Puma Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponPUMA.com 25% promo kode på hele siden ordre over USD7516 Kan
ForfremmelsePUMA.com ekstra 20% rabat kode25 April
ForfremmelseKupon på PUMA.com: gratis forsendelse ordre over USD5015 Kan
ForfremmelseKupon til PUMA.com: gratis forsendelse ordre over USD5007 august

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad PUMA sælger til Danmark

PUMA blev oprettet i 1948 den 1. oktober i Tyskland af Rudolf Dassler, der startede fra bunden, tidligere år havde Dassler et partnerskab med sin bror i en skofabrik i hans forældres hus, som de skiltes fra, hvilket for Dassler ikke var en problem siden han opnåede succes med sit første fremstillede produkt, støvlen kendt som Atom.

I 1967 blev PUMA anerkendt over hele verden takket være de mange medaljer opnået af dets atleter, med hensyn til teknologien brugt i dets produkter, over tid bliver dets produkter også brugt i hverdagen, såvel som for olympiske stjerner inklusive Pele og Serena Williams , lidt efter lidt er han blevet anerkendt til det punkt, hvor han underskriver kontrakter med mærker som Ferrari, eller er sponsor for FIFA, som for begge skaber fodtøj, tilbehør og tøj.
PUMA har i sin lange historie sat sit navn højt og efterladt spor i forskellige sportsgrene og dagligdagen for dem, der bruger det, som kan være mænd, kvinder eller børn, til hjemmet, fitnesscentret, basketball, træning blandt andet

PUMA-mærket sælger produkter som tøj, T-shirts, sweatshirts, bh'er, sportstøj, poloshirts, toppe, leggings, kjoler, nederdele, shorts, udendørstøj, bukser, undertøj, sko til sport som træning, fitnesscenter , løb , fodbold, basketball, sandaler, tilbehør, tasker, rygsække, hatte, sokker, solbriller, ure, kraver, masker.

PUMA sælger guitarforstærkere, desktopsoftware, lydgrænsefladepakker.

Sådan sender PUMA til Danmark

Hos PUMA bliver dine produkter leveret gennem logistikvirksomhederne FedEx, USPS, som leveres hurtigt og sikkert, og til levering finder du forskellige leveringstider, som kan variere afhængigt af destinationen, hvor de skal hen, samt vælges på betalingstidspunktet, varierer disse leveringsdage fra 5 til 7 hverdage.

Hvilke rabatter tilbyder PUMA Danmark?

I øjeblikket har PUMA ikke en rabat tilgængelig fra sin online side, men det tilbyder sine kunder en rabatkategori, hvor du finder nogle af dets produkter til lave priser.

Betalingsmetoder hos PUMA Danmark

For at gøre det nemmere for sine kunder tilbyder PUMA forskellige betalingsmetoder, blandt hvilke vi kan nævne dem, der er lavet med debet- eller kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Discover, eller hvis du foretrækker det, kan du også gøre det gennem din digitale konti. PayPal, Apple Pay eller Afterpay. En anden betalingsmulighed, du præsenterer, er gennem dit PUMA-gavekort.

  
Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra PUMA til Danmark?

PUMA tilbyder sine kunder forskellige forsendelsesmetoder, hvorfra du kan vælge den, der passer bedst til dine behov, som du vælger, når du fortryder produktet. Blandt mulighederne er standardforsendelsen, der tager mellem 5 og 7 hverdage, fremskyndede han forsendelse, der varierer mellem 2 og 4 hverdage, næste dag skal forsendelse for denne ordre behandles inden kl. 14.00 for at blive behandlet og afsendt.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket hos PUMA Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige PUMA-kampagnetilbud og kuponer:

$10 rabatkupon på den første ordre over $30
Få 10 % rabat på hele dit køb for aktive og veteraner fra militærpersonale, lærere og andre kvalificerede medlemmer
$25 PUMA rabatkode for ordrer over $75
PUMA kupon til gratis forsendelse ved ordrer over $50
Op til $30 i rabat på OULET PUMA

PUMA Kundeservice Danmark

For at kontakte kundeservice PUMA tilbyder sine kunder flere måder at gøre det på, en af ​​dem er ved at ringe til nummeret 18885657862 fra 7:00 til 12:00 EST, syv dage om ugen, en anden mulighed er at sende en e-mail til customerservice.us@PUMA eller via live chat fra 7:00 til 12:00, 7 dage om ugen.

Fordele ved at bruge en PUMA kupon i Danmark

At bruge rabatkuponer og bruge dem på PUMA har sine fordele, da du kan medbringe forskellige typer produkter til hele familien, på PUMA kan du medbringe sko, tøj og tilbehør, samt en samling af forskellige sportsgrene, de bedste ting er, at du bærer variation betaler mindre end du forestiller dig.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra PUMA fra Danmark?

I PUMA til at returnere et produkt har du en frist på 45 hverdage efter at have modtaget din ordre, til dette skal du printe en etiket, som du skal gøre ved at logge ind på din konto, indtaste nummeret på din ordre og vælge de produkter du ønsker retur, når du har udfyldt dine data, bekræft og udskriv etiketten, som du skal vedhæfte din pakke for at sende med FedEx, hvis du ikke har en konto kan du gøre det fra siden ved at gå ind i retursessionen, hvor du skal følge trinene for processen. En anden er ved at returnere produkterne direkte til butikken med deres originale faktura, du skal tage højde for, at produkterne skal være ubrugte og med deres originale etiketter.

Eksklusiv PUMA kupon til nye købere i Danmark

Nye PUMA-kunder får 10 USD i rabat, når de bruger PUMA-kuponen til nye købere.

PUMA Danmark på sociale medier

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af PUMA for købere i Danmark

Blandt de forskellige rabatter, du kan få hos PUMA i dens kategorier, kan du maksimalt opnå en rabat på 40%.

Kupon fra PUMA Danmark til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på nyhedsbrevet på PUMA kan du holde dig ajour med information om dets nye kollektioner og kampagner.

Butikker svarende til PUMA

Der er forskellige butikker og/eller sider, der ligner PUMA, hvor du kan sammenligne deres priser og rabatter, samt lave kombinationer med deres varer og skabe det bedste look. De sider du kan besøge er Underarmour.com, NIKE .com, ADIDAS.com

PUMA Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

PUMA er en af ​​de bedste internationale butikker, og til denne Black Friday forbereder de sig på at give sine kunder fantastiske rabatter, som du kan finde mellem 65% og 75%, desuden kan du anvende rabatkuponer fra 10% for at drage fordel og gøre din handle ind.

Kupon til PUMA Danmark for 11.11

Hos PUMA under Singles Day-ferien tilbyder det sine kunder fremragende rabatter, som de kan nyde godt af, når de foretager deres køb, med rabatter på op til 55 %, samt meget gode kampagner.  

PUMA Danmark Cyber ​​​​Monday salgsfremmende kuponer

Cyber ​​​​Monday fejres mandagen efter Black Friday, og for denne dag udarbejder PUMA fantastiske rabatter til sine kunder, som du kan nyde fra 75 % til 85 %, for at drage fordel af dine onlinekøb. 

PUMA Danmark Julekuponer

Du kan benytte dig af rabatterne hos PUMA i december måned, den måned hvor julen fejres, derfor kan du tage produkter til gode priser med tilbud og rabatter inkluderet, samt rabatter på op til 55% .

PUMA mobilapplikation til iPhone og Android

PUMA giver sine kunder mulighed for at downloade den mobile applikation, der er tilgængelig til iPhone og Android, hvorfra de kan få træning, få adgang til tilbud og arrangementer, musik, blandt andre tilgængelige muligheder.

Berømte mærker sælges i PUMA-butikken

Hos PUMA kan du kun få produkter som sko, tøj, accessories til mænd, kvinder og børn udelukkende fra sit eget berømte internationalt anerkendte mærke som PUMA.

 

 

Tilbyder PUMA gratis fragt til Danmark?

I PUMA er der forskellige forsendelsesmetoder, blandt dem kan du nyde en gratis standardforsendelse, så længe dit køb overstiger værdien af ​​$35, hvis det er mindre, kan forsendelsesomkostningerne variere fra $8 til $25.

Kan jeg betale hos PUMA med PayPal?

Hos PUMA kan du foretage betalinger for dine køb og betale via PayPals digitale tegnebog, samt med debet- eller kreditkort, PUMA.COM-gavekort eller via Afterpay eller Apple Pay.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen hos PUMA?

For at anvende rabatkuponen i PUMA skal du kun tilføje de produkter, du vil have i din indkøbskurv, fortsæt med at betale, når der først er et felt i den sidste venstre del af siden, hvor du skal indtaste kuponen nummer, som du ønsker at bruge og afslutte med betalingen og købet.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
PUMA Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer hos PUMA Danmark

For PUMA mærkevarer kan du få meget gode priser i den officielle butik, når du besøger kategorien dedikeret til rabatter, eller når du bruger en kampagnekode. Nedenfor er de seneste kuponer fra PUMA:

$10 rabatkupon på den første ordre over $30
Få 10 % rabat på hele dit køb for aktive og veteraner fra militærpersonale, lærere og andre kvalificerede medlemmer
$25 PUMA rabatkode for ordrer over $75
PUMA kupon til gratis forsendelse ved ordrer over $50
Op til $30 i rabat på OULET PUMA

PUMA Kuponer

Andre lignende butikker