kuponkoder, og du kan få mindst 10% rabat ved køb af en specifik krypto eller vælg en kuponkode, der reducerer kommissionsomkostningerne. For at drage fordel af dets fordele skal du blot klikke på boksen Se tilbud for at se de trin, du skal følge for at få rabatten.

TRASTRA på sociale netværk

Vil du være den første til at finde ud af de seneste tilbud og marketingkampagner arrangeret af TRASTRA? Vil du have adgang til de seneste nyheder på kryptovalutamarkedet? Tilmeld dig TRASTRA-fællesskabet på sociale netværk nu og følg deres aktivitet på Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn, Telegram og Discord, og du vil have adgang til meget mere. Og glem ikke at læse den officielle blog også, fordi du vil have adgang til nyttige og interessante artikler og tips og tricks til, hvordan du kan opbygge en voksende forretning på TRASTRA.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabat, der tilbydes af TRASTRA henvisningskuponkode

Du vil tjene €10 for hver aktivering af et nyt kort, samt en 0,2% kommission på alle dine henviste venners kryptovalutatransaktioner.

TRASTRA kupon til nye kunder

Måske vil du være så heldig at få din registreringsbonus. TRASTRA tilbyder ikke en permanent rabatkupon til sine nye kunder, men fra tid til anden kan du få 10 % rabat som startbonus.

Tjenester svarende til TRASTRA

Vil du prøve andre kryptotjenester, der ligner TRASTRA? Vi har nogle anbefalinger til dig. Prøv crypterium.com, BitYard.com, paxful.com, AscendEX.com, CoinSmart.com eller KuCoin.com nu.

 TRASTRA Black Friday-tilbud

Black Friday er begivenheden, der ikke behøver nogen indledende beskrivelse. Og det er den bedste periode at investere i din yndlingskrypto på TRASTRA. Du kan få mindst 10% rabat på specifikke kryptoer, og du kan også spare på gebyrer.

 TRASTRA 11.11 Tilbud

Salgsarrangementet Singles Day eller Double 11 arrangeres hvert år den 11. november og er praktisk på TRASTRA med særlige tilbud på op til 10 %. Tøv ikke og få det, der er dit lige nu.

TRASTRA Cyber ​​​​Mandag tilbud

På Cyber ​​​​Monday byder den nye generation af kryptovalutabank - TRASTRA - dig velkommen med utrolige tilbud, der kan give dig gratis kryptovalutaer og lavere provisioner.

TRASTRA Juletilbud

Slip af med uroen inden jul. Glem at stå i tæt trafik og spring over køerne i indkøbscentret og supermarkederne. Lad være med at spilde tid på at lede efter de perfekte julegaver. Gå ind på TRASTRA i december og lås op for dine juletilbud, der kan betyde mere end 10% rabat på udvalgte kryptovalutaer.

TRASTRA mobilapplikation

Hold dig opdateret og download den officielle TRASTRA-mobilapp nu fra Google Play eller App Store for at købe, sælge og gemme de mest populære kryptovalutaer på farten når som helst og hvor som helst. Appen kommer med de samme fantastiske og unikke funktioner og er den perfekte måde at spille med din yndlingskrypto på.

De mest populære kryptovalutaer handlet på TRASTRA

De mest populære kryptovalutaer understøttet af TRASTRA er Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Tether og USD Coin.

 

Hvor kan du skrive din TRASTRA-henvisningskode?

Du skal indtaste din egen TRASTRA-konto. Åbn sektionen Belønninger på fanelisten, hvor du finder dit henvisningslink. Hvis du klikker på den, vil din henvisningskode automatisk blive anvendt på din købs- eller transaktionsside.

Kan jeg overføre penge til TRASTRA fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du vil overføre penge til din TRASTRA-konto fra dit Mastercard- eller Visa-kort, skal du logge ind på din personlige TRASTRA-konto og trykke på Indskudsmuligheden. Vælg Indsæt EUR på listen over faner, og indtast IBAN-kontonummeret. Tilføj nu det beløb, du vil overføre ved bankoverførsel eller SEPA-overførsel, indtast alle dine kortoplysninger, inklusive kontonummer, adresse, fulde juridiske navn og udløbsdato, og fortsæt med de sidste trin for at afslutte din transaktion. Du skal gennemgå en sikker 3D-bekræftelsesproces med dit kort for at afslutte din overførsel.

Kan jeg overføre penge til TRASTRA fra PayPal?

Ja, du kan overføre penge til din TRASTRA-konto fra din PayPal.com-konto, så længe du knytter din PayPal-konto til din TRASTRA-konto, og så længe du bestiller dit eget TRASTRA Visa-kort. Log nu ind på din egen TRASTRA.com-konto og gå til hovedmenulinjen for at vælge Indsæt midler. Tilføj det beløb, du vil overføre fra PayPal, og følg alle instruktionerne for at gennemføre dine transaktioner.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
TRASTRA.com Rabatkoder

Tips til at spare penge på TRASTRA provisioner

Tøv ikke med og bestil dit eget TRASTRA-kort nu for at få nul kortopfyldningsgebyrer såvel som nul transaktionsgebyrer. Spar stort på dine TRASTRA-priser med konkurrencer, der regelmæssigt arrangeres af virksomheden.

TRASTRA.com Kuponer

Andre lignende butikker