Alamo Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponSpar op til USD25 salgsfremmende kode på Alamo.com29 december
kuponAlamo.com 15% salgsfremmende kode06 december
kuponKupon kode for Alamo.com : 5% rabat29 oktober
kuponSalgsfremmende kode for Alamo.com: 15% rabat19 november

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad ALAMO sælger Danmark

ALAMO blev grundlagt i 1974 med det formål at levere kvalitetsservice til sine kunder samt unikke og ukomplicerede oplevelser, med lave priser på tidspunktet for billeje, og dermed lette en smidig planlægning af rejser enten familie, forretning eller fornøjelse.

Takket være sin bane er ALAMO i dag til stede i forskellige lande, hvilket gør det muligt for det at nå og nå sine mål om at opfylde og tilfredsstille behovene hos sine kunder, nogle af de lande, hvor det er til stede, er USA, Canada, Danmark, Latinamerika og Caribien, Asien og Stillehavskysten.
Hos ALAMO kan du få nogle af mærkerne som Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Mitsubishi, Tesla, Toyota, Nissan, Maserati, Mazda, Dodge, Fiat, Ford, Chrysler,

Blandt de biler, du kan leje hos ALAMO, er biler, lastbiler, luksusbiler, prestigebiler, sportsvogne, lastbiler, varevogne, som kan være standard, Premium, specielle, alle tilgængelige efter kundens behov, smag og præference. .
 

Hvordan laver jeg en reservation på ALAMO?

I ALAMO sker leveringen af ​​bilen på det tidspunkt og det sted, som kunden angiver på tidspunktet for leje af den.

Hvilke rabatter tilbyder ALAMO Danmark?

ALAMO har i øjeblikket en bred vifte af rabatter til rådighed for sine kunder, blandt hvilke du kan få nogle fra 10% til 15% tilgængelige på nogle af deres biler.

Betalingsmetoder hos ALAMO Danmark

Hos ALAMO kan du betale for dine tjenester via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club.
  

Hvor lang tid tager det, før reservationen foretaget på ALAMO ankommer?

I ALAMO er leveringstiden for lejebilen tilgængelig til den disposition, som kunden kræver på tidspunktet for udførelse af lejeprocessen, det vil sige, at tidspunktet er arrangeret af kunden.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på ALAMO Danmark

Nogle ALAMO-kampagnetilbud og rabatkuponer er i øjeblikket tilgængelige:

5% rabatkode ved tilmelding til ALAMO nyhedsbrev
Kampagne: op til 25 % rabat på billeje ALAMO
10% ALAMO kupon til Caribien og Latinamerika
10 $ kampagnekode ALAMO
Betal nu og få 5 % rabat med denne kampagnekode fra ALAMO

ALAMO Danmark Kundeservice

For at kunne kontakte kundeservice hos ALAMO er en af ​​mulighederne ved at ringe til telefonnummeret 8443575138 fra kl. 7.00 til 19.00.

Fordele ved at bruge en ALAMO kupon i Danmark

ALAMO ved at tilbyde sine rabatkuponer til sine kunder, har de fordelen af ​​at kunne spare, mens de anvendes på tidspunktet for betaling for deres tjenester.

Kan jeg annullere eller ændre min ALAMO reservation?

At foretage en annullering i ALAMO er et enkelt trin at udføre, og for denne proces får kunden en periode på 24 timer før afhentning af bilen, denne annullering skal foretages fra din konto på online-siden, det er vigtigt at vide at klienten skal betale et gebyr på 50 USD, hvis annulleringen sker inden for 24 timer før deres leje, og hvis det gøres inden 24 timer, behøver de ikke at annullere noget gebyr.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye ALAMO-kunder kan drage fordel af en 5% rabatkupon opnået ved at abonnere på nyhedsbrevet.

ALAMO Danmark i sociale netværk

Her tilbyder vi dig en liste over de mest populære sociale netværk, hvor du kan finde information om ALAMO

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af ALAMO for købere i Danmark

Ved at bruge ALAMO biludlejningsservice kan du spare 25 %.

ALAMO Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

For nye abonnenter har ALAMO en gave på 5 %, når de abonnerer, de kan også nyde deres informationsbulletiner med deres særlige tilbud og nyheder.

Online reservationsportaler svarende til ALAMO

Der er nogle butikker, der minder meget om ALAMO, hvor du kan få nogle lignende produkter, og hvorfra du kan tjekke og sammenligne deres tilgængelige tilbud og rabatter, nogle af disse butikker, du kan besøge, er Rentalcars.com, Rentcars.com, ALAMO .COM,
                                                          

ALAMO Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

For ALAMO under Black Friday-udsalgsferien kan du få megarabatter til rådighed, som du ikke kan gå glip af, da de kan være op til 65%, desuden kan du få kuponer på op til 10%.

Kupon til ALAMO Danmark for 11.11

I løbet af singledagen har ALAMO rigtig gode kampagner tilgængelige, samt eksklusive rabatter for dagen, som du kan finde op til 33%.

ALAMO Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter er meget overfyldte takket være dets udvalg af specialtilbud og tilgængelige rabatter, disse rabatter kan du nyde op til 70%.
 

ALAMO Danmark Kuponer til jul

Til ALAMO i december måned kan du få deres julerabatter, og i løbet af denne måned leveres særlige tilbud og rabatter samt rabatter, der kan være op til 50%.

ALAMO mobilapplikation til iPhone og Android

ALAMO har en mobilapplikation, der kan downloades til iPhone og Android, hvorfra du kan foretage reservationer hurtigt, nemt og enkelt, og du kan også få 5% rabat på deres priser.

Hvad er de populære destinationer, der promoveres af ALAMO?

Nogle af de mærker, som ALAMO har til rådighed for biludlejning til sine kunder, er Mitsubishi, Ford, Nissan, Dodge, BMW, Volkswagen, Chrysler, Toyota, Maserati, Fiat, Mazda, Tesla, Mercedes Benz.

 

 

Tilbyder ALAMO gratis reservationer?

For ALAMO svarer leveringen af ​​den lejede bil til gratis, da de leveres på det tidspunkt, den dato og det tidsrum, der er fastsat mellem kunden og ALAMO.

Kan jeg betale hos ALAMO med PayPal?

I øjeblikket accepteres betalingsmetoden ikke via PayPals digitale konto i ALAMO.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen hos ALAMO?

Hos ALAMO er det et enkelt og hurtigt trin at skrive en rabatkupon, da den kan tilføjes ved behandling af data til reservationen.

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024
Alamo  Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos ALAMO Danmark

ALAMO kampagnetilbud og kuponer ændres med jævne mellemrum. Her i de nederste rækker har du en liste over de seneste kampagnekoder, der giver dig en ekstra rabat på ALAMO-portalen for at få den bedste pris på transport med tog, bus, fly eller færge:

5% rabatkode ved tilmelding til ALAMO nyhedsbrev
Kampagne: op til 25 % rabat på billeje ALAMO
10% ALAMO kupon til Caribien og Latinamerika
10 $ kampagnekode ALAMO
Betal nu og få 5 % rabat med denne kampagnekode fra ALAMO

Alamo Kuponer Kuponer

Andre lignende butikker