Columbia.com Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseColumbia.com 25% promo første online ordre kun medlem22 Kan
ForfremmelseColumbia.com lærer promo: 20% rabat14 Kan
ForfremmelseColumbia.com promo: op til 40% rabat vælg stilarter02 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Columbia sælger

Columbia blev grundlagt i 1937 i Oregon, USA, og begyndte med en hattefabrik, der blev etableret af de tyske immigrantforældre til Gert Boyle, som overtog virksomheden efter sin fars og mands død, og som gik fra at lave hatte til at designe og fremstille forskellige produkter som tøj, sko, tasker og udstyr til sportsgrene som skiløb, golf, vandreture, fiskeri, trekking, blandt andre.

Columbia blev ledet af den passionerede Gert Boyle, som arbejdede for at tilbyde kunder i forskellige dele af verden de bedste produkter til hele familien, produkter, som har modtaget priser for deres kvalitet, og som har været en del af de olympiske lege, hvor delegationer fra forskellige lande som USA, Canada, Brasilien og andre har været til stede.

Blandt de produkter, som Columbia har til salg, er jakker, veste, trøjer, t-shirts, skjorter, bukser, shorts, windbreakers, kjoler, toppe, sweatshirts, capris, leggings, undertøj, strømper, sokker, baselayer-tøj, støvler, kondisko, sandaler, hatte, handsker, solbriller, punge, bælter, gamacher, alt sammen til forskellige sportsgrene.

Hvordan sender Columbia ordrer?

Columbia sender sine ordrer gennem logistikfirmaet UPS og USPS kurer.

Hvilke rabatter Columbia tilbyder

De rabatter, der i øjeblikket tilbydes af Columbia, er:

Beklædning med op til 75% rabat

Særlige tilbud på produkter under $50

Yderligere 20% rabat på udvalgte styles

Betalingsmetoder på Columbia

Betalingsmetoder, der accepteres på Columbia, er via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB samt via PayPal, Apple Pay og Klarna.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter til Columbia?

Den tid, det tager at levere de bestilte produkter til Columbia, er fra 1 til 8 arbejdsdage, leveringstiden varierer afhængigt af leveringsdestinationen.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Columbia

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Columbia:

15% rabat for det første køb ved hjælp af koden CLBCLIENTENUEVO.

20% rabat på udvalgte produkter med koden CFB20.

Columbia kundeservice

Den kundeservice, der er tilgængelig af Columbia for sine kunder, kan være via en online chat ved at ringe til telefonnummeret 8006226953.

Fordele ved at bruge en Columbia voucher

Fordelene ved at bruge en rabatkupon i Columbia er utvivlsomt de besparelser, som kunderne får, når de anvender den, denne fordel giver dem en anden fordel, der svarer til at kunne købe et andet produkt.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til Columbia?

For at returnere et produkt bestilt fra COLUMBIA. COM har kunden en estimeret tid på 60 arbejdsdage efter købet af produktet, produkterne skal være ubrugte og med deres originale etiketter, ligeledes for denne proces skal du logge ind på din konto for at generere den etiket, du vil modtage som bekræftelse via e-mail med en faktura, som skal udskrives og vedhæftes pakken for at returnere og derefter tage pakken til et UPS-kontor nærmest dig, nogle returneringer kan returneres i butikken undtagen ordrer købt og betalt via PayPal og Klarna kan ikke returneres i butikken.

Eksklusiv kupon til nye købere på Columbia

Nye købere på Columbia kan gøre brug af den rabat på 25 %, der er tilgængelig for nye købere, som abonnerer på nyhedsbrevet, samt eksklusive kuponer.

Columbia på sociale netværk

I de sociale netværk af Columbia kan finde alle de forskellige produkter, som dette har til rådighed, samt nye udgivelser og også alle de kampagner, som dette har til rådighed fra deres tilbud, rabatter og kuponer.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat tilbudt af Columbia for sine kunder

Som maksimal rabat tilgængelig Columbia kunder kan finde udvalgte produkter med 75% rabat anvendt.

Columbia-kupon til abonnement på nyhedsbrev

Kunder, der abonnerer på Columbia-nyhedsbrevet, modtager 25% rabat til brug ved deres første køb samt en salgsfremmende kode, som de modtager ved registrering.

Lignende butikker til Columbia

Lignende butikker, som kunderne kan besøge i lighed med Columbia, kan være Patagonia.com, Tradeinn.com, Haglofs.com, hvor du kan få lignende produkter.

Columbia Black Friday-kuponer

Mærket Columbia har meget gode specialtilbud for at fejre Black Friday-salgsferien med sine kunder, af denne grund er der denne dag rabatter, der kan nå op til 70%, samt salgskuponer på op til 10%.

Columbia-kuponer til 11.11

En særlig dato for kampagner i Columbia er salgsferien den 11.11, da du denne dag finder kampagner på 2x1 eller det andet tøj i op til 25% ud over deres rabatter, der anvendes på visse produkter, der kan opnås op til 55% med yderligere salgskuponer på 3%.

Columbia-kuponer til Cyber Monday

De produkter, der er tilgængelige på Columbia, er udvalgt og tilgængelige til speciel shopping i løbet af Cyber Monday-salgsferien, en dag, hvor du kan finde store og gode rabatter, der kan være op til 80% plus en ekstra kupon ved kassen på 15%.

Columbia Julekuponer

Jul fejres i december måned af den grund i Columbia for denne dato kan du finde de bedste rabatter til køb af produkter til gaver, hvor du kan finde rabatter på op til 60% med yderligere kuponer fra 5%.

Mobilapplikation Columbia til IPhone og Android

Desværre har Columbia ikke en mobilapplikation tilgængelig.

Kendte mærker, der sælges på Columbia

Columbia sælger kun sine egne brandede produkter.

 

 

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Columbia.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på Columbia

Gennem særlige kampagner og kuponer, som Columbia tilbyder sine kunder, kan de spare, når de handler på disse datoer, når de bedste rabatter og kampagner tilbydes.

Columbia.com Kuponer

Andre lignende butikker