Babbel Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKuponkode til Babbel.com: 20% rabat salg varer24 september
kuponBabbel.com 50% kampagnekode10 september
kuponTag 10% kampagnekode til Babbel.com14 september

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad sælger BABBEL Danmark

BABBEL blev født i 2007 og har siden da været en af ​​de første platforme til at tilbyde millioner af mennesker muligheden for at lære en række andre sprog end deres modersmål online.

BABBEL har som hovedformål at fortsætte med at innovere og hjælpe sine brugere fra uddannelsessektionen, som tilbyder kurser og lektioner designet til at læse og samtale på en flydende og enkel måde takket være sin didaktiske metode, som præsenteres på omkring 14 sprog. .

BABBEL tilpasser sig brugernes behov, da det kan hjælpe dem med at lære lektionerne på den nemmeste måde for hver enkelt, det vil sige enten ved at lytte, skrive, tale og/eller læse med dagligdagen som det centrale tema. hver af eleverne, det vil sige, BABBEL bekymrer sig om den fulde uddannelse af sine brugere og søger for dem den bedste måde at lære på.

BABBEL tilbyder læring på forskellige sprog, herunder fransk, tysk, engelsk, italiensk, dansk, indonesisk, polsk, norsk, russisk, tyrkisk, svensk, hollandsk og portugisisk. Som tilbydes fra grammatik til ordforråd, fra den kognitive del til den didaktiske del, som giver mulighed for selvtillid og grundlæggende strategier til at lære det valgte sprog effektivt og effektivt.

 Hvordan BABBEL sender softwareprogrammet

De udvalgte kurser i BABBEL bliver leveret til dine kunder via deres konto, hvor de skal logge ind og lede efter muligheden "Mit niveau og/eller Mine kurser" samt finde min anmeldelse, når de allerede har produceret lektioner.

Hvilke rabatter tilbyder BABBEL Danmark?

I øjeblikket har BABBEL kun 22% rabat til rådighed for din årlige abonnementsbetaling.

Betalingsmetoder hos BABBEL Danmark

BABBEL tilbyder forskellige accepterede betalingsmetoder, blandt dem er dem, der er lavet via MasterCard, Visa, American Express kreditkort, samt via PayPal, Apple Pay, iDeal, Sofort.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra BABBEL?

På BABBEL vil klienten, når betalingen af ​​deres abonnement er blevet bekræftet, modtage en bekræftelses-e-mail, hvilket maksimalt kan tage 30 minutter efter betaling.

 Kuponer tilgængelige i øjeblikket på BABBEL Danmark

I øjeblikket viser BABBEL en række rabatkuponer på 10 %, 20 % og op til 25 %, under hensyntagen til skolestartssæsonen.

Få 25 % rabat med en kupon fra BABBEL
10 % på BABBEL-planer med en kampagnekode
Kampagnekode 65% BABBEL, gyldig for studerende
BABBEL 60% rabatkode de første 3 måneder
50 % BABBEL kampagnekode til årligt abonnement

 BABBEL Kundeservice Danmark

BABBEL har forskellige måder tilgængelige for sine kunder til at kontakte kundeservice, en af ​​dem er gennem en online chat, samt gennem appen gennem hjælpemuligheden, et andet alternativ er via en e-mail til support@BABBEL eller ved at ringe til numrene +493056837024 fra Europa og for USA på 18889050289.

Fordele ved at bruge en BABBEL kupon i Danmark

BABBEL kunder kan nyde deres fordele ved at anvende deres rabatkuponer, som giver dem mulighed for at spare penge for at kunne abonnere på andre planer.

 Hvordan kan jeg returnere eller annullere et BABBEL-softwareprogram?

For at annullere et abonnement i BABBEL fra computeren, skal brugeren logge ind på sin konto og gå til kontooplysninger og vælge profil og konfiguration, hvortil de skal følge instruktionerne, for at klikke på annuller abonnement, fra Appen skal de gå til indstillinger klik på dit navn, abonnement og klik på annuller abonnement.

 Eksklusiv BABBEL kupon til nye købere i Danmark

Nye BABBEL-kunder, der bruger en henvisningskode, vil modtage en rabat på 10 USD.

BABBEL Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du finde nogle gode tilbud på de tjenester, der tilbydes af BABBEL. Så inviterer vi dig til selv at opdage kampagnetilbud og rabatkuponer på følgende sociale netværk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af BABBEL for købere i Danmark

Som en maksimal rabat har BABBEL 22% til rådighed i sit årlige abonnement.

BABBEL Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

For kunder, der abonnerer på BABBEL, tilbyder det gennem nyhedsbreve, dets tilgængelige tilbud eller rabatter, samt rådgivning til sine kurser.

Programmer, der ligner BABBEL

På online platformen kan du få forskellige butikker eller sider, der ligner BABBEL, som tilbyder nogle kurser eller lektioner, der ligner, som dine kunder kan gennemgå og verificere deres skemaer eller priser, såvel som deres lærere, nogle af disse sider kan være Preplly. com, Italki.com, Verbling.com.
        

BABBEL Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Til Black Friday-udsalgsferien har BABBEL fantastiske rabatter, der kan findes fra 60 %, ud over dets rabatkuponer, der kan variere fra 10 %.

 Kupon til BABBEL Danmark for 11.11

Til 11.11-rabatten hos BABBEL leveres gode kampagner på op til 2x1, eller du kan også nyde dine rabatter i løbet af dagen fra 45%.

BABBEL Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

BABBEL har som sin vigtigste salgsferie Cyber ​​​​Monday-rabatten, da der på denne dato tilbydes store rabatter, som kan nå op til 75% med yderligere rabatkuponer fra 5%.
 

 BABBEL Danmark Kuponer til jul

I december måned på BABBEL kan dine kunder nyde nogle dage med tilgængelige tilbud og rabatter, som de kan få fra 3% for abonnementet på kurserne.

BABBEL mobilapplikation til iPhone og Android

BABBEL har til sine kunder mobilapplikationen til iPhone og Android, hvorfra du kan oprette studierutiner, øve dialoger.

Kendt software til salg på BABBEL hjemmesiden

BABBEL er en sprogkursusplatform.

 

 

Tilbyder BABBEL gratis fragt?

Når BABBEL-kunder har tilmeldt sig deres kurser, vil de blive sendt gratis fra online platformen.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i BABBEL?

I BABBEL skal du skrive rabatkuponen på siden, hvor du vælger den plan, du ønsker at abonnere på gennem en boks placeret i den centrale del.

Kan jeg betale hos BABBEL med PayPal?

Hos BABBEL kan du betale for dit abonnement via PayPal.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Rabatkoder babbel.com

 Særlige kampagner og kuponer hos BABBEL Danmark

For at holde dig opdateret med de seneste salgsfremmende kuponer fra BABBEL, her på denne side bringer vi dig de seneste kuponer og tilbud. Her er nogle af dem:

Få 25 % rabat med en kupon fra BABBEL
10 % på BABBEL-planer med en kampagnekode
Kampagnekode 65% BABBEL, gyldig for studerende
BABBEL 60% rabatkode de første 3 måneder
50 % BABBEL kampagnekode til årligt abonnement

Kuponer babbel.com

Andre lignende butikker