iHerb Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon10% iHerb promo kode til din ordre08 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

iHerb Anmeldelse

Onlinebutikken handler med salg af produkter, der er indviet på markedet for alternativ medicin, som er omhyggeligt testet og har alle de nødvendige akkrediteringer. I butikken kan du finde dem, du leder efter i mere end 30.000 produkter, der passer til hudens type og behov, øjeblikkelige eller langvarige behandlinger.

De mest populære produkter inkluderer sportstilskud, vitaminer, probiotika, essentielle olier, urter, bad- og brusebadprodukter, krops- og hårplejeprodukter, skønhedsbehandlinger, proteiner, drikkevarer, korn, nødder og frø til en sund kost, tilbehør, behandlinger og vitaminer for børn. Du kan endda finde en hel afdeling dedikeret til kæledyr, fordi de også har brug for en sund livsstil.

På webstedet kan søgningen efter produkter udføres efter ingrediensen, typologien for de problemer, du har, og endda administrationsmåden. Som en så mangfoldig række produkter vil butikens kundeserviceteam være tilgængeligt døgnet rundt for at hjælpe dig med enhver bekymring.

Nyttige oplysninger om iHerb

Butikken tilbyder 2 leveringsmetoder, der drives af DHL og UPS: ekspress, med en estimeret leveringstid på 2-4 dage og med posttjeneste, som kan tage op til 4 uger at ankomme. Returnering af produkterne er gratis for enhver ordre inden for 60 dage. Alt hvad du skal gøre er at udfylde returformularen, hvor du vil angive årsagen til returneringen. De accepterede betalingsmetoder er udelukkende online, idet de fleste af kredit- og betalingskort accepteres, såsom Visa, MasterCard, Maestro, American Express såvel som via PayPal-kontoen. Til disse tilføjes Discover og JCB.

Info om, hvordan man bruger en iHerb kuponkode

Enhver iHerb-kuponkode er til engangsbrug, og flere koder kan ikke bruges på samme tid, hvorfor der ikke er nogen mulighed på kundekontoen til at gemme salgsfremmende koder. Rabatten skal indtastes på siden med købafslutningen, til højre for kuponvinduet, og den beregnes inden betalingsbekræftelsen.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker