UBER Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponTag USD10 promo kode til UBER.com06 september
kuponSalgsfremmende kode til UBER.com: USD5 Rabat første 2 rides03 september

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad UBER sælger Danmark

UBER dukkede op i 2008 i byen Paris, som begyndte med en leveringstur i et 2-hjulet køretøj, som senere nåede 4 hjul og endda et 18-hjulet køretøj som fragtleveringer, med hovedformålet at hjælpe dem, der har brug for det med hensyn til mobilisering handler om hvor som helst i verden, hvilket giver os mulighed for at forene os fra det digitale til det fysiske, da det du ønsker eller har brug for kan nå frem med et enkelt klik.

UBER er en virksomhed, der giver alle samfund mulighed for at generere overskud fra sin platform, som konstant arbejder på at forbedre leveringen og kvaliteten af ​​god service, i en fri verden uden frygt, samt tilgængelig for alle. , samt arbejder for at tilbyder sikkerhed i hver af dets leverede mobilitetstjenester, da vi arbejder med sikkerhedsforsvarere for en sikker tur med avancerede teknologier.
UBER er tilgængelig i lande som Chile, Argentina, El Salvador, Colombia, Danmark, Peru, Den Dominikanske Republik, Costa Rica, Bolivia, Guatemala, Panama, Ecuador, Uruguay, Paraguay og Honduras.

UBER sælger og tilbyder sine kunder UBER-rejser (overførsel), UBER spiser (mad), UBER til erhvervslivet (rejser eller medarbejderoverførsel), UBER Freigth (for transportører og afsendere).

Hvordan UBER sender softwareprogrammet

UBER produkter kan leveres fra blandt andet cykler, motorcykler, biler.

Hvilke rabatter tilbyder UBER Danmark?

I øjeblikket tilbyder UBER 10 % rabat for visse byer, hvor denne service bruges.

Betalingsmetoder hos UBER Danmark

UBER betalingsmuligheder kan variere afhængigt af land og by, blandt de betalingsalternativer, der accepteres, er kontanter, kreditkort eller PayPal-konto eller Google Pay.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra UBER?

De tjenester, der leveres gennem UBER, deres levering kan variere afhængigt af den service, der anmodes om i UBERs spiseboks. Disse kan tage en periode på en time at blive leveret, for UBER-tjenesteoverførslerne kan variere alt efter, hvor personen er. går.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på UBER Danmark

UBER viser i øjeblikket en række rabatkuponer på 10 %, 20 % og op til 25 %, under hensyntagen til tilbage-til-skole sæsonen.

UBER rabatkupon $20
Få $10 rabat for de første 10 brug af UBER-tjenesten
UBER Kampagnekode $6 i rabat
25 USD UBER kampagnekode
$5 UBER rabatkupon for de første 2 brug

UBER Danmark kundeservice

I UBER for at kontakte kundeservice kan du gøre det fra en online chat, eller ved at logge ind på din UBER konto, hvor du skal vælge det emne, som du ønsker at få information om, hvor du skal oprette en billet eller kontaktformular. Kontakt.

Fordele ved at bruge en UBER kupon i Danmark

Ved at bruge dine rabatkuponer hos UBER får du fordelen af ​​at kunne købe leverings- eller overførselstjenesten helt gratis.

Hvordan kan jeg returnere eller annullere et UBER-softwareprogram?

For at annullere en UBER-ordre vil dette have et gebyr for serviceannullering, og for dette skal du gøre det fra førerinformationslinjen, klik på annuller turen, tryk på Ja for at annullere.

Eksklusiv UBER kupon til nye købere i Danmark

Nye UBER-kunder kan nyde op til $25 i rabat på deres første brug af denne service

UBER Danmark på sociale medier

På sociale netværk kan du finde nogle gode tilbud på de tjenester, der tilbydes af UBER. Så inviterer vi dig til selv at opdage kampagnetilbud og rabatkuponer på følgende sociale netværk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af UBER for købere i Danmark

Den maksimale rabat, der tilbydes af UBER, er 50 % rabat.

UBER Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på UBER-nyhedsbrevet vil kunden modtage meddelelser om sine nyheder samt information om UBER-kuponer og kampagnetilbud, når de er aktive. Hvis du er en ny UBER-kunde, vil du modtage op til $25 i rabat for de første 10 brug af denne service.

Programmer, der ligner UBER

Hvis du foretrækker det, kan du besøge nogle sider, der ligner UBER, hvor du kan anmelde deres produkter, nogle af disse sider er Bolt.eu, Cabifi.com, DiDi.
        

UBER Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

For UBER er det en meget vigtig dag, da du til denne ferie kan få meget gode rabatter, som kan være op til 50%.

Kupon til UBER Danmark for 11.11

I UBER fejres de den 11. november, så i løbet af denne dag kan du nyde gode kampagner og forskellige rabatter, der kan nå op på 30%.

UBER Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

I UBER er disse Cyber ​​​​Monday-rabatter denne ferie kendt som Cyber ​​​​Monday, for denne dag udarbejdes rabatter, der kan starte fra 65%.
 

UBER Danmark kuponer til jul

Julerabatter hos UBER nydes i løbet af december måned, så i disse dage kan du få 35 % rabat, så du kan foretage dine rejser og nyde julen.

UBER mobilapplikation til iPhone og Android

UBER har tilgængelig mobilapplikationen til iPhone og Android, hvorfra du anmoder om dine anmodninger.

Kendt software til salg på UBER-webstedet

LIME-scootere kan også lejes på UBER-mobilappen.

 

 

Tilbyder UBER gratis levering?

UBER tilbyder ikke gratis fragt.

Hvor skal jeg skrive UBER-rabatkuponen?

I UBER kan du skrive din rabatkupon fra appen eller din konto, men til dette skal du gøre det fra det link, der er modtaget i mailen, og det bliver automatisk tilføjet boksen, der skal bruges på rejsen.

Kan jeg betale hos UBER med PayPal?

Hos UBER kan du betale for dine tjenester via PayPals digitale platform.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
UBER Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos UBER Danmark

For at holde dig opdateret med de seneste salgsfremmende kuponer fra UBER, her på denne side bringer vi dig de seneste kuponer og tilbud. Her er nogle af dem:

UBER rabatkupon $20
Få $10 rabat for de første 10 brug af UBER-tjenesten
UBER Kampagnekode $6 i rabat
25 USD UBER kampagnekode
$5 UBER rabatkupon for de første 2 brug

UBER Kuponer

Andre lignende butikker