DressLily Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponDresslily.com rabatkode for ordrer over 109 USD: Spar 25%01 januar
kuponDresslily.com rabatkode for ordrer over 79 USD: Spar 18%16 august
kuponDresslily.com rabatkode for ordrer over 49 USD: spar 10%05 januar
Forfremmelse15% DressLily.com rabatkode til nye brugere10 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Dresslily Anmeldelse

De produkter, der markedsføres af denne online butik, er vellykkede blandt de tusinder af kunder, der er kommet i kontakt med dem, hvis mening du kan finde i anmeldelser-afsnittet. Et aspekt, der gør onlinebutikken forskellig fra andre virksomheder i denne sektor er produktkategorien Plus Size, hvor enhver kan finde den rigtige størrelse til de samme typer produkter. De fleste af dem, der interagerer med denne butik, sætter pris på, at der er mange tilbud, både til nye og gamle kunder, i form af loyalitetsprogrammer, fulde af eksklusive tilbud.

Nyttige oplysninger om Dresslily

Butikken har i alt 4 leveringsmetoder, enten gennem professionelle kurersystemer eller via postsystemet. Afhængig af den valgte leveringsmetode kan den korteste tid for modtagelse af produkterne være 3 dage, og den længste kan ikke overstige 25 dage. Leveringsafgiften varierer også afhængigt af leveringsmetoden, men det er omkring mængderne $ 2,99 - $ 5,99. Derudover nyder ordrer, hvis samlede værdi når $ 45, gratis levering, uanset bestemmelsesland og den valgte leveringsmetode. Produkterne kan returneres i henhold til returpolitikken inden for 30 dage efter modtagelse af ordren.
Betaling kan ikke foretages i et refusionssystem, kun online, med kredit- eller betalingskort, fra Visa, MasterCard, Discover, American Express, gavekort eller Dresslily tegnebog.

Info om, hvordan du bruger en Dresslily kuponkode

Enhver Dresslily-kuponkode kan kun indtastes én gang og er gyldig til en enkelt shopping-session. Alt hvad du skal gøre er at kopiere denne kode fra bogstaver og / eller tal og tilføje den til det specielle kuponafsnit i købsprocessen. Efter valideringen får du besked om den endelige pris sammen med den anvendte reduktion.

 

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024

Andre lignende butikker