Coursera Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseCoursera.com 25% promo24 august
ForfremmelseEkstra 50% rabat for Coursera.com ethvert kursus19 august

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad COURSERA Danmark sælger

COURSERA opstod i 2012 fra hænderne på Daphne Koller og Andrew Ng, hvis hovedformål var at tilbyde læring til alle, som hjælper dem med at udvikle sig, og hvilken bedre måde end at gøre det fra en online platform, så det kan bruges hvor som helst af alle og dermed skabe en positiv indvirkning på samfundet.

COURSERA tilbyder fra sin platform online grader, karrierer, for virksomheder og for universiteter, hvor du kan få følgende emner såsom datavidenskab, sundhed, kunst og humaniora, informationsteknologi, datalogi, lære et sprog, personlig udvikling, business, Samfundsvidenskab, fysik og teknik, matematik og logik, ledelse og handel. Hvor du kan få bachelor- og kandidatuddannelser, kurser eller specialiseringer, inden for ethvert område du ønsker at lære.

Hvordan COURSERA sender softwareprogrammet

Hos COURSERA udføres dine ydelser fra din konto, det vil sige, at du skal oprette en konto på den digitale platform for at kunne tilgå dine klasser.

Hvilke rabatter tilbyder COURSERA Danmark?

I øjeblikket har COURSERA ikke tilgængelige rabatter på nogen af ​​sine muligheder, hvad enten det er kursus, bachelorgrad, kandidatgrad eller specialisering.

Betalingsmetoder hos COURSERA Danmark

Da betalingsmetoder, der accepteres i COURSERA, er dem, der udstedes via kreditkort såsom Visa, MasterCard, Discover, JCB og American Express, er en anden mulighed gennem den digitale tegnebog PayPal, NetBaking, UPI.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra COURSERA?

I COURSERA tager det kun tid at bruge dets tjenester, mens betalingen af ​​din ønskede mulighed er bekræftet, da den vil blive oplevet fra din konto på din online platform.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på COURSERA Danmark

COURSERA viser i øjeblikket en række rabatkuponer på 10 %, 20 % og op til 25 %, under hensyntagen til skolestartssæsonen.

50% rabat på alle COURSERA online kurser
COURSERA Plus: $10 for din første måned
Begrænset tilbud! Gratis for studerende!
COURSERA Plus: ubegrænset adgang til mere end 7.000 specialiserede kurser
399 $ om året - den bedste pris for COURSERA Plus!
5% rabatkupon på COURSERA kurser

COURSERA Danmark kundeservice

I COURSERA for at kontakte kundeservice kan du gøre det fra en online chat, eller ved at logge ind på din COURSERA konto, hvor du skal vælge det emne, som du ønsker at få information om, hvor du skal oprette en billet eller kontaktformular. Kontakt.

Fordele ved at bruge en COURSERA kupon i Danmark

Ved at bruge en rabatkupon på COURSERA vil kunden opnå fordelen ved at kunne spare penge, hvilket giver dem mulighed for at købe en tjeneste mere takket være de penge, der spares ved at bruge deres kupon.

Hvordan kan jeg returnere eller annullere et COURSERA-softwareprogram?

For at annullere dine abonnementer på COURSERA skal du logge ind på din konto, gå til fanen Mine køb, klikke på Administrer abonnement og trykke på Annuller dit abonnement.

Eksklusiv COURSERA kupon til nye købere i Danmark

Indtil videre kan nye COURSERA-studerende drage fordel af 5 % rabat på ethvert valgt kursus eller kampagneabonnement på COURSERA Plus for kun $10 i den første måned.

COURSERA Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du finde nogle gode tilbud på de tjenester, der tilbydes af COURSERA. Så inviterer vi dig til selv at opdage kampagnetilbud og rabatkuponer på følgende sociale netværk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af COURSERA for købere i Danmark

Den maksimale rabat, som COURSERA tilbyder, er 50 % af startprisen eller et andet meget godt kampagnetilbud: COURSERA Plus med kun $10 i den første måned!

COURSERA Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på COURSERA vil dine kunder modtage nyhedsbreve med information om dine produkter vedrørende deres nyheder om særlige tilbud såsom COURSERA Plus for kun $10 i den første måned og kurser med 50% rabat.

Programmer, der ligner COURSERA

Der er en bred vifte af butikker tilgængelige, som viser produkter, der ligner dem, der præsenteres i COURSERA, produkter, for hvilke du kan tjekke deres priser eller deres tilgængelige rabatter, nogle af disse sider, du kan besøge, er Udemy.com, Edx.org, Skillshare .com, blandt andre.
        

COURSERA Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Til Black Friday ferierabatter, som finder sted den fjerde fredag ​​i november, tilbyder COURSERA rigtig gode rabatter, som kan være op til 70%.

Kupon til COURSERA Danmark for 11.11

I løbet af singledagen på COURSERA kan du få meget gode kampagner tilgængelige med pakker af deres tilgængelige kurser, udover deres rabatter på op til 45%.

COURSERA Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

I tilfælde af Cyber ​​​​Monday-rabatter tilbyder COURSERA eksklusive tilbud, samt særlige rabatter, som du kan finde op til 75%, denne dag finder sted mandagen efter Black Friday-fejringen.
 

COURSERA Danmark Kuponer til jul

Til jul forbereder COURSERA de bedste tilbud og rabatter til rådighed, på samme måde utrolige rabatter, så du kan nyde, når du laver dine abonnementer, kan disse rabatter være op til 40%.

COURSERA mobilapplikation til iPhone og Android

COURSERA har til rådighed for sine kunders bekvemmelighed en mobilapplikation til iPhone og Android, hvorfra de kan tage deres kurser.

Kendt software til salg på webstedet COURSERA

COURSERA har kun tilgængelig fra sin online platform abonnementer, der svarer under sit eget brand.

 

Tilbyder COURSERA gratis fragt?

Abonnementer på produkter eller tjenester leveret af COURSERA er helt gratis, da de er lavet fra din konto.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på COURSERA?

For at skrive en rabatkupon i COURSERA findes en boks på dens betalingsside, hvori det kuponnummer, der skal bruges, skal være inkluderet.

Kan jeg betale i COURSERA med PayPal?

Hos COURSERA kan du nemt og enkelt betale for dit abonnement gennem PayPals digitale platform.

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024

Særlige kampagner og kuponer på COURSERA Danmark

For at holde dig opdateret med de seneste salgsfremmende kuponer fra COURSERA, her på denne side bringer vi dig de seneste kuponer og tilbud. Her er nogle af dem:

50% rabat på alle COURSERA online kurser
COURSERA Plus: $10 for din første måned
Begrænset tilbud! Gratis for studerende!
COURSERA Plus: ubegrænset adgang til mere end 7.000 specialiserede kurser
399 $ om året - den bedste pris for COURSERA Plus!
5% rabatkupon på COURSERA kurser

Andre lignende butikker