Camper Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponCAMPER.com gratis forsendelse kuponkode31 juli
kuponCAMPER.com 10% kampagnekode26 august
ForfremmelseCAMPER.com kampagne: ekstra 10% rabat e-mail Tilmeld salg varer15 juli
kuponCAMPER.com gratis forsendelse promo kode hele siden13 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad CAMPER sælger Danmark

CAMPER blev grundlagt i 1975 på Mallorca, Spanien af ​​Lorenzo Fluxa. Det er katalogiseret som en linje af moderne fodtøj, og dets begyndelse går tilbage til en familievirksomhed med en række skomagere, som hjalp med at skabe unikke designs med en frisk stil , i dag i sin fjerde generation CAMPER har udviklet sig over hele verden i mere end 40 lande, som fortsætter med at sætte sine spor takket være arbejdet og professionalismen fra sit arbejdsteam, uden at forlade håndværkerteamet.
Kommunikationen har grundlæggende været baseret på grafisk kommunikation, der gennem skoene udtrykker en munter ung ånd, som er sket i hvert årti, foruden det bemærkelsesværdige samarbejde mellem designere og kunstnere, der har været til stor hjælp og fokus for kampagnerne. sæson efter sæson arbejder de på at genopfinde sig selv i deres designs.

Hos CAMPER kan du finde fra afslappede stilarter til kjolesko, der spænder fra afslappet eller sporty til elegant, og designer i stor skala deres moderne og fabelagtige stilarter, som du kan finde ved deres navne, som det er tilfældet med deres første sko. evig og velkendt kamæleon, som afspejler Middelhavets enkelhed og rusticitet, der kombinerer landbrug, opfindsomhed og dagligdag, bliver en ikonisk og afslappet sko, sådan kan du finde andre modeller i dens ikoniske Beetle-linje, Para og Eter, Wabi og Peu, Runner, Twins eller Balls.

CAMPER tilbyder sko og fodtøj til alle køn, blandt hvilke du kan finde en kategori for mænd her kan du finde fritids- og formelle sko, sandaler, ankelstøvler blandt andre modeller, til kategorien Damer, hvor du kan bære fra sneakers, casual og formelle sko, flade sko og hæle, platforme, ballerinaer, sandaler blandt andre muligheder og i kategorien Børn finder du blandt andet til drenge og piger fra skole, snørebånd, ballerinaer, i alle kategorier kan du se sæsonens linjer , egnet til hvert køn.

Hvordan CAMPER sender til Danmark

Produkterne købt hos CAMPER sendes generelt gennem logistikvirksomheder som DHL, UPS eller Mail, gennem disse virksomheder bliver varerne leveret hurtigt og sikkert.

Hvilke rabatter tilbyder CAMPER Danmark?

CAMPER tilbyder rabatter på en lang række af sine produkter, ud over den rabat, det giver til sine nye abonnenter.

Betalingsmetoder hos CAMPER Danmark

Hos CAMPER kan betalingsmetoder variere afhængigt af det land, du er i, men blandt de vigtigste metoder, du kan finde, er debet- og kreditkort som Maestro, Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, Dinners Club, samt som gennem PayPal, Alipay, Klarna konti, samt gennem bankoverførsler og Ideal.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra CAMPER i Danmark?

Hos CAMPER kan leveringstiderne variere afhængigt af den metode, du vælger, de er også taget i betragtning af rederiernes tidsplan, blandt de anslåede datoer er standard leveringer, som kan tage fra 5 til 7 dage, han sendte hurtigst muligt mellem 1 og 2 dage eller afhentning i butik.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på CAMPER Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige kampagnetilbud og kuponer fra CAMPER:

10% rabat med en CAMPER kupon
Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage 10% rabatkuponen
Kampagnekode med 24% rabat på udvalgte produkter
10 % CAMPER kupon for ordrer på mindst $70
Op til 40 % rabat på dagens CAMPER kampagnetilbud

CAMPER Kundeservice Danmark

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe 8775620723 fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 21:00 og på lørdage og søndage fra 9:00 til 15:00, hvis du foretrækker det, kan du gøre det via en formular, som du skal udfylde fra siden inklusive en række data inklusive dit telefonnummer og e-mail, kan du også gøre det via en online chat.

Fordele ved at bruge en CAMPER kupon i Danmark

At bruge rabatkuponer og få sko hos CAMPER er et privilegium for dets brugere, da du kan bære sko til alle medlemmer af huset, af den bedste kvalitet og i den bedste stil, uanset om det er fra kollektioner eller blot afslappet eller sporty, da du kan vælge det ideelle fodtøj til lejligheden, det bedste af det hele er, at det er til en mindre pris, end du havde forventet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra CAMPER fra Danmark?

For at foretage en returnering på CAMPER kan du gøre det ved at besøge en fysisk butik direkte, men for at returnere en online ordre skal du logge ind på din konto og gå til mine ordrer, vælge de varer du ønsker at returnere og tilføje årsagen til returneringen, når den er accepteret, vil du modtage en e-mail med returformularen som skal vedhæftes pakken, produkterne skal helst være i deres originale emballage, på samme måde skal du bekræfte adresse og afhentningstidspunkt .

Eksklusiv CAMPER kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan nyde alle de rabatter, som den har tilgængelige på sin side, og en kupon med 10 % rabat.

CAMPER Danmark på sociale medier

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af CAMPER for købere i Danmark

Som en maksimal rabat kan du få op til 20% anvendt på en lang række af deres produkter.

CAMPER Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere kan du modtage yderligere 10% rabat på ethvert produkt, samt informationsbulletiner om dine produkter og nyheder, udover tilbud.

Butikker, der ligner CAMPER

Der er en række butikker, der ligner CAMPER, hvor du kan få lignende produkter, som du kan sammenligne deres priser eller rabatter med, også deres forsendelser, disse butikker er nogle som Savannahs.com, Giuseppezanotti.com, Sorel. com

CAMPER Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

For CAMPER svarer en af ​​de vigtigste dage i deres salgsferie til Black Friday-rabatten, da CAMPER på denne dag tilbyder megarabatter på op til 70% direkte med rabatkuponer på op til 10%.

Kupon til CAMPER Danmark for 11.11

For CAMPER er denne singledag med rabatter en meget attraktiv dag, da der tilbydes kampagner med deres produkter, såvel som utrolige rabatter til at foretage dine køb med rabatter på op til 45%.
  

CAMPER Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

En af de bedste produktbutikker som CAMPER tilbyder vidunderlige rabatter til Cyber ​​​​Monday, hvoraf nogle kan være op til 80% rabat, og du kan også nyde særlige tilbud kun for denne dag.

CAMPER Danmark Kuponer til jul

Hos CAMPER, blandt dets mange forskellige salgsferier, er der julerabatterne, som finder sted i december måned, den dato, hvor du kan få utrolige tilbud og rabatter, såvel som de tilgængelige rabatter for disse dage, som nå en halvtreds pct.
   

CAMPER mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket har CAMPER ikke en download til en mobilapplikation.

Berømte mærker sælges i CAMPER butikken

Alle de produkter, du finder på CAMPER, svarer til deres eget mærke.

 

 

Tilbyder CAMPER gratis fragt til Danmark?

CAMPER tilbyder gratis forsendelse for køb svarende til eller større end $450, hvis det er mindre, kan forsendelsen koste fra $9 til $14,90.

Kan jeg betale hos CAMPER med PayPal?

CAMPER giver sine kunder mulighed for at foretage deres betalinger gennem PayPals digitale tegnebog, såvel som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Dineros Club.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i CAMPER?

I CAMPER skal kunden for at kunne skrive kuponen have valgt de produkter de ønsker at købe, herefter skal de gå til deres indkøbspose hvor de inden betaling finder et felt hvor de skal indtaste kuponnummeret de ønsker at ansøge, Når den er påført, skal du fortsætte med din betaling og dermed afslutte dit køb.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
CAMPER Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer hos CAMPER Danmark

Vil du være opdateret med de seneste kuponer og kampagnetilbud fra CAMPER? Nedenfor er en liste over de seneste:

10% rabat med en CAMPER kupon
Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage 10% rabatkuponen
Kampagnekode med 24% rabat på udvalgte produkter
10 % CAMPER kupon for ordrer på mindst $70
Op til 40 % rabat på dagens CAMPER kampagnetilbud

CAMPER Kuponer

Andre lignende butikker