Sorel Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseSorel.com fremme: gratis forsendelse11 juli
kuponKuponkode til Sorel.com: 10% rabat30 juni
kuponSorel.com 50% rabat kode26 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad SOREL sælger Danmark

SOREL blev grundlagt i 1962 med missionen og visionen om at skabe brugbart fodtøj til alle årets årstider, som indeholder kvalitet, beskyttelse lavet med balance og funktionalitet, som vil gå ud over grænserne.

SOREL-mærket tilbyder produkter til hele familien såsom mænd, kvinder og børn, og det bedste er, at du kan få sko til enhver lejlighed og sæson.

Blandt de produkter som SOREL sælger er ankelstøvler, vinterstøvler, kilestøvler, regnstøvler, snørestøvler, fåreskindsstøvler, sportsstøvler, sneakers, fritidsstøvler, vandtætte støvler, sandaler, kilestøvler, hælstøvler, flade støvler , flip-flops, hjemmesko, hjemmesko, støvlefor, sokker.

Hvordan SOREL sender til Danmark

SOREL leverer sine produkter inden for en estimeret tid på 2 til 12 hverdage gennem firmaet UPS, i øjeblikket er dets forsendelser kun foretaget i USA. For Alaska Hawaii, APO, FPO og DPO kan leveringstiden være 4-6 uger.

Hvilke rabatter tilbyder SOREL Danmark?

SOREL har en rabatkategori tilgængelig for sine kunder, hvor den tilbyder rabatter på op til 25 %.

Betalingsmetoder hos SOREL Danmark

SOREL kan betale for dine køb via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Discover, en anden mulighed kan være via PayPals digitale platform eller via Apple Pay.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra SOREL i Danmark?

SOREL anslår, at dets produkter ankommer til deres destination i en periode på 5 til 7 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på SOREL Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige SOREL-kampagnetilbud og kuponer:

Gratis forsendelseskupon på alle SOREL-ordrer
Op til 40% rabat med SOREL kampagnetilbud i dag
50% rabatkode til Kinetic sko
Kampagnetilbud med op til 60% rabat
Slutsalg af sæson: op til 25 % rabat på sko, støvler og mere

SOREL Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe til nummeret 18886976735 fra mandag til fredag ​​fra 5:00 til 21:00 og lørdage og søndage fra 6:00 til 19:00 PST-tid, også har du muligheden at gøre det gennem en online chat.

Fordele ved at bruge en SOREL kupon i Danmark

En af de fordele, som vi kan nævne, når du foretager dine køb hos SOREL er, at du sparer ved betaling og anvendelse af dine rabatkuponer, en anden, som vi kan fremhæve, er, at du hos SOREL vælger produkter efter din smag og til enhver lejlighed, der dig du vil have, udover at du kan købe til hele familien hos mænd, kvinder og børn ét sted.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra SOREL fra Danmark?

For at returnere hos SOREL har du en frist på 60 hverdage efter modtagelse af din ordre, hertil har du mulighed for at returnere direkte til din fysiske butik eller gøre det via mail, hvor du skal bruge en returlabel, som du skal generere fra siden, som du skal udfylde og udskrive og følge alle instruktionerne, som det angiver, og derefter tage pakken til et nærmeste Ups-kontor, skal du vide, at de varer, der skal returneres, skal være i fremragende stand, ubrugte, med deres etiketter og i original æske.

Eksklusiv SOREL kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan nyde alle de tilbud og rabatter, som SOREL har til rådighed.

SOREL Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af SOREL for købere i Danmark

Blandt de mange forskellige rabatter, som SOREL har til rådighed, kan du nyde en maksimal rabat på 40% på dets artikler.

SOREL Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at registrere dig på SOREL kan du modtage informationsbulletiner om nyheder og opdateringer af deres produkter, såvel som deres tilbud og rabatter.

Butikker, der ligner SOREL

Der er forskellige sider, der ligner SOREL, som du kan besøge for at finde lignende varer, som du kan sammenligne deres priser eller rabatter med. Disse sider kan være Ugg.com, Brownshoes.com, Timberland.com

SOREL Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Hos SOREL er Black Friday-rabatter meget overfyldte af sine kunder, da imponerende rabatter på 75% leveres på denne ferie, og de kan også nyde deres 5%-rabatkuponer, der er tilgængelige for dagen.

Kupon til SOREL Danmark for 11.11

For rabatterne af 11.11 SOREL, giver sine kunder meget gode kampagner, som du kan bruge sammen med rabatterne givet for denne dag, som kan være mellem 40% og 50%.
  

SOREL Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

For SOREL-mærket er Cyber ​​​​Monday-rabatter årets vigtigste, da der i løbet af denne dag leveres rabatter til dets cybernauts-kunder på 75%, fordi i løbet af denne dag bliver deres megarabatter leveret til køb via online, du kan også nyde at anvende rabatkuponer på 10% og 15%.
 

SOREL Danmark Kuponer til jul

Hos SOREL fejres julerabatter i december måned, og i denne periode kan du nyde storslåede rabatter på sæsonvarer, som du kan finde til 40%, plus at du til disse datoer også får rigtig gode udsalg og tilbud.
   

SOREL mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket er der ingen download til mobilapplikation.

Berømte mærker sælges i SOREL butikken

Alle de produkter, du finder på SOREL, svarer til deres eget mærke, design, fremstilling og stil.

 

 

Tilbyder SOREL gratis fragt til Danmark?

Hos SOREL finder du gratis standardforsendelse, hvis du vælger en anden forsendelsesmetode kan prisen variere fra $6 til $19.

Kan jeg betale hos SOREL med PayPal?

Hos SOREL kan du foretage dine betalinger via PayPals digitale platform, såvel som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, en anden mulighed kan være via Apple Pay.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i SOREL?

I SOREL skal du, når du har udvalgt dine produkter, gå til din indkøbskurv hvor du finder en boks placeret i øverste venstre del af siden, som er placeret til at skrive det kuponnummer som du ønsker at anvende, herefter skal du skal fortsætte i din betalingsproces og afslutte dit køb.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Sorel Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos SOREL Danmark

Vil du holde dig opdateret med de seneste kuponer og kampagnetilbud fra SOREL? Nedenfor er en liste over de seneste:

Gratis forsendelseskupon på alle SOREL-ordrer
Op til 40% rabat med SOREL kampagnetilbud i dag
50% rabatkode til Kinetic sko
Kampagnetilbud med op til 60% rabat
Slutsalg af sæson: op til 25 % rabat på sko, støvler og mere

Sorel Kuponer

Andre lignende butikker