BjornBorg Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKuponkode på BjornBorg.com: 20% rabat på hele siden12 Kan
ForfremmelseBjornBorg.com 10% kupon nyhedsbrev14 Kan
kuponTag 20% kuponkode kl BjornBorg.com hele siden16 April

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad sælger Björn Borg

Björn Borg er grundlagt i Stockholm i navnet på den tidligere tennisspiller Bjorn Borg, der er hoveddesigner af sine artikler Rdhdi Heintz, denne butik starter med sportstøj, men år senere føler de ønsket om at uddybe og vokse, så de lancerer deres undertøjskollektion, der er skabt med levende og eksplosive udskrifter, der bliver pionerer og trend for den tid.

Björn Borg har produkter til salg til mænd, kvinder og børn, hvor du kan finde undertøj, jakker, sweatshirts, trøjer, t-shirts, toppe, sports-bh'er, sokker, bukser, shorts, nederdele, kjoler, boxershorts, badedragter, kondisko, sandaler, håndtasker, skuldertasker, rygsække, toilettasker, hatte, kasketter, huer.

Hvordan sender Björn Borg ordrer?

Björn Borg leverer sine produkter gennem logistikvirksomhederne DHL og UPS.

Hvilke rabatter tilbyder Björn Borg?

De rabatter, der tilbydes af Björn Borg, er:

50% rabat på udvalgte produkter og varer

25% rabat på børneartikler

40% rabat på udvalgte produkter til mænd og kvinder.

Betalingsmetoder på Björn Borg

Betalingsmetoder, der accepteres for køb foretaget på Björn Borg, er dem, der er udstedt af Visa og MasterCard debet- og kreditkort, samt via PayPal, Direct Payment eller via Klarna.

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra Björn Borg?

Den anslåede leveringstid for produkter bestilt fra Björn Borg kan tage mellem 3 og 10 arbejdsdage at nå deres destination.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Björn Borg

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Björn Borg:

10% rabat på alle ordrer ved hjælp af koden INKSALE10.

20% rabat på udvalgte produkter med koden INKSALE20.

15% rabat på alle ordrer ved brug af koden INKSALE15

Björn Borg kundeservice

Den tilgængelige kundeservice fra Björn Borg er via kontaktformular eller online chat.

Fordele ved at bruge en Björn Borg voucher

For Björn Borg-kunder er fordelen ved at bruge en rabatkupon hovedsageligt de besparelser, som kunderne får ved at anvende den på deres køb, denne besparelse giver dem mulighed for at tage et andet tøj med dem.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Björn Borg?

For at returnere i Björn Borg har kunderne en anslået tid på 90 arbejdsdage, når de har modtaget pakken, undertøj og badetøj er ikke berettiget til returnering, produkter skal returneres i samme stand, som de blev modtaget, onlineordrer kan ikke returneres i fysisk butik, for denne proces skal kunden generere din retur fra din konto ved at registrere dit ordrenummer og følge instruktionerne for at følge processen.

Eksklusiv kupon til nye købere på Björn Borg

Nye købere af Björn Borg kan bruge den 10% rabat, der er tilgængelig, men for at kunne anvende denne rabat skal de abonnere på nyhedsbrevet.

Björn Borg på sociale netværk

Björn Borg-kunder kan finde alle de seneste nyheder og produktlanceringer, kampagner og rabatter samt særlige kuponer på sociale netværk.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat, der tilbydes af Björn Borg til sine kunder

Som den maksimale rabat, der tilbydes af Björn Borg til sine købere, kan de foretage deres køb og drage fordel af 50% rabat, der anvendes på nogle af dets produkter.

Björn Borg-kupon til abonnement på nyhedsbrev

For folk, der abonnerer på Björn Borg-nyhedsbrevet, modtager de 10% rabat til brug ved deres første køb og vil også modtage nyhedsbreve, der giver dem besked om eksklusive tilbud og nyheder.

Butikker der ligner Björn Borg

Butikker, der ligner Björn Borg, som kunderne kan besøge og finde lignende produkter, er blandt andet Intimissimi.com, Yamamay.com, Calzedonia.com, Oysho.com.

Björn Borg Black Friday-kuponer

Björn Borg-produkter er tilgængelige til Black Friday-salgsferien med meget gode specialtilbud samt specielle rabatter på op til 77% ud over en 10% kupon ved kassen.

Björn Borg-kuponer til 11.11

I november måned Björn Borg har de bedste kampagner tilgængelige i sine kategorier, hvor du kan få specielle rabatter fra 20% samt salgskuponer fra 50%.

Björn Borg-kuponer til Cyber Monday

Sportstøj og undertøjsmærke til hele familien, som Björn Borg tilbyder, har de bedste og største rabatter i løbet af den specielle Cyber Monday-salgsdag, som kan være op til 80% og deres ekstra kuponer op til 15%.

Björn Borg Julekuponer

I julen har Björn Borg fantastiske specialtilbud til julegaveindkøb at give i festsæsonen, så du kan få rabatter fra 20% og opefter samt udvalgte produkter med kuponer fra 3%.

Björn Borg mobilapplikation til IPhone og Android

Der findes desværre ingen mobilapplikation til Björn Borg.

Kendte mærker solgt på Björn Borg

Björn Borg har kun sine egne brandede produkter til salg.

 

 

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
bjornborg Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på Björn Borg

Der er en række specielle kampagner og kuponer på Björn Borg, som giver kunderne mulighed for at købe dine produkter, som de kan være tilfredse med ved at kunne spare.

bjornborg Kuponer

Andre lignende butikker