adidas Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponADIDAS kampagnetilbud for denne måned: spar $20 på din ordre10 august
kuponADIDAS kampagnekode for ordrer over 100 USD værdi: Få 20 USD Rabat31 august
kuponPromo kode på adidas.com: op til 15% rabat+ gratis forsendelse13 februar
ForfremmelseKupon på adidas.com: 15% rabat e-mail Tilmeld dig24 April

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad ADIDAS.COM sælger Danmark

ADIDAS.COM har en lang karriere og historie, som er stærkt knyttet til sport, og dermed transcenderer forskellige kulturer, hvilket har ført til, at det er blevet et af de mest ikoniske og anerkendte brands på verdensplan, hvorfor dets begyndelseshistorie går tilbage til 1949, ændret liv.

For ADIDAS.COM er sport essentielt for menneskets velvære og sundhed, udover at bidrage til lykke og ændre liv, da det favoriserer entusiastiske mennesker med formålet og mulighederne for at skabe bedre oplevelser i verden. ADIDAS.COM arbejder også på at skabe en bæredygtig og inkluderende verden for alle.

Hos ADIDAS.COM finder du produkter til enhver sport, herunder løb, baseball, tennis, basketball, skøjteløb, golf, blandt andre, som giver dig mulighed for at bevæge dig uden undskyldninger og uden problemer designet til at give komfort i enhver af dens anvendelser og dens nuværende kollektioner

ADIDAS.COM sælger sine kunders produkter til mænd, kvinder og børn, herunder tøj såsom bukser, sweatshirts, skjorter, leggings, jakker, træningsdragter, shorts, t-shirts, matchende sæt, bh'er, sportstøj, kjoler, nederdele, sokker, barsel. tøj, sko til golf, tennis, basketball, vandreture, fodbold- og softballsko, sandaler, flip flops, tilbehør såsom tasker, rygsække, fanny packs, skuldertasker, ansigtsdæksler, vandflasker, handsker, hatte, pandebånd, hovedtelefoner, telefon etuier, solbriller.

Sådan sender ADIDAS.COM til Danmark

I ADIDAS.COM bliver dine produkter leveret gennem kurerfirmaer såsom FedEx, som styrer leveringstiden på dine produkter mellem 3 til 5 hverdage.

Hvilke rabatter tilbyder ADIDAS.COM Danmark?

Hos ADIDAS.COM kan du få tilgængelige rabatter på deres produkter, som kan være op til 40% tilgængelige.

Betalingsmetoder hos ADIDAS.COM Danmark

For at betale for sine produkter har ADIDAS.COM forskellige alternativer til rådighed for sine kunder, blandt andet betalinger udstedt via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Discover, eller hvis du foretrækker via tegnebøger. såsom PayPal, Apple Pay, After Pay, Affirm eller Klarna.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra ADIDAS.COM i Danmark?

I ADIDAS.COM håndteres det som tid til levering af sine produkter gennem to typer forsendelser, blandt andet ekspresforsendelsen, der tager at ankomme i en periode på 3 hverdage, og standardforsendelsen, der kan tage ankomme mellem 3 og hverdage sker disse leverancer gennem firmaet FedEx.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på ADIDAS.COM Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige ADIDAS.COM-kampagnetilbud og kuponer:

ADIDAS.COM 30 % rabat for mobilappbrugere
ADIDAS.COM kupon på 15% for ordrer placeret i dag
ADIDAS.COM kampagnekode 15% rabat til nye kunder
ADIAS kupon 10% rabat til eksisterende kunder
Op til 40% rabat på udvalgte produkter i den aktuelle ADIDAS.COM kampagne

ADIDAS.COM Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice på ADIDAS.COM, kan du gøre det gennem de muligheder, der tilbydes, såsom ved at ringe på 18009829337 fra mandag til lørdag, eller fra en online chat.

Fordele ved at bruge en ADIDAS.COM kupon i Danmark

Der er uendelige fordele, som dine kunder kan få ved at opnå og anvende rabatkuponer på ADIDAS.COM, hvor den mest relevante og vigtigste er de penge, de kan spare ved at anvende dem på deres køb.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra ADIDAS.COM fra Danmark?

For personer, der ikke er tilfredse med produktet, refunderer ADIDAS.COM hele deres køb, kunden skal tage højde for, at slutsalgsprodukter og personlige produkter ikke er egnede til returnering, og for denne proces skal de starte session i din konto hvor du skal søge i din ordrehistorik og vælge de produkter du ønsker at returnere, udover årsagen skal du senere følge instruktionerne for at rekvirere din etiket, du skal tage højde for at dine produkter skal have de originale labels påsat, ikke være brugt og i original emballage.

Eksklusiv ADIDAS.COM kupon til nye købere i Danmark

Nye ADIDAS.COM-kunder kan nyde den 15 % rabatkupon, der er gyldig fra i dag.

ADIDAS.COM Danmark på sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af ADIDAS.COM for købere i Danmark

I øjeblikket har ADIDAS.COM maksimalt 40% rabat til rådighed til glæde for sine kunder fra sin online side.

ADIDAS.COM Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

For nye abonnenter har ADIDAS.COM nyhedsbreve tilgængelige med information af interesse om dets tilbud og rabatter, udover dets lanceringsprodukter kan du også nyde en rabat på 15% for at blive medlem af klubben.

Butikker svarende til ADIDAS.COM

Der er et ubegrænset antal butikker, som fuldstændig ligner ADIDAS.COM, hvor du kan få en række lignende produkter, som du kan lave kombinationer med efter din smag og præference eller blot tjekke deres priser eller tilgængelige rabatter, nogle af disse butikker kan du kan besøge er Nike.com, Newbalance.com, Puma.com, blandt mange andre.

ADIDAS.COM Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Et af de mest anerkendte mærker i verden, såsom ADIDAS.COM, har spektakulære specialtilbud og enorme rabatter til Black Friday-udsalgsferien, som du ikke kan gå glip af, da de kan være fra 70 % kun tilgængelige for denne dag.

Kupon til ADIDAS.COM Danmark for 11.11

I løbet af 11.11-rabatten eller også kendt som singlersdag på ADIDAS.COM kan du få særlige kampagner på deres produkter, som du kan nyde godt af sammen med deres særlige rabatter på datoen, der kan være op til 45 % tilgængelige.
  

ADIDAS.COM Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday er en af ​​de vigtigste salgshelligdage for ADIDAS.COM af denne grund for denne dag er der en bred vifte af fantastiske rabatter til stede til glæde for sine kunder, såsom fra 70% og 80%, yderligere Du kan anvende deres rabatkuponer, som du finder mellem 5% og 10%.

ADIDAS.COM Danmark kuponer til jul

I december måned er ADIDAS.COM glad for at kunne give sine kunder en række tilgængelige tilbud og rabatter samt nye rabatter på visse af dets produkter, som kan variere fra 30 % til halvtreds %.
   

ADIDAS.COM mobilapplikation til iPhone og Android

ADIDAS.COM har en mobilapplikation tilgængelig til iPhone og Android, hvorfra deres kunder kan foretage indkøb, udover dette kan de også nyde en guide til øvelser og træning fra deres App.

Berømte mærker sælges i ADIDAS.COM butikken

ADIDAS.COM er et berømt og internationalt anerkendt mærke af tøj, produkter og tilbehør, som kun har sit eget mærke til stede i sin butik, på samme måde kan du få produkter i samarbejde med nogle mærker eller personer som Stella McCartney, Bad Bunny, Ivy Park bl.a.

 

 

Tilbyder ADIDAS gratis fragt til Danmark?

I ADIDAS, for at nyde at modtage gratis forsendelse af dine produkter, skal du registrere dig og abonnere på deres nyhedsbrev, samtidig være en del af din Craetors Club, som vil give dig det privilegium at opnå gratis fragt.

Kan jeg betale hos ADIDAS med PayPal?

I ADIDAS har du mulighed for at være i stand til at foretage betalinger for dine køb via den platform, der accepteres blandt dens alternativer, såsom PayPal.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i ADIDAS?

ADIDAS har en boks til rådighed for sine kunder, som de finder, når de betaler for deres produkter på deres betalingsside, som vil være placeret i den centrale højre del af siden, så deres kunder kan skrive den kupon, de ønsker at bruge.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
adidas  Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos ADIDAS Danmark

Vil du holde dig opdateret med de seneste kuponer og kampagnetilbud fra ADIDAS? Nedenfor er en liste over de seneste:

ADIDAS 30 % rabat for mobilappbrugere
ADIDAS kupon på 15% for ordrer placeret i dag
ADIDAS kampagnekode 15% rabat til nye kunder
ADIAS kupon 10% rabat til eksisterende kunder
Op til 40% rabat på udvalgte produkter i den aktuelle ADIDAS kampagne

adidas Kuponer

Andre lignende butikker