Blue Tomato Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseBlueTomato.com promo: op til 60% rabat sko varer06 august
kuponBlueTomato.com EUR15 promo kode Bestil over EUR8005 august
kuponBlueTomato.com 15% rabat kode salg varer21 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad BLUE-TOMATO sælger Danmark

BLUE-TOMATO blev grundlagt i 1988 af Gerfried Shuller, som dukkede op i en garage, og i 1994 åbnede den sin første butik, som var en forhandler af blandt andet snowboard-, freeski-, surf-, skate- og streetstyle-produkter. BLUE-TOMATO. COM tilbyder passende produkter til enhver lejlighed, da det har det bedste udvalg og de bedste mærker på markedet, herunder Coal, Patagonia, Carhartt, Jones Snowboards, Burton, Vans, Volcom, Roxy, DC, Billabong, Quiksilver, Adidas, Nike, RIPNDIP , Kazane.

BLUE-TOMATO har omkring 55 butikker i lande som Tyskland, Schweiz, Finland, Østrig og Holland, og det bedste er, at dets onlineside er tilgængelig på 14 sprog, hvilket gør det muligt for den at sælge over hele verden, Ud over dette er vi til stede i alle sociale netværk, samt sponsorerer forskellige sportsorganisationer og begivenheder, hvorfor BLUE-TOMATO betragtes som en førende butik i Europa, da det arbejder på at skabe muligheder hos hver af sine kunder, hvilket gør det muligt dem til at leve deres oplevelser i deres passionssport.

Blandt de produkter, der sælges af BLUE-TOMATO, finder du t-shirts, skjorter, sweatshirts, sweatere, toppe, bukser, jeans, jakker, cardigans, undertøj, fleecefor, isolatorer, badetøj, bikinier, fodtøj, sneakers, skatesko , vinter, sandaler, flip flops, rygsække, håndtasker, håndtasker, rejser, banditter, kasketter, solbriller, tørklæder, racer, ure, håndklæder, ponchos, masker, på samme måde som du finder specialtøj til snowboard, freeski, skate, surf . Blandt andre produkter kan du finde, når du besøger deres netbutik eller fysiske butikker.

Sådan sender BLUE-TOMATO til Danmark

I BLUE-TOMATO bliver dine produkter leveret gennem kurerfirmaer som DPD, DHL, UPS og GLS, og disse har en estimeret leveringstid på deres produkter i en periode på 1 til 5 hverdage, disse tidspunkter Leveringstider kan variere afhængig af destination og/eller land, hvor produktet skal hen.

Hvilke rabatter tilbyder BLUE-TOMATO Danmark?

I BLUE-TOMATO kan du finde en udsalgskategori, hvor du finder alle deres produkter med anvendte rabatter, som du kan få mellem 22% rabat og op til 74% rabat tilgængeligt, så du kan tage en bred vifte af produkter til meget gode priser.

Betalingsmetoder hos BLUE-TOMATO Danmark

Hos BLUE-TOMATO kan du betale for dine produkter, når du har valgt de produkter, du vil købe, betalingsmetoderne accepteret af BLUE-TOMATO er med kreditkort som Visa, MasterCard, Diners Club, American Express , Discover , også via PayPal eller Amazon Pay.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra BLUE-TOMATO i Danmark?

BLUE-TOMATO laver sine forsendelser gennem kurerfirmaet DHL, de har en estimeret leveringstid på mellem 1 og 8 hverdage, denne tid kan også variere afhængigt af destinationen hvortil produktet sendes.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på BLUE-TOMATO Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige BLUE-TOMATO kampagnetilbud og kuponer:

BLUE-TOMATO Kupon 10 € rabat på den første ordre
Op til 60 % rabat med aktuelle kampagnetilbud fra BLUE-TOMATO
3 T-shirts til kun €60 i dagens tilbud fra BLUE-TOMATO
BLUE-TOMATO kupon til gratis forsendelse ved ordrer over 99 €
BLUE-TOMATO rabatkode 10% rabat
BLUE-TOMATO 15% kupon for fuldpris produkter

BLUE-TOMATO Kundeservice Danmark

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe til nummeret +4336872422333 fra mandag til lørdag fra kl. e-mail info@BLUE-TOMATO eller via online chat, såvel som via deres Skype-chat.

Fordele ved at bruge en BLUE-TOMATO kupon i Danmark

Blandt de fordele, som vi kan nævne, når du anvender dine rabatkuponer, er den mest fordelagtige, at du betaler mindre, når du foretager dine køb, en anden fordel er, at du hos BLUE-TOMATO finder produkter til dine behov, når du dyrker din sport med passion som f.eks. surfing, skiløb, snowboarding blandt andre.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra BLUE-TOMATO fra Danmark?

For at lave en retur har du en frist på 45 hverdage til dette skal du gå ind på siden i retursektionen hvorfra du skal downloade formularen som du skal udfylde og indsætte i pakken for at blive returneret, og tage den med til din nærmeste forsendelsesservice.

Eksklusiv BLUE-TOMATO kupon til nye købere i Danmark

Nye BLUE-TOMATO-kunder kan nyde en rabatkupon på 10 €.

BLUE-TOMATO Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af BLUE-TOMATO for købere i Danmark

Som en maksimal rabat på deres produkter kan du nyde en rabat på 70 %.

BLUE-TOMATO Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev kan du nyde opdateringer og nyheder om vores produkter samt de tilgængelige tilbud og rabatter samt en rabatgave på 10 € til dit første køb.

Butikker svarende til BLUE-TOMATO

Der er et bredt udvalg af butikker, der ligner BLUE-TOMATO, hvor du kan finde forskellige og varierede produktmuligheder, som du kan kombinere, eller hvor du også kan sammenligne priser, fragt og rabatter, nogle af disse butikker er FC-Moto .de , Cabaleas.com, Basspro.com

BLUE-TOMATO Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

BLUE-TOMATO produkter til Black Friday kan have meget gode rabatter på denne dag, som kan være fra 65% med rabatkuponer tilgængelige op til 15%.

Kupon til BLUE-TOMATO Danmark for 11.11

I løbet af november måned leverer BLUE-TOMATO en række forskellige helligdage, hvoraf den ene svarer til Singles' Day, hvor du kan nyde gode kampagner og rabatter fra 30%.
  

BLUE-TOMATO Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter til BLUE-TOMATO er en af ​​de vigtigste dage for dets salgsferier, da det i løbet af denne dato giver meget gode rabatter på dine onlinekøb, som kan være op til 75%.
 

BLUE-TOMATO Danmark Kuponer til jul

BLUE-TOMATO for december måned har sine julerabatter til rådighed for sine sæsonbestemte varer. Blandt de rabatter, du kan få, er nogle fra 40% til 50% på en række af dets produkter, såvel som særlige tilbud og udsalg.
   

BLUE-TOMATO mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket er der ingen download til mobilapplikation.

Berømte mærker sælges i BLUE-TOMATO butik

Hos BLUE-TOMATO kan du finde de bedste mærker som Coal, Nike, Vans, DC, Fila, Adidas, Etnies, Element, Columbia, Converse, Fox, G-Shock, Mammut, Timberland, Kazane, Volcom, Roxy, Patagonia, Carhartt, Picture, Libtech.

 

 

Tilbyder BLUE-TOMATO gratis fragt til Danmark?

BLUE-TOMATO laver gratis forsendelser, så længe dine køb er lig med eller større end €40

Kan jeg betale hos BLUE-TOMATO med PayPal?

Hos BLUE-TOMATO kan du foretage dine betalinger via PayPals digitale platform og PayPal Express, samt med Visa, MasterCard, Amazon Pay, Bankoverførsel, efterkrav.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på BLUE-TOMATO?

I BLUE-TOMATO er det vigtigste at vælge, hvad du vil tage og derefter gå til din indkøbskurv, hvor du vil foretage betalingen, hvor du i en boks skal inkludere det kuponnummer, du vil bruge til at gennemføre betalingen og dit køb.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
BlueTomato Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer hos BLUE-TOMATO Danmark

Vil du holde dig opdateret med de seneste kuponer og kampagnetilbud fra BLUE-TOMATO? Nedenfor er en liste over de seneste:

BLUE-TOMATO Kupon 10 € rabat på den første ordre
Op til 60 % rabat med aktuelle kampagnetilbud fra BLUE-TOMATO
3 T-shirts til kun 60 € i dagens tilbud fra BLUE-TOMATO
BLUE-TOMATO kupon til gratis forsendelse ved ordrer over 99 €
BLUE-TOMATO rabatkode 10% rabat
BLUE-TOMATO 15% kupon for fuldpris produkter

BlueTomato Kuponer

Andre lignende butikker